Raske endu metsaradadele(Harju)

Siia siis kõik krossi ja enduroga seonduv.

Moderaator: Moded

Nuxxs

Re: Raske endu metsaradadele(Harju)

Lugemata postitus Postitas Nuxxs »

Kui ilma vähegi on võiks tõepoolest sõita. Oleks tulija küll, eelistused ikka väiksed metsateed ja rajad, mitte päris mülgas. Eelmise nädalavahetuse plaanid siin foorumis jäid kahjuks kuidagi kahe silma vahele nii et sai omaette kulgetud.

Kasutaja avatar

Teema algataja
ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

http://www.geoape.com/users/123528/trac ... acklog-452 Keegi seda trippi mäletab veel?
Minu teada olid seal grupis QRX,Batman, Kermik( mingi beez vms XT660), Nuxxs,XTZ750SuperTenere ja mina.
Sõitsime ca 200km, kulus peaaegu terve päev. Võiks uurida ja uuesti sõita näiteks.
Tean kindlalt et üks pisike lõik on nüüdseks saanud asfalt katte.

QRX

Lugemata postitus Postitas QRX »

Ma arvan, et ma oleks ka käsi seekord. Küll aga eelistaks rohkem metsateid (mullateid), mitte nii palju kruusa peal uhamist, nagu viimane kord. Mülgast võiks ka olla kuid päris uputama ei viitsi hakata. See viimane "mülka" lõik oli päris lahe ja pingevaba :).

Kes siis praeguse seisuga käpp oleks?

Olavi

LC4 640

Pafka5

Lugemata postitus Postitas Pafka5 »

Mis ajal plaan minna? Üritaks ka seltskonnaga liituda.

QRX

Nagu ma saan aru, siis laupäeval oleks minek. Praegu on küll ebaselge, kes täpsemalt tulejad oleksid. RaPtile on käpp, kui sõit toimub Kuusalu-Aegviidu piirkonnas. Mina olen ka käpp laupäeval, ainus, mis minus väga elevust ei tekita, on kruusa peal uhamine, ma pigem sõidaks metsateid ja radu, mitte ei ajaks kilomeetreid taga :). Nuxxs ja Rat-Roy tunduvad ka kaasa lööjad olema, eks peab nende kommentaare ootama. Kuna täna neljapäev, peaks asja nüüd juba konkreetseks ajama, et laupäeval sõitma saada.

Olavi

LC4 640

Nuxxs

Jah, oleksin tuleja küll. Tel. 5052800. Kui ei tule vihma/rahet/lund. Kas kohtumispaik on ikka sildi juures või? Huvitav kuidas on päris polügoonil? Kas seal mingid tulejõulisemad massinad peal? Muidu seal päris palju teekesi ja radu.

Kasutaja avatar

Teema algataja
ht99

QRX, oled tuttav ehk nende Jõelähtme ja Jägala kandis olevate metsaradadega?
Avastaks heameelega ka metsateid jms.

QRX

Hei.

Ma olen sealkandis ka pigem järgisõitja olnud, seega ise ma neid teid ei tea. Randel vast oleks inimene, kes seda kanti vähe paremini teab. Iseasi, kas ta oleks üldse sõitja.

P.S. Mida me vihma puhul teeme? Ma olen kergelt nohune, kui vihma ei tule, siis sõita kannatab küll, sajuga aga ei tahaks.

Olavi

LC4 640

herki.

Lugemata postitus Postitas herki. »

Ei ole küll veel päris sinapeal selle enduromajanduses, aga kui tempo liialt kiireks ei kruvita ja mülkad päris põhjatud ei ole, et ma oma BMW F650`ga neist läbi ei saa, siis liituksin ka meeleldi. Olen ka pigem huvitatud metsavahel müttamisest, kui kruusal kangutamisest.
Siin on paar korda ka läbi käinud, et kus ja mis kell start on?

Nuxxs

Aga kui hõikaks välja stardi n.t. kell 1100 Härmakosu sildi juurest. Kes Tallinnast on minemas võib kuskil siinkandis enne kokku saada. Härmakosu silt asub Tallinnast Aegviidu poole sõites juba Narva maanteelt ära keerates teatud hulk kilomeetreid pärast lennurada ning natuke enne veehoidla kohta.

QRX

Küsiks ka igaks petteks kohe üle, milliste rehvidega kulgetakse?

Olavi

LC4 640

Nuxxs

Näiteks üks alternatiiv oleks 1) alustada kusagilt Härmakosu sildi juurest 2) liikuda mööda Härmakosu teed (kruus) kusagile poole peale ja sealt suunduda Soodla v.h. põhjakalda poole 3)sealt polügooni poole ülemistest järvedest mööda ja siis 4) Narva mnt. lähistel üle silla polügoonile 5) sealt ülemist teed mööda Läsna poole 6) järv 7) sealt alla polügooni teid mööda, vaadata siia sinna liikuda altpoolt Paukjärve poole 9) Paukjärvelt tagasi läbi Soodla v.h. p.kalda Härmakosule, 10) sealt Tartu maanteele (on väikseid kruusakaid ka). Näiteks. Asja keerab täitsa untsu kui Läsna kandis on punane lipp üleval ja polügoon suletud. Siis tuleb tuldud teed tagasi tulla ja lihtsalt vana polügooni avalikel teedel kulgeda.

Kasutaja avatar

Teema algataja
ht99

Mul need samad Heidenau slikid :D
Kellaaeg võiks olla mingi 11.30 ehk? Laupäeva hommikul on iga minut väga tähtis.. :D

herki.

Ma pooldaks isegi kella 12.00 Härmakosul, kuna sinna on tiba üle 50km sõita, hommikul vaja veel tankida jne. Siis saaks kukelaulu ära oodata, muidu peab veel enne kukke toimetama hakkama.
Rehvidest on taga maastikule sobilik rehv, ees on küll rohkem maanteerehv, aga vast saab hakkama.

Kasutaja avatar

Teema algataja
ht99

Mis kellaaeg siis jääb?
Arvatavasti ise olen igal-juhul kohal.
Marsruuti ei tea, eks siis mõtleme seal miskit välja.

Taavi 56501177

QRX

No aga teeme siis kell 12 Härmakosu sildi juures.
Praeguseks on siis tulemas: RaPtile, Nuxxs, herki. ja QRX. Lahtised on veel Rat-Roy ja Pafka5. Kuni 6 punt on veel meeldivalt sõidetav, seega andke endast veel märkku. "desmorado", kas sa oled ka seekord tulemas?
GPS'i pole vist meil kellelgi peal, praegustel tulijatel, aga usun, et pole vajadustki.
Meie saame Nuxxs'ega kell 11 kokku Peterburi tee alguses olevas Statoilis, selles, mis jääb Tartu mnt poolt tulles viadukti alt läbi ja Peterburi peale paremale keerates kohe nurga peal. Kes Tallinnast on tulemas, arvestage siis sellega.

Viimati muutis QRX, 27 Aug 2010, 21:23, muudetud 1 kord kokku.
Olavi

LC4 640

herki.

Kas selle Härmakosu sildini jõuab Piibe mnt`lt Raudoja juurest mahakeerates ja veidi mööda kruusa kulgedes?
Kui Tallinast minejaid, võiks juba varem ühineda. Ise alustan sõitu Nõmmelt.

Herki

Viimati muutis herki., 28 Aug 2010, 19:10, muudetud 1 kord kokku.

Nuxxs

See Härmakosu silt on Piibe maanteel, kui sôita Aegviidu poole siis näitab vasakule

garmm

Lugemata postitus Postitas garmm »

Kui rahvast liiga palju ei saa siis liituks seltskonnaga.

QRX

garmm kirjutas:

Kui rahvast liiga palju ei saa siis liituks seltskonnaga.

Kell 11 Peterburi alguse Statoil on märgusõna, juhul, kui liitud Tallinnast, muul juhul kell 12 Härmakosu silt Piibe maanteel! :)
Jätad vbl oma numbri?

Olavi

LC4 640

garmm

Liitun Härmakosu sildi juures.
50 37 005

Kasutaja avatar

Teema algataja
ht99

Viskan igaks juhuks selle ka veel.

Pilt

herki.

Endalt suurem mustus maha küüritud ja keha kinnitatud, nüüd võib õlle lahti korkida ja ratast kasima minna.
Igati tore päev oli, tänud kaassõitjatele!

Herki

garmm

Ratta kasimine võttis tubli tunni aga asi oli seda väärt. Tänud kaasliiklejatele.

Kasutaja avatar

Teema algataja
ht99

Tänane sõit oli hea, sain use ka uusi teid teada siin kandis, vahepeal oleks võinud tegelt rohkem sellist tehnilist olla, aga muidu hea.
Kruus, mets ja vähesel määral muda, mis ratta totaalselt ära määris, kõike parasjagu.
Viimasel lõpul, hea et garmm suitsu tahtis teha, muidu poleks märganud numbimärki mis otsustas ratta küljest eemalduma hakkata, sai niisama ära murtud see ja seljakoti pistetud.
Järgmise korrani. :bsmile:

Kasutaja avatar

Rat-Roy

Lugemata postitus Postitas Rat-Roy »

Plaan täna õhtul väike tiir teha Muuga- Ülgase-Kaberneeme ja tagasi. Ilm ju super ja kontoritooliga sõitmisest juba siiber. Stardiks muuga sadama kõrval olevast liivaväljalt kell 19:00

Jänes vänta ei löö...
Kawasaki Ninja<Suzuki GSXR750<Kawasaki Kx125<KTM LC4, Suzuki SV650S, Husqvarna Te610
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

paistab, et sepp on oma seltskonnaga endurotamas käinud (togi)
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 26#p468826

Kasutaja avatar

tiam
Tsikkel: DR800 / SE300R

Lugemata postitus Postitas tiam »

Rat-Roy kirjutas:

Plaan täna õhtul väike tiir teha Muuga- Ülgase-Kaberneeme ja tagasi. Ilm ju super ja kontoritooliga sõitmisest juba siiber. Stardiks muuga sadama kõrval olevast liivaväljalt kell 19:00

Oleks huvi küll, aga ei ole veel 100% kindel, kas saan tulla.
Püüan kl 19:00 kohal olla, aga kui ei ole siis meeldivaid metsaradasid teile!

QRX

Tervitus.

Kellel oleks huvi homme natuke metsateid uurida? Pean silmas rohkem Tallinna inimesi, kolaks Tallinna ringtee sees ja vbl natuke väljas. Alustaks Männiku kandist, vaataks rohkem metsa alla, mitte liiva sisse karjääridesse. Ei viitsi seekord neid ülesõite teha Aegviidu kanti edasi-tagasi ja tahaks natuke rohkem nikerdada mullakate peal. Sai üks hetk üksi Viljandi mnt'ga paralleelselt sõidetud, väga lahe metsa tee oli, kiirus madal, ohtralt õiget mõtlemist ja sisuliselt 0 muda. Mis arvate?

Desmorado, Rat-Roy, Pafka5, tiam, teie numbreid ma ei tea, andke siia märkku! :)

P.S. Minu nr on 5160475, võib võtta ühendust töna suurusjärgus kella 1'ni, peale seda hakkan intensiivselt rummi jooma ;)

Viimati muutis QRX, 10 Sept 2010, 22:48, muudetud 2 korda kokku.
Olavi

LC4 640
Kasutaja avatar

Teema algataja
ht99

Kurja, oleneb mis kell minna.
Ma peaksin endale numbrimärgi kuidagi külge installima. Peale viimast sõitu eemaldus see ratta küljest ja selle install on kuidagi raskendatud.
Aga, võib-olla oleksin isegi käpp, oleneb ilmast ka muidugi. Vihmaga ei viitsi sõita.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”