Starteri mootori remont
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Starteri mootori remont
Mul on Denso starter (428000-5540 või 428000-5542) millel harjad üsna läbi. Ka kommutaatori klemmid tahavad värskendust saada.
Saaks ka ise varuosad tellida ja kodus pusida aga suvel jätaks selle töö pigem kellegile, kes teab täpselt mida ta teeb ja saab tunni-paariga valmis. Suvel keskenduks enam sõitmisele ja vähem isetegemisele.
Jagage palun teavet, kes Tallinnas on kõvemad käpad starteri mootorite remondis.
-
- Kontakt:
Re: Starteri mootori remont
Aasta möödas. Ise küsin, ise vastan.
Abi sain sellisest kohast nagu Endel Kaharpea FIE.
Pärnu maantee 388c, 11612 Tallinn
Töö tegemiseks läks päeva ja kulu oli 50€.
-
- Kontakt:
Re: Starteri mootori remont
Uuendan seda teemat 6 aasta hiljem, äkki kellegi läheb veel vaja. Sellise nimega ettevõtet nagu eelpool mainitud, enam pole. Nüüd on juriidiline isik nimega Hiiu Start OÜ. Samas kohas. Oma veebi neil pole, seega panen siia üles viida teatmiku lehele.
https://www.teatmik.ee/et/personlegal/1 ... rt-O%C3%9C
Harjad on jätkuvalt heas korras aga starter vajas hooldust ja puhastamist sinna kogunenud grafiidist. Lahti ma starteri sain aga nelja harja vahele kommutaatorit tagasi enam mitte, alati jääb kolm kätt või sobiv tööriist puudu. Hiiu start lubas lahelt kokku panna ja pisut paremini hooldada, kui ma seda tegin ning arvas, et kodus on ikka väga keeruline ilma eelneva kogemuse ja vajalike abivahenditeta starter uuesti kokku saada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.