Pliiz soovitage mulle mootorrataste raamatuid
Moderaator: Moded
-
Mopeds.fänn
Teema algataja
Pliiz soovitage mulle mootorrataste raamatuid
Palun soovitage mulle mootorrataste kohta käivaid raamatuid
-
Mopeds.fänn
Teema algataja
-
ENZO
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
Tõsi ta on,et hr.Arseni Palu poolt koostatud mototeemalised üllitised on siiani minu meelest nõukogude päritolu mootorratta remondil ja hooldusel asendamatuks kuldvaramuks.Omal on olemas kaks sellist raamatut.Vanemas on kajastatud rohkem vanemad mootorrattad(k-750 jne),uuemas aga rohkem materjali Dneprite kohta.Igal juhul hea materjal,kui remondil ja hooldusel hätta jääb.Soovitan soojalt.
Delta,K-175,K-750,SUZUKI GSXR 1100F,KTM600LC4,2 X KTM620LC4.KTM 525EXC,BMW R100RS.
tsikli teemalisi raamatuid leiad kindlasti www.amazon.com ist, päris lai valik ja võimalus tellida..aga üldiselt loe ajakirju kui niisama huvitavat lugemist otsid.....teagi netist midagi soovitada aga marketites välismaa päritolu asju jalaga segada..ise ostsin mingi vahe easyridersit aga selle hinna tõus tapab ka kõige paadunuma fänni ära...kui võimalik ja oskus saksa keelt lugeda siis lase kellegil omale saksast ajakirju tuua...on odavamad ja igast huvitavaid asju mida meilt naljalt ei leia...aga hea ülevaatlik leht ameerika maa ajakirjadest on www.easyriders.com (juhul kui oled üle 18 vana
)
Loud pipes save lives!!!
Üks täiesti sirvitav ajakiri on "MOTO" see küll vene keeles aga kui keelt mõistad siis poel ju probleemi, peaks leidma igast suuremast raamatukogust tehnikaosakonnast (seal teisigi asjalike ajakirju), ise just sirvisin seda eile, oli uunikumidest viimase sõnani ja ka näpunäiteid tehnilisest poolest. Käsitleti ka uusi Urale ja nende vigu... Mingi neti aadress oli ka www.moto.zr.ru Loomulikult on neid teisigi
tasa ja targu
Nuh, Pakun, et A.Palu raamatud on tänapäeval hindamatud, kuna vaevalt, et keegi mõnda loovutada vabatahtlikult soovib.
Kes printerit omab ja lepib koopiaga siis ....
http://raitz.byte.ee/
Minupoolse vaeva selle digitaliseerimisse kompenseerib täilikult üks toop heledat õlut suvel mõnel kokkutulekul.
Kes printerit omab ja lepib koopiaga siis ....
http://raitz.byte.ee/
Minupoolse vaeva selle digitaliseerimisse kompenseerib täilikult üks toop heledat õlut suvel mõnel kokkutulekul.
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
"Hindamatud" on need raamatud siiski eestikeelsele tsiklistile..
Leida võib neid aega-ajalt nagu Sang mainis, kasutatud raamatute poodidest ja müügilettidest. Tartus olen neid mitmeid kordi näinud mingis Rüütli tänava keldris asuvas raamatupoes, soojemal ajal on aeg-ajalt vilksatanud ka tänavakauplejate käes neid ja viimati juhtusin neid lehitsema "Sõbrakeskuses". Seal keegi tegeleb vanade raamatutega äritsemisega. Mõni nädal tagasi oli neid A. Palu raamatuid seal (Sõbrakeskuses) vähemalt kolm erinevat väljaannet. Vanematest vähemalt ühes päris kindlasti selgitatakse ja õpetatakse mootori forsseerimist üsna põhjalikult (tolle aja normide järgi) ja oli ka uuem - see pehmete (vakstu)kaantega variant. Seal enam tsiklit kiiremaks tegema ei õpetata, kuid on lisatud veidi motorollereid ja muud seitsmekümnendail juba N-Liidus tuntuks saanud tehnikat. Tõsi, viimasel korral ma enam hindade vastu pole huvi tundnud, sest olen ise ostnud juba mõned aastad tagasi vanima ja uusima välja-ande. Tol ajal maksid nad minule 50-65 krooni ja üsna samas hinnaklassis (kindlasti alla saja) olid minupoolt märgatud raamatud ka sel talvel kui suvatsesin veel hindadest huvituda.
Leida võib neid aega-ajalt nagu Sang mainis, kasutatud raamatute poodidest ja müügilettidest. Tartus olen neid mitmeid kordi näinud mingis Rüütli tänava keldris asuvas raamatupoes, soojemal ajal on aeg-ajalt vilksatanud ka tänavakauplejate käes neid ja viimati juhtusin neid lehitsema "Sõbrakeskuses". Seal keegi tegeleb vanade raamatutega äritsemisega. Mõni nädal tagasi oli neid A. Palu raamatuid seal (Sõbrakeskuses) vähemalt kolm erinevat väljaannet. Vanematest vähemalt ühes päris kindlasti selgitatakse ja õpetatakse mootori forsseerimist üsna põhjalikult (tolle aja normide järgi) ja oli ka uuem - see pehmete (vakstu)kaantega variant. Seal enam tsiklit kiiremaks tegema ei õpetata, kuid on lisatud veidi motorollereid ja muud seitsmekümnendail juba N-Liidus tuntuks saanud tehnikat. Tõsi, viimasel korral ma enam hindade vastu pole huvi tundnud, sest olen ise ostnud juba mõned aastad tagasi vanima ja uusima välja-ande. Tol ajal maksid nad minule 50-65 krooni ja üsna samas hinnaklassis (kindlasti alla saja) olid minupoolt märgatud raamatud ka sel talvel kui suvatsesin veel hindadest huvituda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.