Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Ehituspoed, puumarket?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Bauhausis on suur valik liimkilpi, aga minu teada mitte nii laia. 2,5 m pikkust peaks olema küll
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
mx77 kirjutas:Bauhausis on suur valik liimkilpi, aga minu teada mitte nii laia. 2,5 m pikkust peaks olema küll
"Letis" jah pole aga taga saenurgas on neil mega suured plaadid olemas.
Villem aka Villu aka Madis

-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Otsisin ise ka kunagi suuremamõõtmelist kilpi. Kuna mul oli soovitud laius ikka palju väiksem, siis minu otsingutulemustest polnud Sinu probleemi juures abi. Ehituspoodides ja Puumarketis on kõik kitsamad, pikkus pole probleem. Googeldasin korra asja, http://www.liimpuit.ee/liimkilbid/ oli tamme- ja pöögikilpe mis andsid küsitud parameetrid välja.
Kujutan ette, et nii laia kui tahad, pead tegijatelt tellima. Esimese ettejuhtunud tootja kodukas (ära võta reklaamina, pole nendega kuskilt otsast seotud): http://www.polvaliimpuit.ee/
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: vändast käima
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 41 korda
Ostad kitsaid kilpe ja liimid pva B2 liimiga servapidi kokku. Pärast vuugi koht lihvijaga siledaks. Pikki pitskruve ainult vaja.
Tere,
Olge keegi hea ja rääkige ära, mis on vahet Kawasaki ZR-7 ja ZR-7S(gondliga), slideritel. Ebay annab otsingutulemusi mootori kinnituste külge kinnituvate pulkade osas vaid selliseid variante:
http://www.ebay.co.uk/itm/Frame-Sliders ... SwkNZUnTgt
Minu teada erineb naked ZR-7, gondliga variandist vaid pehmemate amortide, gondli tilu-lilu ja "kellade" poolest. Seega nüüd 1+1 on endiselt 2 või on siin mingi imaginaararv peidus?
Oman nimelt "naked" varianti, aastast 2003 ja tahaksin just taolisi pulki. Jah, tean, et keegi ka siit foorumist müüb aga temaga äri teha pole siiani õnnestunud. Kohe mitte ei taha eelnimetatu telefonile vastata.
Ikka heaga,
jott
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
oil kirjutas:Kuskohast leiaks liimpuitplaate paksuses alates 28 ning laiuses 1200+ mm? Pikkus peaks olema 2500 mm.
Ma otsisin kunagi ka natuke erilisemat mõõtu tamme kilpi ja leidsin selle Espakist.Seal oli üsna hea valik ka kohapeal.
Puukeskusest võid ka küsida,seal oli kunagi mingi soome tootja üsna laiasid kilpe saadaval.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 36 korda
Nii laia valmiskujul on raske leida, tavaliselt on 900 piir (nt. mass.ee-s). Ise olen lasknud teha sellises kohas nagu http://www.puitiisaku.ee/ (teevad ka saarest ja tammest), aga ka nemad teevad ainult kuni 1000 laiuseni, sest masinad ei võimalda rohkemat. Tellid mitu tükki ja liimid kokku?
-
Panin ca 3 aastat vanad led pirnid (MR16 sokkel, 12V) vannitoa laevalgustile. Kui enne elutoa lambis põlesid kõik pirnid kenasti, mingeid probleeme polnud, siis nüüd vannitoas 5-st 3 kustuvad aegajalt lühikesesks ajaks ära. Panin kahe hullemini jukerdava pirni asemele vanad halogeenid tagasi, nüüd see üks jukerdav, mis alles jäi, põleb peaaegu normaalselt, siiski mingi aja tagant kustub lühikeseks ajaks ära. Pärast läheb ise jälle põlema, nagu poleks midagi olnud. Oskab keegi võimaliku põhjuse välja pakkuda? Nii elutoa lamp kui vannitoa ripplae valgustite komplekt on suvalisest ehituspoest x aastat tagasi ostetud. Trafod, mis lampidel küljes (220V - 12V) on lampide endi originaalid. Algselt on mõlemad lambid mõeldud töötama halogeenpirnidega. Elutoa lambis viimased aastad olnud led pirnid vahetasin sellepärast välja, et tahtsin heledamat valgust, need pirnid mis nüüd vannituppa läksid, olid elutoa jaoks algusest saadik natuke nõrgad.
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso Trail 650
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 4 korda
pühak kirjutas:Panin ca 3 aastat vanad led pirnid (MR16 sokkel, 12V) vannitoa laevalgustile. Kui enne elutoa lambis põlesid kõik pirnid kenasti, mingeid probleeme polnud, siis nüüd vannitoas 5-st 3 kustuvad aegajalt lühikesesks ajaks ära. Panin kahe hullemini jukerdava pirni asemele vanad halogeenid tagasi, nüüd see üks jukerdav, mis alles jäi, põleb peaaegu normaalselt, siiski mingi aja tagant kustub lühikeseks ajaks ära. Pärast läheb ise jälle põlema, nagu poleks midagi olnud. Oskab keegi võimaliku põhjuse välja pakkuda? Nii elutoa lamp kui vannitoa ripplae valgustite komplekt on suvalisest ehituspoest x aastat tagasi ostetud. Trafod, mis lampidel küljes (220V - 12V) on lampide endi originaalid. Algselt on mõlemad lambid mõeldud töötama halogeenpirnidega. Elutoa lambis viimased aastad olnud led pirnid vahetasin sellepärast välja, et tahtsin heledamat valgust, need pirnid mis nüüd vannituppa läksid, olid elutoa jaoks algusest saadik natuke nõrgad.
Mul oli sama värk, aga mul oli 5 lambi jaoks 1 trafo (220- 12V). Lihtsalt kustusid ära ja siis jälle läksid p6lema, kuni enam ei läinudki tööle. V6tsin siis lambid ja trafo alla, lambid olid korras, aga hiired, raisk, olid juhtmetega mässanud ja trafo maha p6letanud. Välja tuleva voolu ots oli kokku sulanud, kuna kohati juhtmetel rüü puudus. Nüüd panin ledid ilma trafota ja rotimürgiga
-
Mul siin närilisi pole ja mul tekkis vilkumine just led pirnide paigaldamisega. Praegu 2tk halogeenid ja 3 ledid. 1 led aegajalt vilgub, viga käib pirniga kaasas, kui seda ümber tõstad.
Võimalik, et vannitoa trafo tahab suuremat miinimumkoormust saada. Või on lihtsalt üliviletsa pingega. Hõõglampi see ei mõjuta, aga LED võib hakata pipardama.
Võid proovida testimise mõttes 1 mittevilkuv LED veel hõõglambiga asendada, et koormust suurendada.
pühak kirjutas:Panin ca 3 aastat vanad led pirnid (MR16 sokkel, 12V) vannitoa laevalgustile. Kui enne elutoa lambis põlesid kõik pirnid kenasti, mingeid probleeme polnud, siis nüüd vannitoas 5-st 3 kustuvad aegajalt lühikesesks ajaks ära.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Androidi äpp Muusika 1.5 ei suuda eristada muusikat navigaatori audiofailidest ja mängib plinn-plõnne muusikaga vaheldumisi. Tegin siis playlisti. Kuni mälukaardi vahetuseni oli ok. Nüüd kopisin oma musa uue kaardi juurkataloogi ja playlist ei leia seda enam üles. Mitusada lugu uuesti ükshaaval listi lisada ei ole mõistlik. Hetkel saan kasutada "viimati lisatud" muusikat aga kui navigaator peagi üle installitakse siis enam ei saa. Kas mingi pädevam äpp lubab mugavamalt playlisti teha, palju palasid korraga valida ja lisada?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Spoiler
bitter kirjutas:Androidi äpp Muusika 1.5 ei suuda eristada muusikat navigaatori audiofailidest ja mängib plinn-plõnne muusikaga vaheldumisi. Tegin siis playlisti. Kuni mälukaardi vahetuseni oli ok. Nüüd kopisin oma musa uue kaardi juurkataloogi ja playlist ei leia seda enam üles. Mitusada lugu uuesti ükshaaval listi lisada ei ole mõistlik. Hetkel saan kasutada "viimati lisatud" muusikat aga kui navigaator peagi üle installitakse siis enam ei saa. Kas mingi pädevam äpp lubab mugavamalt playlisti teha, palju palasid korraga valida ja lisada?
Selliseid äppe on hunnikus. Parim on Doubletwist. Võimaldab eelnevalt ära valida lood, mida tahad lisada. Aga seda päris tasuta ei saa, paar eurot on maksumuseks, kui tahad kõiki võimalusi kasutada. Teine variant on CloudPlayer by doubleTwist, seal paned oma muusika "pilve" ja siis mängib maha vaid sealt alla laetud muuusikat.
-
- Kontakt:
vanasti oli winamp-il versioon ka androidi jaoks, mis sünkis ennast arvutis oleva winampiga, aga kuna juba mitu aastat Windowsi peal, siis ei tea enam eriti sellest.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
mx77 kirjutas:vanasti oli winamp-il versioon ka androidi jaoks, mis sünkis ennast arvutis oleva winampiga, aga kuna juba mitu aastat Windowsi peal, siis ei tea enam eriti sellest.
See on endiselt olemas. Ülevaadetes tavaliselt teisel-kolmandal positsioonil pärast DoubleTwisti.
Tere
Tahaks mingi taskuraadioga+kõrvaklapid ühte konkreetset raadiojaama kuulata siseruumides. Ruumiks on rauapood. Konkreetse raadiojaama levi ei ulatu sellesse maakonda. Minu idee on panna netiraadio mängima, mingi transmitteri abil tekitada raadiosagedus õhus ja siis taskuraadioga kuulata. Kas nende transmitterite võimsus on piisav, et kaupluse riiulite vahel ära ei kao? Kas on mingi võimendi+antenn- nt panna poejuhataja kabineti katusele (kabinet on nö ruum ruumis).
Taskuraadio sellepärast, et ülejäänud töötajad eelistavad ühte teist (minu jaoks arusaamatul põhjusel) raadiojaama.
Kas odavam on Tallinnasse kolida või tasub katsetada?
-
- Kontakt:
Henn kirjutas:Tere
Tahaks mingi taskuraadioga+kõrvaklapid ühte konkreetset raadiojaama kuulata siseruumides. Ruumiks on rauapood. Konkreetse raadiojaama levi ei ulatu sellesse maakonda. Minu idee on panna netiraadio mängima, mingi transmitteri abil tekitada raadiosagedus õhus ja siis taskuraadioga kuulata. Kas nende transmitterite võimsus on piisav, et kaupluse riiulite vahel ära ei kao? Kas on mingi võimendi+antenn- nt panna poejuhataja kabineti katusele (kabinet on nö ruum ruumis).Taskuraadio sellepärast, et ülejäänud töötajad eelistavad ühte teist (minu jaoks arusaamatul põhjusel) raadiojaama.
Kas mobiiliga ei oleks lihtsam otse kuulata, ilma igasuguste transmitteriteta?
Kui raha on, siis netiraadio audioväljundi ajad pika juhtmega poodi IR või RF saatjasse ja vastavate kõrvaklappidega kohapeal kuulad. Neid vähe suurema võimsusega RF modulaatoreid peaks ju olema müügil lisaks sigaretisüütajasse käivatele.
Tahaks mingi taskuraadioga+kõrvaklapid ühte konkreetset raadiojaama kuulata siseruumides. Ruumiks on rauapood. Konkreetse raadiojaama levi ei ulatu sellesse maakonda. Minu idee on panna netiraadio mängima, mingi transmitteri abil tekitada raadiosagedus õhus ja siis taskuraadioga kuulata. Kas nende transmitterite võimsus on piisav, et kaupluse riiulite vahel ära ei kao? Kas on mingi võimendi+antenn- nt panna poejuhataja kabineti katusele (kabinet on nö ruum ruumis).Taskuraadio sellepärast, et ülejäänud töötajad eelistavad ühte teist (minu jaoks arusaamatul põhjusel) raadiojaama.
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
mella kirjutas:Kui raha on, siis netiraadio audioväljundi ajad pika juhtmega poodi IR või RF saatjasse ja vastavate kõrvaklappidega kohapeal kuulad. Neid vähe suurema võimsusega RF modulaatoreid peaks ju olema müügil lisaks sigaretisüütajasse käivatele.
Aga telefoniga miks ei sobi
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Henn kirjutas:Minu idee on panna netiraadio mängima, mingi transmitteri abil tekitada raadiosagedus õhus ja siis taskuraadioga kuulata. Kas nende transmitterite võimsus on piisav, et kaupluse riiulite vahel ära ei kao? Kas on mingi võimendi+antenn- nt panna poejuhataja kabineti katusele (kabinet on nö ruum ruumis).
Katseta ja saad teada! Transmitterid on erinevad, nende võimsus samuti erinev. Sul vaja sellist millel oleks aux sisend olemas. Minul autos olev transmitter mängis probreemita 50m kaugusel olevasse teise autosse. Autoraadiote vastuvõtu võimekus on muidugi suurem kui taskuraadiol.
Lihtsaim lahendus oleks siiski kasutada telefoni
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Oleks kaks küsimust korraga. Kas eestis on geelistet kusagil kohapeal müügis? Ning kas on olemas ka pealt siledat geelistet? Peas tiirleb idee geelpadi istme naha alla ära peita...
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
stev666 kirjutas:mella kirjutas:Kui raha on, siis netiraadio audioväljundi ajad pika juhtmega poodi IR või RF saatjasse ja vastavate kõrvaklappidega kohapeal kuulad. Neid vähe suurema võimsusega RF modulaatoreid peaks ju olema müügil lisaks sigaretisüütajasse käivatele.
Kas odavam on Tallinnasse kolida või tasub katsetada?Aga telefoniga miks ei sobi
Poisil pole vist nutikat telefoni.Ma kuulan osasi jaamu Van-iga sõites Tabi kaudu.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Kas keegi on näinud filmi "Motonomad"? Täispikkuses. Ihnsa eestlasena ei tahaks 30 dollarit selle vaatamise eest välja käia aga kui on ikkagi vaatamist väärt siis võiks isegi.
Ühesõnaga allalaaditavat versiooni otsin.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff kirjutas:Kas keegi on näinud filmi "Motonomad"? Täispikkuses. Ihnsa eestlasena ei tahaks 30 dollarit selle vaatamise eest välja käia aga kui on ikkagi vaatamist väärt siis võiks isegi.
Ühesõnaga allalaaditavat versiooni otsin.
Sai ostetud kunagi full hd versioon ja täitsa olemas veel. Minule meeldis väga, teiste arvamuse kohta ei julge sõna võtta.
http://www.agraarkeskus.ee
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Kuidas keevitatakse "koduste vahenditega" (tööstuslikud tigid, migid olemas) titaani, kui üldse?
edu
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Kas need on ka pidurituled?
http://www.biltema.fi/fi/Autoilu---MP/M ... 000032580/
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
yeekim kirjutas:Kas need on ka pidurituled?
http://www.biltema.fi/fi/Autoilu---MP/M ... 000032580/
on ainult suunad ja ühed punased. seega pead ise otsustama kas pidurid või pargid. õhesõnaga ilma tagatuleta ei pääse