Ramo AS. Ülo garaazi jutud.

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

Teema algataja
Rattamees
Tsikkel: Suzuki intruder1800
Tänatud: 2 korda

Ramo AS. Ülo garaazi jutud.

Lugemata postitus Postitas Rattamees »

Tere netirahvas . Üdiselt on tore veereda kui on millega veereda!
Kuidas on olnud kogemus Ramo AS teenuste ja tegemistega? Kas edulugude kõrvale on tulnud ka nuttu ja hala?
Tahate teada mis Suzuki mootorrataste ametlik esindus Ramo AS juhatuse liige Ülo Raudsepp mulle ütles kui ratas oli seal remondis 2 nädalat ja tulemus oli üsna tagasihoidlik?
Kasutaja avatar

cossie
Tsikkel: B-12T
Tänanud: 134 korda
Tänatud: 71 korda
Kontakt:

Re: Ramo AS. Ülo garaazi jutud.

Lugemata postitus Postitas cossie »

Juppe enam ma sealt ei telli, Triinu unustas mitmeks nädalaks ära ja kui kohal olid, siis unustas teada anda. Seda juhtus minul 2 korda.
Sõbral oli juhus, kui viis vana koonusfiltrite ja tedamata seades krapadega gsxr750 sinna ja palus häälde panna. Nädalaid hiljem sai tagasi ratta kus olid karpad tehaseseadesse pandud ja käis veel halvemini.

Rohkem ei oska kommenteerida, pole rohkem seal käinud
https://www.facebook.com/M3G-182376025137021/
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Rattamees kirjutas: 22 Juul 2024, 22:13
Tahate teada mis Suzuki mootorrataste ametlik esindus Ramo AS juhatuse liige Ülo Raudsepp mulle ütles kui ratas oli seal remondis 2 nädalat ja tulemus oli üsna tagasihoidlik?
Pole vaja siin asja põnevaks ajada ja end huvitavaks teha, räägi välja, mida sa kuulda said.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 89 korda
Tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas Ain »

Hiljuti hakkas silma uudis- Motodepoo on nüüd ametlik Suzuki maaletooja.
https://motodepoo.ee/suzuki
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

No ütleme pehmelt nii, et Ülo on kõik valesti teinud, mida valesti teha saab. Ja põhiviga on kahe kõrva vahel.

eetarga
Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
Tänanud: 40 korda
Tänatud: 92 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas eetarga »

Ma ei tunne "Ülo", ma ei sõida Suzuki ja toon ka väga vähe Suzuki´d siise. Eesti huvi nende vastu on minu silmade kaudu peaaegu olematu.

Aga ma mingi määral kahtlen, et "Ülo" on nüüd kõigedest süüdi.
Kui me vaatame kuidas seda kaubamärk on ennast üle terve Europa 15 aasta jooksul peaaegu maatasast majandatud, siis sealt paistis üks selge joont mis viis ainult alla.
Vähemalt kuni 2022/23. Ja kui sa oled maaletooja ühes kaubamärgist mis ei suuda sulle midagi "huvitav" pakkuda, kust allakäik paistab lõppmatu, kust sul isu peab tulema, et äri jõulised ajada?

Võibolla magab "Ülo" nüüd tunduvalt rahulikum ja ei näe enam iga öö mingi tont mis näitab talle ülikehv Suzuki müüginumbrid üle terve Europa.

Sellest mõttest - vaatame kas Suzuki praegune valguseallikas mis hakkab tunneli otsas paistma on viimane küünal või jõukas kaasaegne LED tuli mis näitab helle tuleviku suunast. Näeme...
Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Ei ole mul ei Ramo, Ülo ega, Triinuga ühtegi kana kitkuda, pole kunagi olnud. Kõik suhtlus on timm olnud.
Kasutaja avatar

Enn
Tsikkel: Yamaha Super Tenere XT1200 ZE
Tänanud: 27 korda
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas Enn »

Mul on ka kunagi üks Ramost ostetud Suzuki olnud. Kõik toimis ilusti, probleeme polnud. Eks peab arvestama, et Ülo on n.ö. vana kooli mees, ütleb otse välja mis asjast arvab. Mulle see sobib.
n

saarlane
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas saarlane »

Tere!

Ajaloo talletamise huvides ka möne rea vöin kirjutada.
Kunagi 2002a oli VX800 ratas, sellele sai tellitud spido ajam, lubadus oli ca 2 nädalat Ülo poolt, lõpuks helistati ca 3 kuu pärast , et asi olemas, siis oli ratas juba müüdud. Analoogne teema oli mõned aastad hiljem mingi muu pudinaga. Kahju kuulda, et asjad pole muutunud.
Ülo suust on ka pärit hüdraulikafirmas töötades leti tagant kuuldu kui Ülo-le ei meeldinud-saanud aru, et originaal kummipidurivoolikuid ei paranda-pikenda-lühenda vähemalt Eestis mitte keegi, siis tuli temalt üle õla ühmates, tsiteerin: "kasepakku ei suuda inimene teha, ülejäänu on köik võimalik"...
Ehk see ütleb ka suht palju

Lugupidamisega, saarlane Janis.
Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 89 korda
Tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas Ain »

Ma pole palju Ramost ostnud aga need korrad mis on olnud, on kõik on sujunud ilusti. Triinu ja Ülo on olnud alati väga sõbralikud ja asjalikud!
Eks asjaolusi on erinevaid aga arvan, et ärimehe eesmärk on asju müüa. Tellid ja müüd maha.. lihtne! Suur osa asju on sellised mida kohapeal hoida pole mõtekas. Ilmselt paljud kaupmehed on olnud olukorras kus tellid midagi kliendile aga hulgimüüja/tootja lubatud paari nädala asemel tuleb see jupp oluliselt hiljem... Tähtaegadele pigem tuleb üksjagu otsa panna ja kindlasti kliendile lubades rõhutada, et kaupmees ühtegi juppi ei tee ja kohe kui see kohal, on kaupmehe huvi kohe see kliendile maha müüa. Aga kui hulgimüüjad/tootjad sulle "käru" keeravad vms. siis kliendi ees selles pasas on ikkagi kaupmees... Keegi ei ole ilmeksimatu.. Kõik eksivad. Kui paari korra puhul hakata äärmuslikke järeldusi tegema ja jälle ja jälle uude kohta minna siis arvan, et lõpuks ei olegi sellist kohta kus kõik 100% sujuks... Samas mingi osa on ka inimeste "keemias". Kui inimesed omavahel ei klapi siis polegi midagi teha. Eriti eraettevõttes, kus letitaga on omanik. Siis ongi ok kui valid mõne teise koha..
Ehk siis kommunikatsioon on esmatähtis.
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Lugemata postitus Postitas will111 »

Ilmselt oli asi vales keemias lihtsalt...kui lubati 2 nädalat, aga kätte sai 3 kuu pärast :lol:
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Ain kirjutas: 24 Juul 2024, 19:46
Ma pole palju Ramost ostnud aga need korrad mis on olnud, on kõik on sujunud ilusti. Triinu ja Ülo on olnud alati väga sõbralikud ja asjalikud!
Eks asjaolusi on erinevaid aga arvan, et ärimehe eesmärk on asju müüa. Tellid ja müüd maha.. lihtne! Suur osa asju on sellised mida kohapeal hoida pole mõtekas. Ilmselt paljud kaupmehed on olnud olukorras kus tellid midagi kliendile aga hulgimüüja/tootja lubatud paari nädala asemel tuleb see jupp oluliselt hiljem... Tähtaegadele pigem tuleb üksjagu otsa panna ja kindlasti kliendile lubades rõhutada, et kaupmees ühtegi juppi ei tee ja kohe kui see kohal, on kaupmehe huvi kohe see kliendile maha müüa. Aga kui hulgimüüjad/tootjad sulle "käru" keeravad vms. siis kliendi ees selles pasas on ikkagi kaupmees... Keegi ei ole ilmeksimatu.. Kõik eksivad. Kui paari korra puhul hakata äärmuslikke järeldusi tegema ja jälle ja jälle uude kohta minna siis arvan, et lõpuks ei olegi sellist kohta kus kõik 100% sujuks... Samas mingi osa on ka inimeste "keemias". Kui inimesed omavahel ei klapi siis polegi midagi teha. Eriti eraettevõttes, kus letitaga on omanik. Siis ongi ok kui valid mõne teise koha..
Selle tellimisega oli alati see, et vajalikku asja laos ei olnud, küsimusele tellimise kohta oli tavaline tüüpvastus, et ma olen just kaks nädalat tagasi tellimuse tehasesse saatnud ja niipea tellida ei plaani.
Ma mõned korrad proovisin, kuna tahaks ikka kohalikke toetada ja siis lõin käega ja tellisin neid kaubamärke, mida Raimo esindas, neti poodidest, seal sai tavaliselt asjad kiiresti kätte

701
Toetajaliige
Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
Tänanud: 174 korda
Tänatud: 98 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 701 »

will111 kirjutas: 24 Juul 2024, 20:11
Ilmselt oli asi vales keemias lihtsalt...kui lubati 2 nädalat, aga kätte sai 3 kuu pärast :lol:

Mingitel kaupmeestel on jah tavaks rahale või mingile muule tingimusele vastav "ports" kokku koguda ja siis tellida. Kui see "ports" kokku ei tule, siis jäädki ootama.
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/

MustVälk
Tänanud: 532 korda
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

701 kirjutas: 24 Juul 2024, 21:31
will111 kirjutas: 24 Juul 2024, 20:11

Mingitel kaupmeestel on jah tavaks rahale või mingile muule tingimusele vastav "ports" kokku koguda ja siis tellida. Kui see "ports" kokku ei tule, siis jäädki ootama.
See paljudel nii. Meil ka, et optimeerime niimoodi, et ostuosakond ei peaks iga jupi pärast eraldi tellimust tegema.
Või mõne tarnijaga ongi niimoodi, et isegi kui jupp maksab 2 eur, siis transport on ikka 50. Seni ootame kuni samalt tarnijalt saab rohkem tellida või google annab mõne tarnija kellelt saab odavama transpordiga tellida. :)

Kui just eile vaja ei olnud. Siis ei huvita kedagi kas jupp maksab 2 eur või 200. Kiir kuller sinna juurde 75 eurot ja tuleb ameerikast kohale päevaga! :mrgreen:

will111

701, võibolla nii on tõesti...aga no miks lubada inimesele 2 nädalat, kui sa tegelikult sisuliselt tead, et aega läheb vähemalt paar kuud? või isegi kui kahtlustad, et võib minna. siis oleks ju mõistlik nii öeldagi, et võib minna paar kuud, aga hea õnne korral saab ehk paari nädalaga
Kasutaja avatar

Mait.V
Tsikkel: BMW S1000RR 17
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Mait.V »

Koostöö läbi aegade nüüd juba selle ettevõttega üle kahekümne aasta ja pigem alati asjad sujunud normaalse kiirusega. Mingit kahte kuud ootamist ei ole küll kunagi olnud. Vast kuu kõige kauem aga ka alati selgelt öeldud kaua läheb tellimisega ja nii on ka alati olnud. Ei saa öelda et teised ettevõtted kuidagi paremad on, igal pool omad plussid ja miinused.

will111

mhmh, seda tahtsin tegelikult enda eelmiseski postis lisada (lõpuks ununes ära..) et eks tegelikult neid hädasid ja väikseid ülelaskmisi on ikka praktiliselt iga sarnase ettevõttega, võibolla mõnega natuke vähem ja mõnega rohkem aga olen sisuliselt 100% kindel, et täiesti 100% ainult positiivsete kliendikogemustega ettevõtet ei eksisteerigi. vähemalt mitte sellist mis mitukümmend aastat toimetanud

Mell93
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Mell93 »

Remondis pole seal käinud aga varuosi on küll omajagu sealt tellitud, kõik on kohe tellitud ja lubatud ajal saabunud. Siiani küll midagi negatiivset öelda ei oska.
Suhtlus on alati sõbralik ja abivalmis olnud. Minujaoks on pigem motodepoo se koht kust rohkem asju ei telli.

Dusterx
Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
Tänanud: 49 korda
Tänatud: 92 korda

Lugemata postitus Postitas Dusterx »

Tõmmake parem nendele netipoodidele tuli peale, kus kirjutatakse, et toode laos, aga unustatakse mainida, et kusagil nigeeria/guatemala/kuuba laos...See on puhas petmine.
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Ain kirjutas: 24 Juul 2024, 19:46
Pole üldse kunagi Ramos käinud ega Suzukit omanud,kuid kui oled kaupmees,siis kaupmehel on ka ladu ja laoseis olemas.
Muidu oled sa vahendaja, mitte kaupmees. Ja vahendajate juurest kliendid lõpuks kaovad, sest täna saad sa tänu e-teenustele ka ise selle vahendaja osa ära täita, säästes veel ka enda raha.
Ma ise kasutan enamuses hulgimüüjate teenust, aga ka selles vallas on suured erinevused.Eile oli olukord,kus mul oli vaja 2-paari kojamehi eestis enimlevinud veokile ja laos oli ainult üks paar. Müüja on euroopa juhtiv varuosamüüja ja asub mugavalt mul kõrval majas. Ma ise hoian omal ka 2 paari laos ja see tellimus oligi selle täiteks. Järgmiseks päevaks oli valikut, aga see pole minu jaoks OK.
Teine hulgimüüja,keda kasutan, on mulle oma laos ringkäigu korraldanud ja nad üritavad enda väitel vähemalt 2milj suurust laoseisu Tallinna laos hoida, et saaks kaubelda. Pakun, et väike kaupmees võiks ka midagi kohapeal hoida ja paarsada+ tuhat laoseisuks võiks olla eeldus, et kliendid ka sinu juurest midagi saavad ja tagasi ka tulla tahavad.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 486 korda
Tänatud: 585 korda

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Rattamees kirjutas: 22 Juul 2024, 22:13

No siiani pole me veel teada saanud, mida ta siis ütles?
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

mega1
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mega1 »

Praegu tundub väga vastupidi urmase jutule pigem lähevad igasuguntsiklitega seotud asjad just laiseisust välja pole turgu eestis et hoida
Suzuki TL1000R-----Suzuki GSXR 1000 K3------Aprilia RSV 1000R
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

mega1 kirjutas: 25 Juul 2024, 18:30
Praegu tundub väga vastupidi urmase jutule pigem lähevad igasuguntsiklitega seotud asjad just laiseisust välja pole turgu eestis et hoida
Mõnes kohas on ühtteist kohapeal veel olemas ja laost ei saa peaaegu midagi enamuses margiesindustes, aga peaks olema just vastupidi. Eks moto valdkonnas on ka keerulisem, sest ostjaid on tõesti väga piiratud koguses.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

will111

mingi suvalise poe puhul ma saan sellest piiratud ostjate asjast aru (õigemini siis sellega seonduvatest "piirangutest").

aga margiesinduse puhul mind ausalt öeldes kliendina ei huvita, kas või mis valdkond või vähe ostjaid või mida iganes. margiesindus on margiesindus asja pärast ja päris valusat preemiumit makstakse seal niikuinii. selle eest peab ka teenus olema tipptopp. kui ei ole siis ärgu nimetagu end margi esindajaks riigis :D

aga jah, eks sisuliselt kõike saab tänapäeval tellida ise ja netist kuskilt. kõigil võimalus seda teha, kes ei oska see peab maksma preemiumit ja/või ootama. ilmselt Ülol on suht ülo visanud see värk, kõik räägivad kuidas siit ja sealt ise tellides saab ju odavamalt :D (ei tea tegelikult kas räägivad, niisama lõõbin..)

Neenets
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Neenets »

Võin ikka oma Suzuki sinna hooldusesse viia või pigem mitte ?
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Võid muidugi viia :)
Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 355 korda

Lugemata postitus Postitas M.T. »

See teema on ikka hülgemöla. Mingi vend tuleb avab bravuurikalt teema, loobib kakat kellegi kapsaaeda ja siis vaikib nagu kult rukkis.
Et moded võiks selle teema üldse ära kustutada, kui teema algataja välja ei ilmu ja nüüd mõnda fakti juurde ei lisa ning täpsusta, mida siis Ülo ikkagi ütles. Hetkel on ikka 100% BS story.

will111

suhtkoht, aga no samas on paljud teised üht teist öelnud...teema ise muidugi tundubki selline, et selle avajal oli konkreetne eesmärk mitte mingisugust enda kogemust või infot jagada, vaid saada teada teatud tüüpi infot teistelt. ilmselt see teenis tema jaoks eesmärki, võibolla oli kellegile teisele ka midagi kasu

Teema algataja
Rattamees
Tsikkel: Suzuki intruder1800
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Rattamees »

Tere Netirahvas. Ramo AS ja Ülo alustasid ratta remondiga 03.07.23 ehk rohkem kui kuu aega tagasi. Võin Teile täna öelda, et ratas ei ole ikka veel korras ja asub Ramoga seotud inimeste käes. Ei oleks aus öelda välja asju kui tegevus ei ole lõpule viidud. Vabandage, pisut kannatust.
Kasutaja avatar

Mrtn5
Toetajaliige
Tsikkel: 790ADV, guzzi
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas Mrtn5 »

Vist nii 3-4a jooksul käisin suzudega seal hooldustes ja kõik tehti mõistlikult, seletati jne. Ühtegi jama või asjatut pähemäärimist ei olnud. Kokkuvõttes jäi igatahes meeldiv kogemus. Mingi lisajupp, mis sai tellitud kõige lõpus, see jäi küll tulemata :) aega vist ei lubatud ka. Tsikkel sai müüdud ja nii ta jäi.
Suletud

Mine “Fleim”