On siis 1. september...või ei ole??

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Teema algataja
QNN

On siis 1. september...või ei ole??

Lugemata postitus Postitas QNN »

Mis toimub? Kõik nagu kulgeb endiselt edasi...kui välja arvata ennast täis FALCK stjuuardessid, kes tühja pilguga ülekäiguradadel liiklejaid jälgivad ja vajalikul hatkel ennastohverdavalt sebrale viskuvad ja nagu nõukogudeaegses propagandafilmis, vanainimese üle tee aitavad...lahe.

Kunagi oli see päev minu jaoks kõige jubedam päev aastas, vihkasin kooli ja kõike sellega seonduvat ja tõenäoliselt oleks sellele asutusele pommi alla pannud, kui poleks olnud pisutki positiivset - paari õpetajat, keda oli vaffa nutma ajada...paari, keda lohutada teadmisega, et õnneks pole ma nende laps, mõnda sõpra, kellest on tänaseks sirgunud lootustandvad alkohoolikud :lol: ja loomulikult hubaseid aperatiivi(lemon) joomisi garderoobis ennem esimest tundi...või siis osaliselt selle ajal :D

Mida sina täna tunned?? Mingi närv ikka liigub... :?:
Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

Tere

OT: QNN, saatsin sulle ES-i, teemaks Ratas Itaaliast. Nõu oleks hädasti vaja. Palun vaata oma Inboxi v võta ühendust:

ES
50 16 486
hannes@hannestilk.com

Tänud,

Hans

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

on küll 1. september. vaata kalendrisse ja veendu selles. nii,et tere kool. haa-haaaaaaa -haaaaaaaaaaaaaaa !!! foorumis ka postitusi huga vähem või mis? mulle see meeldib, et politsei ja turvad linnas korda peavad. vähemalt on kord majas ka jalakäijate üle JA MEIE, MOOTORSÕIDUKITE JUHID, OLEME ALATI KORRALIKUD NII-KUI-NII JA LASEME JALAKÄIJA VÖÖTRAJAL OHUTULT ÜLE TEE.

Teema algataja
onu Reemus

Lugemata postitus Postitas onu Reemus »

vastupidiselt Qnnile leian,et sai tookord vähe tegeletud sellega,milleks mind kooli saadeti.Ilmselt oleks äratundmisrõõm varem peale tulnud,et elu ei ole ainult hunnik pappi,naised ja pidev oht kaineks saada. :oops: :shock:
Seepärast soovin kõigile kooliskäiatele indu õppimisel ja kindlasti arusaamist.Ei mäleta,kelle moto see siin foorumis oli aga kindlasti on see
üks parimaid -Tähtis ei ole ainult teada,vaid ka arusaada. :idea:
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

on-on 1.september. ma isegi endale tunniplaani panin kirja aasta lõpuni. regasin ennast ainetele ära ja puha. ehk siis - siit ma tulen, (loodetavasti) viimane ülikooli aasta!

mumm@taas koolilaps
väike kuri mootorrattur

petz

ja kui ülikool läbi, mis ala inimene siis mumm on, kui see saladus pole?

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Ja rollerite foorum jääb päevasel ajal ilmselt kaunikesti vaikseks... :-)
Kasutaja avatar

virkostein
Tsikkel: why ze
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas virkostein »

väga vaikseks nüüd ka ei jää, vahetundide ajal saab ikka mõni midagi sinna kirjutada. aga jah, jälle kool :( viimane klass põhikoolis, nüüd tuleb endast kõik anda...
Eat your veggies, little people
Kasutaja avatar

WsaN

Lugemata postitus Postitas WsaN »

Fazer kirjutas:
Ja rollerite foorum jääb päevasel ajal ilmselt kaunikesti vaikseks... :-)
Lõbu laialt nüüd? :lol:

Aga teemasse: Ma olen ka nüüd aktuselt tagasi. Aktus kestis 10 minutit, siis tuli klassijuhataja tund. Õpetaja andis tunniplaani, rääkis uuest hindamissüsteemist, ja ütles uute õpilaste nimed.
:)

WsaN@9. klass
Viimati muutis WsaN, 01 Sept 2005, 12:30, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
a22t

Lugemata postitus Postitas a22t »

aktus kestis pea tund. sis klassijuhataja tunnis vaatasin üle kas on tüdrukud kaunimaks muutunud. mõni oli seda teinud ka. mõni oli üldse läinud. ja paljud ei jõudnud eilse peo pärast üldse kooli..

a22t@ 9. klass
Kasutaja avatar

mumm
Kontakt:

to petz: ei midagi uut, ikka juura :P ehk siis ma korra juba kõrgelt haritud, aga ju siis väheks jäi (või oli asi selles, et kool asus orus :? )

mumm@õppur
väike kuri mootorrattur

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

Onon 1. sept. Aktus oli huvitavalt pikk ja sõber jäi veel ühe kakao võlgu kihlveos, sest aktus venis oodatust pikemaks :) Ja klassijuhtaja tund venis ka metsikult, sest klassis oli palav.. nüüd siis tuleb suvi jälle tagasi, kui kool algab :x
Kasutaja avatar

Mirko
Tsikkel: Suzuki SV1000S

Lugemata postitus Postitas Mirko »

Krt suve pole olnudki ja juba jälle hakkab see kool. Asja juures on kõige hullem see, et pole enam aega tsikliga sõitmiseks. Ja varsti sügis ja siis Talv :( .

Mirko@9 kuud orjust 11. klassis
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Edu uuel kooliaastal!
On mis on, aga üks on selge : mida rohkem koolis pingutad, seda kergemini saad hiljem elus hakkama.
Viimati muutis spinna, 01 Sept 2005, 13:22, muudetud 1 kord kokku.
Suzuki GSX 750 Inazuma

Julge
Kontakt:

Krt suve pole olnudki ja juba jälle hakkab see kool
Ja-jah... Lõpetad kooli ära, lähed tööle ja saad 3 kuu asemel 3 nädalat puhata suvel... Vot siis saad aru, kuidas "suve pole olndki..." :-)

petz

to mumm: kui tegu juuraga, siis järelikult kolm võimalust:
1. annad nõu, et mitte kinni ei pandaks
2.hakkad kaitsma, et keegi kinni ei paneks
3.paned kinni!
? ? ? väike kuri mootorrattur + juura ? ? ?
kas uut pilti mumm koos võõra mootorrattaga ka kusagilt näha saab?

to õppuritele: igaljuhul kõikidele õppuritele head õppeaasta algust.ÕPPIDA ÕPPIDA ÕPPIDA nagu keegi kunagi on öelnud. siis kindlasti ka tuleb...
ise ka üritan õppida:
1.enda vigadest
2.teiste vigadest
3.kolmandate vigadest jne.....

nisuunn
Tsikkel: zx-6r
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas nisuunn »

tegelikult oli ikka päris tore näha üle pika aja klassikaaslasi. ma arvan, et elan selle aasta üle, 11 on juba elatud :D

Teema algataja
QNN

Lugemata postitus Postitas QNN »

spinna kirjutas:
Edu uuel kooliaastal!
On mis on, aga üks on selge : mida rohkem koolis pingutad, seda kergemini saad hiljem elus hakkama.

....või siis: mida rohkem sa pingutad, seda varem saab jõud otsa :roll:
...või siis, et seda rohkem on sul hiljem nohikutest sõpru??

Ise olen elu aeg õppimisega ettevaatlik olnud...ja kui veab, siis surengi lolli, aga õnnelikuna :D
...ei maksa ju unustada, et õppimine on tobukestele...mina ja mu sõbrad oleme niisamagi targad 8)

Julge
Kontakt:

to mumm: kui tegu juuraga, siis järelikult kolm võimalust:
1. annad nõu, et mitte kinni ei pandaks
2.hakkad kaitsma, et keegi kinni ei paneks
3.paned kinni!
No võimalusi on ikka rohkem ju:
4. Hoolitsed, et tööandja kliendid ikka korralikult pügatud saaks :oops:
5. Aitad inimestel kinnisvar osta/müüa ja ei unusta sealt pealt olulist tasu võtta ;-)
6. Lähed riigi leivale ja lased MEIL :twisted: endale palka maksta

:bsmile:
Kasutaja avatar

ilmar

Lugemata postitus Postitas ilmar »

Aga Tallinna tänavad olid hommikul täitsa tühjad. Polnud mingeid ummikuid. Paaril ristmikul ei näinud ühtegi autot. Naljaks.
_____
Africa Twin

petz

to fazer:ma tahtsingi mui variante lisada, aga ei tulnud kohe meelde.koolide lõpetamistest juba hulk aastaid möödas ja mõned asjad, mida harva vaja läheb, kipuvad ununema. Edaspidi püüan olla põhjalikum.Ja veel: lisaks õppimisele ka vana õpitu üle korrata.ei iial tea ,millal midagi vaja võib minna.
Kasutaja avatar

mumm
Kontakt:

ic. milline huvitav arutelu "mumm ja juura" teemal :D:D:D noo, kunagi sai alustatud sellest, et tegelesin nö klientuuriga politseijaoskonnas. samal ajal sai õpitud kuritegude uurimist. aga see ei pakkunud mulle huvi ikkagi. ja enne kooli lõppu tulin juba "teite" palgale, kus olen senini. et siis kool lõpetet, aga krimi pealt halduse peale ümber mindud :P. praegugi siis olen endiselt teie kõigi poolt mulle makstaval palgal :P :wink: aga otseseks alaks on see, et kui on midagi reformimisel untsu läinud (kas ka tegelikult või kellegi arvates :P) siis olen mina üks neist kes linna au (ja rahakotti ja sealt ka teite kõigi rahakotti :P) kaitseb nagu emalõvi :D:D:D

mumm@paljuõppinud mittenohik :P (vihje siin mõningatele siis)
väike kuri mootorrattur

Julge
Kontakt:

Mumm: Kas sa selle liisingautode parkimistrahvide kammaiaaga ka kokku puutusid?

Mait
Tsikkel: GSXR 1000

Lugemata postitus Postitas Mait »

Oh jah...see kooli. Aga pole hullu, ainult 2 aastat veel ja siis ülikooli minema 8) . Ja tõesti, tüdrukud on suvega kenamaks sirgunud :twisted:

Mait666@ 11.klass
Overtake everybody!
Kasutaja avatar

Zombiegirl

Lugemata postitus Postitas Zombiegirl »

Kahju, et ülikoolis ei ole 1. septembril aktust ja lilli jms.

Nu esmakursuslastele tehti aktused juba 29-30 .aug ära, seega ei ole jäänud siia killukestki nostalgiat. Aga loodame, et see on minu selle õppetaseme viimane 1. september. (Neid võiks veel tulla.. aga siis juba näiteks magistri või doktoriõpingutes:P )

Ja koolis oli tegelt ju väga huvitav!!!!
Vastik, aga armas...

Punapats

Lugemata postitus Postitas Punapats »

kaugõppes õppimise plussideks loetakse ka semestri algamist oktoobris.

Tegelikult 1. september on ja jääb kuidagi teistsuguseks päevaks. Loodan et aastatega kaob ära soov panna selga valge pluus ja uued tossud (kadaka turult kalli raha eest sai kunagi iga kooliaasta alguses ostetud)ning et kaob ka tahtmine minna hommikul meeltesegaduses poodi astreid ostma.
Yamaha XJ600S aka Nublu

Julge
Kontakt:

Eriti luks on minu arvates koolis käia peale mõnda aega töötamist. Tegin ise paar aastat tagasi Tartus magistri (elan Tallinnas) ja need neli päeva (N-P) kord kuus Tartus koolis olla oli ikka väga vahva! 8) Tõsi, esimesel korral küll loengutesse eriti ei jõudnud... :oops: Ja loengus on ka ikka täitsa teine tunne istuda, kui käsitletavate teemade osas endal töökogemus olemas. Täitsa huvitav on kohe!

Fazer@läheks hea meelega veel kooli

petz

Tundub, et suurem osa hetkel siin foorumis suhtlevatest ongi õppurid. Ja nüüd ei lobise rohkem, minge sõitke rattaga parem , mis te ikka selle arvuti taga istute. mega super ilm ju täna.

to mumm:mina küll ei tahtnud mingit arutelu teemal mumm ja juura.Seda, et nii läks, ma küll süüdi pole.aga läks jälle nagu tavaliselt: tahan parimat aga läks nagu alati. ja veel. üldiselt oma kogemustest tean öelda,et haritud ja targad inimesed on üldjuhul palju huvitavamad kui...

ma pean nüüd vahepeal tööd ka tegema. oh, kui saaks praegu koolis käia, pööraks õppimisele tunduvalt rohkem tähelepanu!!!!!!!!!!!!!!

pulsar
Tsikkel: GSF 1200 N

Lugemata postitus Postitas pulsar »

On ikka jälle 1.september ja üks järjekordne väike pulsar on pidulikult
seda pikka rada käima viidud. Õhtul õnneks väike afterparty! :D
Kasutaja avatar

mumm
Kontakt:

to fazer: sa vist mõtled seda varasemat aega, kui olenemata tegelikust kasutajast omanikule lajatati? ei, sellega ei tegele. ma rohkem maaga "ajan asju".

igatahes enese täiendamine on tore ja ergutust väärt, nii et laske aga edasi :)

mumm@on teoorias tugev :P
väike kuri mootorrattur
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”