Sõidupäeva jutud

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

numan kirjutas:

:lol: Esimesed selle aasta kilomeetrid on kirjas! 8)

Tyrrrrrrr...., Rakvere mehed ka aktiivseks muutund, Näpi vahel keeratakse juba teist päeva bike lahti...Kes üles tunnistab??? :wink: Mulle siiamaani tundus, et mul närvidega asi korras, nüüd hakkab tunduma, et ega ikka pole küll. Kui nii edasi läheb tuleb ARK-i nr-i järgi tolmutada :twisted:
Millise tähekombinatsiooniga nr-d ARK-id hetkel jagavad? Rakveres oli -- KU

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Tafka
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Niih selle aasta esimesed 80km siis läbitud.
Laagri ülevaatus punktis sai paar sõna vahetatud musta BMW F650 omanikuga. Ja pisikesel ringil Nõmme-Saue-Keila-Keila Joa-Harku-Nõmme sai ikka päris mitu tsiklisti ära nähtud.
Paganama mõnus oli sõita:)

Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300

Teema algataja
cruisergirl

Lugemata postitus Postitas cruisergirl »

Tegin minagi siis täna oma esimese ringi sellel hooajal, nii 100 km umbes.
Fiiling on hea :D, külm ära ei võtnud, isegi politsei ei peatanud meid kinni vaid ainult naeratasid ja lehvitasid õnnelike nägudega. :lol:

Kasutaja avatar

Pearu1

Lugemata postitus Postitas Pearu1 »

cruisergirl kirjutas:

Tegin minagi siis täna oma esimese ringi sellel hooajal, nii 100 km umbes.
Fiiling on hea :D, külm ära ei võtnud, isegi politsei ei peatanud meid kinni vaid ainult naeratasid ja lehvitasid õnnelike nägudega. :lol:

Mis rattaga liikled, võimalik, et isegi nägin täna?

Desire to Ride! :twisted:
Kasutaja avatar

taimo_80
Tsikkel: Honda TL1000R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas taimo_80 »

tartus on mingid quadi vennad lahti pääsenud :D jube tore oli vaadata, kui nad mulle rimi taga vastu tulid.
Üldiselt sõitis täna mulle juba päris palju rattaid vastu, neist esimene oli eedeni juures, mingisuguse musta rattaga ja kostüüm oli sammuti must.

Teema algataja
cruisergirl

Lugemata postitus Postitas cruisergirl »

Pearu1 kirjutas:

Mis rattaga liikled, võimalik, et isegi nägin täna?

Rattaks on mul punane Virago ja liikusime mööda Räpina maanteed Leevakuni ja siis Põlva - Mooste kaudu tagasi. Üks motikas tuli vastu küll Ahja ja Mooste vahel, ehk olidki sina?

Kasutaja avatar

Pearu1

Lugemata postitus Postitas Pearu1 »

cruisergirl kirjutas:

Rattaks on mul punane Virago ja liikusime mööda Räpina maanteed Leevakuni ja siis Põlva - Mooste kaudu tagasi. Üks motikas tuli vastu küll Ahja ja Mooste vahel, ehk olidki sina?

Oi ei, tegin täna hoopis ringi teisel pool -> Tartu (linnaring ning mööda Jõgeva mnt-d välja) -> Kärtna -> Teelõik siin vahele möödus kiiresti :oops: -> Kärevere (Teemajakesest 2 tassi teed) -> Tartusse mööda Tartu-Tallinnat'

Siis tean sind silmas pidada suvel

Desire to Ride! :twisted:

Teema algataja
Goldec

Lugemata postitus Postitas Goldec »

Täna saigi ainult käpp püsti sõita :D
Ülipalju rattaid oli tallinna vahel.
Kahju ainult, et ilm jälle ära keerab :(

Kasutaja avatar

Dali
Tsikkel: BMW S1000RR

Lugemata postitus Postitas Dali »

Need quadi vennad sõitsid meile ka vastu ja kuna üks meist sõitis tagarattal siis quadi vennad ka kõik kolmekesi kenasti tagarattasse ajasid oma pillid tervituseks.

taimo_80 kirjutas:

tartus on mingid quadi vennad lahti pääsenud :D jube tore oli vaadata, kui nad mulle rimi taga vastu tulid.
Üldiselt sõitis täna mulle juba päris palju rattaid vastu, neist esimene oli eedeni juures, mingisuguse musta rattaga ja kostüüm oli sammuti must.

Teema algataja
keljo

Lugemata postitus Postitas keljo »

Junzu kirjutas:
need4beat kirjutas:

Pearu kuule sina oled ju sealt maaülikoolist hornetiga mees :D. ma see Kaupo oma musta enduuroga,teeme mõni päev ringi koos? Tartu mehed,võtke ka sappa. :lol:

EMÜ mehed? Ma ka. Ma metsamajas, siin seisavad veel mingi chopperi tüüpi (virago äkki) hullude "korstendega" tsikkel ja üks 500-ne Kawasaki vist oli ka.

EMÜ mehed (naised), varsti võite näha ka puna-valget R1-te (pesitseb peamiselt Eerikal) ja musta suzuki gsx 600f-i metsamaja või tehnikamaja ees või Eerikal. :D

Viimati muutis keljo, 11 Mär 2008, 20:45, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
Kaur

Lugemata postitus Postitas Kaur »

Tegin minagi täna selle aasta esimesed ringid.
15km selja taga, ei suuda neid päikesepaistelisi ilmasid ära oodatagi.
Kahju ainult, et ilm jälle ära pöörab.

Teema algataja
ma1t

Lugemata postitus Postitas ma1t »

Pärast aasta esimesi tiire tsikliseljas tundub elu kohe palju ilusam 8)
Nagu kivi oleks südamelt langenud või midagi sellist...

lauryx

Lugemata postitus Postitas lauryx »

Päeval oli jah jube palju tsikkleid linnapeal. Aga kuni ma lõpuks enda omal järel käisin ja sellega Tartu jõudsin olid kõik kadunud juba...Hea oli ikka sõita üle pika aja.

Ninja
Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Ei ütleksm et Tartust kõik kadunud :D Lihtsalt ei trehvand. Sain siis minagi üle pika aja linnatänavatele. Suur sõidurõõm viis lausa mõistuse ära, kiiruspiirangutest ei suutnud kinni pidada ( pole vaja piku päid lüüa, tean isegi - eelmine trahvgi maksmata :D)
This ride made my day

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

To Pearu1:
Loomulikult tasus ära, tunded on hindamatud rahas ;).

Kahju on muidugi sellest et eile kadus vool 2ra... t2na tuli välja et genekas v6i aku l2bi.Seega s6itsin l2bi linna vajalikud käigud ilma tuledeta ja käima joostes :S.Praegu aku laeb toas, eks n2is mis homne toob.

Ahjaa, ja kergemate masinate omanikud, või halvema jala omanikud, homme olge valvsad, kuhu ratta pargite... kuni 15 m/s tuul.Minu masinaga sai keegi hakkama, kuigi suur tõenäosus oli, et see oli tuul.Juhtus veebruaris, kui oli ka väga tuuline.Masin 150 kg.
Btw Tartu madallendurid, olge palun kah vähe tagasihoidlikumad, pole ju vaja alla meetrisest bussi ja auto vahest läbi pressida.
Aga jah, päikest kõigile ja ohutut sõitu!

Kasutaja avatar

Üllar
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Üllar »

Tartus oli eile tsikleid küll näha.Küll tuleb juurde kui vihm tänavad soolatolmust puhtaks peseb.Ettevaatust pikivagudes neid paistab linn täis olevat.

lauryx

Jah ja kellel lube pole veel taskus, nendel ei tasu isegi mitte kõige pisemat ringi linnavahel teha. Ei saanud täna hommikul kilomeetritki sõita kui politsei just mind kinni pidas.......autod lasi muidugi kõik mööda. Tundis huvi ainult lubade olemasolu vastu ja sellega asi piirduski. Juhtus see siis hommikul Tartus õnne ja linda tänava nurgal kusagil

Ninja
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Aga siililegi selge et politsei ilma põhjuseta kinni ei pea. Kui mingi paber puudu siis nad seda oma arvutis kohe näevad.

Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Kasutaja avatar

Regula

Lugemata postitus Postitas Regula »

Täna veits külmem, aga sõita sai ikkagi. Tegin ühe 60km tiiru tallinnas ja selle ümbruses ja sai jällegi tsikleid nähtud 8)

Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Tundub, et hooaeg on alanud jah... eks see talv teeb veel siin viimaseid pingutusi aga suht asjata ja võiks olemata jääda :D

Üldiselt tuleb hakata vaatama mis see järgmine üritus nüüd siis on... :)

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

numan kirjutas:

Aga siililegi selge et politsei ilma põhjuseta kinni ei pea. Kui mingi paber puudu siis nad seda oma arvutis kohe näevad.

ma ei ole selles väga kindel. Praegu tahavad nad teada saada, kes reaalselt sangas on. Ja muidugi kindlustused tehke ära.

Kasutaja avatar

VanaPagaN
Tsikkel: BMW R1200GS Adventure

Lugemata postitus Postitas VanaPagaN »

Homme siis ka herilasele hääled sisse ja korralisse hooldusse.

Pärast seda ainult TULD!!! Nägudeni!!! :bsmile:

<<<-----------------------------------_->>>
Jawa 638/350 ´90 --> Honda Hornet S ´00--> Kawasaki VN 1500 ´03-->HD Dyna Super Glide ´01-->Yamaha Bolt ´15-->BMW R1200GS ´08

Kasutaja avatar

Regula

Lugemata postitus Postitas Regula »

Ärge nüüd liialt rõõmustage. See nädal ja järgmine nädal ei saa me kahjuks keegi erilisi sõidunaudinguid, sest keerab väga jahedaks (paar kraadi) ja vihmaseks,lörtsiseks ja pilviseks. Kohe peale koolivaheaega, ehk alates 24.märtsist hakkab minema kuivaks ja soojaks, siis alles algab hooaeg, praegu on alles eelmäng ja soojendus :D

Aga kurja küll, keegi ei taha ratast osta, tahaks ikka hooaega uue rattaga osta. Kas tavaliselt kuskil aprillis hakkab see ostu-müügi hooaeg ka pihta? Ilmelt hakkab see hooaeg koos sõiduhooajaga. Loogiliselt võttes.

Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...

lauryx

numan kirjutas:

Mismõttes ilma põhjuseta kinni ei pea? kas see siis on piisav põhjus kinnipidamiseks, et ma olen mootorrattaga. Minul olid lubadega kõik korras ja probleeme ei tekkinud, aga et need kes nii väga tahaks minna ilma lubadetsa sõitma, et nad seda mingi hinna eest ei teeks.

Ninja
Kasutaja avatar

romulus
Tänanud: 27 korda
Tänatud: 36 korda

Lugemata postitus Postitas romulus »

Nii, esimesed ringid see aasta kah tehtud, väga mõnus, ehkki jahedavõitu. Üllataval kombel läks ratas esimesest paugust käima, eelmine käivitus oktoobris.

Vahetult enne tsikli selga ronimist suutsin autoga politseile ka silma jääda ning kukrut kergendada, aga see on teine teema. Vihjeks vaid, et Tartu politsei "traksid peale" kampaania ning lubadus hoiatusega piirduda on totaalp**k. See lubadus hoiatusega piirduda just :evil:

Delta, Tuula Turist 200M '78, Dnepr MT-9 '72, Dnepr MT-10-16 '88, Suzuki GSX600F '90, Africa Twin '97, Iz 56 '61, Yamaha Tenere 700 '23
Kasutaja avatar

sarikas
Tsikkel: GSA
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas sarikas »

nonii,

esmaspäeva varahommikul kell 12.07 tegin kindlustuse, vurasin 150km Tartu - otepää - rõngu - suts. tallinna maanteed - ilmatsalu jne.

Kätt tõsta polnud kellelegi.

Panin ratta ära ja autoga õhtul läbi linna minnes nägin ühte uhket kruiserit mitme tulega.

Teisipäeval veelgi varem kell 13.15 alustasin uut 110km tuuri ja no ütleme nii, et oli kellele tõsta käppa. Depoost tulles tuli vastu kaks ratturit, patsi järgi otsustades lasti proual ees sõita. Maja taga mööda vahi tänavat käis malgutamine päris hiliste tundideni.

sarikas@kawa vn800, must ratas, mustad rukka riided, must kiiver.

VN800 ´95 -> XVS1100 ´05 -> ZX-6R ´99 -> CBR600 F4 ´00 -> R1150GS ´02 -> CBR1100 XX ´96 -> XTZ750 ´91 -> R1200GS '05 -> R1200GSA '12
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Regula kirjutas:

Aga kurja küll, keegi ei taha ratast osta.

Reklaami Rate.ee-s sealsed noored on küll huvitatud ja paljudel pole tarkust biker.ee-s uurida.
edu

Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

sarikas kirjutas:

nonii,

esmaspäeva varahommikul kell 12.07 tegin kindlustuse, vurasin 150km Tartu - otepää - rõngu - suts. tallinna maanteed - ilmatsalu jne.

Kätt tõsta polnud kellelegi.

Panin ratta ära ja autoga õhtul läbi linna minnes nägin ühte uhket kruiserit mitme tulega.

Teisipäeval veelgi varem kell 13.15 alustasin uut 110km tuuri ja no ütleme nii, et oli kellele tõsta käppa. Depoost tulles tuli vastu kaks ratturit, patsi järgi otsustades lasti proual ees sõita. Maja taga mööda vahi tänavat käis malgutamine päris hiliste tundideni.

sarikas@kawa vn800, must ratas, mustad rukka riided, must kiiver.

Sai sind nähtud enne elvat veidi.
Ilus must cruiser kergelt hämarduval maanteel, pani kohe mõtted rattale jälle ja kahju kohe oli autos olla...

Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24

Teema algataja
Aav

Lugemata postitus Postitas Aav »

numan kirjutas:

See ei pea kohe päris kindlasti paika. Kui ma Paldiskisse sisse sõites ühest Banditil ootavast politseinikust mööda vurasin, siis ta tuli kohemaid sappa ja andis peatumismärguande. Kuna kiirus oli raudteeülesõidukohal vahetult enne ta vaatevälja sattumist maha võetud ja paberid olid korras, siis küsisin lõbusalt, et mis ma siis nüüd valesti tegin. Selle peale vaatas kutt mind nagu erilist ülbikut ja ühmas, et kas alati peab siis valesti tegema. Pärast kontrolli sain paberid tagasi ja jätkasin sõitu, politseiniku poolt pretensioone polnud.

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Täna väike 100 km Tallinna trip ja kohtasin ainult ühte ratturit peterburi teel Vesse statoili juures.Ok siis nüüd läheb vist ilm käest ära. :roll:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”