teel mootorratturiks järg

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Seljakott

teel mootorratturiks järg

Lugemata postitus Postitas Seljakott »

Ma ei mõelnud biker.ee'd, ma mõtlesin oma koduklubi PPIMC'd aga kui ta oleks tahtnud saada biker.ee liikmeks, poleks mul selle vastu midagi!
www.zone.ee/ppimc ja uued pildid on ka üleval

Teema algataja
spinnna

Lugemata postitus Postitas spinnna »

No tehke mis te teete, aga igal juhul jääge iseendaks. Sajaga sakib komme e t e n d a d a "taffkaid", ülivõimekat võidusõitjat, vinget krossimeest, misiganes. See viitab ausalt öeldes ainult alaväärsuskompleksile. PPI nagu jätab oma mõttekirjas kah võimaluse - igal liikmel on oma maitse. lõhn jne jne
Ei tulegi praegu ette, kellel see siin sloganiks oli, aga igatahes - "sõida ja ära mölise" on täiesti kümnesse mõte :lol:

Teema algataja
spinnnna

Lugemata postitus Postitas spinnnna »

Knolps kirjutas:
Kuid mu point on selles, et kui sul on JAWA, siis võib küll mingit ässa mängida (kuid paistavad välja kui haledad tro**d), aga suure bike kõrval on see kui öö ja päev!
Trop jääb tropiks, istuta mille selga tahes. Mees jääb meheks ka tõukeratta seljas. Kamoon.... suure bike kõrval.....
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

Knolps kirjutas:
BIKER.EE ei ole mingi luule kogu (ma eeldan), kõik said su murest aru, ega siin ei ole tegu mingite (vabandust väljenduse pärast) dumbassidega, seega piisab ka ühest postitusest ja ausalt öeldes, keda huvitab sinu sõbra astumine JAWA klubisse ja teie nö tegija GETO :lol: stiilid ja muusika maitse... ei taha kedagi sõimata ja ei tasu mind võtta nüüd tõsiselt (sry närvi ajavad need foorumites õnne otsivad JAWA mehed/naised, kes arvavad, et nad on nüüd mootorataste tipp klass). Kuid mu point on selles, et kui sul on JAWA, siis võib küll mingit ässa mängida (kuid paistavad välja kui haledad tro**d), aga suure bike kõrval on see kui öö ja päev!
Seega üleskutse kõikidele JAWA meestele, "te ei ole motikate tipp klass, pigem säärevõristajate tipp. Hoidke madalalt ja valige hoolikalt, kui hakkate ennast ja oma JAWAT kiitma ja targutama"!!!
* paluks mitte mu kirja solvanguna võtta (kuid osasid JAWA mehi on vaja ka realsusesse tagasi tuua, kuna paljud ei saa sellest aru, et ikka ei tasu mängida mingit ülbed ja arvata, et ta on nüüd täielik ja kõige parem biker üle eesti, kui tal on JAWA!!!

Nii nüüd on küll nii, et pean avalikult veel meelde tuletama, et püüame ikka olla tolerantsed nii Jawade, Minskite kui ka Kymcode ( :twisted: ) suhtes, eksole? Ja meid paraku huvitab kõik, mis on seotud mototeemaga (mitte mind või sind v-o isiklikult, aga ÜLDSUST) ja see foorum on just sellepärast tehtud, et nii Jawamees kui ka muidumees saaks ennast harida mototeemal ja samas nautida sõbralikku seltskonda. Kui veel sama jama edasi kestab, läheb ka see teema lukku ja solvava alatooniga postitused kustutamisele. Punkt.

Lugupidamisega Teie,

piret
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

saada mulle privasse mõni ülbava postituse link, aitäh

EDIT: või veel parem, riputame nad siia avalikult üles, et siis kõik teavad, kuidas ei tohi ülbitseda, eriti kui sul on Jawa..
Vahest sõidan ja teen asju.

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

To Knolps

Mulle tundub, et "mängu lube omav" ja rolleriga sõitev tegelane, kelle rolleril talve jooksul summuti rooste :shock: on läinud ei peaks küll nende meeste ja naiste kallal kutsika kombel oma hambaid teritama, kes oma JAWA-de ja muude MOOTORRATASTEGA talvel on Vormsilgi ära käinud, see aeg, kui nii mõnigi meist tõmbas kapuutsiga jope selga, et minna garaashi sooja autosse ja kirus jahedat ilma! Ja pane tähele, et need samad JAWA-dega sõitjad ei näita Sinu poole näpuga, kui Sa oma mittejawaga töristad. Pealegi oli Seljakotil küsimus, mille vastus ei eelda JAWA kallal aasimist. Kui Sulle muudmoodi kohale ei jõua, siis mõtle kasvõi nii pidi, et Sinu isa eakaaslased, kes praegu HD-dega sõidavad, alustasid JAWA-dega!

Kasutan juhust siinkohal veelkord näidata üles enese vähelugupidamist oma jutu mõtet mitte filtreerivate ja oma sõnade eest mitte vastutavate ning seisukohta mitte omavate "tõsiste siklimeeste" suhtes.

Ja tervitet olgu tolerantsed mootoriga kahe/kolme/nelja rattalistega sõitjad!

Mina olen rääkinud, hau!

Knolps

Lugemata postitus Postitas Knolps »

to: tarts
no palju õnne mees! esiteks ma ütlesin, et ma ei üldista kõiki, kes sõidavad JAWADEGA, on ka ise sellega sõidetud. Kuid see ei tähenda kohe seda, et ma hetkel kõiki JAWA sõitjaid jumaldaks.
Mis vahet sellel on millega sa sõidad, kui sa oled normaalne ega ülba liialt...kahe rattalise mehed peaks ikka kokku hoidma ja üksteist toetama! vaata liiklus kultuuri, tuleb mingisugune ennast täis JAWA mees vastu üritad teretada (no ja mis sa arvad, et ta teretab vastu?, selle kohta öeldakse h*i teretab), kui tuleb bike mees vastu, siis mees tõstab kohe käpa püsti! Seega jälgi kasvõi liikluskultuuri ja ära tõmble. loe ikka ilusti kendasti tekst läbi!!!
* vältimaks selliseid, kes loeavad esimese rea läbi kustutan ma enda teated ära, muidu mõni vend läheb siin täiesti tavalise jutu peale endast välja. Säilitagem null tolerantsi ikka ja võta vähe rahulikumalt, keskendu ikka lugemisele, kui on vaja lugeda :idea:
SAA ARU, MA EI RÄÄGI KÕIGIST SÕITJATEST... on ka viisakaid jmm, kuid pahatihti on ebamoraalikaid ja ennast täis sõitjaid nende hulgas rohkem....
Viimati muutis Knolps, 31 Mär 2004, 20:08, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Erz

Lugemata postitus Postitas Erz »

Ikka tuleb koguaeg välja kes ikke on see mootorrattur?
Mul ka Jawa, srry kui vale otsuse tegin minu arust on hea ratas küll, selle rahaeest vähemalt , nüüd ka perre astunud Aprilia, kas ma nüüd paremaks muutusin vaevalt ja selle pärast veel Jawast lahti ei ütle. Jawaga sõites hoian ikkagi nina püsti :P sest ikkagi kahe rattaline, nagu alati 8)

Ärge sõimake marke palun. Mind küll puudutas see Jawa meeste sõimamine, mina siiski tahaks jääda mootorratturiks alati mitte et mind liigitataks mingiks "meheks" kohe.

Olgem tolerantsed, kiitus Piretile 8)
Erti aka Erz
Honda AT RD07
Suletud

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”