koolitus ilma teooriata, Tallinn
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1
koolitus ilma teooriata, Tallinn
Tervist
Olen mõni aasta tagasi alustanud a-kati lubade tegemist, kuid olude sunnil jätsin pooleli.
Kooli teooriaeksami tegin ära.
Autoga liiklen igapäevaselt, seega liikluses orienteerumine pole probleem.
Sõidutundidega jõudsin suts üle poole, st platsil sain harjutustega hakkama ja tegin esimesed linnasõidud.
Samas autokoolis paraku jätkata ei saa, sest elan nüüd teises linnas. Hetkel tahaksin õppida Tallinnas.
Kas on mingi täispaketist soodsam variant olemas, kus saan võtta sõidutunde vastavalt vajadusele (arvan, et ehk ei lähe mul vaja 10 tundi) ja teooriakoolitust ei pea läbima?
Olen mõni aasta tagasi alustanud a-kati lubade tegemist, kuid olude sunnil jätsin pooleli.
Kooli teooriaeksami tegin ära.
Autoga liiklen igapäevaselt, seega liikluses orienteerumine pole probleem.
Sõidutundidega jõudsin suts üle poole, st platsil sain harjutustega hakkama ja tegin esimesed linnasõidud.
Samas autokoolis paraku jätkata ei saa, sest elan nüüd teises linnas. Hetkel tahaksin õppida Tallinnas.
Kas on mingi täispaketist soodsam variant olemas, kus saan võtta sõidutunde vastavalt vajadusele (arvan, et ehk ei lähe mul vaja 10 tundi) ja teooriakoolitust ei pea läbima?
Re: koolitus ilma teooriata, Tallinn
Teooria maksumus on marginaalne, liikluslab või teooria.ee ühe õpilase tasu. Põhikulu on õpperatta amortisatsioon, kütus, õpetaja töötasu ja üldkulud. Võta kõik sõidutunnid ja pigem juurde. Kui sa pidurdada ei oska ja kasutad üsna levinud võtet "hea, et külili keerasin...", siis kursuse hind on odavam kui ratta remont, uus varustus ja enda tervis.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Kui koolis teooriaeksam tehtud, siis on ka mingi doku selle kohta vast olemas ja võtagi A-kati pakkuvate koolidega ühendust. Nad siis pakuvad sulle mida saavad. Siit sa vaevalt,et adekvaatset vastust saad. Kindlasti on korralikud koolitajad Autosert OÜ ja Männikul liberaja juures on ka motokoolitus, vist oli Autosõit OÜ, seal käib praegu pereliige ja kiidab.
https://www.google.com/search?q=a+kateg ... s-wiz-serp
https://www.google.com/search?q=a+kateg ... s-wiz-serp
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 124 korda
- Tänatud: 76 korda
Siit satud ilmselt varem või hiljem ka Motokaru või Aldise pihta.
Autosõidu Aarega olen ka kunagi huvitavatel asjaoludel kokku puutunud ning samuti üli positiivne kogemus.
Autosõidu Aarega olen ka kunagi huvitavatel asjaoludel kokku puutunud ning samuti üli positiivne kogemus.
Minu jaoks on see kõik siin üks sotsiaalne eksperiment
Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638

Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
-
- Mode
- Tsikkel: XL700VA
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 5 korda
Tere.
Võin pakkuda kursus 550 eest.
Võin pakkuda kursus 550 eest.
AM, A, A1, A2-kat. koolitus
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: R 1250 GS Adventure
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 89 korda
Usun, et saab teha ainult sõidukoolitust vajaliku tasemeni eksamile minekuks, ei usu, et selleks terve kursuse võtma peab. @aldis.alus teeb sõidukoolitust küll vist ainult Raplas, aga usun, et väike rongisõit on köömes muude tingimuste kõrval.
-
- Mode
- Tsikkel: XL700VA
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 5 korda
Kui tal endise kooli õpingukaart on olemas, siis saab ainult puuduvad tunnid teha.
AM, A, A1, A2-kat. koolitus
Võib vabalt kirjutada alal@alal.ee ja siis saab rääkida konkreetselt. Paraku on üsna tihti juhtumeid, kus "platsisõit tehtud, linnas ka käidud" aga ikka alustame suht algusest. Aga alati on meeldivaid üllatusi. Tõsi küll - aidata saan Raplas ja Alal Koolitus ja Aldis Alus. Just sai ka selle suve viimane väljakutse esitatud tulevastele mootorratturitele: https://www.facebook.com/alalkoolitus
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.