Louis'ist tellimine.
Moderaator: Moded
-
mann30
Teema algataja
Louis'ist tellimine.
Tegime oma esimese tellimuse. Kuid kahjuks ei ole kusagil öeldud, kui kiiresti kaup kohale jõuab. Alguses tuli meilile tellimuse kinnitus, kus lisati, et varsti saadetakse arve. Järgmisel päeval tuligi arve ja teostasin ka ülekande kus märkisin ära, et ülekande kulud kannab maksja. Möödas on täpselt nädal. Teie, kes te olete ennem tellinud, kaua siis võib aega minna maksmisest-kauba kätte saamiseni. Kas ka meilile tuleb näiteks märge a la "kaup teele saadetud" või ootad nii kaua, kui kaup postiasutusse laekub ja sulle vastavasisuline teatis koju tuleb.
-
r6-02
Teema algataja
-
StreetMoto
- Kaupmees
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
... ja vahest ootab kuu kuni kaks. See vist minu suurte pakkide puhul rohkem. Sel aastal teist kordaon mul alusetäis kaupa kadunud. Tellisin 9 septembril, siiani pole kätte saanud. Saksas ammu enam pole, Eestis ka mitte. Läoinud juunis ilmus näiteks välja aprillis tellitud 46 kg-ne kast, mis nägi välja, nagu oleks 3 tiiru ümber maakera sõitnud erinevates sõidukites
Muidu tuleb sealt suht kenasti 2 nädalaga kohale küll.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
-
kris.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 26 korda
Jep, kunagine klubikaaslane Andrei kah kirus Louist. Lisaks varastati üks saadetis suisa Tallinna lennujaama cargos ära. Asjade ajamine võttis 2,5kuud enne kui Louis paki kindlustuse eest rahad kätte sai ja uue kauba teele pani. Oli ka võimalus ise Loisele uuesti raha saata ...
Mõtekam oleks praegu vist EasyJetiga Berliini lennata, väike kultuuri programm teha ja lõpuks poest vajalik kaup ning rahulikult Tallinnas lennukist välja astuda.
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Mõtekam oleks praegu vist EasyJetiga Berliini lennata, väike kultuuri programm teha ja lõpuks poest vajalik kaup ning rahulikult Tallinnas lennukist välja astuda.
terv
kris.
Riding with a King!
-
kris.
Kas tõesti ise ei oska?
http://www.google.com/search?hl=et&q=po ... otsing&lr=
Ja valid ülevalt teise lingi ...
terv
Kris.
http://www.google.com/search?hl=et&q=po ... otsing&lr=
Ja valid ülevalt teise lingi ...
terv
Kris.
Riding with a King!
-
Freaksmart
- Tänatud: 5 korda
-
NB
Teema algataja
Ise olen Louisist 2 korda tellinud ja kaup on alati ilusasti kohale jõudnud. Mulle on mõlemal korral teada antud, millal on kaup postiautosse pandud - kellaajaliselt. Esimene tellimus oli teel 8 päeva, seega tellimuse esitamisest 11 päeva, teine kord läks kokku 8 päeva. Mõlemad korrad on transport maksnud ca 28 EUR.
-
mann30
Teema algataja
Nädal tagasi siis makstud ja täna tuli meilile teade, et kaup saadetud eile DHL-ga. Nii, et täna- homme kohal. Saatekulu tiba kallis 36 EUR.+ 360 EEK panga ülekanne. Kahjuks räägin ainult inglise keelt, seega sain kodulehelt info, et teatud riikide kliendid saavad maksta ka creditcard-iga-mis on kõige odavam. Kas meie rahvast ei ole keegi üritanud nedega ühendust võtta ja püüdnud arendada seda teemat? Või on mõnel äkki see isegi läbi läinud?
-
NB
Teema algataja
-
mann30
Teema algataja
-
StreetMoto
- Kaupmees
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
Soovitus maksjatele. Alates sellest, kui liitusime euroliiduga, millest juba poolteist aastat, on ülekandetasu oluliselt odavam kui märgite saaja IBAN numbri. Seega ärge sponsoreerige nii palju pankasid.kallis 36 EUR.+ 360 EEK panga ülekanne.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
Tsiteerin::
kallis 36 EUR.+ 360 EEK panga ülekanne.
Soovitus maksjatele. Alates sellest, kui liitusime euroliiduga, millest juba poolteist aastat, on ülekandetasu oluliselt odavam kui märgite saaja IBAN numbri. Seega ärge sponsoreeige nii palju pankasid.
Ülekanne on tõesti 30 krooni aga postikulu ca 30-40 euri. Minu tagasihoidlikule kaubasoovile teeks see 20% hinnalisa. Seega tasub kopereerumine ka ainult saatekulude silumiseks.
kallis 36 EUR.+ 360 EEK panga ülekanne.
Soovitus maksjatele. Alates sellest, kui liitusime euroliiduga, millest juba poolteist aastat, on ülekandetasu oluliselt odavam kui märgite saaja IBAN numbri. Seega ärge sponsoreeige nii palju pankasid.
Ülekanne on tõesti 30 krooni aga postikulu ca 30-40 euri. Minu tagasihoidlikule kaubasoovile teeks see 20% hinnalisa. Seega tasub kopereerumine ka ainult saatekulude silumiseks.
-
kris.
Kui jutt juba kümnete lisa %-de peale läks siis endine klubikaaslane Andrei tarnis Louisest kaupa kataloogi hinnad + 0% lisa. Kui huvi on siis võin kontakti anda ja uurid järgi kas ta ka praegu sellega tegeleb. Probleemiks oli tema puhul tellimuste venimine erinevatel põhjustel aga kui kevadeks midagi vaja siis ei tohiks kiire olla.
terv
Kris.
terv
Kris.
Riding with a King!
-
welz
Teema algataja
No selle Andreiga on ka kahtlane lugu. Tellinud temalt paar korda. Kauba kättesaamise umbkaudsest tähtajast, lubatud paarist kuust, on ikka kuu -kaks veel üle läinud, see pole midagi. Viimasest ca 4000 kroonisest tellimusest on ikka veel pooled asjad puudu ja raha näed ka nagu oma kõrvu. Telefonile enamasti ei vasta, samuti emailile. Üle päeva pommitades saad nädala-kahe kohta korra mehe kätte ja siis tuleb sealt haledat ja segast juttu. Kauba suudab enamasti sassi ajada erinevate tellijate vahel ja isegi tema käes olevat kaupa ei saa nädalate jooksul kätte. Odav küll, kuid kahtlane äri tõesti.
On ka teistest kaubatoojatest juttu olnud, äkki keegi teab uuemaid andmeid?
On ka teistest kaubatoojatest juttu olnud, äkki keegi teab uuemaid andmeid?
-
Hr.Nõel
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
louisist tellimine.
julgen välja pakkuda järgmise veksli.
olen ka ise toonud louisi ja polo stuffi,aga tahan saada juurde 10 prossa.ma ei saa ise sealt poodidest mingeid alesid ja päris jõuluvana ka ei hakka mängima.pärnu kuttidele toon juba ammu.raha tahan ette kui lähen.praegust just käisin.millal järgmine minek ei oska öelda.kui minek annan teada.vat selline pakkumine minu poolt siis.
olen ka ise toonud louisi ja polo stuffi,aga tahan saada juurde 10 prossa.ma ei saa ise sealt poodidest mingeid alesid ja päris jõuluvana ka ei hakka mängima.pärnu kuttidele toon juba ammu.raha tahan ette kui lähen.praegust just käisin.millal järgmine minek ei oska öelda.kui minek annan teada.vat selline pakkumine minu poolt siis.
-
mann30
Teema algataja
Meie naabercitys Riias on ka selline motopood olemas, kus sees väga suur valik Louisi riidekraami ja muud stuffi. Selles mõttes olen
Hr. Nõelaga üldiselt nõus(eelnevatest foormitest) ise asju proovida ja katsuda on ikka hoopis midagi muud, kui kataloogist tellides. Nt. nahkriiete puhul on tihti lugu oluline just naha paksus ja kuidas seljas istub. Hinna vahet täpselt ei mäleta, aga tean, et nahkpüksid sain umbes 1100.- EEK
Teemaalgatajale võin öelda, et peale nende poolse saatmiskulu lisandub sul ka pangaülekande kulu 360.- EEK Sest Louis tahab saada ettemaksu ja lisab, et kõik saatmiskulud peab tasuma tellija. Suure telllimuse koguse peale ära jagades ei ole väga hull, aga üks asi läheb tunduvalt kallimaks.
Hr. Nõelaga üldiselt nõus(eelnevatest foormitest) ise asju proovida ja katsuda on ikka hoopis midagi muud, kui kataloogist tellides. Nt. nahkriiete puhul on tihti lugu oluline just naha paksus ja kuidas seljas istub. Hinna vahet täpselt ei mäleta, aga tean, et nahkpüksid sain umbes 1100.- EEK
Teemaalgatajale võin öelda, et peale nende poolse saatmiskulu lisandub sul ka pangaülekande kulu 360.- EEK Sest Louis tahab saada ettemaksu ja lisab, et kõik saatmiskulud peab tasuma tellija. Suure telllimuse koguse peale ära jagades ei ole väga hull, aga üks asi läheb tunduvalt kallimaks.
-
mann30
Teema algataja
Ups, minu enda algatud teema. Sorry kahjuks ei vaadanud algust nägin alates Ioonikust, kelle kass armastab õlut (nagu minagi).
Ja lisan veel juurde, et panga ülekande kulu ON 360.-. Põhjus väga lihtne euroopa sisene makse on 30.- EEK ainult sellisel juhul, kui saatekulud makstakse kahasse(seal on tõesti veel reegleid peab olema IBAN jne). Louisi puhul seda varianti kasutada ei saa ja sponsoreeridki panka rõõmsalt.
Ja lisan veel juurde, et panga ülekande kulu ON 360.-. Põhjus väga lihtne euroopa sisene makse on 30.- EEK ainult sellisel juhul, kui saatekulud makstakse kahasse(seal on tõesti veel reegleid peab olema IBAN jne). Louisi puhul seda varianti kasutada ei saa ja sponsoreeridki panka rõõmsalt.
-
mann30
Teema algataja
-
tramm66
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
olen sealt kümmekond korda tellinud + paarkümmend korda teistest saksa firmadest - pole ühtegi ülekannet üle 70.-eegu läinud.... vaja iban koodi ja saaja panga aadressi, ärge loopige pappi tuuldemann30 kirjutas:Ups, minu enda algatud teema. Sorry kahjuks ei vaadanud algust nägin alates Ioonikust, kelle kass armastab õlut (nagu minagi).
-
mann30
Teema algataja
Louis.de kodulehel on olemas selline koht nagu "Foreign Customers" ja meie teostasimegi ostu kõik täpselt nendepoolsete reeglite järgi. Seal nagu ei pakutagi eestlaste jaoks mingit creditcardi kasutamise võimalust.
Väljavõte:
"One possibility is payment by credit card (best conditions, cheapest and fastest way). We accept Mastercard, Visa, Amexco and Diners credit cards. We will need your complete credit card number together with the date of validity. Please note: Deliveries against credit card are only possible inside the following countries: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Great Britain, Greece, Iceland, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Malta (GBY), Malta (M), Monaco, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland."
Ja peale selle tuli mulle mailile koos arvega alljärgnev tekst:
Shipments to foreign countries are only possible by payment in advance
because
of administrative reasons.
Therefore please would you be so kind to transfer the amount of money
mentioned
below within 10 days to our account.
Please mention customer- and invoice-number on the moneytransfer.
For this period your order will be placed ready for shipment and will leave
our
stock immediately to the address mentioned below when we received the
money.
The merchandise will be shipped after full payment of the respective
invoice.
Please pay attention to declare our IBAN- and Swiftcode on the
moneytransfer,
the bankcharges will be reducted.
Bank and transfer charges have to be paid by you.
Please make sure that you stipulate "all charges will be born by myself",
when
filling in the transfer form.
Eks me siis olime pailapsed ja tegime kõik liigagi reeglite järgi.
Väljavõte:
"One possibility is payment by credit card (best conditions, cheapest and fastest way). We accept Mastercard, Visa, Amexco and Diners credit cards. We will need your complete credit card number together with the date of validity. Please note: Deliveries against credit card are only possible inside the following countries: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Great Britain, Greece, Iceland, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Malta (GBY), Malta (M), Monaco, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland."
Ja peale selle tuli mulle mailile koos arvega alljärgnev tekst:
Shipments to foreign countries are only possible by payment in advance
because
of administrative reasons.
Therefore please would you be so kind to transfer the amount of money
mentioned
below within 10 days to our account.
Please mention customer- and invoice-number on the moneytransfer.
For this period your order will be placed ready for shipment and will leave
our
stock immediately to the address mentioned below when we received the
money.
The merchandise will be shipped after full payment of the respective
invoice.
Please pay attention to declare our IBAN- and Swiftcode on the
moneytransfer,
the bankcharges will be reducted.
Bank and transfer charges have to be paid by you.
Please make sure that you stipulate "all charges will be born by myself",
when
filling in the transfer form.
Eks me siis olime pailapsed ja tegime kõik liigagi reeglite järgi.
-
wabatman
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.