atm50.[karter]

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
nummert

atm50.[karter]

Lugemata postitus Postitas nummert »

Selline kysimus ,et kas kellegil on ka läinud atm50-el karter puruks?
Ja millest see katki võib minna?:$
LaulasmaaMotoClub
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)

g2ngster

Lugemata postitus Postitas g2ngster »

minul otseselt ei ole (sülitan kolm korda üle õla) aga arvan et, ta on sul mingi kivi või mõne muu asjaga korraliku vopsu vastu karterit saanud.
Kasutaja avatar

WsaN

Lugemata postitus Postitas WsaN »

Kui ma ei eksi, siis jalarauad on karteri küljes kinni..?
Äkki seisid sõiduajal jalaraudadel püsti?
:wink:
Kasutaja avatar

Teema algataja
nummert

:)

olen seisnud kyll püsti..:(
aga nuh parandusest öeldi et hyppamisest [esimene kord]siis ma enam ei hypanud:)
aga nyyd ütlesid et jälle hyppamisest aga mai ole hypanud vaid tagarattalsõitnud..:)
LaulasmaaMotoClub
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Kas on vaja iga vea jaoks eraldi teema teha :evil: , neid ATM teemasid on nii palju :!:
Kasutaja avatar

Teema algataja
nummert

xzburnoutzx kirjutas:
Kas on vaja iga vea jaoks eraldi teema teha :evil: , neid ATM teemasid on nii palju :!:
anna andeks..
LaulasmaaMotoClub

Brain ATM Taaber

Lugemata postitus Postitas Brain ATM Taaber »

Ma olen küll oma atm hüpanud ja tagarattl sõitnud ja pole küll midagi juhtunud ja üle 1000 miili on ka sõidetud :P

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Kilka, kilka varsti on ribadeks kui inimese moodi olla ei oska :twisted:
Kasutaja avatar

Teema algataja
nummert

atm 50 rõve ragin!

nu mul oli ka see peale tuhandet vic...:/esimest korda.
nyyd on läbisõit ~3100mph ja karter on kakskorda nii
öelda kordatehtud ja nyyd olen sõitnud kaksada miili ja jälle tuleb õli ,mootori kõik poldid on kõvasti kinni..tagarattal pole sõitnud ega ka hypanud...:/
Selline kysimus veel ,et mul tuli mootori [paremasse] väliskesta auk...nu see oli endaviga ja siis kõik muidu töötas aga õli tuli välja võtsin lahti panin metalli liimi sinna pisikesse auku ja lasin ärakuivada ja kõik OK!panin siis kylge kõik endaarust nii nagu ennem.Ja nyyd kui vahetan käike nagu 1,2,3,4 siis niikui vajutan käiguhooba alla käib sihuke kragin..nagu autol kui sidurit korralikult ei vajuta.. ja kui vahetan käike tagasi 4,3,2,1 siis ei ole midagi erilist.kõik nii nagu peab..:/
mis jubin seal võib olla siis valesti ,katki või midagi sellist...?oskaks keegi äkki aidata :roll:
Olen väga tänulik.
LaulasmaaMotoClub

yankee

Lugemata postitus Postitas yankee »

xzburnoutzx kirjutas:
ära mölise nii palju !!!
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

yankee kirjutas:
xzburnoutzx kirjutas:
ära mölise nii palju !!!
Kle Daddy Yankee kuula omma Uppsala Benziinat ja ole vait. ATM-ide kohta on u. 15 erinevat teemat. Kas tõesti peab iga erineva küsimuse jaoks eraldi teema tegema :roll:

g2ngster

Huvitav huvitav... Et siis nagu kõik ATM küsimused postitame ühte teemase ja siis loeme rollerite foorumist kõik kolm teemat läbi mille põhiideeks on: "Kuidas paigaldada rollerile kõlareid"..

Vahest võiks natuke mõelda ka ennem postitamist...

yankee

g2ngster kirjutas:
Huvitav huvitav... Et siis nagu kõik ATM küsimused postitame ühte teemase ja siis loeme rollerite foorumist kõik kolm teemat läbi mille põhiideeks on: "Kuidas paigaldada rollerile kõlareid"..

õige !
sa burnout oled üldse liiga ülbe ja mõlised iga asjaga, mis sulle ei meeldi!
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

g2ngster kirjutas:

Rõhutame sõna ROLLERI foorumist. See on mõeldud rolleritele, mitte võrridele. Tehke enda foorum kui vaja iga probleemi jaoks uut teemat. Eks rollerivendi ole ka ajuinvaliide kes ei suuda aru saada mis on "otsing" olge te targemad, onju :roll:

g2ngster

hmm... Ja mina mõtlesin koguaeg et ma postitan oma atm-i probleemi Mopeedide alamfoorumisse... Nüüd siis tean et, tegelikult on nii rollerite kui ka mopeedide alafoorum TEGELIKULT lendavatele sitapottidele mõeldud.

Tõesti siirad vabandused. Homme õhtul lasen mõnel model enda tehtud ATM-i teemad mopeedide alamfoorumist ära kustutada.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Minu saan, ei tulnud meelde ,et Rollerite foorum 2-heks jagatud. Kuid see, et võiksite enda asja natuke koondada oleks ju igati loogiline.

Zidist

peale seda keevalist diskussiooni kipub ATM ka sinna rullnokk asjade hulka... Nad on väga uhked et nende kiirendus CPi dest parem on jne...
Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

xzburnoutzx kirjutas:
Minu saan, ei tulnud meelde ,et Rollerite foorum 2-heks jagatud. Kuid see, et võiksite enda asja natuke koondada oleks ju igati loogiline.
mida sa ajad ? kui ühel inimesel on probleem atmi karteriga ja teisel näiteks summutiga, siis miks nad peavad enda probleemidele lahendust ühest teemast otsima, jutt käib erinevatest asjadest, et miks ei või siis eraldi teemat teha ? vaata rollerite alafoorumit, kus on mitu teemat ühe asja kohta aga see sind küll ei häiri. ja ära enda otsinguga lolliks ka mine, peaasi, et teema sisu ühildub pealkirjaga, sul on vaja ainult kohe vinguma hakata.
Zidist kirjutas:
peale seda keevalist diskussiooni kipub ATM ka sinna rullnokk asjade hulka... Nad on väga uhked et nende kiirendus CPi dest parem on jne...
sa oled päris imelik, mingi tüüp tuleb atm-i teemasse offtopicut ajama ja siis on kohe atm rullnoka masin :roll: ??? või saan ma millestki valesti aru ?

Zidist

Hüpatakse ja seistakse sõidu ajal püsti, ei ole vist väga eetiline. Lastakse 70km/h külavahe teedel ja on veel nii uhked ka.

Ma ei kahtle et on ka normaalseid, kes kasutavad seda moppi punktist A punkti B jõudmiseks umbes nagu tarbeesemena ja ka väheke lõbusõidukina. Ja ka liiklemine ohutum.

yankee

deadend kirjutas:
xzburnoutzx kirjutas:
mida sa ajad ? kui ühel inimesel on probleem atmi karteriga ja teisel näiteks summutiga, siis miks nad peavad enda probleemidele lahendust ühest teemast otsima, jutt käib erinevatest asjadest, et miks ei või siis eraldi teemat teha ? vaata rollerite alafoorumit, kus on mitu teemat ühe asja kohta aga see sind küll ei häiri. ja ära enda otsinguga lolliks ka mine, peaasi, et teema sisu ühildub pealkirjaga, sul on vaja ainult kohe vinguma hakata.
Zidist kirjutas:
sa oled päris imelik, mingi tüüp tuleb atm-i teemasse offtopicut ajama ja siis on kohe atm rullnoka masin :roll: ??? või saan ma millestki valesti aru ?
sa oled vist ainuke normaalne inimene selles teemas ! :roll:
Kasutaja avatar

Teema algataja
nummert

Vastus.

äkki keegi vastaks nagu kysimusele ka :cry: :wink:
LaulasmaaMotoClub

Zidist

Selline kysimus ,et kas kellegil on ka läinud atm50-el karter puruks?
Ja millest see katki võib minna?:$

kui see küsimus siis, kivid ja muud kännud ja lahtised esemed mis vastu karterit võivad puutuda.

Zidist

ja minu arust võib teha uue teema kui on UUS viga. Te rollerimehed ka ju teete uue teema kui olete vastuse saanud oma kõlarite asetamise kohta. Ei hakka ju seal küsima et mis viga kui roller rikkis. Ja ATMi mehed ei ole teist sugugi halvemad, et nemad ei või.

Rolleri teemasi on ju palju rohkem kui ATMi omasi, Mida te vingute :shock: ???

Rann

Lugemata postitus Postitas Rann »

xzburnoutzx kirjutas:

Kle mida sa oss vingud. No komoon ATMi mehed on tegijad, miks sinusugustel ossidel on õigus teha mingi paarsada teemat aga ATMi mehed ei või midagi teha ?? Ega jah atm on tore.

astar.kitarr

Re: :)

Lugemata postitus Postitas astar.kitarr »

siis kindlasti esiratta langetamisest kui jalad peale paned
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”