Bikeri Date!
Moderaator: Moded
Re: Bikeri Date!
Koi on juba korra korvi saanud?
Ma sain sust, hei, juba nii aru, et lähitulevikus kas deidime või sõidame. Üks ei välista teist
-
- Tsikkel: 4 olnud, unistustes järgmine..
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 9 korda
reimps kirjutas:Koi on juba korra korvi saanud?
Ma sain sust, hei, juba nii aru, et lähitulevikus kas deidime või sõidame. Üks ei välista teist
Esialgu oled siin kõige julgema jutuga tegelane..eks näis
-
erks kirjutas:Mul jutt ei ole julge aga mõtted on julged.
Kui mõtteid ei julge avaldada siis ka jutuga kuhugi ei jõua..
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Arvestades asjaolu, et Reimps on kohati suht pipar, jääb ka teistele veel võimalus, kui nood veel täielikus talveunes pole.
(Tuono kohta ei viitsi pikemalt saagida, arvan teadvat, mida samanimeline kasutaja vastu kirjutaks ja ilmselt teab ka tema, mida ma sellejärel kirjutaks jne.
)
Kena kevadet!
No ma tahangi oma silmaga veenduda ja hambaga proovida, siis tean teistelegi soovitada. Või mitte
Kohalik lakmuspaber olen. Mõelge ise, milline ohvrimeelsus teha "proovisõite"
Tuono on kahtlaselt vait olnud viimasel ajal, mine tea, kas upub naistepäeval toodud lilledesse või on kalevipojale kohaselt netiarved maksmata
-
Paistab et kirjajad on üks sõpruskond,kes kõike millegist teavad,aga mina ei tea midagi..Olen seega alles võõras.
Ei, pole siin mingit sõpruskonda.
Tuono on meil lihtsalt selline peksukotiasemik tavaliselt, sest kipub valel ajal sõna võtma ja jube valesti ennast väljendama. Ma olen arvamusliider, sest ma ise arvan seda ning sellest piisab. Ülejäänud on taustani**ujad. Kel 500+ posti, on üldiselt suht normaalsed tüübid, kui komavigu ei tee (see on kõige parem viis terade sõkaldest eristamiseks, muide).
Tegelikult mina tunnen siit isiklikult üpris väheseid, mulle meeldib internetis kangelane olla. A need, keda ma tunnen, on täitsa OK tüübid või roogitavad piffid
-
Domineerivad sõnad "ma tahan" "ma olen" "ma saan" ja veel kangelane? hm - huvitav mis sind nii üllalt suureks teeb?
hei5 kirjutas:Domineerivad sõnad "ma tahan" "ma olen" "ma saan" ja veel kangelane? hm - huvitav mis sind nii üllalt suureks teeb?
Väikestel poisikestel ongi selline kompleks
Mulle meeldib ainult enda seisukohtadest, mõtetest ja arvamustest rääkida, teiste omad ei ole nii head. Allaheitliku eestlase pähe see ei mahu, kuidas keegi enda mina nimel julgeb nii palju rääkida, ma tean, sellepärast ma egomaniakina tundungi
Tuono rehabiliteeris end aga veits küll siinkohal, tõsi
-
- Toetajaliige
Vahest tundub et Reimps lausa ise otsib teemasid, et kõvatada saaks.
Huvitav, mida teeksid kui näiteks aasta oled ilma netita? "Sureksid" täielikult ära, sotsiaalses mõttes? Poleks ju enam neid, kes sinu ego saavad näha.
Ära mu pärast muretse, mul muidki väljundeid
Kõvatamisest on asi kaugel, ma lihtsalt ütlen, mis pähe torkab, tagajärgede pärast muretsemata. Kuidas kõlab, see jätab ka külmaks. Sotsiaalsels mõttes olen ma ammu "surnud", ma ei viitsi üldiselt juba ammu inimestega ühel ruutmeetril viibida. Selles suhtes teen erandeid aga küll
Muidu on aga internetiruumi suhtes nii lihtsam, et mulle ei esitataks küsimsi ega arutataks avalikult mu olemust, muidu pean ma sõna võtma ja siis on jälle nuttu kui palju, et ma räägin minavormis ja kõvatan. Ma saan aru, et peab kohe süüdistama "kõvatamises" ja üleüldse sõnavõtmises, aga vanasti öeldi "targem anneb järele". Olge siis üks kordki targemad kui mina :*
-
- Toetajaliige
hei5 kirjutas:Paistab et kirjajad on üks sõpruskond,kes kõike millegist teavad,aga mina ei tea midagi..Olen seega alles võõras.
Nii ja naa... soovitan sellist iga- suvist üritust nagu Biker.ee grill ja chill.
-
Vint kirjutas:hei5 kirjutas:Paistab et kirjajad on üks sõpruskond,kes kõike millegist teavad,aga mina ei tea midagi..Olen seega alles võõras.
Nii ja naa... soovitan sellist iga- suvist üritust nagu Biker.ee grill ja chill.
Arvan et olen korra sellele üritusele isegi sattunud.Kokkutulekud pole tundmatu maa.
Aga siin see foorum ikka eesmärgiga midagi fun-i argipäeva.. Peaasi et keegi traumasid ei saa..Eit asu ka minu teksti sõna-sõnalt võtta!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Wow kus on paari päevaga texti visanud Kohe aru saada, et kevad on kätte jõudnud.
Vahepeal lugemist, kui jutumehed äkki liiga ilusaks muutuvad:
http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/ ... d=70916483
Reimps on muidu normaalne mees, aga paraku esimene sõnavõtja, esimene sõidutaja ning esimesena ka korvi saaja. Kes on proovinud, see teab ka põhjust.
-
Kevad vaikselt ärkab jah..näha et kaasaelajaid jagub Ega ma suuri lootusi ei hellita, seega pole millegis pettuda ka!Naiivsus on omal ajal mitmeid kordi läbi elatud.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
No ära väga pabista! Kui siin tantsijad ära väsivad, tulen ma jälle sealt pimedast nurgast ja, igatahes, sõidame!
hei5 kui palju sa kaalud.asi selles,et sain võrrile reguleeritava vedruga tagumise amordi
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
koi kirjutas:No ära väga pabista! Kui siin tantsijad ära väsivad, tulen ma jälle sealt pimedast nurgast ja, igatahes, sõidame!
NII NUNNU!!
-
426f kirjutas:hei5 kui palju sa kaalud.asi selles,et sain võrrile reguleeritava vedruga tagumise amordi
Kus on kirjas et ma võrri selga istuksin?? Minu kaalu pärast ei pea keegi muretsema, veel vähem amorte regullima!
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Huvitav, mina näen pildi järgi umbkaudse kaalu ära. Hetkel 56kg, nats siia sinna.
Deidi puhul reguleeri suumulku mitte amorte - Tõstamaa vanasõna.
hei5 kirjutas:Kus on kirjas et ma võrri selga istuksin?? Minu kaalu pärast ei pea keegi muretsema, veel vähem amorte regullima!
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
AzA kirjutas:Huvitav, mina näen pildi järgi umbkaudse kaalu ära. Hetkel 56kg, nats siia sinna.
Deidi puhul reguleeri suumulku mitte amorte - Tõstamaa vanasõna.
MIDAA
Kle lahuta sealt ikka oma kaal maha!
Ja niipalju veel vihjan, et varu kiivrit, kui tagapingile kinnitad, tunned rohkem kui seda tüdrukut seljakotina!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.