Fleim: tagaratta peal sõitmine?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
mida väiksem käik seda parem:D

selle põrriga igaljuhul 1 käiguga saab tasakaalu aasendithoida umbes 30m
proovisin teisekäiguga kah aga polnud õigeid riideid selgas ja umbes 40 mööda asvalti mingi tressipluusi ja teksadega eiolnud lõbus:P paar nädalat kärnas poiss olnud. Järgmine kord panen kyll end riidesse:P

bikemeestel http://www.ononewheel.com/the_machine.php
pange endale kah selline asi taha ja on piiri hoopis lihtsam tynnetada harjutamiseks

-
Teema algataja
pange endale kah selline asi taha ja on piiri hoopis lihtsam tynnetada harjutamiseks Very Happy
Selline asi võib vajalikuks osutuda aga samas on ta nagu abirattad, mõelge nüüd kas ikka läheks rahva ette sellega oma wheelie`si näitama, kui siis ainult privaatses kohas harjutaks.
Selline esirattale panna ja piduriga ühendada siis läheks stoppie päris huvitavaks

-
Teema algataja
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
külavahel pole mõtet bikiinidega harjutama minna - Aga kui too cbr on 75 kw siis ei tohiks veitsa siduriga aidates probleem olla väiksel kiirusel tagarattasse saada.Chevelle kirjutas:Tahaksin osata, aga ei oska. Kui kogemusi rohkem ja tunnetus parem, siis ehk õpin ära![]()
Kogemata olen iz planetal 2 korda esiratta maast lahti saanud, olin siis 13 ja see oli üsna...hirmus
Aga traktoriga tagaratastel sõitmine on tuttavam teema. Issi õpetas
kui korralik varustus olemas on siis arvatavasti kevadel Aravete rajal esimeste soojade tulekul nii proffe,algajaid kui edasijõudnuid sõitu harjutamas ja tõenäoliselt ei pane ka keegi pahaks kui 10 - 15 mintsa soovijad tagaratast harjutada tahavad. Ise küll plaanin kuna takkajärgi mõldes pole just linnavahe kõige turvalisem õppimiskoht
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Teema algataja
hmm

mix siin foorumikasutajad sellised kadekopsikud on

-
Teema algataja
-
Teema algataja
Igal asjal on ka omad piirid!calmira kirjutas:ei saa aru neist "tsikkli vendadest" kes tagarattas ei sõida, kiirust ei yleta, foori taga esimeseks ei roni, kurat kas sa ostad selle ratta lakkumiseks ja teistele näitamiseks või sõidumõnu pärast?
Teemasse siis: Ise olen ca 50-70m sõita suutnud tagatattal, seda siis XJ600'ga. kahel korral on juhus olnud kui oleks üle tulnud, aga õnneks pidurdas mootoriga tagasi.
Sel suvel sõitsin esimest korda CZ 500cc'ga. paigalt startides juba paratamatult kiskus esiratta lahti, ei jõudnud jalgugi jalaraudadele panna.
Ja sel samal päeval tõmbasin üle ka selle, muidugi ilma erilise varustuseta, ainult nahktagi ja kiiver. Õnneks oli põllupeal, aga jalalaba jäi ratta alla ja nüüd siis juba kuu aega tagasi aga ikka annab tunda tsikliga käiku vahetades.
Enam eriti ei julge proovida, rattale ka pikemat iga soovides.

http://www.janmartransport.ee/moto
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Tonuk kirjutas:Nägin eile Kristiine Statoilis isikut, kel istumise all Benelli Tornado Naked Tre Sport 1130. Tema väitel selle rattaga nö. üle tõmmata pole võimalik, kuna teatud kaldenurgast laseb mootor automaatselt pöörded maha. Sama süsteem pidavat olema ka teistel uuematel ratastel, näiteks R-1-l. Oskab keegi kommenteerida, vastab see tõele?
Tõsi uuematel ratastel on küll loodid sees kuid siiski ei takista see hea tahtmise korral üle saamist, kõik on ikkagi kinni selles puksis mis sadulas on
-
Teema algataja
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
http://galen.localhost.ee/Tuule/Ratrace/index.html
ja niilihtne se ongi. natuke julgust tasakaalutunnet ja tuleb
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Teema algataja
igatahes, väike nipp, mida ise hiljuti proovisin, seiske tagaistuja jalaraudadele ja tõuske oma istmelt, oleneb muidugi rattast, mina oma 93 a. cbr 900ga saan ratta enamvähem püstloodi 3000 pöörde peal hetkeks gaas maha-gaas peale.tund harjutamist ja kümnest meetrist sai 150 m. koguaeg küll selline tunne et läheb üle, kuna ratas päris tihti tasakaaluta olekus, aga siiamaani esirattale maandunud. nina maha siis kui ratas hakkab küljepeale kalduma, nagu et trajektoorilt kõrvale või kui tuleb esimese käigu piiraja. aga loomulikult on ka need takistused ületatavad;)igatahes kõvasti parem sõita kui näed kuhu sõidad s.t vaatad üle ratta nina. loomulikult harjutamise ja julguse asi.
ulmefm kirjutas:Tonuk kirjutas:Nägin eile Kristiine Statoilis isikut, kel istumise all Benelli Tornado Naked Tre Sport 1130. Tema väitel selle rattaga nö. üle tõmmata pole võimalik, kuna teatud kaldenurgast laseb mootor automaatselt pöörded maha. Sama süsteem pidavat olema ka teistel uuematel ratastel, näiteks R-1-l. Oskab keegi kommenteerida, vastab see tõele?
Tõsi uuematel ratastel on küll loodid sees kuid siiski ei takista see hea tahtmise korral üle saamist, kõik on ikkagi kinni selles puksis mis sadulas on
Muuseas need seadeldised mis sinna vahele käivad maksavad rohkem kui see benelli
Olen proovinud oma Suzuki DR800 ka tagaratta peal sõita, kuid eriti hästi veel ei oska, ega julge ka eriti gaasi keerata.
Äkki DR800 võtavad ühendust, saaks muljetada, ning niisama juttu ajada.
PArim katse, mis video peal on jäänud.
http://toru.ee/view/8835dd61f271
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
RaPtile kirjutas:Olen proovinud oma Suzuki DR800 ka tagaratta peal sõita, kuid eriti hästi veel ei oska, ega julge ka eriti gaasi keerata.
Äkki DR800 võtavad ühendust, saaks muljetada, ning niisama juttu ajada.PArim katse, mis video peal on jäänud.
TULE UUESTI
Raigo kirjutas:RaPtile kirjutas:Olen proovinud oma Suzuki DR800 ka tagaratta peal sõita, kuid eriti hästi veel ei oska, ega julge ka eriti gaasi keerata.
Äkki DR800 võtavad ühendust, saaks muljetada, ning niisama juttu ajada.PArim katse, mis video peal on jäänud.
http://toru.ee/view/8835dd61f271TULE UUESTI
Tulen, tulen.
Märkasin, et sõber eriti ei kontrolli ennast kaamera taga, karjub igasugu asju.
-
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
RaPtile kirjutas:Olen proovinud oma Suzuki DR800 ka tagaratta peal sõita, kuid eriti hästi veel ei oska, ega julge ka eriti gaasi keerata.
MEGAIRW.
Deem, ma ei saa aru miks see tagarattal sõit nii oluline on kui muu sõiduoskus ka niikuinii puudu on .
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.