125cc kokkutulek

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

125cc kokkutulek

Lugemata postitus Postitas janis »

Mida arvaksid 125 omanikud mõttest korraldada hooaja alguses kokkutulek... :lol: kõik pakkumised ja ideed on oodatud.
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

:D

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Rullnokkade kokkutulek ve ! :D :D
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Re: :D

Lugemata postitus Postitas Len »

Whitebalance kirjutas:
Rullnokkade kokkutulek ve ! :D :D
Jep eks neid on palju 125cc seljas :lol: . Aga kui siuke asi toimub, siis ma kohal. Muidugi, siis ei tule kui asi on mõeldud nii, et mingi jube jooma pidu tuleb. Lihtsalt kuskil kokku saada, läbi linna suure pundiga mingi tiir ja siis vaatab edasi... Njh minu idee :) :roll:
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille

Urmas568

Lugemata postitus Postitas Urmas568 »

vot täpselt. Mina ja mu sõber (C4) oleks kindlad tulijad ma arvan.
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

aga kus see kokkutulek kõige mõtekam oleks... ühesõnaga kas kõik tulijad oleks nõus tulema tln.-se või teeb selle kusagil mujal ?
Have a nice day !

Marcuz

Lugemata postitus Postitas Marcuz »

Idee on hea! Sügisel oli endal ka mõte, et 125cc võiksid kokku saada ja oma masinaid näidata, juttu puhuda ja tarkusi vahetada, aga siis oli palju muid üritusi kuni lumi maha tuli. Ühesõnaga pooldan seda ettevõtmist.

EDIT:
C4 kirjutas:
aga kus see kokkutulek kõige mõtekam oleks... ühesõnaga kas kõik tulijad oleks nõus tulema tln.-se või teeb selle kusagil mujal ?
See on teada tõde, et lõunamaamehed ei viitsi tavalise kokkutuleku pärast Tallinnasse sõita. Kui näiteks leiaks mõne sobiva paiga Kesk-Eestis, siis oleks tõenäoliselt rohkem huvilisi.. näiteks mäletan, et kellelgi siin oli 125cc CBR Pärnust, Tartus kindlasti A1 inimesi jne. Kuna nagunii kõik ei tule ja palju neid 125cc Tallinnaski on, siis võiks ikka üle riigi grupeeruda - Eesti on ju väike.:wink:

Teema algataja
janis

algus võiks see ehk tallinnas olla.ajaksime pundi kokku sõidaksime ringi vahetaks muljeid jne.Soojemate ilmadega võib korraldada juba midagi suuremat yle eesti.Siis juba mingi telkimine vmt.Tallinnas tean ma juba 7 tulijat ja neid jagub veelgi. See oleks nagu vastulõõgiks rollerite kokkutulekule. :twisted:
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Tulge PÄRNU :lol: Saab rinkal mõned tiirud koos teha ja...
Kuskile Tartu või peipsi äärde küll ei viitsi hakata minema.
Aga jah kesk Eesti kanti veel võib ja Tallinn pole ka kaugel. Viljandi oleks ka täitsa nitsevo.
Viimati muutis Len, 12 Veebr 2006, 12:36, muudetud 2 korda kokku.
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

janis kirjutas:
See oleks nagu vastulõõgiks rollerite kokkutulekule. :twisted:
Ja mida siis sellega saavutada tahetakse?

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

To Marcuz
Ise juba 18 pea täis ja ikka paneb võrriga ringi (lol)
Ei ma ise oleks ka põhimõtteliselt poolt, kuid selle vennaga ei tea kas arvestada. Võib alt hüpata, kui mõni Streetrace õhtu tuleb.
Ma arvan et et see koht võik olla kuskil seal Türil, pakuks ma välja.
Loodan et siiski enamus inimesi käituvad seal nagu ikka sellisele vanuseale kohane. Mitte mingit taburantikud kes muudkui oma tuunigujuttu puhuvad.
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Uurisin siis veits asja ja pakun välja siis siukse võimaluse pärnus: Kui oleks tulijaid siis (kuna Tepandi on mu isa tuttav) saaks ringrajal väikse ringi kinni panna ja näiteks mõni tund seal siukest treening sõitu teha.
Kui huvi, siis ka näiteks lõpu poole väike võistlus teha, kuna seal choppereid ja puha, siis nii et chopperi ja veits aeglasemate masinate omanikele edumaad, et asi võrdne oleks. Pärast suure pundiga läbi linna mingi tiir, siis kuhugi sööma ja laiali :wink: Siuke minu idee. Kui ei meeldi ärge jumala eest hakkake näkku panema... :roll:
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

Elan muidu Kesk-Eestis ja oman A1 ja 125ccm bike.
Kui kokkutulek Pärnus oleks, oleksin tulija.
Tegelikult tuleks ükskõik kuhu, peaasi, et Paidest minema :roll:

e:Steffani pizzarestosse võiks sööma minna.
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

Len kirjutas:
Kui huvi, siis ka näiteks lõpu poole väike võistlus teha, kuna seal choppereid ja puha, siis nii et chopperi ja veits aeglasemate masinate omanikele edumaad, et asi võrdne oleks.
Mina arvaks, et võiks teha siukse asja, et need choperdised jms. aeglasemad ei saa mitte edumaad vaid teevad oma ette ringid :P need kiiremad jõuavad ju järgi isegi kui annate edu maa... :) mu chopi liigub küll hästi aga üle 120-ne pole kätte saand ja sedagi tagant tuulega :D
Have a nice day !

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Mis pagan me sinna rinkale kolime. Lähme ikka metsa :evil: :lol:
Kasutaja avatar

ivar

Hehee, anna mulle masin, millega kannatab metsas sõita ja lähme. :lol:
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Siller kirjutas:
Mis pagan me sinna rinkale kolime. Lähme ikka metsa :evil: :lol:
Siller kle ma otsin sulle hästi sopase pinnasega muda mülka või metsa moodi asja, et lähed müttad seni kaua seal kui teised rinkal tiire teevad :lol: Ja ära põe rinka kõrval seal kohta kus põristada küll põllu kõrval vallid ja igast jama mille otsas ronida :wink: :P
Kasutaja avatar

Kommionu

Re: 125cc kokkutulek

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

janis kirjutas:
Mida arvaksid 125 omanikud mõttest korraldada hooaja alguses kokkutulek... :lol: kõik pakkumised ja ideed on oodatud.
ehh... 125ccm kohtumised on ju kogu hooaja vältel.... Sõidad aga kauplus LASTEMAAILM ette ja oledki kohal....
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

:)

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Kui me rinkale läheksime siis oleksin mina ka tulija :D
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Nuh nagu näha oleks tulijaid, võtame selle teema siis aprillis uuesti üles ja korraldame ära, et selleks ajaks võin uurida palju asi maksma läheb kuid usun et saab võileva raha eest hakkama.
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Len kirjutas:
Uurisin siis veits asja ja pakun välja siis siukse võimaluse pärnus: Kui oleks tulijaid siis (kuna Tepandi on mu isa tuttav) saaks ringrajal väikse ringi kinni panna ja näiteks mõni tund seal siukest treening sõitu teha.
Kui huvi, siis ka näiteks lõpu poole väike võistlus teha, kuna seal choppereid ja puha, siis nii et chopperi ja veits aeglasemate masinate omanikele edumaad, et asi võrdne oleks. Pärast suure pundiga läbi linna mingi tiir, siis kuhugi sööma ja laiali :wink: Siuke minu idee. Kui ei meeldi ärge jumala eest hakkake näkku panema... :roll:
Vaata kõigil just vast ei ole mingeid 2 taktilisi supervõimsaid rinkakummidega bike. Ma ei kujutaks ennast elusees ette rinkal ja kärnaga. Natuke ebaloomulik ei oleks? Juba esimeses kurvis kallutades oleksin vast pikali (mitte sõiduoskuse puudulikuse tõttu vaid kummi). Kärn jääb ikka metsa ja slick ikka ringrajale.

Sellisel puhul peab tegema ikka päris mitmeid erinevaid gruppe. On chopperid, on endurod ja on bike-d siis. Muidu on suht mõttetu või pean ma omale mingi slicki alla kruvima selleks ajaks? Arvan et mitte.
Kommionu kirjutas:
janis kirjutas:
ehh... 125ccm kohtumised on ju kogu hooaja vältel.... Sõidad aga kauplus LASTEMAAILM ette ja oledki kohal....
Sõida... ja ära MÖLISE!!! :wink:
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

To ronk: Kle mõttle veits kui kõik bike ja chopperitega hakkaks mõne enduuro venna järel metsa roomamama :lol: Saaks palju nalja jah aga arvesta sellega, et enamusel on rattad millega kannatab ikkagi nö. "tee" peal sõita. See oleks just huvitav kui choppereid ja enuurokaid rajal näeks. AGA see minu idee ja üttlesin ärge hakkake näkku panema kui ei meeldi!!! Võid ju oma idee ka välja käi

Huvi pärast küsin ,et ronk kle hakkab sul ratas valmis ka saama või kui kaguel oled juba :?:
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Ega ma seda ei mõelnudki, et chopperid ja biked metsa roniksid. Lihtsalt ütlesin, et peaksid olema eraldi klassid, sest biked ja endurod koos rajal oleks suht mõttetu.

Ratast ikka vaikselt teen jah. Kevadeks saab ilusti valmis. Hetkel seisab suurem töö mootori taga. :wink:

Urmas568

Lugemata postitus Postitas Urmas568 »

minuarvates oleks kokkusaamise mõtte ikkagi peamiselt koos ringi sõita ja siis võibolla vahepeal ringrajal paar kiiremat teha. Teie jutust jäeb mulje, et tulemas mingi hull võistlus. Nees kes ei taha rinkal sõita olge lihtsalt tunnike rajaääres ja rääkigie omavahel juttu jne. VÕiks tegelt ka 1 ööbimisega asja ära korraldada. Telkides kuskil ilusas kohas, heas seltskonnas grillides ja chillides peaks täitsa kihvt olema. Ja lisaks võiks harjumaa 125ccm omanikud siin natike koonduda ja saaks ilusate ilmadega linnapeal ringi sõitmas käija (ilma suurema organiseerimiseta).
Kasutaja avatar

ivar

See oleks ka hea, ehk teha siis kuskil Kesk-Eestis?
Siin neid kohti küll, kus olla..
Kasutaja avatar

Taku

Lugemata postitus Postitas Taku »

olen enda suzuki gs 125 s igakell ja yxk6ik kuhu tuleja, kui yyd kevadel eksamid tehtud saan :P

Teema algataja
janis

Endal plaanis tsikli vahetus sooritada, et siis GS 125 järgmiseks. Ja sellega olen valmis samuti kõikjale tulema. Ideed on head!
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

To janis: Janis kui teema algataja, katsu võtta kevadel teema uuesti üles. Korraldame midagi kindlasti ära. :roll: Pakkuge oma ideid ka välja, et minu oma ainukeseks ei jääks, kindlasti on kellelgi paremaid mõtteid :wink:
Kasutaja avatar

kribu

Lugemata postitus Postitas kribu »

kui mingi selline asi korraldada kevadel, siis Eestis kahjuks ilmad veel üsna külmad ja pikka sõitu ei viitsi ette võtta. Pärnu variant sobiks ideaalselt suvel, kui seal tegevust ka rohkem leidub. Rinka idee on pöörfi, ainult võrrid jäävad seal veidike lahjaks.
kui kevadel alles esimesed sõidud teha ja kokku saada, siis võiks ikka tallinna piiresse jääda. eelmine suvi oli meil väike võrride kamp, kellega sai tallinnat rist-rästi läbi sõidetud päevast päeva:D
aga muidu ok mõte ja oleksin kindlasti oma sõpradega tulija

vaino91

Lugemata postitus Postitas vaino91 »

Ma nõustun Urmas568 -ga . Alguses võiks lihtsalt kuskil kokku saada. Tuleviku plaanidest rääkida, rattaid võrrelda ja muljeid vahetada. Siis saaks ka enduuroga sõitjad omavahel juba mõne metsatripi organiseerida ja bikemehed saaksid oma ringraja üritusi korraldada. On ju loomulik, et enduurokaga eriti ringrajale ei roni ja bikega eriti müdamülkasse möllama ei lähe :D

Bikemees
Tsikkel: Husq. SM610S

Lugemata postitus Postitas Bikemees »

Ei olnud aega teisi postitusi lugeda praegu aga, kui nsr tööle läheb olen tulija! :P
Suletud

Mine “Üritused”