Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850
Moderaator: Moded
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850
StreetMotos samuti heeblid enamikule markidele/mudelitele riiiulis olemas...
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Tänud Yeekimile õigete sõnavõtete eest, sobiva sidurieebli sain StreetMotost + pool tundi loengut rehviteemadel.
Juhtus nii et olles seni korduvalt probleemitult jubinateks ratast lammutanud jooksis nüüd siis juhe kokku ja enam ei tea kuhu mis käib.
Seega küsimus kas karpal ringiga tähistatud kolmikust tulev voolik ühendub kuhugi ja kui siis kuhu?
On sel seost paagi küljes oleva voolikuga.
[/URL]
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
See peaks olema karpade ülevool kui ma ei eksi, peale peaks jooksma alumisest kolmikust. Minu Tenerel seal muud peale vooliku, mis kõlgub kiigevahel, otsas ei käi.
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
sel juhul polnud mul seal üldse voolikut otsaski. Peaks siis kõlkuma panema kuhugi. Ent kuhu siis paagi küljes olev voolik käib?
-
- Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280
germpz kirjutas:sel juhul polnud mul seal üldse voolikut otsaski. Peaks siis kõlkuma panema kuhugi. Ent kuhu siis paagi küljes olev voolik käib?
See peaks olema jah ujukikambri tuulutuse kolmik, pean järgi vaatama, ega see mitte õhupuhasti kopsiku külge ei käinud!
Teine variant jah, et jookseb sealtsamast alla käimakoti kohale.
Paagil see korgiava ülevool ja see jookseb mootori tagant parema jalaraua juurde, kus ka kõik teised vooliku otsad koos!Seal peaks olema selline kahe üksteise peal asetseva pikliku rõngaga hoidik, mis neid voolikuid koos hoiab ja vastu summitit ei lase minna.
-
Vaatasin raamatust, ikka käib jupike voolikut ainult otsas ja kuhugi ei ühendu!
TDM kirjutas:Vaatasin raamatust, ikka käib jupike voolikut ainult otsas ja kuhugi ei ühendu!
Selge. Lappasin ka netti ja välja prinditud manuali ning aru ei saanud.
Lähen arenen.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 569 korda
Alates juulist ka TDM-i omanik.Rattaga väga rahul,isend aastast 97.Otsisin üsna tükk aega ja leidsin igati eeskujulikus korras ratta,spido näitas küll ainult 13200???,aga ega läbisõit ka päriselt väga suur ei ole.Isegi ketastel puudub kulumisjälg ja hammakad on targemate meeste arvates originaalid(???? ise ei usu seda).Endal see esimene yamu.Enne sõitsin kaks hooaega Varadero xl1000 99`-ga.See oli-on(on alles) ka väga hea ratas,aga tahtsin lihtsalt natuke kergemat ratast,millega jaksab üksi ka midagi teha( näiteks kitsas kohas lahtise liiva peal ringi keerates oli varaderoga probleem).
Jõudsin siis suvega 7000 millegagi läbi veeretada,millest 5200 või vähe peale oli augustis pikem tripp Vahemere äärde ja tagasi.Nädalavahetusel panin talvekorterisse ära,vahetasin õlid,filtrid ja mõtlesin,et võtan maha aku,aga mõtteks see jäigi.Manuali järgi väga keeruline pole(lugesin ka kõik siin eespool oleva läbi),aga lihtsalt ei viitsinud.
Siit ka küsimus(garaaz külm),et kas keegi on kasutanud seda nö ületalve akulaadijat ja kust ning mis tootja oma on mõistlik hankida?Ei viitsi igal sügisel kevadel seda aku montaazi ette võtta.
Mis puudutab tuulemüra,siis endal sain seda natuke normaalsemaks ühe lisa klaasitükiga(tegin rekka tuulesirmi tükist).Kuna oli kiire enne reisi,siis ei jõudnud midagi tellida osta.Iseeneset tuli see asi mul päris hästi välja(võiks nats laiem olla),tuul läheb täpselt üle kiivri(olen 179 pikk) ja näeb täitsa ok välja ka.Oli mõte osta Givi või Kappa(täpselt sama kuju)kõrgem klaas,aga kohapeal polnud.Depoos küsiti vist 95 raha.On kellelgi kogemusi sellisega.Mõtlesin järgmiseks suveks soetada.Mis mürasse puutub,siis oli see ka varaderoga, kui kasutasin Lazeri avatavat kiivrit päris häiriv.Soetasin sel suvel kaks uut lahtise-(Held)ja kinnise(HJC) kiivri.Lahtise eelkõige reisimiseks.Mõlemaga on müra peale seda klaasi pikendust väiksem kui varadero-lazeriga.Kui pead natuke alla lasen on täielik vaikus.Kasutan ratast üldjuhul asfaldil ja põhiliselt reisimiseks.Igapäevaselt ei saa kasutada töö iseloomu pärast.
Kütust võtab 4,5-6 olenevalt ilmast ja kiirusest.Reisi keskmine oli 5,2(kaks inimest 110kg ja 58kg,kolm kohvrit(kokku 25kg) ja paagikott+seljakott).Kiirus oli üldiselt +10-15 lubatule ja kiirekatel 130.
Kavatsen seda ratast ikka mõned hooajad kindlasti kasutada.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
TDM
Ise kasutan Optimate 4 automaatlaadijat ja julgen soovitada.
-
Heips.
Üks küsimus: Miks on TDM'il karburaatorite vaakummembraani tuulutusavade ees sellised augu läbimöötu piiravad punnid?
Minu loogika ütleb seda, et need punnid piiravad oluliselt segusiibrite liikumiskiirust, millega väheneb mootori erksus
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
No aga võta ära. Mis seal ikka. Saad kiiremini gaasile reageeriva ratta .
Minul neid näiteks ei ole, või vähemasti ei mäleta ma, et oleks neid näinud. Iseenesest õhu kogus, mis liigub läbi nende avade, on väga marginaalne ja mina küll ei usu, et sellest midagi muutub. Aga ma ei ole ka karburaatori spetsialist.
Läheb vist valesse teemasse , aga ma küsin ikka. Kellelgi ülearust TDM tagavelge ei ole , vahetaks raha vastu.
-
- Tsikkel: TDM 850
Härg kirjutas:Läheb vist valesse teemasse , aga ma küsin ikka. Kellelgi ülearust TDM tagavelge ei ole , vahetaks raha vastu.
Tean, kellel vist on. Annan Su mure edasi.
-
- Tsikkel: BMW R12100GS
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 2 korda
Oleks soov paidalgada käekaitsmed(tuule kaitseks) aga ei ole leidnud TDM sobivaid.
Jääb segama esipiduri õlipaak.
Millised on variandid?
-
- Tsikkel: SPEED TRIPLE 955; XR600R
- Tänanud: 29 korda
- Tänatud: 13 korda
Ma oma KLRile tellisin sellised http://www.klr650.com/BrushGuards.htm#handguards
Sellele ka eriti miski eriti ei istunud, kuid need sobisid väga hästi ja oli väike regullimise, sättimise võimalus ka.
-
Ma tellisin omale sellised: http://www.louis.de/_10620c35d0407a49ce ... r=10019645
Ei ole veel kätte saanud neid seega pole veel proovida saanud. Aga nüüd te räägite siin et köik käekaitsmed TDM'ile ei sobigi....
-
- Tsikkel: TDM900, CRF250L
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 8 korda
arbs kirjutas:Oleks soov paidalgada käekaitsmed(tuule kaitseks) aga ei ole leidnud TDM sobivaid.
Jääb segama esipiduri õlipaak.
Millised on variandid?
Ma kunagi väänasin 16mm alupex torust looga, kinnitasin keskelt ja otstest lenksu külge ning neetisin ühe pikuti pooleks lõigatud 5l aknapesu kanistri strateegilistesse kohtadesse.
Külgvaates kole, eest- ja tagantvaates talutav. Tuule- ja vihmakaitsena aga esmaklassiline, poes pakutav rõhub rohkem silmailule. Sinu valik..
--
Vallo
-
margus014 kirjutas:Ma tellisin omale sellised: http://www.louis.de/_10620c35d0407a49ce ... r=10019645
Ei ole veel kätte saanud neid seega pole veel proovida saanud. Aga nüüd te räägite siin et köik käekaitsmed TDM'ile ei sobigi....
Anna siis teada kuidas istuvad
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
seda tahaks ise ka teada kui hästi sobivad, kuna olen ise ka nendele mõelnud aga sobivaid raske leida...
Mina installisin need: http://www.louis.de/_1026cd82b13ed37619 ... r=10019646
Pidurivedelikupotska poolele väänasin/lõikasin metall lehest lisa kinnituskronsa. Originaalkronsadega jääb jah potska ette. Teine pool sobis miskit ringi ehitamata. Üllatavalt heast plastikust. Läks kümneid kordi kukkumisi enne kui ühel pool käekaitse pooleks sain
-
Mul oleks vaja just võimalikult laiasid kaitsmeid, et kaitseksid rohkem tuule ja vihma eest, need tunduvad pildil hästi kitsad olema ja ei täida vist seda funktsiooni kuigi hästi.
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
BMW GS'i kaitsmeid ja uue SuperTenere XT1200Z kaitsmeid on pandud, pidavad suht vähese modifikatsiooniga peale saama
Ainukene miinus et on üsna kallid, plastmassi kolaka eest (see eest kvaliteet plasmassikas)
Mina otsin aga miskit sarnaseid kaitsmeid kuid ka hea kaitsvate omadusega (Alumiinium raamiga)
Olen Jawaga omal ajal lihtsa küllili vajumisega väikse sõrme luud murdnud, metsas aga nii mõnigi kord paned külje maha
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
-
Enda jurakale installisin aluraamiga acerbised + originaal kinnitused(kinnitused maksid sama palju kui kaitsed! )
Ja tegin mustast plastist vajalikud kõrgendused/suunajad nipodega külge, kui kukud katki saab kerge vaevaga uued teha!
Siiani rahul, kuigi jah rohkem on need mul funktsionaalsed kui ilusad, aga põhiline, et eblad seisaks terved ja käed on tuule ja vihma eest kaitstud!
Jonc jättis ka mainimata, et aretas kõrgendused plastist juurde!
Pilte saan ka saata kui huvi on!
-
- Tsikkel: TDM 850 3vd
- Tänatud: 5 korda
motoratsutaja kirjutas:Mul oleks vaja just võimalikult laiasid kaitsmeid, et kaitseksid rohkem tuule ja vihma eest, need tunduvad pildil hästi kitsad olema ja ei täida vist seda funktsiooni kuigi hästi.
Tere.
Panin enda 3 vd-le uue Super Tenerele mõeldud SW-MOTECHI omad. Need on väga tugevast duuralumiinist raamiga.Lenksu otsapunnidesse tuleb uued keermed lõigata. Piduripotsik ei sega- valuraam läheb alt läbi.Piduritule lüliti tuli eemaldada-selle asemel kasutasin sõiduka piidalülitit.Maksid nad jah nati alla 100 euri,aga suuruselt on nad parajad "katlakulbid".Vaata sealt-maaletoojad Motohoov ja Motokaup.
http://shop.sw-motech.com/lshop,showrub ... en,,,,.htm
-
no mitte ei taha hakata rattal midagi ümber ehitama (pidurilüliti) Kas kuidagi muudmoodi seda sobivaks teha ei saanud ? Minu jaoks ei ole ka see väga loogiline, kui peab käekaitsmest tüki välja lõikama, et see sobiks. Kinnituste tegemine on teine asi.
-
- Tsikkel: TDM 850 3vd
- Tänatud: 5 korda
motoratsutaja kirjutas:no mitte ei taha hakata rattal midagi ümber ehitama (pidurilüliti) Kas kuidagi muudmoodi seda sobivaks teha ei saanud ? Minu jaoks ei ole ka see väga loogiline, kui peab käekaitsmest tüki välja lõikama, et see sobiks. Kinnituste tegemine on teine asi.
Tere jälle .Käekaitsest tükki välja ei lõikanud.Panen pildi ka. :idea:http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/3 ... 9e0a1c.jpg
-
Teab keegi mis otstarve on seisujala lülitis, et mida lülitab kui TDM ratas seiseab jala peal?
-
arbs kirjutas:Teab keegi mis otstarve on seisujala lülitis, et mida lülitab kui TDM ratas seiseab jala peal?
See lüliti on seal selle jaoks, et kui küljejalg on all, mootor töötab ja käigu sisse paned siis sureb mootor välja. Ohutuse eesmärgil, et küljejalg all söitma ei läheks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.