Käega tervitamisest.

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

eks selle püstise pöidla näitamisega peab ettevaatlik olema(et valesti ei mõistetaks), sest mine tea kas tsiklimees või mõni teine sõidukijuht läbi mitme klaasi aru saab, et see ikka pöial oli. kunagi oli omal selline juhus, et näitasin märt rannamäele ka sõidu ajal läbi auto akna pöialt ja lasin törtsu signaali kah,kui ta viljandi linnas oma raadiosaadet tegi,et ikka selle mõttega, et lahe saade, kuid tema kommenteeris seda eetris hoopis niimoodi, et näe, siin lastakse signaali ja näidatakse sõrme kah!
ise tervitan vahel ka autoga sõites tsiklimehi. see tuleb kuidagi iseenesest kohe.
Kasutaja avatar

rolex
Tsikkel: Suzuki 1400

Lugemata postitus Postitas rolex »

Eile sattusin märkama tallinnas kuidas, tabasalu poolt tulles enne ringi asub foor kus saku suurhall jääb vasakut kätt, lehvitas väikse transabussiga onu rolleristile foori taga seistes nii, et pea ja käsi oli aknast väljas ja sõrmed kokkusurutud :D Seisid nad seal kõrvuti ja kui fooris syttis roheline tuli kimas rollerist minema ja buss tegi nagu algaja autojuhi käes yhe jõnksatuse ja seisis, tundus et bussijuhi närv oli väga must.
tasa ja targu

Flatu

Lugemata postitus Postitas Flatu »

Minu jaoks on lehvitamine puhas respect.Kes vastu ei lehvita,kuigi aeg on, luhtsalt ei respecti teist tsiklimeest.
Aga jah, kui vastu lehvitatakse, on tõesti süda soe ja nii hea tunne :).

Mega komme !

Olarii

Lugemata postitus Postitas Olarii »

AzA kirjutas:
Tuuletallaja kirjutas:

Muljetavaldav oli olukord, kus jalakäijat sebra ees üle lastes (siis juba mitte enam õppeka lenksus) jäi ca 20 aastane vene noormees koos neiuga tsikli ette seisma, keeras minu poole ja lihtsalt kummardas, endal silmad suured, tüdruk lihtsalt raputas mõistmatuses pead :D
Üldise arvamuse kujundamise seisukohalt oleks jalakäijatesse lugupidavalt suhtumine 5+ reklaam tsiklistidele :)
Kust tead, et see vene noormees oli?
Kasutaja avatar

Teema algataja
kalmaaripoju

Lugemata postitus Postitas kalmaaripoju »

AzA kirjutas:
Muljetavaldav oli olukord, kus jalakäijat sebra ees üle lastes (siis juba mitte enam õppeka lenksus) jäi ca 20 aastane vene noormees koos neiuga tsikli ette seisma, keeras minu poole ja lihtsalt kummardas...
:shock: ...äkki kutt oli võtnud...? :roll:

..sorry, kui nüüd kõik ilusa ära rikkusin... :oops:
La moto mía – KLX 650 R
Kasutaja avatar

agent007
Tsikkel: Honda CB400T ´80

Lugemata postitus Postitas agent007 »

Kurat sõitsin minagi mööda Räpina mnt. 638 -ga ja leffasin vastu tulevale tsiklimehele. Höh.... Sain isegi vastu leffa - ei lööb seest soojaks küll jah!

Las sel toredal kombel jätkuda!
Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

olarii ja ülejäänud: peale selle, et eesti rahvusest jorss ei oska nii ennast väljendada oli antud inimene aastat 12-13 tagasi mu rivaal palliplatsil. Mind ta visiiri tagant kindlasti ära ei tundnud ja tsikkel oli mul ka alles 2 või 3 ndat päeva sõidus.
Oli ta täis või mitte, igatahes lahe oli :)
Aga mulle meeldib.
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

aga see asi on kyll lahe, vaatan keegi teeb mootorratta juhi lube, sõidab mulle linnas vastu õppesõidu auto taga, tõstan siis rahulikult pöidla pysti too vend kohe naeratab ja viskab käpa pysti, lasi alla ja siis lasi korraks tuuri kh :D õppesõidu autopeal olev õpetaja vahtis kyll kurja näoga, krt mida see kradi võrri vend endast õige arvab :D
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt

yankee

Lugemata postitus Postitas yankee »

ükspäev kui ma õppesõitu nõmme teel tegin, siis keegi leffas mulle ka, muidugi leffasin vastu :)
Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

Mul oli selline armas juhus, et kimasin siis järjekordsele õppesõidule, sinine 125cc yamaha, tõeliselt väike ratas minu kehaehitusele. Väänlesin siis Pärnus piki Tallinna mnt. -d pealinna poole kui vastu tuli must ratas, kui mälu ei peta siis oranzi kiivriga või vastupidi. Niguist tellimise peale viskas vana käppa. Mina olin parajasti ametis saapa käigukangi alla ajamisega, kui õpetaja raadiosse teatas, et liikluses tuleb viisakas olla, lase käia ja vasta :)
Nii ma vehkisin seal igakord kui vähegi võimalik oli.

Nii et KubsiK, asi võis vabalt olla ka niipidi sul :)
Aga mulle meeldib.
Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

Võtsin siis mina kah asjaks eile ja täna autoga sõites tsiklimehi tervitada. Vastu sõitsis neid päris palju, vastu viskasid käppa vast ehk kolmandik. Ehk oli asi selles, et autol olid õppesõidu märgid peal (ARK'i eksamit pole veel teinud kuna olen veel 17 aga vanematel on juhendaja luba), või et lihtsalt ei nähtud. Siiski oli alati tore tunne kui kaherattalise gondli tagalt käsi nähtavale ilmus :)
Kasutaja avatar

Võnnu
Tsikkel: otsimisel...
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Võnnu »

kui nüüd hakka siin autodele ka kätt viskama, siis varsi sõidadki käsi üleval.
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

Egas siis igale ei pea. Üldse ei pea tegelikult, aga võiks ju kui autost lehvitatakse (kui palju siis neid autojuhte ikka on kes tsiklisti tervitavad) :)

tiitz

Lugemata postitus Postitas tiitz »

no ma ei tea kuidas teistes linnades on aga Rakveres....rolleri hundid küll üksteisele leffavad 8)
Kasutaja avatar

Taku

Lugemata postitus Postitas Taku »

Ise üritan ka koguaeg vastu lehvata, teindkord ongi nii, et sirge mõnus tee, mõtted liiguvad mujal ja märkan kaherattalist alles sellel hetkel kui ta mu kõrval on või möödas juba, jube keh vtunne on sees siis :(.

Mul oli selline lugu, sõitsin trenni tsikliga, nimelt kristiine spordihoonesse forelli tänaval. Tulin Linnu teed pidi, et keerata Mustamäe teele, paduvihma tuli ja enesetunne oli halb. Olen valgusfoori taga siis (see mis keerba Linnu teelt Mustamäe tee peale) ja tõmbasin visiiri üles, vaatasin taha, vaatasin eriti uhke bemm oli , roolis kergete hallide sälkudega soliidne mees ja kõrval mingi 10-12aastane tütar, küll see tüdruk siis lehvitas mulle ja näitas pöialt jne. Südame tõmbas jube soojaks. :D
Selline tunne oli, et nagu sa ei olekski üksi seal suures autodemassis, keeg siiski hoolib, ning kellegile teeb meelehead kui näeb sind liiklemas...kiskus nüüd veits nutuseks ära aga noh ;)

tiptop :twisted:

Pealik

Lugemata postitus Postitas Pealik »

tähendab minu puhul on asi nii et tsiklimehi tervitan, rolleri ja autojuhte mitte :)
Kasutaja avatar

Nooremvend
Tsikkel: Kawasaki KX 250&GSX-R 750

Lugemata postitus Postitas Nooremvend »

Ikka ja alati tervitan kui ma õigel ajal avastan :D Vahel juhtub et lihtsalt ei näe autode vahelt teist, aga see andestatav ma arvan :wink:

b0neb0y

Lugemata postitus Postitas b0neb0y »

motomehed, tervitage siis ikka rolleri mehi ka vastu 8)

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

No vot,ma tihti viskan rollerdajatele käppa üldjuhul saan vastu selle,et vennad vahivad lihtsalt järgi. Käppa ei taheta väga tõsta :D

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

suurest üllatusest, et meile käppa visatakse. KUi ma mõnele ´´suurele poisile´´ oled lehvitanud, siis vaatavad mis ma oma jalgrattaga tahan, aga on ka vastu tervitatud.

tasujatom

tervamine

Lugemata postitus Postitas tasujatom »

olen ise 100% käpaviskaja kui märkan vastutulijat, aga siis kui jõuan ainult märgata mööduja allalangevat kätt liiga hilja siis jääb küll nõme tunne sisse. Ja paha tuju tekib siis ka kui tervitad mõnda ja siis lihtsalt vahitakse et mida on ? Aga rolleritele vehkimise mõttele pole tulnud ja kardan et ei tule ka, kuna nendega sõidavad tõesti seinast seina vennad.
Kasutaja avatar

AN-400
Tsikkel: Suzuki 650
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas AN-400 »

olen ka katsetanud rollerimeestele kätt visata... vastust ei miskit :roll:
kummaline oli see, et kui põrutasin linnas pocketiga siis lehvasid küll... :?

sa siis aru
Suzuki 650 K7

harrisan

Lugemata postitus Postitas harrisan »

Tõesti hea tunde tekitab kui lehvad ja keegi vastu lehvitab. Ise proovin kogu aeg lehvitada, mõnikord lihtsalt "ununeb" ära kuna mõted on mujal. Suuremalt jaolt on mulle vastu ka lehvitatud kui ma ise on lehvitanud:P

kri

Lugemata postitus Postitas kri »

Ma siinkohal vabandaks Tartu kandis liiklevatele, kelle ma vahepeal vastu ei lehvanud, kuna polnud asjada kursis :roll:
Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

Noh, nüüd saavad need kellele sa ei lehvitanud silmad pisaraist pühkida ja oma eluga edasi minna (y)
Rennes aka Pröksuga Mülka

RKsilver

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

Kas tõesti on nii või on asi minus, et kui rolleriga sõidad siis peaagu mitte ükski (BIKE)-ga mees ei lehvita vastu :?

harley vennad aga viskavad kätt olenemata olekust tsikli peal 8)
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik :)
Kasutaja avatar

miku00

Lugemata postitus Postitas miku00 »

bike vennad harjund selle et rolleri omad ei tervita sest sa pead ise ennem tervitama ja tervitavad vastu!
Kasutaja avatar

Aerox70

Lugemata postitus Postitas Aerox70 »

tänu üleminekule rollerilt võrrile lehvavad kõik vastutulevad motoristid mulle ja mina neile vastu :D

Hardy

Lugemata postitus Postitas Hardy »

ei no kui ikka mees(või naine) mootorrattaga tuleb siis viskan ikka käpa püsti ükskõik millega sõidan :D

Flatu

Lugemata postitus Postitas Flatu »

Täna, sain lõpuks enda masina parandusest k2tta, ja viimaseid mõnusid nauditud.
Kogu see kiivri pähe panemine-vaateväli, lõhn ja varustuse selga tõmbamine...
Ja sõites, viskasin bikega tüübile käppa, tuli ka vastu lehvitus.
Ühesõnaga südame tõmbas soojaks ja hooaeg sai nii ilusti lõpetatud, tuju siiani hea.Seega tänud ka Tartus olevale bikega inimesele, kes vastu lehvas ja mu p2eva heaks tegi :)!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”