Tere!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 188
- Tänatud: 4 korda
Tere!
Otsustasin ka ennast veidike tutvustada, mõnedega teist oleme juba tuttavad (09.04.04 toimunud munadepüha väljasõit).
Päris nimi on Jarko
Siklitega alustasin juba maast madalast: Võrr D5 mootoriga-Kawrowetz175 (jänestega Jawa) -Jawa 350-Kawasaki GPX750R, see on siis minu tee motoristiks. Meeldib ikka hullumoodi sõita, enamasti üksi või siis väikese kambaga. Sel kevadel juba 2500 km seljataga, hooaeg algas millaski jaanuaris. Kokkutulekutel eriti pole käinud, paar korda treffil ja Tartus kevadpäevadel, parim asi kokkkutulekute juures ongi sinna sõit ja pärast tagasisõit.
Alkot eriti ei tarbi, pigem läheb limunaad. Musa meeldib seinast seina V.A. see kräpp mis raadiost tuleb.
Foorumit loen tihti, vahest vastan külalisena ka.
Mis siin ikka pikalt plärada, maanteel näeme
(satikad hammastevahel)
Siin paar pilti minust ja mu ratastest
http://pilt.ee/jaffimees
Päris nimi on Jarko
Siklitega alustasin juba maast madalast: Võrr D5 mootoriga-Kawrowetz175 (jänestega Jawa) -Jawa 350-Kawasaki GPX750R, see on siis minu tee motoristiks. Meeldib ikka hullumoodi sõita, enamasti üksi või siis väikese kambaga. Sel kevadel juba 2500 km seljataga, hooaeg algas millaski jaanuaris. Kokkutulekutel eriti pole käinud, paar korda treffil ja Tartus kevadpäevadel, parim asi kokkkutulekute juures ongi sinna sõit ja pärast tagasisõit.
Alkot eriti ei tarbi, pigem läheb limunaad. Musa meeldib seinast seina V.A. see kräpp mis raadiost tuleb.
Foorumit loen tihti, vahest vastan külalisena ka.
Mis siin ikka pikalt plärada, maanteel näeme

Siin paar pilti minust ja mu ratastest
http://pilt.ee/jaffimees
Jarko
Jawa 350
Jawa 350
Pori ei puutu asjasse. Aga teised kes otsivad asjalikku selle ratta kohta, ei leia seda kui teema nimeks on TERE! Saage nüüd aru. Kas ma tõesti olen sellise mulje jätnud, et mulle muu jutt ei lähe korda kui pori? Hmm Andke andeks !!! Aga see on ka juba teine teema, Seega hetkel teema lukku. Jarkol palun teha uus teema rataste alla kus ta saab oma ratast ja selle valmimise protsessi ilusti kirjeldada.
Rennes aka Pröksuga Mülka