Siinkohal läks täiesti mölaks ära...

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Re: Siinkohal läks täiesti mölaks ära...

Lugemata postitus Postitas puna »

To reimps las see normaalsus jääb siiski teiste hinnata mitte ise enda.

jalgrattur
Tsikkel: chopper made in USA

Lugemata postitus Postitas jalgrattur »

Paukpadrunile anekdoot,mitte just kōige värvilisem aga tema maitsele. Üks p*** teisele peale suguakti,su pliiats polnud täna just kōige värvilisem.
Meie peavoolu meedia täidab kohusetundlikult talle valitsuse poolt ette antud ülesandeid. Tuleb äraminejatest jätta mulje ,et tegemist on meie ühiskonnale mittevajava kōnsaga. Ainult jumala pärast,et keegi ei räägiks reaalsusest,töökohtadest,inimlikust palgast,sotsiaalsetest garantiidest,elamiskōlblikust pensionist jne. Ja oma ajudega mitte mōtlevad tüübid karjuvadki nagu vaja. Eks ju mingi parteigenossegi ütles,et äraminejad on saast nagu mitmed eespool kirjutajad.
Ei kuulu fänclabi aga aru ei saa ma sellest sōjardist. Hommikust ōhtuni istub siin foorumis,kindlalt ka facebookis,kiitleb,et on suur eesti kaitseväelane. Kus kurat tahaks küsida,kas küberrünnakute kaitsmisel,terroristide tōrjumisel inetrnetis. Pole ime siis ,et riigil puudub isegi elementaarne piirikaitse,et kaitsa riiki tuuakse vōōrväed sisse. Kao kasarmusse.

Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

Ja kuskohast foorumikasutaja Jalgrattur king pigistab, et siin mürki pritsida vaja on?

フーリガン

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ja ma tahaks näha, kus ma kiitlen oma elukutsega? Pole reeglina seda esile toonud, ainult mõned korrad huumoriga pillanud, kus kontekst sobis. Pean veel kord meelde tuletama, et mu juttu võiks siiski mõttega lugeda, aga eks ta ole, kellele on ja kellele pole antud..
Ukrainas tomuvast pole kodanik jalgrattur ka kuulnud; või kui palju sõdadega kaasnevat tänapäeval internetis toimub (seda lihtsalt kõrvalepõikena, silmaringi laiendamiseks. Mina olen netis siis, kui tuju on või aega on või muud kohustused lubavad). Ma olen siin kui üksikisik ja ei esinda peale oma isikliku arvamuse mitte kedagi ega midagi muud. Teie, "lugupeetavad", ei saa üle mu elukutsest ja rebite Kaitseväge igale poole sisse, mina seda siin ei esinda, ei kavatse esindada ega saagi esindada. Paras viies kolonn, ma vaatan, eks sealt see king ka pigistab :)
Üks paremaid näiteid, miks härra/seltsimees jalgrattur on juba moraalselt kaotanud - põhjendamatu lahmimine ja isiklikud solvangud. p*** sõimamine on muidugi selle aasta trend vist, või mis, efendi? :mrgreen:

Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Eks järgmiseks tuleb kutse Nõmmele vast :P Äkki se jalgrattur on seesama kroomimehest stjuardess?

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!

Fox2
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Fox2 »

XL1000

Ma sinuga Reimps väga nõus.Nad võivad seal küll rohkem teenida,kuid alles jääb neil ikka mittemidagi.Ma tean paljusid veokajuhte ja ka muid tegelasi,kes soomes,inglismaal,iirimaal või rootsis juba aastaid töötavad.Ei tea aga ühtegi ,kes oleks tööga rikkaks saanud või midagi nö saavutanud,peale ühe erandi,kes oli autojuht ,siis logistik ja nüüd ühe soome ettevõtte Eesti filiaali tegevjuht.Ta alustas seal mingi 1990 ja 10 aastaga oli logistik,ning veel 10 aastapärast tegevjuht.
Minul on sealt tagasitulnud juhtidega üldjuhul tööleping sõmimatta jäänud,sest kui sa kuulad mida nad kõik oskavad ei tule tihti sellele lõppu,aga kui tööks läheb siis ei ole mehest üldjuhul asja või ei osata eesti palgaga ära elada.Tihti peale on veel nii,et olles seal suurema palga peal,on siin kodus terve pinu liisinguid ja laene võetud,mida väiksema palgaga ei suudeta enam ära teenindada.
Meil ettevõttes on kuupalk ikka mõnevõrra kõrgem kui keskmine palk+boonus.Teglikult olemegi ostinud suveti asendajaid ja kui on hea mees sattunud,siis on ka auto juurde ostetud,ning mees tööle võetud.Meie juhid suudavad ka eestis elades omale uut autot liisida(muidugi mitte 7 bemmi või S klassi) või midagi muud lubada.Tegelikult saavad ka mujal eestis kõik tublid mehed ikka enamvähem normaalset palka.
Ma ka vihkan neid,kes käivad siin oma endiste töökaaslaste ees kelkimas,kui lahe neil seal on,aga tegelikult ju pole midagi.Soomes on veokajuhi või bussijuhi tavapalk kuskil 1800-2000€ neto.Jutud nendest mega palkadest(a´la 3500 neto) on ületundide,töö ja puhkeaja reeglite ning muude rikkumise abil tehtud.Seda saab eestis metsa vedades ka teha.

Palun nimeta kasvõi kolm Eest transpordifirmat, kus makstakse palka pooltki (1800-2000€ neto) st. 900-1000€ neto? Palgafond 1533-1710€. Sellepärast ei osatagi Eesti palgatasemega ära elada. On kaks eraldi asja. Soomes on see 1800-2000€ netopalk. Eestis "kõrgem kui keskmine palk+boonus" on bruto sissetulek. Makse maksad ikkagi miinimum kuni kaheksasaja € suuruse summa pealt. Ja kui tööline peaks jääma töövõimetuslehele...jääb töölise pere nälga. Haigusrahad arvutatakse ju palga pealt mis on miinimum kuni kaheksasada €. See on vaid üks näide sotsiaalsetest tagatistest, mis erinevad kui öö ja päev, Eestis ja Soomes.

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 184 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

Kena saemeeste teema! :mrgreen:
Ühtlasi võite juba ka ennustusi teha, järgmise talve kohta, et millest siis saepuru hakkab lendama.
Näikse olevat juba selline talvine traditsioon. :)

reimps

Keegi peab ju talvel tuld katla all hoidma :)

Pealegi on see minu ristiretk piiratud silmaringiga inimeste, idiootide ja muude ajudoonorluseks sobimatute vastu, samuti pole mind ammu ähvardatud maha tappa. Mulle meeldib pealekauba ässitada teatud isikuid ennast ise sisse rääkima :mrgreen:

Ma salaja unistan tegelikult, et mõni haritud kalevipoeg ka sõna võtaks, sest kui vastaspool suudab ennast selgelt ja põhjendatult väljendada, siis ma tõstan talle tõesti oma kübarat - sihukesed on austust isegi veits väärt. Aga siiani on erinevates foorumites ja ka Facebookis tulnud hiljemalt järgmiseks päevaks süüdistus omasooiharuses ja soovitused erinevaid objekte sisse istuda. Eks näljane räägib ikka leivast :mrgreen:

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige

Üllas eesmaärk! :mrgreen: Võidelda lollide vastu...
Kas se pole mitte loll tegu, raisata oma aega ja resursse, võideldes lollusega? :ner: Isegi kui näitad lollile, et ta on loll, ei muuda se lolli koheselt targaks.
Veel hullem kui sa lollile ei suuda asjakohaselt selgitada oma nägemust, mis võib ka sinu suhtes äratada kahtlust, et äkki oled loll... :)
Aga noh, üllas eesmärk enivei.

Muide, peale Kalevipoja olid veel rahvuseeposes ka Olevipoeg ja Sulevipoeg. Seega ei peaks Soomes töötavaid liigitama ühe mustri järgi.

andu
Tsikkel: dr800, fjr1300p
Tänanud: 99 korda
Tänatud: 47 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas andu »

kahju et Facebook-ist need neljapäevased kogu aeg ära kaovad kiiresti suht lõbus lugeda neid :mrgreen:
oot kas Olevipoeg on norras ja Sulevipoeg rootsis või oli vastupidi. (lol)

dare to dream…
eksarmukesed: thunderace, er6n, k1200rs, gsxf600, fjr1300(gen2), r6, fz6, dr650, vtr1000, f650gs, vfr800, fjr1300(gen1), fzs600, fjr1300p(gen1), ducu scrambler, f650gs Dakar, rs125, sv1000
hetkel südant soojendamas: dr800, fjr1300p(gen3)

jalgrattur

Järjekordne tase emexi töötajalt. Nüüd siis juba Ukraina ja viies kolonn. Ära kuse poja,teise osakonna töötajad jälgivad niikui nii teie arvuteid.

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige

Minu meelest Finest- lõustaraamatu osakond, pole mitte mingi tõsiselt võetav ühing vms.
Ainus ühistegevus on seal korra aastalõpus tehtav, suur ühisjoomine ja ülejäänud aja, peldikupotis ringiratast ujumine.

reimps

Vaba aja masohhism, mis teha. Ega ma lollide pööramist ootagi (nii roosad mu prillid ka pole), mulle meeldib ennast vähemvõimekate peal verbaalselt välja elada ja loodetavasti ka publikumile midagi pakkuda 8-)
Eriti lõbus hakkab mul siis, kui kujutan omaette, kuidas jalgratturid ja muud sellised arvuti taga vihaselt mõtlevad, panevad kuskilt kuuldud väljendeid kirja ja peksavad selle käigus klaviatuuri, nii et naabridki kuulevad, kuidas mees internetis möllab, endal HD vest palja ülakeha peale tõmmatud ning jala otsas kiikuvad HD plätud juba higised suurest grammatilisest punnitamisest. Mul suht aktiivne ja piltlik fantaasia ka :mrgreen:

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Minu meelest Finest- lõustaraamatu osakond, pole mitte mingi tõsiselt võetav ühing vms.
Ainus ühistegevus on seal korra aastalõpus tehtav, suur ühisjoomine ja ülejäänud aja, peldikupotis ringiratast ujumine.

Täiesti õige tähelepanek. :bsmile:
Kuigi vahepeal kui naermise isu on, siis saab sirvitud seda ja irvitatud nii et vats kõveras. :D

ps. Kunagi ammu, ammu iidamal ajal, sii kui bikeris olid "tegijad" sellised nimed nagu nitse, kommionu jne.
Ühesõnaga läks aruteluks, et mida siis teha kui und ei tule? On meelde jäänud selline vastus umbes- "loen lambaid ja nende postitusi 125 rubriigis".
Tänane versioon oleks siis: loen lambaid ja nende postitusi "Finest- eestlased Soomes teemas".

Viimati muutis Hr.Nõel, 18 Jaan 2015, 18:42, muudetud 1 kord kokku.
Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com

reimps

Perekool on teine koht, kus huumoriannuse kätte saab. Mul üks eksnaine käis seal kunagi trollimas, siis sai tihemini pilku peal hoitud. Kõhulihased sai suht kähku trimmi :)

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Lugemata postitus Postitas pühak »

Pakun poliitikasaele puid:
Mis te arvate, kas siis läheks elu üleöö ilgelt heaks, kui kogu Eesti poliitiline eliit ükspäev uttu otsustaks tõmmata nii, et jälgi ka ei jää? Et kui mõne meelest need priileivasööjad ja rahvast mitte hoolijad kadund oleks, kas siis oleks õnn meie õuel?

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kasutaja avatar

efendi
Mode

Ei läheks, uued tulevad asemele. Lisaks on alati neid, kes pole rahul ja reeglina on vingujate kisa valjem kui rahuolevate kodanike igapäevane elu. Keegi ei lähe ju tänavatele, et "Oi ma olen NII rahul eluga!" karjuma :P Aga alustuseks tuleks seadusi muuta, kui tahaks asja saada sellest juhtimise ja võimuooperist seal. Jüri Toomepuu kirjutas päris asise artikli tänases Päevalehes. http://epl.delfi.ee/news/arvamus/juri-t ... d=70588595

Kasutaja avatar

pühak

Einoh, ma seda pidasingi silmas, et "see vastik seltskond" tõmbab uttu ja siis saab igaüks seadusi muuta, tühistada ja kehtestada nii, nagu tahab. Ma täpsustan oma hüpoteesi, et pidasin konstrueeritud olukorra puhul silmas anarhia tekkimist. Anarhia point ongi ju kahes asjas: vabadus ja maksukohustuse puudumine.

Aga selles olen kohe Sinuga nõus, et vingujate kisa matab kõige.

Kasutaja avatar

efendi
Mode

Ajalugu on näidanud, et tekib kindlasti mingi liider, kes koondab enda ümber mõttekaaslasi ja siis hakatakse oma "Tõde" kõigile teistele peale suruma, sest nii on "Õige". Anarhia reaalsuses ei toimi, nii nagu ka kommunism. Parim võimalikest riigi ja juhtimise vormidest on ilmselt absoluutne monarhia, tingimusel, et seda juhib normaalne ja inimlik monarh. See on muidugi minu arvamus, ega pretendeeri mingile absoluutsele tõele.

Kasutaja avatar

pühak

Ma norin pigem selle tagamõttega, et kui oleks anarhia, kas siis järsku saaksid teed-tänavad korda, palka hakkaksid kõik saama min 3 tonni kuus, kaupade hinnad kukusid kolinal, samas lastetoetused ja pensionid tõuseks niisama kõva kolinaga ning ühiskondlikud teenused oleksid kas tasuta või sümboolse summa eest?

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige

Kah selles suunas mõtteid veeretanud ja isiklikult neid mõnes paigas reklaaminud.
Teadagi vaikus... aga eks viskan ka siia need, ehk keegi suudab valjemalt esitada- kui samameelt.

Varjant üks. Enne põhivalimisi, väljahääletamine nimekirjast. Väljahääletamise tingimuseks näiteks 50 000 hääleõigusliku kodaniku. Välja hääletatu saab järgmise võimaluse, järgmistel valimistel.

Varjant kaks.
Korra aastas hääletus, kus xxx koguse hääli saanud isikud ( näiteks 3 ) Saavad igaveseks kinga poliitikast ja keelu töötada, mistahes riiklikus ettevõttes vms. Ühtlasi ka peatada muud soodustused ja hüved, sealhulgas eripension. Hüvitisena maksta 3 kuu palk.

Kokkuvõtvalt tuleks praegustele poliitikutele anda mõista, et nood peaksid rahvale ja Eestile kasulike otsuseid tegema. Kui sellega toime ei tule, pole ka vaja seal istumas käija.

andu
Tsikkel: dr800, fjr1300p
Tänanud: 99 korda
Tänatud: 47 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas andu »

Kui segane selline mõte tundub: Eestile korralik kapremont eesti juhtimises: kas või esindusdemokraatiast otseseks(id kaart on olemas miks mitte kasutada seda, mille jaoks veel seda 101 esindajat ja presidenti vaja on?). Ma arvan et demokraatia puhul ei pääse valitsusest ja ministritest kes igapäevaseid otsuseid teevad. Kahjuks kaasneb arvatavasti igasuguse suurema muutusega 5-10 aastane tagasilöök majandusele (milline ettevõtja tahaks investeerida enda või teiste ärisse kui pole selge mis maksud ja nõudmised teda homme ootavad) ja igaühe ostujõule. kuid iga inimese osalus annaks võimaluse ise otsustada mis on tema meelest õige. Kuid mis jõud suudaks algatada riigisisest muutust ei suuda ette kujutada, ning monarhia esiletõus kaotab suure osa rahvastikust sest paljud juba on näinud kui lihtne on lahkuda eestist kui miskit ei meeldi.
või üks kahtlane mõte veel- igal aastal juhuslikud inimesed elanikkonnast aastaks riigikokku eesti keskmise palgaga, see peaks piisavalt motiveerima riigikogus olevaid isikuid edendama eesti elu
kindlasti tuleb veel kellegil paremaid mõtteid

praegu on elu on täpselt nii hea kui selle ise teed. Mis mulle meeldib on see et igaüks saab teha mida ise tahab- meeldib lätis rohkem siis kolid sinna, meeldib Eestis siis elad siin. kellast kellani töö ei meeldi, siis teed projekti põhiselt tööd ja ikka elu normaalne. kui näen et kuskil abi vaja hüppan sekka: külatalgud, koristus talgud, tuttavatel katuse panek jms., ei saa ma sellest essugi kasu kuid seltsis ikka segasem. Kuid niisama vinguda ja hädalada tundub minu jaoks asjatu energia raiskamine....

ja vana teema jätkuks.....
Minu jaoks on lõustaraamat pigem meelelahutus ja playlist-i hoidmise koht, sellisena teda kasutangi- huumorit peab ikka olema muidu talv pikavõitu. Olevi- ja Sulevipoeg on pigem vihje ülejäänud eesti kohta- mul on vanadest tuttavatest on jäänud eestisse üksikud, maakohas elamise rõõmud- riik jõuab mõnda kohta kord kuus, pooleks tunniks ja siis ka vilkuritega. jalgrattur- jälgjate suhtes ei ole mul eriti põdeda, igaüks näitab võõrastele nii palju kui soovib. kui emex piisavalt maksab ja mul vaba aega on siis võin südamerahuga ka nende heaks töötada :) igapäeva töö on androidi, wp ja ios-iga seotud ja õhtuti kange tahtmine vanarauaga käed õliseks teha - igaühel oma lõbu :bsmile:

huvitav et siin ei ole veel mootorsae emotikoni :)

dare to dream…
eksarmukesed: thunderace, er6n, k1200rs, gsxf600, fjr1300(gen2), r6, fz6, dr650, vtr1000, f650gs, vfr800, fjr1300(gen1), fzs600, fjr1300p(gen1), ducu scrambler, f650gs Dakar, rs125, sv1000
hetkel südant soojendamas: dr800, fjr1300p(gen3)
Kasutaja avatar

Urmas79
Tsikkel: IZ,Jawa,GSXF,R1,XL1000
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas79 »

reimps kirjutas:

Keegi peab ju talvel tuld katla all hoidma :)

Pealegi on see minu ristiretk piiratud silmaringiga inimeste, idiootide ja muude ajudoonorluseks sobimatute vastu, samuti pole mind ammu ähvardatud maha tappa. Mulle meeldib pealekauba ässitada teatud isikuid ennast ise sisse rääkima :mrgreen:

Ma salaja unistan tegelikult, et mõni haritud kalevipoeg ka sõna võtaks, sest kui vastaspool suudab ennast selgelt ja põhjendatult väljendada, siis ma tõstan talle tõesti oma kübarat - sihukesed on austust isegi veits väärt. Aga siiani on erinevates foorumites ja ka Facebookis tulnud hiljemalt järgmiseks päevaks süüdistus omasooiharuses ja soovitused erinevaid objekte sisse istuda. Eks näljane räägib ikka leivast :mrgreen:

Ma siis üritan ka sel teemal sõna võtta. Olen töötanud nii Eestis, kui ka Soomes ja Rootsis. Enam-vähem samal erialal kogu aeg. Jah, õige, olen ehitaja. Ei oma küll erialast haridust, ent kõike on võimalik õppida, kui ise vaid tahta.
Miks ma siis Eestis ei tööta? Vastus on tegelikult lihtne. Mulle meeldib mu töö, aga ma ei taha seda tasuta teha. Ja ma ei taha pärast töö tegemist kulutada aega tellija otsimisele, kes "unustas" arve maksta või "ootab" kohe saabuvat ülekannet.
Ma olen piisavalt palju vaeva näinud, et luua endale siin kliendibaas. Ma pole pidanud endale reklaami tellima. Minu tehtud tööd on minu visiitkaart ja sealtkaudu tulevad ka uued pakkumised.
Ma usun, et saaksin hakkama ka Eestis töötamisega, aga minu närvid maksavad ka midagi.
Käin iga kuu Eestis vähemalt nädala, kuna pere, sõbrad ja tuttavad on paljud ikkagi alles. Aga selle nädala saan ma pühendada täielikult endale ja oma perele. Mitte ei pea koguaeg mõtlema tööle ja rahale.
Ja et Reimpsile puid alla panna, siis kohustuslik ajateenistus on mul läbimata:) Seda põhjusel, et töötasin 90-ndate keskel kaitsejõududes pool aastat ja nägin oma silmaga mis lollus oli tolleaegne ajateenistus. Ma ei näinud mitte mingisugust mõtet tervet aastat oma elust lihtsalt maha visata.
Noh, hakake nüüd aga tampima, aga ärge näkku lööge :ner:

jalgrattur

Mina aga arvan samamoodi nagu arvab minu intellektuaalist mentor Reimps = ainult Savisaare juhtimisel muutuks elu olu Maarjamaal,vastasel juhul jätkub stagnatsioon .

reimps

Ma muutun hetkeks isiklikuks. Ei, pigem ei muutu. Muidu laskun samale tasemele. Ma ei ole kuskil puudutanud poliitkat. Ei kavatse kunagi puudutada ka. Õpi lugema. Irooniat pluss ridade vahelt lugemist proovi ka õppida. Ja saa üle oma solvumisest. Mind su kaagutamine väga ei morjenda. Ma jõuan alati vastu paugutada. Aga kahjuks oled sa suht kitsa silmaringiga. Seega väljakutse tegelikult puudub. Pigem ootan järgmist isiklikku solvangut. Muuks sa ju võimeline pole. Või oled? :)

(Panin lihtlausetega, ehk hammustad paremini läbi. Ja ära palun tituleeri mind tiitlitega, mida mul pole. Pealegi nii rumalale oleks mentoriks olemine suht häbiasi :mrgreen: )

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige

:mrgreen: Pilt Pilt Pilt

jalgrattur

hi -ii,ah-aa.

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

Pilt

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

Teema algataja
puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

Eks igaüks paneb siin oma mõõdupuu järgi

AfricanPolarBear
Tsikkel: Honda Shadow 1100cm3

Lugemata postitus Postitas AfricanPolarBear »

Minujaoks näiteks on "Kalevipoeg" kui selline ajudeta jörr, kes käib järjest 3-4 nädalat välismaal tööl, et siis nädalaks tagasi tulla, raha kõrtsi/ööklubisse/kasiinosse ühe nädalavahetusega ära kulutada ning tööle tagasiminekuks sõpradelt praamipileti raha peab laenama(asja pluss on see, et tänu nende kulutamisele saavad ju palka antud "kultuuriasutuste" töötajad).
Inimeste vastu, kes käivad Soome(Rootsi, Norra, Somaaliasse) tööle sellepärast, et perele paremat elu pakkuda(paratamatu - kõik me ei saa olla ettevõtte/osakonna vms juhid, keegi peab ka niiöelda "tavatöid" tegema - ole sa siis bussijuht, poemüüja või ehitaja), see sõna minuarust ei kehti.
Sotsialist ma pole, astmelit tulumaksu ei soovi(mida pean edukuse karistamiseks), aga niikaua kui Prismad/Selverid vms "edukad ettevõtted" maksavad inimestele 400 EUR bruto, pole ka midagi teha selles osas parata. Ise saan Eesti(eriti Eesti väljaspool Tallinnat) mõistes väga korralikku palka ja Eestist äramineku peale ei mõtle(samas never say never - kui peaks koondamis-/vallandusteate ükspäev saama, ei välista välismaale minekut).

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”