Avariidest!?????

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded


Triip
Postitusi: 104
Liitunud: 29 Mär 2005, 20:21
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Triip »

SiD kirjutas:
seepeale astus mossest see traktoris välja ja ainult naeris(siis tekkis väike mõte kasutada natuke vägivalda, aga ei hakanud :wink: ) sõitsin rahulikult minema
See oli hea mõte. Traktoristi karused kämblad oleks sind ilmselt rõngasse väänand, nagu baranka. :)

SiD
Postitusi: 342
Liitunud: 01 Sept 2004, 20:09
Asukoht: põlva/jalamees :/
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SiD »

ei tea kas see 70 aastane poolpime traktorist ikka endine maadleja oli :wink:
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650

loodusevingerpuss

Lugemata postitus Postitas loodusevingerpuss »

ükspäev ajasin jänese alla. kiirus oli 130 ja jänes jooksis otse ratta ette nii et midagi teha ei saanud. aga litt käis nii kõva et jänes lendas tükkideks teepeale laiali ja osa temast tsikli tuletorude vahele ja kondli* [Motobot: õige on "gondli*"]. ise jäin püsti. Aga pärast oli tükk tegemist tsikli puhastamisega ja sinna teepeale jäi suur plekk mitmeks nädalaks

tsimm

Lugemata postitus Postitas tsimm »

sõitsin tartus kalda teel. kõik oli okei, mina õiges reas, vastu tulev uus bemm õiges reas. vahet oli meil mingi 5m, kui ootamatult lendas bemmi poolt vares eest läbi. nii õnnetult, et tuul tõmbas ta täpselt minu lenksu alla. lenksus käis küll värin läbi, kuid püsti jäin ja peatusin võimalikult ruttu.
minu ratta küljes teda enam polnud, kuid kokkupõrkes ta vist enda elu jättiski:(
Kasutaja avatar

Ronk
Postitusi: 1415
Liitunud: 10 Mai 2005, 20:44
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Endal olnud kaks juhtumit.
Üks oli Vabaduse puiesteel tulles linna poolt. Rahulikult Valdeku poe juures veeren ja korraga päike pimestab täitsa ära. Ei tea kust see veel välja tuli. Järsku vaatan siis, et ees punane tuli ja mingi vana Ascona selle taga. Kiirust oli linnale kohaselt (50 km/h) ja siis pidurid peale, nii kuis jõudsin (trummelpidurid ka veel) ja väike müks käis bamprisse ära. Õnneks midagi ei purunenud, ega viganenud. Autojuht ei tulnud väljagi vaid sõitsime rahulikult edasi.

Teine oli mingi nädal pärast. Tulles samamoodi linna poolt mööda pänukat ja keerates selveri juurest nõmme keskuse poole. Juhtus siis see et hallivana mehe peatuse juures sõitis mingi väga uhke ilmega umbes 25-30 eluaastates mehehakatis suure 530-ga. Teisest reast siis sõitsin mööda tast ja ju talle see siis ei meeldinud. Võttis mulle vaikselt sappa ja siis kihutas teenindusbokside juures uuesti mööda. Keeras samuti nõmme poole selveri juures ja mind tulen siis ka sealt tagant poolt ja tema laseb seal jalakäijaid üle. Kuidagi moodi paistis päike järjekordselt silma, nii et see kõik jäi märkamata. Mul siis seekord üks 60 sees ja mina siis sealt natuke enne selveri sisenemis ust pidurid põhja. Kahjuks oli kiirus liiga suur ja vahemaa liiga väike...

Kuid. Olin tark ja tõmbasin bemmi kõrvale ja enne ülekäigu rada olin seisma jäänud. Sain veel bemmi ette ka ja terve tee nõmmeni istus tema siis minu taga, kuna möödasõidu võimalust ei olnud ühtki korda.

Kõik juhtus siis suvel. "Õnnetused" siis vägagi õnnelikud ja loodan et enam ei tule ühtegi. Ptüi ptüi :wink:

SiD
Postitusi: 342
Liitunud: 01 Sept 2004, 20:09
Asukoht: põlva/jalamees :/
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SiD »

loodusevingerpuss kirjutas:
ükspäev ajasin jänese alla. kiirus oli 130 ja jänes jooksis otse ratta ette nii et midagi teha ei saanud. aga litt käis nii kõva et jänes lendas tükkideks teepeale laiali ja osa temast tsikli tuletorude vahele ja kondli* [Motobot: õige on "gondli*"]. ise jäin püsti. Aga pärast oli tükk tegemist tsikli puhastamisega ja sinna teepeale jäi suur plekk mitmeks nädalaks
äkki kui kiirus oleks väiksem oleks pisike jänku ellu jäänud :roll:
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Kasutaja avatar

mca15
Postitusi: 870
Liitunud: 30 Aug 2004, 10:51
Tsikkel: Suzuki RM-250
Asukoht: võru

Lugemata postitus Postitas mca15 »

Endal olnud mitmeid õnnetusi, osad on neist libedalt teekattelt üleminek kuivale teekattele, mille tulemusena olen kukkunud niimõnigi kord.
Üks õnnetus oli kohtumine rebasega, kui esirattaga üle rebase ära sain siis viskas lihtsalt esiratta alt ja olingi küllili maas. Õnneks midagi eriti ei juhtunud endal kriimustused, endurol aga mitte midagi häda.
Senimaani on hästi läinud (ptui,ptui,ptui üle õla ).
Mudakoll
Kasutaja avatar

Primo
Postitusi: 2924
Liitunud: 23 Mär 2004, 18:00
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Nii, kuidas ma siis matsu panin.
Asi juhtus ühel kenal oktoobrikuu laupäeval, kui me tulime Raigoga Kadrinasse tema ratast edasi parandama - ei no oli siis ju vaja hakata kõvatama ning tagumist ratast all ringi laskma...lõpuks oli tulemus käes: kets käis all ringi ning selle ajal pead tõstes märkasin, et garaazibokside sein on kole kiiresti lähenemas (isandad Raigo ja Jaxx kõndisid minust tagapool ja omasid nn. front seats of the view :mrgreen: )...mis mul üle jäi, kui vajutada esipidurit ning arvestades minu esirehvi (mis oli sama sile kui minu rahakott) pidamist - käisin ma otseloomulikult külili ning esiratas jõudis isegi vaikselt seina kõksata :) ...Just eelmisel päeval vahetatud amortide simmerlingide rõõm kadus nng asendus masendunud "t*** küll, palju ma pean nüüd siia raha matma" versiooniga :D .
Vot selline tore päev oli.Siit ka moraal - oleks pidanud laskma sõita Kadrinani Raigol...Sama moodi nagu ta omas minu ratast ka eelmisel päeval ning tuli minu juurde temaga.

Ei kahtle sekunditki temale oma ratta usaldamises - tõeline sõber.
Head Uut Aastat :)
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

AzA
Mode
Postitusi: 1674
Liitunud: 19 Juul 2004, 15:22
Tsikkel: Kawaspa
Asukoht: Pärnu
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

Olin tollal tubli 13-14 aastat vana ning just äsja hankinud kavrossi - kui mälu ei peta, siis 175vm3. Igatahes minu jaoks oli tegemist relvaga pärast deltat.
Kuna pole kunagi eriti finants rikkust omanud ega ka tahtnud, siis vastavas konditsioonis oli ka tsikkel - ei pidureid, ei sidureid.
Pidurdasin teda alati garaasi ukse vastu või siis kasutades oma hiina ketside kandu. Kord sai kõvem sõit Pärnu raba kandis tehtud, kui ühtäkki purunes gaasitross - viimane töötav tross. Taibu nagu ma olen, avastasin, et jalapiduri küljes on tema õige koht, kuna käega trossi tirida polnud just mugav - sidurit ju polnud.
Nii ma siis koju jõudsin ning alustasin pidurdus teekonda garaasi ukse vastu, kui ühtäkki avastasin enda õuduseks, et seekord on kiirus liig suur :(
Eks ma siis tegutsesin reflektoorselt nagu vana hea tehniliselt korras deltagagi sai tehtud - pidurdasin, kuid see hirm, mis mu silmis võis olla kui hoog suurenes.
Nii ma lajatasingi päris maheda hooga vastu ust - muide ma olin küll loll nagu Voroneži küla papi papaahha, aga kiivrit kandsin alati. Seda kiivrit pole enam ning mina ei sõida jätkuvalt kunagi meetritki kiivrita ega siduri/pidurita :)
Aga mulle meeldib.

Zidist
Postitusi: 878
Liitunud: 15 Aug 2004, 09:47
Asukoht: Viimsi

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Oeh, omal on mitmeid kordi koerad hakanud taga ajama, kuid ei ole nad kätte saanud (õnneks on olnud väiksed koerad). Kui on suuremad koerad, siis ma jään seisma. Ükskord sõitsin metsas ja noh, tuled põlesid. Järsku "lendas" esiratta alt läbi suuremat sorti hundikoer. Igaljuhul vedas :lol:

Raigo
Postitusi: 1844
Liitunud: 29 Sept 2003, 19:23
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Asukoht: Rakvere

Lugemata postitus Postitas Raigo »

To: Prisma
Cheers mate !

Olku-

Lugemata postitus Postitas Olku- »

mul oli kord metsmesilasega kokkupuude.lendas laksu vast kaela ja seal edasi särgi alla,aga ega ma ise teadnudki,et ta ka minuga kaasas sõidab.igaljuhul sõitsime siis koos sihtpunkti ja alles seal oli kuidagi kahtlane sumin särgiall.jopas nõelata ei saand.(:

direktor

Lugemata postitus Postitas direktor »

Ükskord, las ma mõtlen, see oli vist 78aasta kuum suvi, aeg mil eestis valitses veel raudne nõukogude võim. Oli kuum suvepäev ning asusin naisega teele, et minna võsule randa, panin oma m72 hääled sisse ning tõttasin teele. Ning järsku hüppas otse metsast välja näljaste metsigade kari, kes minu tsikli kumme vist söödavaks pidasid ja siis nad ründasid neid. Kuna ma olen korralik liikleja ning kiiruseks metsavaheteel oli mul ca. 30km/h, siis nad said ikka korralikult pureda neid kumme, aga õnneks ei vedanud sitke vene toodang mind alt ning kummid jäid terveks. Ületasin end ning pigistasin oma põrgumasinast 70km/h välja ning selleks korraks jäid orikad minust maha, aga ma hoiatan teid, kallid kaasmaalased, need sead varitsevad seal tumedas laanes siiani......

kõrtsmikumolu
Postitusi: 928
Liitunud: 12 Dets 2004, 19:32
Tsikkel: HusaBerg
Asukoht: pärnumaa
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Ületasin end ning pigistasin oma põrgumasinast 70km/h välja ning selleks korraks jäid orikad minust maha, aga ma hoiatan teid, kallid kaasmaalased, need sead varitsevad seal tumedas laanes siiani......
Teadaolevalt on osa neist tänaseks jõudnud teatud riigiametitesse ja valitsussegi...
Kasutaja avatar

AzA
Mode
Postitusi: 1674
Liitunud: 19 Juul 2004, 15:22
Tsikkel: Kawaspa
Asukoht: Pärnu
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

kõrtsmikumolu: mul on andmeid, et ka riigikogusse on pudenenud mõned m72 kumminärijad, peamiselt laisemad neist.
Aga mulle meeldib.
Kasutaja avatar

Kri$o$
Postitusi: 558
Liitunud: 18 Okt 2005, 09:42
Tsikkel: rod ja pooleli xs
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!

max666

Lugemata postitus Postitas max666 »

Ise olen paar korda oma kassi retsinud....aga see oli sellest et see kurt oli ja kui selja tagant tulla, siis pole tähele pannud, ja kui nägi siis kohkus nii hullult et hüppas ise rattasse....aga ellu jäi rsk, isegi siis kui auto tast üle selja sõitis, aga ma olen pannud tähele sellist huvitavat asja külakoertega, et kui signaali lasta, siis need eriti ei reageeri, aga mis väga aitab, on nn. sussklapp....väga pro asi kui koerte hirmutamisse puutub, vend jookseb miski 40km/h kõrval aga kui sussklappi vajutad, on vend nagu seinas...läinud
Kasutaja avatar

tonytonn
Postitusi: 107
Liitunud: 24 Apr 2006, 18:48
Asukoht: euroopas
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tonytonn »

Mõni kuu tagasi Dublini kesklinnas kimades tekkis millegipärast mõte, et kui kiiresti on veel ohutu sõita. Oli väga tuuline ilm, mis küll liikumist eriti ei seganud aga seisma jäämisel võttis kõvasti kõigutada. Sain selle kiiruse mõttega paar kilomeetrit läbitud, kui see tore tuulepoiss kandis kusagilt ehituselt lahti rebitud plakatit, mis oli nii liiklusmärgi suurune, risti minu liikumissuunaga ja lipsas mu eest läbi riivates esiratast. Vedas seekord, kiirus oligi paras!
don`t worry, drive happy!
Pilt
Kasutaja avatar

madone
Mode
Postitusi: 1938
Liitunud: 17 Mär 2003, 07:55

Lugemata postitus Postitas madone »

max666 kirjutas:
Ise olen paar korda oma kassi retsinud....aga see oli sellest et see kurt oli ja kui selja tagant tulla, siis pole tähele pannud, ja kui nägi siis kohkus nii hullult et hüppas ise rattasse....aga ellu jäi rsk, isegi siis kui auto tast üle selja sõitis, aga ma olen pannud tähele sellist huvitavat asja külakoertega, et kui signaali lasta, siis need eriti ei reageeri, aga mis väga aitab, on nn. sussklapp....väga pro asi kui koerte hirmutamisse puutub, vend jookseb miski 40km/h kõrval aga kui sussklappi vajutad, on vend nagu seinas...läinud

Misss mõtttes mees? :shock:

Kui ma sellist "kassi retsimist" peaks pealt näegama siis vist esimene reaktsioon oleks küll, et kodanikule pael kaela.. bike järgi ja tln-tartu ots!

jussuf
Postitusi: 133
Liitunud: 15 Veebr 2005, 03:01

Lugemata postitus Postitas jussuf »

 
Viimati muutis jussuf, 30 Juun 2008, 22:22, muudetud 1 kord kokku.

Triip
Postitusi: 104
Liitunud: 29 Mär 2005, 20:21
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Triip »

jussuf kirjutas:
max666 kirjutas:
Mina urineerisin Tallinna kesklinna bussiterminalis väljaspool WC-d. Urineeri ka sina..
Foorumi reeglitest:
4. Keelatud propageerida seadusandlusega vastuolus olevaid tegevusi.
Teavita parem kohe politseid ja KAPOt. Las nad panevad ta vangi!
Kasutaja avatar

Primo
Postitusi: 2924
Liitunud: 23 Mär 2004, 18:00
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

madone kirjutas:
esimene reaktsioon oleks küll, et kodanikule pael kaela.. bike järgi ja tln-tartu ots!
No milleks baik.Sellise asja jaoks peaks paluma mõne 950 Adventure'i mehe ühe kerge tln-trt otsa tegema :mrgreen: .Juhitavus parem ja muidu natuke räpasem sõit, kui et baigiga rassida :mrgreen:
Challenge the Adventure.Ride The World

nokia

Re: Avariidest!?????

Lugemata postitus Postitas nokia »

IvarSiim kirjutas:
Naised ja mehed, minul üks küsimus:
Kuulates liiklussaateid, jääb kõrvu, et enamus avariidest toimub sõidukite ettesõidul tsiklile, ei anta lihtsalt teed või midagi taolist seal. Kuid kui ise sõidan , siis ei tunne end kuigi kindlana sõites teel, kui kahele poole jääb mets. Et järsku hüppab mingi metsloom ette. Kuid samas ei ole kuulnud ühtegi metslooma ja tsikli kontakti? kas massina müra häirib metsa elukaid või asi miskis muus....?
Ehk keegi targem sel alal?
Edu: Ivar.
Loomadega pole mul kokkupuuteid õnneks olnud... küll oli aga kaubikuga. Peatusin ristmikul foori taga (valge kaubik oli mu ees). Ma ei tea mida ta mõtles aga ta vist üritas kuidagi tagurdades teise ritta lipsata (ta tahtis vasakpööret sooritada aga ise oli paremas reas). No muidugi mind ta tähele ei pannud, et ma tema taga olen. Mats käis päris kähku ära. Sain kuidagi ruttu maha hüpatud ja kõnniteele joostud (mõtlesin, et ajab veel päris alla). Kõige tähtsam on see, et ise terveks jäin aga tsiklil nii hästi ei läinud. Uut esiharki on vaja. Kokkuleppele me temaga ei saanud (ta pakkus mulle 100 krooni... ütlesin vastu, et uus esihark maksab kuskil 4000+ krooni). Sai siis politsei kutsutud ja nüüd pean mööda kindlustust jooksma.

19Martinez79
Postitusi: 332
Liitunud: 05 Apr 2005, 21:22
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas 19Martinez79 »

Mingi kolm aastat tagasi põrkasin kokku põldpüüga. Sõitsin mööda Tartu maanteed Tallina poole, ca 110 kmh, ja siis äkki...teiselt poolt teed lendab paks põldpüü digonaalis minu poole ja ilge matsuga vastu õlga. Kogu õlg oli kollast plöga täis. Hiljem mõtlesin, et mis siis oleks saanud kui kodanik püü mulle näkku oleks lennand, kandsin ju lahtist kiivrit (crash)
Bakuhatsu! Bosozoku!
Kasutaja avatar

sepp
Postitusi: 3828
Liitunud: 18 Mai 2004, 11:55
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Asukoht: Keila - Tallinn
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

mina nägin täna Jüris pärist mitut kukkumist :cry:
ja imelik oli see, et neil ratastel olid numbrid peal ja kylgedel. :mrgreen:
Kasutaja avatar

Konsulent
Postitusi: 147
Liitunud: 07 Nov 2003, 16:17
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Konsulent »

Peatusin ristmikul foori taga (valge kaubik oli mu ees)... No muidugi mind ta tähele ei pannud, et ma tema taga olen.

Valus õppetund, Nokia. Siit ka oluline reegel: Kui sõidad veoauto taga, siis mitte keskel, vaid vasakus ääres, nii et juht sind peeglist näeb. Sama ka maanteel - siis näeb sind ka vastutuleva auto juht.

nokia

Lugemata postitus Postitas nokia »

Konsulent kirjutas:
Peatusin ristmikul foori taga (valge kaubik oli mu ees)... No muidugi mind ta tähele ei pannud, et ma tema taga olen.

Valus õppetund, Nokia. Siit ka oluline reegel: Kui sõidad veoauto taga, siis mitte keskel, vaid vasakus ääres, nii et juht sind peeglist näeb. Sama ka maanteel - siis näeb sind ka vastutuleva auto juht.
Njah... teine kord olen targem. Aga juht tunnistas lõpuks ikkagi oma süü ära, sest ta ei suvatsenudki taha vaadata. Oleks seal olnud jalgratas oleks asi võinud kurvalt lõppeda.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”