Motokrossi 6ppevideo
Moderaator: Moded
Motokrossi 6ppevideo
Kas keegi keegi oskab öelda kust t6mmata m6nda seesugust v6i ehk saaks keegi m6ne uploadida?
Viimati muutis Kasjok, 03 Jaan 2006, 10:11, muudetud 2 korda kokku.
http://eestimasin.pri.ee/gallery2/displ ... m=28&pos=4
See peaks nagu sobima.
Aga ma ei saa aru miks sul seda õppevideot vaja on?
See peaks nagu sobima.
Aga ma ei saa aru miks sul seda õppevideot vaja on?
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 
-
Massi
Re: Motokrossi 6ppevideo
Katsu ikka osta endale mõned DVD'd siin on turule tulnud mõnedKasjok kirjutas:Kas keegi keegi oskab öelda kust t6mmata m6nda seesugust v6i ehk saaks keegi m6ne uploadida?
päris toredad kuigi nendest suurt tolku pole aga vaadata ikkagi mõnus.
-
kõrtsmikumolu
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Sellest peaks küll ja veel olema küll ma usun igas mõttes
www.pacedmx.com
Ma soovitaks vaadata treileri viimast ~ 1/3 kus näitab ka #6 (Kawasaki - see on rohelist värvi mootorratas) Tanelit ja seda millisel tasemel valitsetakse ratast kiirusel millest ei näe isegi kosmonaudid mitte und !!!! See on maailma tipp tase täiesti.
Oleks vaid mehi kes neid "jalavarje" pärast neid poisse täita suudaks.
www.pacedmx.com
Ma soovitaks vaadata treileri viimast ~ 1/3 kus näitab ka #6 (Kawasaki - see on rohelist värvi mootorratas) Tanelit ja seda millisel tasemel valitsetakse ratast kiirusel millest ei näe isegi kosmonaudid mitte und !!!! See on maailma tipp tase täiesti.
Oleks vaid mehi kes neid "jalavarje" pärast neid poisse täita suudaks.
-
cha0s
Tervitused!!
Järgnev ei ole küll motokrossi õppevideo, aga tasub nendel, kes neid varem näinud ei ole.
Internetis ringi tuhnides leidsin järgneva kodulehe www.martinleok.com .
Sellelt lehelt videote osa alt leidsin paar videoklippi, mis olid minu jaoks väga huvitavad, sest olen just tahtnud näha selliseid isetehtud kodumaal metsa sees videosi. Minule väga meeldisid, loodan et teilegi.
Meeldivat vaatamist!
Chaos
Järgnev ei ole küll motokrossi õppevideo, aga tasub nendel, kes neid varem näinud ei ole.
Sellelt lehelt videote osa alt leidsin paar videoklippi, mis olid minu jaoks väga huvitavad, sest olen just tahtnud näha selliseid isetehtud kodumaal metsa sees videosi. Minule väga meeldisid, loodan et teilegi.
Meeldivat vaatamist!
Chaos
www.leokmx.comcha0s kirjutas:Tervitused!!
Meeldivat vaatamist!
Chaos
-
pets11
Jeremy McGrath'i õppevideo
Kui on soovi,siis võin sulle laenata Jeremy McGrath´i õppevideo,mis on DVD'l.
-
pets11
Ma olen Võrust,kuid DVD saad kätte nädalavahetusel sest kraam Tallinnas.Saada mulle email saame kokku leppida: plastac@hot.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.