Keegi oskab miskit tarka öelda?!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Keegi oskab miskit tarka öelda?!
Variandid olid mul sellised, et suzuki GS 500 E, või suzuki 650 bandit, noh ja siis mõtlesin ka Kawasaki ER 5...kuna plaanin täiesti uut ratast osta, siis igasugune nõu kulub ära...Ise olen mitte just väga suures mõõdus tytarlaps ja ei tahaks päris sellist ratast osta, mis yle jõu käiks, aga noh need variandid tunduvad mulle ok. Et siis mõni targem oskab mulle äkki antud rataste plussid, miinused välja tuua.
aitähh:)
-
Teema algataja
-
Teema algataja
endal ei ole kogemusi, aga tean tuttavat nais-tsiklisti, kes ostis endale esimeseks rattaks suzuki GS 500 ja tema oli igatahes väga rahul sellega.
ise olen saanud GS-i peal istuda ja tean et see on suhteliselt väike ratas niiet peaks algajale sobima küll. sõiduomaduste kohta ei oska öelda.
teiste ülalpool mainitud rataste kohta ei oska kahjuks midagi öelda.
edu sulle ratta soetamisel!
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: KTM 790 Adventure
- Kontakt:
Em, no esmalt ma pakuks ise ennast. Aga kuna ratast ikka tahetakse valida, siis jääb vist ära. Tähendab ma kardan, et ega sa suurt abi siit ei saa. Sest nagu näha siis igaüks pakub sulle erinevat ratast. Ja nii peabki olema

Edu ratta valimisel.
Equ
Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20
Re: Keegi oskab miskit tarka öelda?!
Ise ostaks vist sinu nahas 600 Horneti (või CBR 600F aga naised eelistavad taval. naked versiooni) aga see on ka vist oluliselt kallim kui teised.azdrid kirjutas:Et mul siuke probleem, et tahaks uut ratast soetada, aga kuna ma väga palju asjast ei tea, siis ehk oskab keegi targem nõu anda.
Variandid olid mul sellised, et suzuki GS 500 E, või suzuki 650 bandit, noh ja siis mõtlesin ka Kawasaki ER 5...kuna plaanin täiesti uut ratast osta, siis igasugune nõu kulub ära...Ise olen mitte just väga suures mõõdus tytarlaps ja ei tahaks päris sellist ratast osta, mis yle jõu käiks, aga noh need variandid tunduvad mulle ok. Et siis mõni targem oskab mulle äkki antud rataste plussid, miinused välja tuua.
aitähh:)
GS peaks olema töökindel aga kui uue ostad ja järgmine aasta tahad maha müüa(nagunii tahad) siis arvan, et hind on oluliselt devalveerunud.
CB 500 on selline rahulik madal ratas, igati sobilik algajale.

-
Teema algataja
Re: Keegi oskab miskit tarka öelda?!
aitähh:)[/quote]
Ise ostaks vist sinu nahas 600 Horneti (või CBR 600F aga naised eelistavad taval. naked versiooni) aga see on ka vist oluliselt kallim kui teised.
GS peaks olema töökindel aga kui uue ostad ja järgmine aasta tahad maha müüa(nagunii tahad) siis arvan, et hind on oluliselt devalveerunud.
CB 500 on selline rahulik madal ratas, igati sobilik algajale.[/quote]
ses mõttes, nyyd tekib mul kysimus, et miks ma peaksin seda kindlasti tahtma järg. aasta maha myya?
ja et ma nagu ei ole päris alagaja enam..see oleks mul teine ratas...ER5 oli mu sõitma õppimis ratas, aga tal oligi see et paak oli veits liiga suur ja mina ratta jaoks natuke väike..siis ostsin kawasaki chopperi tyypi ratta, millest jäi mulle kuidagi väheks..nyyd yritangi leida varianti, mis oleks selline, mida ma ei tahaks kohe järg. hooaeg maha myya...
Meite kanti tuli üks busa. Noorte seas külajuttudes kahistati, et olla ühe motolembelise pere pereemale toodudIntruder kirjutas:Mina soovitaksin hoopis Hayabusat ......oleks fun kui mõni tore tots sellise ratta sõidab.

Aga kui külajutud siiski tõeks peaks osutuma, saab ilmselt näha nii mõndagi machomeest sisinal õhust tühjaks jooksmas

Intruder kirjutas:Mina soovitaksin hoopis Hayabusat
Miks?
Kuna seda ilmselt ei taha järgmisel hooajal ja ka ülejärgmisel maha müüa ning kiirestisõites pole ratta kaal ültse oluline
Pigem mida rohkem seda parem.
Ja üleültse oleks fun kui mõni tore tots sellise ratta sõidab.[/img]
ei tea kas see siin kasvõi natuke subjektile vastab? Näiteks ma mõtlesin enne esimest postitust ikka pisut, et kas mul on ikka "midagi tarka öelda" ...

Eelnevale kommentaariks: arvan et GS ei ole just selline ratas millega tahad kaua aega ringi sõita: pole stiili, pole eriti minekut ja liiga levinud.
Aga kui uut ratast vaatad siis pole vaja häbeneda vaid võib kaupluses julgelt uute rataste seljas turnida ja vaadata mis mugavam tundub. Ja muidugi netist teiste omanike arvamusi lugeda. Bikez.com on siin ka abiks.

-
Teema algataja
ja kurb lugu on see, et enamus poodides ei ole uusi rattaid sees, et nende seljas ronida ja proovida...saab vaid tellida, kui osta soovid. Muidu mul vast polekski seda probleemi...GS 500 selga sain ronida, tundus suht ok...aga jah,eks ma panen kõik teie soovitused kõrva taha ja teen oma valiku:)
nii et aitähh kõigile soovitajatele
-
Kui aega on, astu palun läbi Wildrider'i motopoest Võru tänaval. Vähemalt Kawasaki ER 6n, Kawasaki KLE 500 ja mõned väga ilusad Yamaha'd on neil seal lausa elusuuruses ja uuest peast olemasja kurb lugu on see, et enamus poodides ei ole uusi rattaid sees, et nende seljas ronida ja proovida...saab vaid tellida, kui osta soovid.....

Nii et tasub siin ära käia.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.