Jäin täna kõva vihma kätte ja sain väga märjaks.Oli üle pika aja lühem päev.Mõtlesin ,et poogin linnas mõnele pundile sappa ja ehk leian uusi sõidukaaslasi.Aga sõiduriided(nahk)ligunesid täitsa läbi Läksin koju riideid kuivatama.Käin tsikliga iga päev tööl,aga lõpetan viimasel ajal väga hilja.Ei jää aega cruisida.Äkki laup. või pühap?
Ma ka hommikuti rattaga tööle ja õhtul koju, tänane ilm oli küll selline....märg aga kuna riie pidas hästi, siis endal oli küll hea tunne soojas istuda. Eile õhtul sai tehtud väike tiir Tartu - Torma - Jõgeva - Äksi - Tartu. Lõpp kujunes küll äikesepilve eest põhenemiseks... ära põgenesin
Aga kuiva ilma laekumisel on idee jätkuvalt jõus minna kuskile loodusesse grillile/lebotamisele.
Ma ka hommikuti rattaga tööle ja õhtul koju, tänane ilm oli küll selline....märg aga kuna riie pidas hästi, siis endal oli küll hea tunne soojas istuda. Eile õhtul sai tehtud väike tiir Tartu - Torma - Jõgeva - Äksi - Tartu. Lõpp kujunes küll äikesepilve eest põhenemiseks... ära põgenesin
Aga kuiva ilma laekumisel on idee jätkuvalt jõus minna kuskile loodusesse grillile/lebotamisele.
Kuidas ei ole kuskil kokku saada?
Igal kolmapäeval saavad kõik norm. vennad Äksis MC39 klubid kokku!
Grillitakse, aetakse juttu, remonditakse rattaid jne.
Lambaid ja rullnokki meile vaja pole aga kui oled normaalne vend, leiad kindlasti palju uusi tuttavaid!
Kolmapäeval näeme
RAIT
Tsiklimees on VABA. Reeglid on motomatkajatele! rait@mc39.ee
5133375
ma lükkan siia teemasse vahele - ehk lahked moded lubavad
minu naaber palus jagada infot, et on avatud uus pood hansakeskuses http://www.strikeshop.ee/
dr. martens, lonsdale...
Juba käidud seal..Hooligan ruulib! Ise tunnete mu ära musta hooligan bomberiga,sõidan musta Aprilia RS-iga,aga seda alles peale reedet..remondis olnud 2nädalat..jooksis mootor kotti..
Niisiis, kui on mõni normaalne vend, kes tuult ei pelga, siis kell 19.15 läheme väikese seltskonnaga ja vaatame, sis seal Äksis kolmapäeviti tehakse. Koguneme Narva mnt Nestes.
Käidud, nähtud ja plaan edaspididgi minna. Isa Mell oli väga lahke: muudkui keetis ja küpsetas ning tegi ekskurssiooni tagumistesse töötubadessegi. 50 eeku võtke kaasa, sest seal selline komme, toit ja kohv-tee on võõrustajatelt Selle raha eest, hästi mõistlik värk. Nii et näeme siis mõnel kolmapäeval jälle Äksis
nonii, tervitus siis kõigile tartu inimestele. Tekkis selline küsimus, et kas ka tartus midagi huvitavat toimub jaanipäeva puhul ja kas õhtul linnapeal sõitjaid ka on? Ilm pidavat nii umbes 7-8 paiku paremaks minema ja seega võiks isegi mingi pundiga linnapeal tiirutadda ja kuskil ehk ka maha istuda. Avaldage arvamust ja parem veel, tulge üleskutsega kaasa
Krt kadedaks ajab. Ise ei saa enne 15 päeva sõitma. Ratas nagu oleks, paak peaks ka üle pool täis olema ja kui vaja ostaks juurdegi aga krt plastik ei kehti veel Kui nüüd veel see pool kuud ilma sõitmata suudaks vastu pidada oi seda õnne. Nagu kevadel laudast pääsend vasikas vist. ei tea kuhu ära sõidaks ja kus ära käiks.
Igal juhul edu. Ja sõitke sõitke sõitke, mis siin ikka pikalt foorumis molutada ja arutada. Kui on võimalus sõita siis tuld.
Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Sama mõttetu ja laiskust peegeldav küsimus oleks: "ei tea kas mul eilsest õlut jäi külmkappi?" krt see tulemus ripub ilmselt tuhandetel lehtedel internetis ja see ühendus on sul ilmselt olemas aga olgu 3:2 Sakste kasuks.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.