Käega tervitamisest.
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
eks selle püstise pöidla näitamisega peab ettevaatlik olema(et valesti ei mõistetaks), sest mine tea kas tsiklimees või mõni teine sõidukijuht läbi mitme klaasi aru saab, et see ikka pöial oli. kunagi oli omal selline juhus, et näitasin märt rannamäele ka sõidu ajal läbi auto akna pöialt ja lasin törtsu signaali kah,kui ta viljandi linnas oma raadiosaadet tegi,et ikka selle mõttega, et lahe saade, kuid tema kommenteeris seda eetris hoopis niimoodi, et näe, siin lastakse signaali ja näidatakse sõrme kah!
ise tervitan vahel ka autoga sõites tsiklimehi. see tuleb kuidagi iseenesest kohe.
ise tervitan vahel ka autoga sõites tsiklimehi. see tuleb kuidagi iseenesest kohe.
Eile sattusin märkama tallinnas kuidas, tabasalu poolt tulles enne ringi asub foor kus saku suurhall jääb vasakut kätt, lehvitas väikse transabussiga onu rolleristile foori taga seistes nii, et pea ja käsi oli aknast väljas ja sõrmed kokkusurutud
Seisid nad seal kõrvuti ja kui fooris syttis roheline tuli kimas rollerist minema ja buss tegi nagu algaja autojuhi käes yhe jõnksatuse ja seisis, tundus et bussijuhi närv oli väga must.

tasa ja targu
Kust tead, et see vene noormees oli?AzA kirjutas:Tuuletallaja kirjutas:
Muljetavaldav oli olukord, kus jalakäijat sebra ees üle lastes (siis juba mitte enam õppeka lenksus) jäi ca 20 aastane vene noormees koos neiuga tsikli ette seisma, keeras minu poole ja lihtsalt kummardas, endal silmad suured, tüdruk lihtsalt raputas mõistmatuses pead![]()
Üldise arvamuse kujundamise seisukohalt oleks jalakäijatesse lugupidavalt suhtumine 5+ reklaam tsiklistidele
-
Teema algataja - Postitusi: 103
AzA kirjutas:Muljetavaldav oli olukord, kus jalakäijat sebra ees üle lastes (siis juba mitte enam õppeka lenksus) jäi ca 20 aastane vene noormees koos neiuga tsikli ette seisma, keeras minu poole ja lihtsalt kummardas...

..sorry, kui nüüd kõik ilusa ära rikkusin...

La moto mía – KLX 650 R
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
olarii ja ülejäänud: peale selle, et eesti rahvusest jorss ei oska nii ennast väljendada oli antud inimene aastat 12-13 tagasi mu rivaal palliplatsil. Mind ta visiiri tagant kindlasti ära ei tundnud ja tsikkel oli mul ka alles 2 või 3 ndat päeva sõidus.
Oli ta täis või mitte, igatahes lahe oli
Oli ta täis või mitte, igatahes lahe oli

Aga mulle meeldib.
aga see asi on kyll lahe, vaatan keegi teeb mootorratta juhi lube, sõidab mulle linnas vastu õppesõidu auto taga, tõstan siis rahulikult pöidla pysti too vend kohe naeratab ja viskab käpa pysti, lasi alla ja siis lasi korraks tuuri kh
õppesõidu autopeal olev õpetaja vahtis kyll kurja näoga, krt mida see kradi võrri vend endast õige arvab 

-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Mul oli selline armas juhus, et kimasin siis järjekordsele õppesõidule, sinine 125cc yamaha, tõeliselt väike ratas minu kehaehitusele. Väänlesin siis Pärnus piki Tallinna mnt. -d pealinna poole kui vastu tuli must ratas, kui mälu ei peta siis oranzi kiivriga või vastupidi. Niguist tellimise peale viskas vana käppa. Mina olin parajasti ametis saapa käigukangi alla ajamisega, kui õpetaja raadiosse teatas, et liikluses tuleb viisakas olla, lase käia ja vasta 
Nii ma vehkisin seal igakord kui vähegi võimalik oli.
Nii et KubsiK, asi võis vabalt olla ka niipidi sul

Nii ma vehkisin seal igakord kui vähegi võimalik oli.
Nii et KubsiK, asi võis vabalt olla ka niipidi sul

Aga mulle meeldib.
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Võtsin siis mina kah asjaks eile ja täna autoga sõites tsiklimehi tervitada. Vastu sõitsis neid päris palju, vastu viskasid käppa vast ehk kolmandik. Ehk oli asi selles, et autol olid õppesõidu märgid peal (ARK'i eksamit pole veel teinud kuna olen veel 17 aga vanematel on juhendaja luba), või et lihtsalt ei nähtud. Siiski oli alati tore tunne kui kaherattalise gondli tagalt käsi nähtavale ilmus 

Ise üritan ka koguaeg vastu lehvata, teindkord ongi nii, et sirge mõnus tee, mõtted liiguvad mujal ja märkan kaherattalist alles sellel hetkel kui ta mu kõrval on või möödas juba, jube keh vtunne on sees siis
.
Mul oli selline lugu, sõitsin trenni tsikliga, nimelt kristiine spordihoonesse forelli tänaval. Tulin Linnu teed pidi, et keerata Mustamäe teele, paduvihma tuli ja enesetunne oli halb. Olen valgusfoori taga siis (see mis keerba Linnu teelt Mustamäe tee peale) ja tõmbasin visiiri üles, vaatasin taha, vaatasin eriti uhke bemm oli , roolis kergete hallide sälkudega soliidne mees ja kõrval mingi 10-12aastane tütar, küll see tüdruk siis lehvitas mulle ja näitas pöialt jne. Südame tõmbas jube soojaks.
Selline tunne oli, et nagu sa ei olekski üksi seal suures autodemassis, keeg siiski hoolib, ning kellegile teeb meelehead kui näeb sind liiklemas...kiskus nüüd veits nutuseks ära aga noh
tiptop

Mul oli selline lugu, sõitsin trenni tsikliga, nimelt kristiine spordihoonesse forelli tänaval. Tulin Linnu teed pidi, et keerata Mustamäe teele, paduvihma tuli ja enesetunne oli halb. Olen valgusfoori taga siis (see mis keerba Linnu teelt Mustamäe tee peale) ja tõmbasin visiiri üles, vaatasin taha, vaatasin eriti uhke bemm oli , roolis kergete hallide sälkudega soliidne mees ja kõrval mingi 10-12aastane tütar, küll see tüdruk siis lehvitas mulle ja näitas pöialt jne. Südame tõmbas jube soojaks.

Selline tunne oli, et nagu sa ei olekski üksi seal suures autodemassis, keeg siiski hoolib, ning kellegile teeb meelehead kui näeb sind liiklemas...kiskus nüüd veits nutuseks ära aga noh

tiptop

-
- Tsikkel: Kawasaki KX 250&GSX-R 750
tervamine
olen ise 100% käpaviskaja kui märkan vastutulijat, aga siis kui jõuan ainult märgata mööduja allalangevat kätt liiga hilja siis jääb küll nõme tunne sisse. Ja paha tuju tekib siis ka kui tervitad mõnda ja siis lihtsalt vahitakse et mida on ? Aga rolleritele vehkimise mõttele pole tulnud ja kardan et ei tule ka, kuna nendega sõidavad tõesti seinast seina vennad.
Täna, sain lõpuks enda masina parandusest k2tta, ja viimaseid mõnusid nauditud.
Kogu see kiivri pähe panemine-vaateväli, lõhn ja varustuse selga tõmbamine...
Ja sõites, viskasin bikega tüübile käppa, tuli ka vastu lehvitus.
Ühesõnaga südame tõmbas soojaks ja hooaeg sai nii ilusti lõpetatud, tuju siiani hea.Seega tänud ka Tartus olevale bikega inimesele, kes vastu lehvas ja mu p2eva heaks tegi
!
Kogu see kiivri pähe panemine-vaateväli, lõhn ja varustuse selga tõmbamine...
Ja sõites, viskasin bikega tüübile käppa, tuli ka vastu lehvitus.
Ühesõnaga südame tõmbas soojaks ja hooaeg sai nii ilusti lõpetatud, tuju siiani hea.Seega tänud ka Tartus olevale bikega inimesele, kes vastu lehvas ja mu p2eva heaks tegi

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.