Kuidas saada võrri esimest hammikat ära?
Moderaator: Moded
Kuidas saada võrri esimest hammikat ära?
Nii, palun seletage mulle, kuidas võetakse d8 mootorilt ära väike keti hammikas?
1) Kaan maha.
2) Mutter ära.
3) Hammastega seib ära.
4) ?
1) Kaan maha.
2) Mutter ära.
3) Hammastega seib ära.
4) ?
Seda tean milline see kiil on, mul on lahtiseid mootoreid kolm tükki kust olen seda vaadanud ning uurinud. Kangutades mina ei saa.
Viimati muutis Zidist, 26 Apr 2006, 22:10, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
mina sain enda oma nii lahti, et võtsin keti ka maha. siis võtsin võimalikult laia ninaga peitli (ei tule nimi meelde see on mõeldud raua töödeks) siis asetasin selle mootoripoole ja hammika vahele( nii et 2 hammast toetuks mitte 1) siis andsin haamriga hea obaduse ja hakkaski liikuma. siis keerutasin hammikat ja kordus sama asi. lõpuks tuli otsast ära.
Selle tegevuse käigus pead vaatama, et koguaeg 1 koha peal ei tao. mootoripooled on õrnad
Selle tegevuse käigus pead vaatama, et koguaeg 1 koha peal ei tao. mootoripooled on õrnad
Re: Kuidas saada võrri esimest hammikat ära?
Mis asja kas võril on kaaned? Kaan on vere kaan see on ikka kaasZidist kirjutas:1) Kaan maha.
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Kuidas saada võrri esimest hammikat ära?
ära nüüd sina küll tähenärijaks hakka Said isegi aru et ta tahtis KAAS kirjutadaavaida kirjutas:Mis asja kas võril on kaaned? Kaan on vere kaan see on ikka kaasZidist kirjutas:1) Kaan maha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.