Tuttuued ATMid
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Tuttuued ATMid
On tulnud müügile uued atmid http://www.atmracing.ee.Välja on tulnud kaks uut mudelit.Esmamulje on väga hea.Ilus disain võrreldes eelmistega.Mis arvate siis teie,äkki on keegi juba jõudnud hankida mõne neist juba?
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
On jah väga ilusad disainid.Vana atm oli ikka disaini poolt tõeline loodusõnnetus.125cc krossikas on jah jube lahe,näeb vingem välja kui mõned kawasakid või ktmid.125cc pidavat olema veidike pikem.Sain teada ,et ATM SM on isegi võimsam kui eelkäija (ATM 50 Racing).Peaks ka vist vanema maha müüma ja selle uuema ostma.
-
Teema algataja
Bensuvoolik05 kirjutas:kurat see tundub päris hea,ostaks endalegile,müüks vana atm-i maha hangiks nats raha juurde ja ostak kyll endale selle!!!!!![]()
mulle se igatahes meeldib rohkem kui vana atm....
Max kiirus 80km/h See masin peab ju arvel olema. Ja see tähendab ka vähemalt A1 lube.Peaks ka vist vanema maha müüma ja selle uuema ostma.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Mitu erinevust leiad?
http://www.trendimport.ee/data/product/ ... 4178_L.jpg
http://www.atmracing.ee/atm_sm_50.php

-
Teema algataja
Hehee,välimuselt on nad täpselt samad,ning mootorid on mõlemad ka arvatavasti hiina omad.Võiks jälle öelda "Hiina Poliitika".holma kirjutas:Mitu erinevust leiad?
http://www.trendimport.ee/data/product/ ... 4178_L.jpg
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Ehk hakkavad sinu võrdluse peale ATM'i kummardajad sellest pildimaterjalist lõpuks ometi aru saama, et ei ole olemas sellist mudelit aega tootjat nagu ATM... tegu on lihtsalt edasimüüja tellimusel külgepandud nime ja klepsudega ja tegu kõige tavalisemate suvalistes hiina tehastes tehtud masinatega.
Seekord on küll trendimport kerge ämbri teinud oma masina müügihinna määramisel... aga suure tõenäosusega see kohe ka paika loksub... kui "kampaaniahind" just muidugi nende puhul erilist lisajuurdehindlust ei tähenda... muude mudelite puhul nad vastupidiselt ikka teiste hinnasolkimisega tegelevad.

Seekord on küll trendimport kerge ämbri teinud oma masina müügihinna määramisel... aga suure tõenäosusega see kohe ka paika loksub... kui "kampaaniahind" just muidugi nende puhul erilist lisajuurdehindlust ei tähenda... muude mudelite puhul nad vastupidiselt ikka teiste hinnasolkimisega tegelevad.

hälvik
-
-
-
- Kontakt:
-MeltDown- kirjutas:trendimpordi samast rattast, loe natuke ülevamalt pooltholma kirjutas:Kui saladus pole, siis üle millest?-MeltDown- kirjutas:Isegi eestisse tulevad samal ajal, aga atmi oma on välimuse poolest minuarust kõvasti üle.
Kuradi kadedaks teeb kuidas paari klepsu paigaldamisega ja hea turundusstrateegiaga on suvalisest hiinakast suudetud eestis ühest kolmetähelisest sõnast lausa jumalus tekitada!
hälvik
-
-
-
-
Teema algataja
aga vahet pole se on ju alla50cm3 ning ma ei peagi ju siis 80km/h,sest hea näide sellele-siin räägivad osad et sõitavad om atm50-ga kuni 100km/hpokemon kirjutas:Bensuvoolik05 kirjutas:kurat see tundub päris hea,ostaks endalegile,müüks vana atm-i maha hangiks nats raha juurde ja ostak kyll endale selle!!!!!![]()
mulle se igatahes meeldib rohkem kui vana atm....Max kiirus 80km/h See masin peab ju arvel olema. Ja see tähendab ka vähemalt A1 lube.Peaks ka vist vanema maha müüma ja selle uuema ostma.

Ning mulle se masin meeldib,vahet pole mis kleepekad seal peal on,vähemalt tundub hea masin

-
- Kontakt:
Vabandust, aga sinu tekstist on täiesti võimatu aru saada!
Kui sa mõtled oma jutuga seda, et kiiruses pole vahet kuna on alla 50cc, siis on väga suur vahe - mopeedil tohib valmistajakiirus olla kuni 45kmh, kui on kõrgem, siis olenemata sellest, et on <50cc, ei ole enam mopeed ja sellega liikluses osaleda ei tohi.
Palun tehke endale elementaarsedki liikluseeskirjad, mis teid endaid puudutavad, selgeks!
Lisaks võiks ka õppida ennast teistele inimestele arusaadavalt väljendama!
Kui sa mõtled oma jutuga seda, et kiiruses pole vahet kuna on alla 50cc, siis on väga suur vahe - mopeedil tohib valmistajakiirus olla kuni 45kmh, kui on kõrgem, siis olenemata sellest, et on <50cc, ei ole enam mopeed ja sellega liikluses osaleda ei tohi.
Palun tehke endale elementaarsedki liikluseeskirjad, mis teid endaid puudutavad, selgeks!
hälvik
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Loen su poste selles teemas ja üritan aru saada, mis paneb muidu nii mõistliku mehe siin niimoodi mürki pritsima???oldmoped kirjutas:Vabandust, aga sinu tekstist on täiesti võimatu aru saada!

Mis aga sellesse valmistajakiirusesse puutub, siis müües on nende 50 cm3 kiirus nii nagu peab. Kes pärast piiraja maha kisub, see ise teab, mis teeb. Ja ma arvan, et sellise liikluspolitsei valvekoera staatuse võid sa endale võtta vaid siis, kui võid kätt südamele pannes öelda, et ei ole viimase 5 aasta jooksul ÜHTEGI KORDA liikluseeskirju rikkunud.
Fazer
-
- Kontakt:
OT ja isiklik jutt aga:
Vabandust, ma ei pritis mürki, ma räägin asjadest nii, nagu nad on. Ma ei ole kordagi öelnud, et ATM on halb. Ma ei ole kordagi üheski oma postituses öelnud, et hiinakad kui sellised on halvad. Lihtsalt on tekkimas järjekordne Mr. Aeroxi fenomen, et on olemas kõvad mehed, kellel on ATM ja kõigil ülejäänutel on tavalised hiinakad. Püüan inimestele reaalset elu seletada, et see, mis on klepsule kirjutatud, ei muuda masinat ei halvemaks ega ka paremaks.
Kadedaks ühegi müüja müügiedu ei tee.
Küll tekitab minus kerget tuha päheraputamisevajadust see, et vaatamata serllele, et ise tegutsen reklaamialal, olen olnud natukene sinisilmne ja kindlam inimeste kaines mõistuses ja alahinnanud seda, kui palju ikkagi mõjutab piske silt või selle puudumine masina küljes masina staatust kliendi arvates... ja sellepärast rohkem jälgin huviga seda ATM'i fenomeni.
Minu kiiruse jutt, mida sa tsiteerisid, oli suunatud ühe väga segase postituse tegijale, kes oletavasti väitis et 80kmh ei ole mingeid lube vaja kui on alla 50cc - seletasin talle, et ta aru saaks, kuidas reaalselt eeskirjades on. Juttu ei olnud ühestki konkreetsest masinast ega margist.
Liikluse valvekoera kommentaari kohapealt:
Enamus seadusi ja eeskirju muudetakse siis, kui tekib selleks vajadus - nt. olemasolevad ei ole enam piisavad ja tuleb hakata miskit korra tagamiseks ette võtma. Teine asi on see, et kui mingeid seaduseid väga jõhkralt koguaeg rikutakse, siis suurendatakse kontrollorganite poolt kontrolli ja hakatakse välja töötama lisarepressioone rikujatele ja lisa kontrollmehanisme ja piiranguid antud valdkonnale üldse.
Asi torgib minu isiku prsse sellepärast, et oman ja kasutan ise väga palju just mopeediklassi sõidukeid. Ja ma ei taha mittekuidagi, et seoses sellega, et suur hulk lapsi ei tunne liikluseeskirju ja ei pea neid mittemillekski, läheks ahistamise alla kogu sõidukiklass kui selline. See on väga paljus ikkagi katse inimestele selgeks teha olukorda, et kas tõmbame natukene tagasi või kui me seda ise ei tee ja mõistlikuks ei muutu, keeratakse kraan üldse väga koomale.
Vastuseks sinu küsimusele: arvan, et olen rikkunud küll, mitte küll nahhaalselt ja regulaarselt, rohkem küll tähelepanematusest ja tihti mitte teadlikult aga olen.
Vabandust, ma ei pritis mürki, ma räägin asjadest nii, nagu nad on. Ma ei ole kordagi öelnud, et ATM on halb. Ma ei ole kordagi üheski oma postituses öelnud, et hiinakad kui sellised on halvad. Lihtsalt on tekkimas järjekordne Mr. Aeroxi fenomen, et on olemas kõvad mehed, kellel on ATM ja kõigil ülejäänutel on tavalised hiinakad. Püüan inimestele reaalset elu seletada, et see, mis on klepsule kirjutatud, ei muuda masinat ei halvemaks ega ka paremaks.
Kadedaks ühegi müüja müügiedu ei tee.
Küll tekitab minus kerget tuha päheraputamisevajadust see, et vaatamata serllele, et ise tegutsen reklaamialal, olen olnud natukene sinisilmne ja kindlam inimeste kaines mõistuses ja alahinnanud seda, kui palju ikkagi mõjutab piske silt või selle puudumine masina küljes masina staatust kliendi arvates... ja sellepärast rohkem jälgin huviga seda ATM'i fenomeni.
Minu kiiruse jutt, mida sa tsiteerisid, oli suunatud ühe väga segase postituse tegijale, kes oletavasti väitis et 80kmh ei ole mingeid lube vaja kui on alla 50cc - seletasin talle, et ta aru saaks, kuidas reaalselt eeskirjades on. Juttu ei olnud ühestki konkreetsest masinast ega margist.
Liikluse valvekoera kommentaari kohapealt:
Enamus seadusi ja eeskirju muudetakse siis, kui tekib selleks vajadus - nt. olemasolevad ei ole enam piisavad ja tuleb hakata miskit korra tagamiseks ette võtma. Teine asi on see, et kui mingeid seaduseid väga jõhkralt koguaeg rikutakse, siis suurendatakse kontrollorganite poolt kontrolli ja hakatakse välja töötama lisarepressioone rikujatele ja lisa kontrollmehanisme ja piiranguid antud valdkonnale üldse.
Asi torgib minu isiku prsse sellepärast, et oman ja kasutan ise väga palju just mopeediklassi sõidukeid. Ja ma ei taha mittekuidagi, et seoses sellega, et suur hulk lapsi ei tunne liikluseeskirju ja ei pea neid mittemillekski, läheks ahistamise alla kogu sõidukiklass kui selline. See on väga paljus ikkagi katse inimestele selgeks teha olukorda, et kas tõmbame natukene tagasi või kui me seda ise ei tee ja mõistlikuks ei muutu, keeratakse kraan üldse väga koomale.
Vastuseks sinu küsimusele: arvan, et olen rikkunud küll, mitte küll nahhaalselt ja regulaarselt, rohkem küll tähelepanematusest ja tihti mitte teadlikult aga olen.
-
Teema algataja
see maksab aint 14900.- http://www.atmracing.ee/atm_sm_50.php
aga siin 17900 http://www.trendimport.ee/motor.asp
kuigi vahet pole muud kui kleepsud ja värv heh
niiet kui tahate uut osta ostke ennem atm,kui se teine
aga siin 17900 http://www.trendimport.ee/motor.asp
kuigi vahet pole muud kui kleepsud ja värv heh

niiet kui tahate uut osta ostke ennem atm,kui se teine

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.