Tagurduskaamera kaubikul ütleb pidevalt üles

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
701
Toetajaliige
Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 91 korda
Kontakt:

Tagurduskaamera kaubikul ütleb pidevalt üles

Lugemata postitus Postitas 701 »

Meil tsiklite vedamise bussil selline anomaalia, et järelturu kaamerad otsa annavad üllatavalt sageli. Umbes 3 kuni 6 kuud ja kaamera õhtal. Pildi asemel näitab triipusid. Juba neljas. Ostes oli kah kaamera tumm. Pruugitud buss sai ostetud. Kaamera ise selline väike junn numbritule kõrval. Paigaldaja sõnul nad paigaldavad neid massiliselt. Oskab keegi miskit arvata?
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/
Kasutaja avatar

AndiKa
Tsikkel: Scout, ST1100
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 15 korda

Re: Tagurduskaamera kaubikul ütleb pidevalt üles

Lugemata postitus Postitas AndiKa »

On neil kaameratel miski kaubamärk ka või "no name"?
Kasutaja avatar

Turist
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 191 korda

Lugemata postitus Postitas Turist »

Väiksele mikrobussile ehk ei sobi, aga kui see buss on mingit suuremat sorti, siis mingi selline vast ei jää liialt võõrkehana näha.
https://www.tööriistamarket.ee/et/tagur ... era-12v24v
Olen veoautodele paigaldanud neid (u. 20 tk) ja vist ainult ühega meenub mingi probleem.
Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 180 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Vint »

Veise meil kasutuses ja toimivad hästi, julgen soovitada.
Sõidukiks Manitou MRT 2550 ja näitab ilust 25m kõrguselt piltti. 2017 aasta masin ja siiani pole kaamera probleeme olnud.
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1944 korda
Tänatud: 554 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Turist kirjutas: 30 Jaan 2022, 17:33
Väiksele mikrobussile ehk ei sobi, aga kui see buss on mingit suuremat sorti, siis mingi selline vast ei jää liialt võõrkehana näha.
https://www.tööriistamarket.ee/et/tagur ... era-12v24v
Olen veoautodele paigaldanud neid (u. 20 tk) ja vist ainult ühega meenub mingi probleem.
Analoogne on ka Midlandil ja meil neid pea igale autole pandud. Ühele monitorile saab 4 kaamerat ühendada ja kõik saab ka salvestama panna. Juhtmevabad ja toimivad hästi. Juhtmevabad siis signaali poolest ehk wifi-ga,toidet ikka vajavad.
https://www.midlandeurope.com/en_150/pr ... n-wireless
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

Turist
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 191 korda

Lugemata postitus Postitas Turist »

urmas66 kirjutas: 30 Jaan 2022, 22:19
Analoogne on ka Midlandil ja meil neid pea igale autole pandud. Ühele monitorile saab 4 kaamerat ühendada ja kõik saab ka salvestama panna. Juhtmevabad ja toimivad hästi. Juhtmevabad siis signaali poolest ehk wifi-ga,toidet ikka vajavad.
https://www.midlandeurope.com/en_150/pr ... n-wireless
Ja ilmselt ka tagurpidikäigu signaali vajavad juhtmega, et automaatselt pildi ette võtaks kui käik sisse pannakse, aga paigaldada sellegipoolest lust ja lillepidu võrreldes kaabli tagant otsast kabiini vedamisega. Mul kahjuks ühtegi juhtmevaba paigaldada ei õnnestunud. :wack:
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1087 korda
Tänatud: 1093 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

► Näita Spoilerit
Siin võib häda ka selles olla, et bussi tagumise otsa juures tekib õhukeeris ja sisulist imetakse kogu vee-muda sodi sinna tahaotsa kaamerasse. Mul lähevad sõiduatol LED pirnid numbritules samal põhjusel pidvalt läbi, tavaline hõõgpirn kestab. Ma olen bussidel üsna tihti näinud kaamerat ülemises servas, uste kohal, seal, kus osadel bussidel valgusti on. Saab märkimisväärselt vähem vees liguneda, kui all numbritule juures olev.
Teine võimalus, miks need kaamerad sul pidevalt läbi lähevad on anomaaliad kaubiku elektrisüsteemis.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 136 korda
Tänatud: 346 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Ma just lasin paigaldada, kuid mitte numbri juurde, vaid üles piduritule juurde, et oleks sellest mingit kasu ka, mitte ei vahiks sodist ekraani suurema osa ajast.
image.png
image.png (158.61 KiB) Vaadatud 1070 korda

Teema algataja
701
Toetajaliige
Kontakt:

Ülesse sellel ei anna eriti panna vist, uksed kaarduvad katusele ja serva peal pole väga sirget kohta kah.
Elektrisüsteemi häda? Et peks ära mõõtma mis pinge tuleb mööda juhet taha? Äkki on palju või vähe.. Eest ta läbi raadio kusagilt ilmselt tuleb, pilti igatahes näitab miski peitu pugeva ekraaniga radioola..
Tööriistamarketi tuld ei raatsi katusele kruvida. Esiteks on augu puurimine katusele kuidagi vastukarva ja teiseks raudselt mõni oks teeb katuse varem või hiljem jälle lagedaks.
Tellisin hetkel miski B või C osa, mis on nagu originaalgi piduritule sees. Eks paistab, kuidas see kestab.. Renault Master III siis tegu..
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1944 korda
Tänatud: 554 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Mul on veokatel pandud need Midlandi omad furgooni põhja serva alla. Veokal lendab seal isegi vähem sodi kui üleval ja ulatab puhastama. Neile saab ka gabariidi jooned tagurdamiseks sisse nö "joonistada" siiani pole ükski kaamera läbi läinud. Masterile vast pole see tõesti lihtsaim lahendus. Mingeid nö B osa kaameraid olen ka Oomipoest tellinud ja need on ka siiani kõik töötamas.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

kalleu
Tsikkel: on
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 75 korda

Lugemata postitus Postitas kalleu »

Piipz kirjutas: 31 Jaan 2022, 12:29
Ma just lasin paigaldada, kuid mitte numbri juurde, vaid üles piduritule juurde, et oleks sellest mingit kasu ka, mitte ei vahiks sodist ekraani suurema osa ajast.
Tõmbab kaubikul pori sinna üles ukse kohale piduritule kaamerasse ka.
Tõenäoliselt natuke vähem kui numbrimärgi juures aga aeg-ajalt tuleb ikka lapiga puhastamas käia praeguse ilmaga.

Teema algataja
701
Toetajaliige
Kontakt:

Müstika. Käisin paigaldusfirmas. Need mõõtsid voolud ja muud värgid üle ja tuvastasid, et korras. Võtsid karbist uue kaamera ja kruvisid külge. Mul hakkab sassi minema aga vist neljas, pluss üks odavam, pluss esialgne. Seda kõike garantii korras. Uurisid, et ega ma seda survekaga väga lähedalt ei pese. Aga ei pese tõest. Eks enne südasuve tuleb vist jälle minna, toetudes varasemale statistikale..
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”