Peale pandavad kaitsmed

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Peale pandavad kaitsmed

Lugemata postitus Postitas mumm »

Nunii, saan minagi siis midagi küsida mis konkreetselt huvitab 8)
ok.

milliseid nö peale pandavaid kaitsmeid soovitate? konkreetselt huvitavad just jalgade omad. Kuna kavas tsikliga sõita ikka tööle-kooli-poodi kah, siis vast ebamugav pikematel "vaheaegadel" kaitsmetega ringi liikuda ja siis oleks hea variant kiirelt peale pandavad-eemaldatavad variandid.

nii et andke nõu. (ja kust saab ka neid siis endale muretseda)

mumm
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

Mina jälle kasutan Dainese omi (bikeworld) ja olen väga rahul. Kallimad aga ... ei oska teisi kommenteerida ... Dainesed maksid 600
Rennes aka Pröksuga Mülka

uitaja

Lugemata postitus Postitas uitaja »

Mul kah yamu keskusest ja laste omad. Maxid miski 200 kanti kui ei exi. Ex nad veidi lyhikese saareosaga ole, aga kui "paris" kaitsmed olid nii suured, et mul mahtus 2 p6lve sisse, siis ei jaand muud yle.
Kui v6imalik, otsi ikka sellised, mis sääre ka ara kaitsevad, sellised pikemad ja 2 kinnitusega.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”