On siis 1. september...või ei ole??
Moderaator: Moded
-
QNN
Teema algataja
On siis 1. september...või ei ole??
Mis toimub? Kõik nagu kulgeb endiselt edasi...kui välja arvata ennast täis FALCK stjuuardessid, kes tühja pilguga ülekäiguradadel liiklejaid jälgivad ja vajalikul hatkel ennastohverdavalt sebrale viskuvad ja nagu nõukogudeaegses propagandafilmis, vanainimese üle tee aitavad...lahe.
Kunagi oli see päev minu jaoks kõige jubedam päev aastas, vihkasin kooli ja kõike sellega seonduvat ja tõenäoliselt oleks sellele asutusele pommi alla pannud, kui poleks olnud pisutki positiivset - paari õpetajat, keda oli vaffa nutma ajada...paari, keda lohutada teadmisega, et õnneks pole ma nende laps, mõnda sõpra, kellest on tänaseks sirgunud lootustandvad alkohoolikud
ja loomulikult hubaseid aperatiivi(lemon) joomisi garderoobis ennem esimest tundi...või siis osaliselt selle ajal
Mida sina täna tunned?? Mingi närv ikka liigub...
Kunagi oli see päev minu jaoks kõige jubedam päev aastas, vihkasin kooli ja kõike sellega seonduvat ja tõenäoliselt oleks sellele asutusele pommi alla pannud, kui poleks olnud pisutki positiivset - paari õpetajat, keda oli vaffa nutma ajada...paari, keda lohutada teadmisega, et õnneks pole ma nende laps, mõnda sõpra, kellest on tänaseks sirgunud lootustandvad alkohoolikud
Mida sina täna tunned?? Mingi närv ikka liigub...
Tere
OT: QNN, saatsin sulle ES-i, teemaks Ratas Itaaliast. Nõu oleks hädasti vaja. Palun vaata oma Inboxi v võta ühendust:
ES
50 16 486
hannes@hannestilk.com
Tänud,
Hans
OT: QNN, saatsin sulle ES-i, teemaks Ratas Itaaliast. Nõu oleks hädasti vaja. Palun vaata oma Inboxi v võta ühendust:
ES
50 16 486
hannes@hannestilk.com
Tänud,
Hans
-
petz
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
on küll 1. september. vaata kalendrisse ja veendu selles. nii,et tere kool. haa-haaaaaaa -haaaaaaaaaaaaaaa !!! foorumis ka postitusi huga vähem või mis? mulle see meeldib, et politsei ja turvad linnas korda peavad. vähemalt on kord majas ka jalakäijate üle JA MEIE, MOOTORSÕIDUKITE JUHID, OLEME ALATI KORRALIKUD NII-KUI-NII JA LASEME JALAKÄIJA VÖÖTRAJAL OHUTULT ÜLE TEE.
-
onu Reemus
Teema algataja
vastupidiselt Qnnile leian,et sai tookord vähe tegeletud sellega,milleks mind kooli saadeti.Ilmselt oleks äratundmisrõõm varem peale tulnud,et elu ei ole ainult hunnik pappi,naised ja pidev oht kaineks saada.
Seepärast soovin kõigile kooliskäiatele indu õppimisel ja kindlasti arusaamist.Ei mäleta,kelle moto see siin foorumis oli aga kindlasti on see
üks parimaid -Tähtis ei ole ainult teada,vaid ka arusaada.
Seepärast soovin kõigile kooliskäiatele indu õppimisel ja kindlasti arusaamist.Ei mäleta,kelle moto see siin foorumis oli aga kindlasti on see
üks parimaid -Tähtis ei ole ainult teada,vaid ka arusaada.
-
virkostein
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
Lõbu laialt nüüd?Fazer kirjutas:Ja rollerite foorum jääb päevasel ajal ilmselt kaunikesti vaikseks...
Aga teemasse: Ma olen ka nüüd aktuselt tagasi. Aktus kestis 10 minutit, siis tuli klassijuhataja tund. Õpetaja andis tunniplaani, rääkis uuest hindamissüsteemist, ja ütles uute õpilaste nimed.
WsaN@9. klass
Viimati muutis WsaN, 01 Sept 2005, 12:30, muudetud 1 kord kokku.
-
a22t
Teema algataja
Edu uuel kooliaastal!
On mis on, aga üks on selge : mida rohkem koolis pingutad, seda kergemini saad hiljem elus hakkama.
On mis on, aga üks on selge : mida rohkem koolis pingutad, seda kergemini saad hiljem elus hakkama.
Viimati muutis spinna, 01 Sept 2005, 13:22, muudetud 1 kord kokku.
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
petz
to mumm: kui tegu juuraga, siis järelikult kolm võimalust:
1. annad nõu, et mitte kinni ei pandaks
2.hakkad kaitsma, et keegi kinni ei paneks
3.paned kinni!
? ? ? väike kuri mootorrattur + juura ? ? ?
kas uut pilti mumm koos võõra mootorrattaga ka kusagilt näha saab?
to õppuritele: igaljuhul kõikidele õppuritele head õppeaasta algust.ÕPPIDA ÕPPIDA ÕPPIDA nagu keegi kunagi on öelnud. siis kindlasti ka tuleb...
ise ka üritan õppida:
1.enda vigadest
2.teiste vigadest
3.kolmandate vigadest jne.....
3.paned kinni!
? ? ? väike kuri mootorrattur + juura ? ? ?
kas uut pilti mumm koos võõra mootorrattaga ka kusagilt näha saab?
to õppuritele: igaljuhul kõikidele õppuritele head õppeaasta algust.ÕPPIDA ÕPPIDA ÕPPIDA nagu keegi kunagi on öelnud. siis kindlasti ka tuleb...
ise ka üritan õppida:
1.enda vigadest
2.teiste vigadest
3.kolmandate vigadest jne.....
-
QNN
Teema algataja
spinna kirjutas:Edu uuel kooliaastal!
....või siis: mida rohkem sa pingutad, seda varem saab jõud otsa
...või siis, et seda rohkem on sul hiljem nohikutest sõpru??
Ise olen elu aeg õppimisega ettevaatlik olnud...ja kui veab, siis surengi lolli, aga õnnelikuna
...ei maksa ju unustada, et õppimine on tobukestele...mina ja mu sõbrad oleme niisamagi targad
-
Julge
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
No võimalusi on ikka rohkem ju:to mumm: kui tegu juuraga, siis järelikult kolm võimalust:
3.paned kinni!
4. Hoolitsed, et tööandja kliendid ikka korralikult pügatud saaks
5. Aitad inimestel kinnisvar osta/müüa ja ei unusta sealt pealt olulist tasu võtta
6. Lähed riigi leivale ja lased MEIL
ic. milline huvitav arutelu "mumm ja juura" teemal
:D:D noo, kunagi sai alustatud sellest, et tegelesin nö klientuuriga politseijaoskonnas. samal ajal sai õpitud kuritegude uurimist. aga see ei pakkunud mulle huvi ikkagi. ja enne kooli lõppu tulin juba "teite" palgale, kus olen senini. et siis kool lõpetet, aga krimi pealt halduse peale ümber mindud
. praegugi siis olen endiselt teie kõigi poolt mulle makstaval palgal
aga otseseks alaks on see, et kui on midagi reformimisel untsu läinud (kas ka tegelikult või kellegi arvates
) siis olen mina üks neist kes linna au (ja rahakotti ja sealt ka teite kõigi rahakotti
) kaitseb nagu emalõvi
:D:D
mumm@paljuõppinud mittenohik
(vihje siin mõningatele siis)
mumm@paljuõppinud mittenohik
väike kuri mootorrattur
-
Zombiegirl
Kahju, et ülikoolis ei ole 1. septembril aktust ja lilli jms.
Nu esmakursuslastele tehti aktused juba 29-30 .aug ära, seega ei ole jäänud siia killukestki nostalgiat. Aga loodame, et see on minu selle õppetaseme viimane 1. september. (Neid võiks veel tulla.. aga siis juba näiteks magistri või doktoriõpingutes:P )
Ja koolis oli tegelt ju väga huvitav!!!!
Nu esmakursuslastele tehti aktused juba 29-30 .aug ära, seega ei ole jäänud siia killukestki nostalgiat. Aga loodame, et see on minu selle õppetaseme viimane 1. september. (Neid võiks veel tulla.. aga siis juba näiteks magistri või doktoriõpingutes:P )
Ja koolis oli tegelt ju väga huvitav!!!!
Vastik, aga armas...
kaugõppes õppimise plussideks loetakse ka semestri algamist oktoobris.
Tegelikult 1. september on ja jääb kuidagi teistsuguseks päevaks. Loodan et aastatega kaob ära soov panna selga valge pluus ja uued tossud (kadaka turult kalli raha eest sai kunagi iga kooliaasta alguses ostetud)ning et kaob ka tahtmine minna hommikul meeltesegaduses poodi astreid ostma.
Tegelikult 1. september on ja jääb kuidagi teistsuguseks päevaks. Loodan et aastatega kaob ära soov panna selga valge pluus ja uued tossud (kadaka turult kalli raha eest sai kunagi iga kooliaasta alguses ostetud)ning et kaob ka tahtmine minna hommikul meeltesegaduses poodi astreid ostma.
Yamaha XJ600S aka Nublu
-
Julge
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Eriti luks on minu arvates koolis käia peale mõnda aega töötamist. Tegin ise paar aastat tagasi Tartus magistri (elan Tallinnas) ja need neli päeva (N-P) kord kuus Tartus koolis olla oli ikka väga vahva!
Tõsi, esimesel korral küll loengutesse eriti ei jõudnud...
Ja loengus on ka ikka täitsa teine tunne istuda, kui käsitletavate teemade osas endal töökogemus olemas. Täitsa huvitav on kohe!
Fazer@läheks hea meelega veel kooli
Fazer@läheks hea meelega veel kooli
-
petz
Tundub, et suurem osa hetkel siin foorumis suhtlevatest ongi õppurid. Ja nüüd ei lobise rohkem, minge sõitke rattaga parem , mis te ikka selle arvuti taga istute. mega super ilm ju täna.
to mumm:mina küll ei tahtnud mingit arutelu teemal mumm ja juura.Seda, et nii läks, ma küll süüdi pole.aga läks jälle nagu tavaliselt: tahan parimat aga läks nagu alati. ja veel. üldiselt oma kogemustest tean öelda,et haritud ja targad inimesed on üldjuhul palju huvitavamad kui...
ma pean nüüd vahepeal tööd ka tegema. oh, kui saaks praegu koolis käia, pööraks õppimisele tunduvalt rohkem tähelepanu!!!!!!!!!!!!!!
to mumm:mina küll ei tahtnud mingit arutelu teemal mumm ja juura.Seda, et nii läks, ma küll süüdi pole.aga läks jälle nagu tavaliselt: tahan parimat aga läks nagu alati. ja veel. üldiselt oma kogemustest tean öelda,et haritud ja targad inimesed on üldjuhul palju huvitavamad kui...
ma pean nüüd vahepeal tööd ka tegema. oh, kui saaks praegu koolis käia, pööraks õppimisele tunduvalt rohkem tähelepanu!!!!!!!!!!!!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.