Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

jäme kobra
Tsikkel: Kawasaki KLE
Tänatud: 3 korda

Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Lugemata postitus Postitas jäme kobra »

Tervitused k6igile!Olen juba m6nda aega kylalisena lugenud foorumit sai nyyd ka l6puks liitutud,et saaks teinekord suhelda huvitava ja toreda motorahvaga.Motohaigus on mind piinanud juba lapsep6lvest.Läbitud on kohustuslikud etapid Rigast Jappide ja Iz-ideni.Siis aja edenedes ronitud jaapanimaiste aparaatide kallale.Huvi motonduse vastu on olnud yldine,seet6ttu olen proovinud pea k6ike va mäkket6us ja traiel.Kuid,kuna tegeletud k6igega natuke,siis ei oska nagu midagist päris 6ieti :roll: Praegast käristan suure Banditiga ringi. Jutt pikaks läinud. Päikest!

Alkohol pole minu jaoks mingi probleem!
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Tere kõigile :bsmile:

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Lugemata postitus Postitas kasutajanimi »

Nüüd ka siis lõpuks väiksemat sorti motomees. Sai sooritatud A1 eksam edukalt, masinaks 08 Yamaha YZF-R125.
Oleks vanust, ostaks midagi teravamat :D http://img525.imageshack.us/my.php?imag ... 398mk8.jpg

kullokas
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kullokas »

Ära sa suuruse pärast põe :) Usu, ühe ratta piiride kättesaamise tunne (ja edaspidi seal püsimise oskus) on samuti elamus. Õpetlik pealegi. Võta sellest sõidukist aasta-paari jooksul rahulikult kõik välja ja kui vanus lubama hakkab, suudad ka suuremat ratast palju enam nautida. Kusjuures palju paremini kui kohe liiga suure asja selga karates.

kullokas@tuuriga_taas_125-seni_jõudnud

Husqvarna 125 WRE - Yamaha XS 500 - Vespa PK 50 XL2 - K 750M - 2 x Vjatka 150 + pudipadi veel
Kasutaja avatar

overboost

Lugemata postitus Postitas overboost »

Nimeks Silver, hetkel oman A1 lube ja tsikliks DT 125R aga vaatan siin vaikselt WR250R`i poole juba.

jannuhellu

Lugemata postitus Postitas jannuhellu »

Mina alustasin oma ratturi karjääri ratta seljas kui oli punnvõrr 8 aastaselt ise värvisin veel põrandavärviga (pruuniga)peale seda tulid aastate jooksul vana jawa siis 634 siis planeta siis iz 56 2tk siis iz jupiter siis ueesti vana ja vahepeal oli neid vene rattaid ikka hulgim kõike ei mäletagi .Nüüd mingi 10 aastat on olnud vahe sees lõpuks muretsesin suzuki banditi1200s-i
,järgmine aasta liigun raudselt kas R1 poole või hayabusa poole.hirm oli alguses suurem ,pole see 1200 cc midagi nii eriti hirmuäratavat tegelikkuses.

Remsu

Lugemata postitus Postitas Remsu »

Tervist.peale särekatega ja isa minskiga sõitmist sain oma esimese ratta K750 korviga . Peale seda sai omatud järgemööda köiki vene ajal saada olevaid rattaid. Ja siis peale väikest vahet esimene lääne rattas Honda shadov 600, ja nüüdseks Honda shadov 750 AM classik edition.

Nokitseja

Lugemata postitus Postitas Nokitseja »

Tervist, sai ka alustatud metsavahel isa Pannoniaga kunagi, nüüd juba seitse aastat vahelduva eduga sõidetud. Hetkel Virago all ja asukohaks enamasti Tartu. Saidiga sai ka alles hiljuti liitutud.

1 mats
Tsikkel: vn 750

Lugemata postitus Postitas 1 mats »

Tervitus kõigile!
Vana arm ei roosteta! Nii oleks vist õigem öelda kunagise suure kiindumuse kohta. Sõidetud igasugu nõuka- aegse vanarauaga, aga nood sõidud olid 80. aastatel.
Viimased kümmekond aastat olen ka pisut tegelenud ja tundub, et jäängi selle teemaga pikaks ajaks veel..
Resideerun põhiliselt Tartus ja sõduvahendiks on Kawasaki VN750.
-mati-

Kasutaja avatar

marxius
Tsikkel: Suzuki GSX-R600

Lugemata postitus Postitas marxius »

Alates laupäevast (s.o. 13.09) on tartus juures üks lubadega motomees. Hetkel must/hall Ninja sõiduvahendiks.
Püüan veel sellest aastast viimast võtta.

Ka 600'ne on ratas.

lebo

Lugemata postitus Postitas lebo »

tere mina olen jüri!
Omal ajal sai esimesena deltaga proovitud sõita,siis sai endalegi muretsetud võrr :D,mis muidugi kohe puruks sõideti metsa vahel.Hiljem said sõprade deltade,võrride,stellade,minskiga sõidetud ning omalgi muretsetud 170cc voshood mis muidugi ära lõppes ja odava raha eest maha müüdud,kuna ei leidnud varuosi tol hetkel. Sai siis 5aastat vahet pidatud kuigi huvi polnud kuhugi kadunud. Oli vaja lõpuks taas maitse suhu saada ning muretsesin endale eelmisel aasta mai lõpus kawasaki ninja zx6r 01a. Sai esimesel suvel kohe oma 5000km läbi sõidetud ja suve viimastel päevadel kah kerge kukkumis maitse suhu saada. Sain väikse sõidu kogemuse juurde olen nüüd selle arvelt valvsaim ning naudin sõitmist sõpradega,kui ka üksi!

Viimati muutis lebo, 17 Sept 2008, 12:33, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

lebo kirjutas:

tere mina olen jüri!
Omal ajalgi sai esimesena deltaga proovitud sõitta,siis sai endalegi muretsetud võrr :D mis muidugi kohe puruks sõidedi metsa vahel. hiljem said sõprade deltade,võrride,stellade,minskiga sõidetud ning omelegi muretsetud 170cc voshood mis muidugi ära lõppes ja odava raha eest maha sai lükkatud kuna ei leidnud varu osi tol hetkel kui raha oli. Sai siis 5aastat vahet pidatud kuigi huvi polnd kuhugi kadunud. Oli vaja lõpuks taas maitse suhu saada ning muretsesin endale eelmisel aasta mai lõpus kawasaki ninja zx6r 01a. Sai esimesel suvel kohe oma 5000km läbi sõidetud ja suve viimastel päevadel kah kerge kukumis maitse suhu saada väikesel kiirusel. Sain väikse sõidu kogemuse juurde olen nüüd selle arvelt valvsam ning naudin sõitmist sõpradega,kui ka üksi!

Kas Eesti koolides on loobutud täielikult eesti keele õpetamisest, lihtsam oleks suhelda käemärkidega aga teretulemast sellegi poolest.

stanley
Tsikkel: R1

Lugemata postitus Postitas stanley »

yamaha

Viimati muutis stanley, 13 Juul 2009, 13:13, muudetud 1 kord kokku.

priitn

Lugemata postitus Postitas priitn »

Tervist kõigile. Nimi Priit. Minu tee kaherattaliste selga hakkas väiksena võrrist peale. Aga kuna see ära lagunes, siis sai teine maha parseldatud (mida tegelt praegu kahetsen). Siis sai ikka väga mitmed aastad lihtsalt pedaale sõtkutud ja nüüd eelmine nädal sai ka load lõpuks ära tehtud, kuna ikka kripeldas sees :D . Load käes ja siis ju ratast vaja. Kolmapäeval saigi endale roheline Yamaha TDM 850 soetatud ja siiamaani olen ise väga rahul masinaga. Hetkel eriti sõidukaaslasi ei ole, aga loodan ikka leida neid. Ise liigun enamasti Põltsamaa kandis ringi.

Kasutaja avatar

goal
Tsikkel: Kawa VN 1500 Mean Streak

Lugemata postitus Postitas goal »

1 mats kirjutas:

Tervitus kõigile!
Vana arm ei roosteta! Nii oleks vist õigem öelda kunagise suure kiindumuse kohta. Sõidetud igasugu nõuka- aegse vanarauaga, aga nood sõidud olid 80. aastatel.
Viimased kümmekond aastat olen ka pisut tegelenud ja tundub, et jäängi selle teemaga pikaks ajaks veel..
Resideerun põhiliselt Tartus ja sõduvahendiks on Kawasaki VN750.
-mati-

Tervitus Vulcani mehele!
Kas lähme Leedu hooaja lõpetamisele?
Terv,
Goal

Jawa, Voshod, Kawa VN 750, Kawa Mean Streak

Le Inc

Lugemata postitus Postitas Le Inc »

"Motikate" ajalugu: Võrr -> suzuki GSX 1200 :D

Kasutaja avatar

Asunik
Tsikkel: Planeta-3,Big800,XR600,XL700

Lugemata postitus Postitas Asunik »

Tere,
mootorrattur olen siis alates kevadest, siis sain A kategooria omanikuks. Hetkel on rattaks Suzuki DR800 Big.

:D
Kasutaja avatar

toomer
Tsikkel: Zephyr 1100

Lugemata postitus Postitas toomer »

Tere kõigile
nimeks Toomas
ja ratas Kawasaki ZR 1100 Zephyr

Riga-> Jawa-> Kawa
Kasutaja avatar

hatman
Tsikkel: neegrikaksik

Lugemata postitus Postitas hatman »

hei
jaano, asukoht järvamaal mäekülas
järgmisest nädalast kodus AT.

raske lapsepõlv, rauast mänguasjad, alates 12a K750M jne...

mõned aastad vahet peetud... viimane iludus oli see:
http://www.hot.ee/hatman/index.htm

raske lapsepõlv, rauast mänguasjad, alates K750M...

heldurs
Tsikkel: Honda VT 1100 Shadow

Lugemata postitus Postitas heldurs »

Hei hatman,Endal ka olnud "raske lapsepõlv rauast mänguasjadega" , alates M72, siis K750 korviga ja natukene hiljem sama riist solona. Su Dnepr on lahe. Respect!! :bsmile:

Kasutaja avatar

hatman
Tsikkel: neegrikaksik

Lugemata postitus Postitas hatman »

jah, need olid need ajad...
750 külkaga sai vanavanematele selgeks tehtud, et see on ainuvõimalik lahendus heina ja kartulikottide vedamiseks maja juures...
ning juba aasta pärast lendas see külka küljest...

sestap siis alla 650-750 pole ratas ja alla v8 pole auto, minu jaoks.

raske lapsepõlv, rauast mänguasjad, alates K750M...

heldurs
Tsikkel: Honda VT 1100 Shadow

Lugemata postitus Postitas heldurs »

hatman kirjutas:

jah, need olid need ajad...
750 külkaga sai vanavanematele selgeks tehtud, et see on ainuvõimalik lahendus heina ja kartulikottide vedamiseks maja juures...
ning juba aasta pärast lendas see külka küljest...

sestap siis alla 650-750 pole ratas ja alla v8 pole auto, minu jaoks.

Siis me sinuga enam-vähem ühest ajastust :D Auto suhtes arvamus: noh, kuidagi peab ju edasi kulgema ja kui just tsikliga pole võimalik, siis peab autoga läbi ajama (häda korral sobib minule isegi mõni, mis vähem kui v8) :D :bsmile:

kana

Lugemata postitus Postitas kana »

Heia! Meeste jalgratas - altpulga > erekas >võidusõiduratas >mägiratas...jne. Suur vend võrri pera peale ei võtnud, vist ei lubatud. Sõitsin ja sõidan ka hobustega, spordi tegija tasemel, kunagi koondises sõitnud, treeneri ja ratsastaja ametit vaikselt ka pidanud.
Kuni mind 8.oktoobril 2008 lubati enduro tsiklile seljakotiks :D jehhuuuuuuuuu!!! Katus sõitis ära ja läks kaduma! Tänud Sulle, kes tundmatu seljaka fantastilisele sõidule viisid! Väljend " jalgpall on parem kui...." on täiesti vale kui on võimalus seda võrrelda tsiklisõiduga! :oops:
Nüüd on varustust juba olemas, testitud ka, muu (pisiasi nagu load ja ratas) vaja korraldada ja ise rajale! (crash)
Jana

Viimati muutis kana, 28 Okt 2008, 08:12, muudetud 1 kord kokku.

Ermpz

Lugemata postitus Postitas Ermpz »

Tervitus ka minu poolt!
Nimeks Ermo ja praeguseks hetkeks siis poole kohaga motomees :wink:
Sain õnneks veel arki aja ning eksamid sooritatud. Sõidueksamiga oli selline nali et laenasin töökaaslaselt tsikli et eksam sooritada. Ei pööranud siis tookord tähelepanu paberite korrasolekule ning korduseksamile minek tänu kindlustuse puudumisele. Tänu Kõige Vägevamale ülal pool sain uue aja nädala pärast ning selleks ajaks ajasin ka paberid ise korda ja sooritasin eksami :D Nüüd lubadel siis tähed ABCE :wack:
Nüüd kui uue hooaja alguseni aega püüan soetada sõiduvarustuse ning ka liikuri milleks eeldatavasti on Hornet. Kindlasti naked on minu stiiliks. Kevadel olen siis uustulnuk ja agarasti valmis üritustest osa võtma.

Ilusat puhkuseperioodi kaherattalistele 8)

kolekoer

Lugemata postitus Postitas kolekoer »

Et siis hooaja lõpetuseks endast ka väike jälg maha. Nimi Taavi. Rattaks puna-must "GIXXER 1000" Liigelnud siiani Tartukandis. Algus, nagu paljudel ka eelpool, võrr - kuratteabmillest kokku pandud 125 Minsk, Java634. Siis tükk aega vaikust ja "uus noorus" - Susu RMZ450. Krossikaga sai põristatud paar aastat, aga paraku on rajale minekuga ikka see, et küll pole aega ja küll pole ilma ja siis valutab selg.... Peale esimest proovimist "armusin" gixxerisse ja nii ta läks. Omaette ettevõtmine oli muidugi A-kat lubadele saada, aga üllatavalt valutult läks ( tervitused Helmutile ja Martinile (w) )
Soovin kõigile lühikest ja sooja talve ( kes suusatada tahab, mingu Slovakkiasse ntx :)) ja kohumiseni kevadel!

ducaator

Lugemata postitus Postitas ducaator »

Tervitus kõigile!nimeks mul siis Tarmo-pärit saaremaalt-hetkel Tartu elanik :D motopisik on juba lapsest saati olnud :D sai alustatud nn punnvõrriga ning sealt edasi iz jupiter 3-sellega piirdub minu tsiklipark!vahepeal on siis olnud pikemat aega autoelu!nüüd aga hakkab see motopisik juba haigusex muutuma-järgmine aasta plaanis siis lõpux tsikliload ära teha ja bike osta-plaanis ducati!Hetkel siis liitusin kuna soov on rohkem motostuffi tundma õppida-loodan et võtate soojalt vastu :roll: Lugupidamisega-ducaator :D

Kasutaja avatar

Fos
Tsikkel: foorumi vihatuim

Lugemata postitus Postitas Fos »

Tere rahvas, nimi Siim, esimest korda ringrajal 5 aastasena :twisted: , kui sünnipäevaks sain 50 kupise vene kardi.
Sellest ajast käpp tehnikas sees olnud, ehitatud kiireid ja aeglaseid autosid, 4 rattaliseks suveliikuriks 95' Eagle Talon 2.0 turbo
ja kaherattaliseks 2000' yamaha r1. Talved mööduvad töökirstu roolis - saksa tehnikaime Opel.
Liitusin, sest tundus asjalik foorum olevat, kus ka vajaduse korral abi leiab. Eriline postitaja pole.
:bsmile:

If it has tits or wheels It will get you in trouble.
Kasutaja avatar

USSR V4
Tsikkel: ZAZ custom
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas USSR V4 »

Tervitus kõigile !
Nimeks Silver ,olen juba kolm aastat foorumit külastanud ja otsustasin lõpuks ka liituda.
Kaherattaliseks sõiduriistaks viimased kuus aastat omavalmistatud sapaka mootoriga ratas,lõbusõiduks veel olemas Honda monkey Hiina kloon ATM,millel 125 cc mootor+turbo :twisted: .
Lisaks veel igasuguseid "imeaparaate"varasemast ajast.Neljarattalised sõiduriistad on 89 a Patrol GR ja 84 a Suzuki alto,millele andis jõudu o,8 l "mikromootor" nüüd 1,5 l turbo ja varsti 2,3 l turbo+tagavedu :twisted: .
Esialgu arvan ma,et ma pole eriline postitaja,aga kes seda teab,mis aeg toob,trükkimine mul kah aeglane :oops: .

stens
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stens »

Hei!

Nimeks Sten. Liigut Tallina ja Kuusalu valla vahet. Enamus tsikliga sõite samuti Kuusalu-Loksa kandis. Foorumit lugenud umbes aasta ning tõsisemat huvi mootorrataste vastu tundnud veidi kauem. Kõik algas sellest kui vend (Hr Viltu) muretses omale NSRi. Sai ka sellega tiirutatud ning lõpuks tänu Tapa Autokoolile (5+) ka juhtimisõigus muretsetud.

Alustasin omale esimese tsikli otsingut. Ikka kippus millegi pärat sinna bike'de poole. Kuid juba varsti tuli ette sõjavägi ning otsing jäi pooleli. Nädal enne Kevadtormi oma viimasel linnaloal jäi silma midagi.

Järgmisel hetkle avastasin ennast '96 aasta Cagiva Canyoni omanikuna. 600ccm enduro. Tehnopassis 24kw mis sobi väga minu A2'ga. Nüüdseks juba esimesed kukkumised tulnud. Tsikkle õnneks terve ning nagu Cagivale omane ootan kuluosi :D

Jõudu ja õliseid näppe talveks.

Magician
Tsikkel: Triumph Speed Triple 955i

Lugemata postitus Postitas Magician »

Tere!Nimeks siis Ervin.A load suht värsked veel mingi kuu aega vist sõitnud,hooaeg ka nagu läbi selleks aastaks.Sõiduriistaks on Yamaha FZS Fazer 600.Ennem lapsepõlves sai deltaga sõidetud ja peale seda oli 175cc Gavrovets.Uuest hooajast kindlasti agar üritustest osavõtja.

Delta-Kavrovets 175-Yamaha FZS600-Suzuki SV1000S-CBR1100XX-Triumph Speed Triple 955i
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”