Metasas müttamiseks endurokas?
Moderaator: Moded
-
Re: Metasas müttamiseks endurokas?
sõitke rolleriga kui te ei saa natuke suurema tsikliga rajal ja metsas. nii kui natuke suurem tsikkel on siis võtab altpoolt mööda säärt jooksma ?
kellel kahtlusi on et tt ga ei saa rajal midagi teha siis aga palun lepima aja kokku ja tulge aga vaatama.
video lõpupoole tuleb yamaha tt600e belgrada 1996 aasta sileda rehvi ja vigaste amortidega, video on neile kes ütlevad et selle "suure" masinaga ei tee mitte midagi.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
No muidugi sa võid selle pommiga mõnda aega tempot üleval hoida, aga mis hinnaga? Peale kolmandat ringi hakkavad kergemate pillidega mehed sulle juba ringiga tegema.
Metsas müttamiseks hoolimata eelnevast kriitikast aga endale sobis ka LC4. Ära ei lagunenud ta mul kordagi, küll aga oli tülikas teda kuumalt välja suremisel käima peksta - sebi el. starteriga versioon Ainus kord kui ma ventika tal üldse tööle sain, oli siis kui masin oli tühikäigul ülipalava ilmaga üle 10 minuti käinud, see oli ka ainus kord.
-
see kui kaua sa tempot hoiad selle määrab juba enda füüsiline vorm. muidugi on krossikaga lihtsam kindlasti, aga jutu point oli see et masin ise on väga multifunktsionaalne. saad sõita tänaval, metsas ja ka rajal kui isu tekib. sellist siin teemas otsitaksegi ja tt jääb ka sinna hinnaklassi mida otsitakse. lc4 on ka hea variant. sõitnud lc4 ga ei ole aga olen lähemalt natuke uurinud ja tundub natukene laiem tt st ja kõrgem. aga metsas pidi olema küll päris hea masin
kas eestis mõni tt/xt baasil mägikas ka on
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Kiirus
Mul ka 600cc xje Yamaha ja metsas ülim sõita saab ka rattad maast lahti kui julgust on
-
- Tsikkel: Honda 900 CBF
- Tänatud: 4 korda
Täismõõdus krossika vastu pole LC4 ja 600TT küll mingit vastast.Olen omanud KX 500 ja CRF450R sõitnud nendega nii rajal,liivas,metsas,jääl.Siis sai huvi pärast soetatud LC4 supercomp ja proovitud igas elemendis,jah hakkama saab küll igalpool,aga ülalmainitud krossikatest jääb kiiresti ja kaugele maha.
-
ei jää ta kuskile kiiresti ja kaugele maha, profisõitjatest jah aga harrastajatega saad kõrvuti lasta julgelt.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
kohatukutt12 kirjutas:ei jää ta kuskile kiiresti ja kaugele maha, profisõitjatest jah aga harrastajatega saad kõrvuti lasta julgelt.
Ma ei saa aru, miks Sa selle TT'ga jamad?
Kui Sulle suvaline krossikas kätte anda, oleksid Eesti tipus olev sõitja
edu
-
Endast nõrgemal tasemel olevate sõitjatega võid loomulikult TT ga krossika vastu rinda pista.Võrdsel tasemel olevate sõitjatega ei teki mingit võimalustki,TT kaotab juba pidurdusmaas ja kiirenduses nii palju.Teemasse minnes on metsas müttamiseks TT ja LC4 täiesti arvestatavad rattad ja ei söö rahakotti ka nii kiiresti kui krossikas või enduro võistlustsikkel.
-
pidurdusmaa kohta ei oska öelda aga kiirenduse kohta vaidlen küll, kiirenduses rajal ei jää maha .
-
- Tsikkel: Suzuki Drz 400 sm
- Kontakt:
kohatukutt12 kirjutas:pidurdusmaa kohta ei oska öelda aga kiirenduse kohta vaidlen küll, kiirenduses rajal ei jää maha .
Sõltub millega sa kõrvuti oled ju. Enduro on ikkagi teine asi ,Aga tore kuulda,et mõni oskab ja saab, ka raskema rattaga hakkama:)!
https://www.facebook.com/Pitbikefoorum
Motovert expert-10
honda cbr125r-06
Polaris predator500-06
honda nx650 dominator92
yamaha fzr600r-93
Honda cb 500-93
Suzuki sv 650-01
Yamaha TT 600E
Husqvarna te 610e
Susuki drz 400 sm
-
no ise olin stardis näiteks 250 ja enamus 450cc krossikate vastu ja harrastajate klass oli. 1 stardisirge suutsin isegi esimeseks saada kurvis muidugi sileda rehvi ja oskamatuse tõttu jäin tahapoole, aga sellel sirgel oli kiirendus ja sain esimeseks sileda rehvi ja 2 käiguga joppas vb aga tõestab selle siiski ära et minekut ikkagi on
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Millega enne seda sõitnud olid?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Teised jauravad ehk seepärast vastu, et mets (tõmban kaardil sirge ja sõidan läbi) ja olemasolev pinnastee on siiski kaks erinevat asja. Kuskil kulmudeni samblas on ehk kergema relvaga mugavam nikerdada. Teepeal jälle suudab jõud end maksma panna, isegi kui kaalu rohkem on. Endal muidugi krossika ja endurokaga seni absull kogemust pole, seega vaatan teemat huviga kõrvalt.
-
- Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Mis sõidust täpsemalt jutt käib? MMM? Retro või migi muu klass?
Kunagi mingis teemas üritasin tagasihoidlikult sama selgitada, et sellise klassi masin rajal üsna võimekas. Juhtus täpselt sama, mis selles teemaski
Videos vist Holstre metsarada? Mina sealt hüppest oma endurtikuga kunagi nii ei lennanud
kohatukutt12 kirjutas:no ise olin stardis näiteks 250 ja enamus 450cc krossikate vastu ja harrastajate klass oli. 1 stardisirge suutsin isegi esimeseks saada kurvis muidugi sileda rehvi ja oskamatuse tõttu jäin tahapoole, aga sellel sirgel oli kiirendus ja sain esimeseks sileda rehvi ja 2 käiguga
joppas vb aga tõestab selle siiski ära et minekut ikkagi on
PUUPAADID
-
Loff kirjutas:Millega enne seda sõitnud olid?
kui mind mõtlesid siis enne seda tt600 olid mul hiinakad üks hullem kui teine, viimane mis enne tt-d oli oli 200cc qingqi supermoto.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
No selle taustal on tõesti see TT kiirendus mega.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Loff kirjutas:No selle taustal on tõesti see TT kiirendus mega.
unustasin mainida et aegajalt sai isa 600cc honda cbr bike
enamusajast saab seda kruusal peeneks lastud
need nagu enda masinad olnud mis kirja panin. rajal olen proovinud veel 450cc honda crf
250cc husqwarnat uut ja 125 uut husqwarnat 2 taktist. eelistan ise siiski endurot. istub nagu rajal ka rohkem hetkel see paremini, aga see harjumise asi muidugi
-
Proovisid 450 crf ja ei tundnud vahet TT ga?Lihtsalt arvud:Honda crf450r 41 kw 110 kg Yamaha TTR 30,6 kw 149kg.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Matemaatikast olulisem on see, et krossika raam ja vedrustus on tehtud sellistele radadele nagu videos. TT oma mitte.
-
kes ütles üldse et vahet ei tundnud ? mingi netikommentaator sattunud vist siia kes ei loe läbi üldse mitte midagi mis kirjutatakse ja ainult kommenteeritakse.
vahet on tunda, aga mina ise eelistan endurot kuna ma olen sellega harjunud.
kui sa mulle kingid krossika siis muidugi heameelega sõidan sellega, aga seni saan hakkama selle ttga ka rajal kui isu on.
teema algus on vist üldse ära unustatud mida inimene küsis... ta otsib esimeseks rattaks multifunktsionaalset ratast millega saaks kõike teha ja ma soovitan julgelt tt-d sest ise kasutangi seda igalpool.
-
Vaidlus tekkis ju väitest,et TT on rajal võrdne 450 krossirattaga,mida ta ilmselgelt pole.Selles,et TT ja LC4 saab hakkama nii rajal,metsas,liivas ja jääl olen algusest peale nõus olnud.Samuti arvan,et TT ja LC 4 on parem valik üheks multifunktsionaalseks rattaks kui mistahes krossikas.
-
ei ole väitnud et võrdne on, kiirenduse kohapealt on küll jah seda arvan ma küll. ja tee nüüd natukene vahet ka mis mudelist sa räägid kustkohast sa selle ttr võtad ? see hoopis teine masin .. belgrada on "pure dirt" masin kui aru saad nendest kahest sõnast.. ja kaaluga paned sa ka nüüd 10kg mööda
kuule, liiga palju peale võtnud netikommentaator. esiteks õpi ise kirjutama ja õiged terminid selgeks! ma ei tea mis pagana belgraadiga sina ringi lased, yamaha mudeli erinimetus on BELGARDA. ja neid belgardasid tehti 90ndatel erinevaid. nii el.starteriga kui ainult jalaga käivitusega ja väga erinevate komponentidega. sellest tulenevalt olid neil erinevad massid ja sõiduomadused.
ttr tehti 98aastal ja justnimelt see ongi see sinu "pure dirt" variant yamaha belgarda tehase koostöö masinatest.
kiirendusega on nii, et kui on masin, millel on 45kw ja kiirelt pöördesse käiv võistlusmootor (või ütleme siis lihtsalt lühikese hooldevälbaga käre mootor nagu nad krossikatel) ja see on umbes 105-110kg kaaluva komplekti peal siis MITTE MINGI VALEMIGA ei kiirenda isegi sinusugune supperkutt kohatust sellise asja kõrval võrdselt 30kw cruisermootoriga umbes 30 kilo raskema rattaga. aga jah, kuna sa vist kooli ajal füüsikatunnis just eriline mihkel ei olnud siis pole muidugi ever lootuski, et sa sellisest asjast aru võiksid saada...
"pure dirt" - puhas pask. räägi meile kuidas sina, oo inglise filoloog nendest kahest sõnast aru saad?
-
600sed võivad neljapoolestele krossikatele vastu saada küll... kui nad on Husabergid
-
sa will mine arene natukene kõva füüsik. tt l on ka oma suurema massi tõttu ka suurem haakumine pinnasega ja kergem ülesaetud pill lihtsalt kerib selle aja tühja geenius.
tule mõne krossikaga teeme ühe kiirenduse siis ja vaatame kui sa nii tark oled. ja siis võiks teha ka juba mingid panused saaksin väheke kasu ka sellest et sind õpetan.
kõlab nagu ehtne 15-aastane värskelt mopi seljast "vabaks lastud" poisike
aga miks kõik muudkui peavad sinu juurde kiirendama tulema? tule õige ise, ja panustame aga niipalju kui sa parasjagu panustama valmis oled...better be good for it though, or else i'm taking your ride
kusjuures, protip sulle ka enne kui tulema hakkab. pane omale liivakott selga, mida raskem seda parem loomulikult sest siis on pinnasega haakumine maksimumis ja saad mulle juba sirge lõpust lehvitada sel ajal kui mina oma udukerge krossikaga ikka kohapeal tühja kraabin
-
nõmme krossirajale ja dvj tule. ma näitan sulle värskelt mopi seljast tulnud poisikese sõitu siis. pärast ära siis nuta et lapseke sulle ära tegi .
-
- Tsikkel: M750,FE650E,NX650,WRE125,YZ80
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Mehed, minge rahmeldage ennast kuskil tühjaks, mõttetu möla. Mina sain kah ridade vahelt TT kohta soovitud infot, tänud selle eest. 110 kilost kerget enduurokat olen juba proovida saanud, prooviks hea meelega ka TT-d. Kui keegi mingil kindlal ajal kuskil sõidab ja oleks nõus proovida andma, andkem palun teada.
-
Aitab nüüd sellest sõrme ja m*nni võrdlemisest tõesti. Samas naljakaid argumente ja huvitavat füüsikat on suht humoorikas lugeda küll :mrgreen
Teema algatajale - proovi kindlasti LC4 ka. Pill ise on küll kõrgem, samas teravam ka
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.