Fleim: tagaratta peal sõitmine?

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

asdf123

Lugemata postitus Postitas asdf123 »

Noo ise hakkasin augusti algul proovima ja praeguseks ajaks saan nii 100-150m jupid ikka sõidetud. GasGas 125 SM, aga noh pole õiget punkti seega lappan lihtsalt kuni kuuenda käiguni läbi ja sõidan :lol:

Teema algataja
dirtyboy18

mida väiksem käik seda parem:D

Lugemata postitus Postitas dirtyboy18 »

harjutan hetkel ühe hiina võrriga tagarattal sõitu tegu siis trendimporti omaga (jalgrattaga paar aastat ahrjutand ja üle 50m ei ole saand ei kujuta ette milles asi) :shock:
selle põrriga igaljuhul 1 käiguga saab tasakaalu aasendithoida umbes 30m
proovisin teisekäiguga kah aga polnud õigeid riideid selgas ja umbes 40 mööda asvalti mingi tressipluusi ja teksadega eiolnud lõbus:P paar nädalat kärnas poiss olnud. Järgmine kord panen kyll end riidesse:P
:D
bikemeestel http://www.ononewheel.com/the_machine.php
pange endale kah selline asi taha ja on piiri hoopis lihtsam tynnetada harjutamiseks :D

Teema algataja
Roadcleaner

Lugemata postitus Postitas Roadcleaner »

bikemeestel http://www.ononewheel.com/the_machine.php
pange endale kah selline asi taha ja on piiri hoopis lihtsam tynnetada harjutamiseks Very Happy

Selline asi võib vajalikuks osutuda aga samas on ta nagu abirattad, mõelge nüüd kas ikka läheks rahva ette sellega oma wheelie`si näitama, kui siis ainult privaatses kohas harjutaks.

Selline esirattale panna ja piduriga ühendada siis läheks stoppie päris huvitavaks :roll: :lol: :lol:

Teema algataja
Chevelle

Lugemata postitus Postitas Chevelle »

Tahaksin osata, aga ei oska. Kui kogemusi rohkem ja tunnetus parem, siis ehk õpin ära :wink:

Kogemata olen iz planetal 2 korda esiratta maast lahti saanud, olin siis 13 ja see oli üsna...hirmus :twisted:

Aga traktoriga tagaratastel sõitmine on tuttavam teema. Issi õpetas :D
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

Chevelle kirjutas:
Tahaksin osata, aga ei oska. Kui kogemusi rohkem ja tunnetus parem, siis ehk õpin ära :wink:

Kogemata olen iz planetal 2 korda esiratta maast lahti saanud, olin siis 13 ja see oli üsna...hirmus :twisted:

Aga traktoriga tagaratastel sõitmine on tuttavam teema. Issi õpetas :D
külavahel pole mõtet bikiinidega harjutama minna - Aga kui too cbr on 75 kw siis ei tohiks veitsa siduriga aidates probleem olla väiksel kiirusel tagarattasse saada.
kui korralik varustus olemas on siis arvatavasti kevadel Aravete rajal esimeste soojade tulekul nii proffe,algajaid kui edasijõudnuid sõitu harjutamas ja tõenäoliselt ei pane ka keegi pahaks kui 10 - 15 mintsa soovijad tagaratast harjutada tahavad. Ise küll plaanin kuna takkajärgi mõldes pole just linnavahe kõige turvalisem õppimiskoht
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

henri150 kirjutas:
ma nagu sõitsin sõbra rattaga... oojeee kurvis oli külg õhus... sõitsin kahe ratta peal. ma olen niiii proo :P
kustuta ise ära oma post

Teema algataja
teedukaz

hmm

Lugemata postitus Postitas teedukaz »

mul oleks kohe küsimus et mix te mootorratta ostsite ? teil on ju auto olemas :? jalgrattas sobiks rohkem niisama punktist A punktini B :? mina näiteks adrenaliini ja extreemsuste jaoks ? mis te arvate ... misasi on tagarattal sõit ? kas mitte pole see adrenaliini ja extreemsuse lagi :? mina arvan küll et on...

mix siin foorumikasutajad sellised kadekopsikud on :) küll te ära õpite pole hullu ;)
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

woh... ma siis hakkan kah ikka õppima tagarattal sõitu.
lugesin ja mõtlesin, et ei hakka, aga see teedukaze kommentaar pani ikka prioriteedid paika!
Kasutaja avatar

ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

MotoMell kirjutas:
ehh, rääkides traktoritest, siis t25ga pole lühemate otsta tagarattal läbimisega mingeid probleeme. eriti uhke veel siis kui kopa taga kive täis on ja 2. käiguga minek on...:P

Sellist asja ise ka tehtud, traktoriks oli aga T40 AM

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

RaPtile kirjutas:
MotoMell kirjutas:
ehh, rääkides traktoritest, siis t25ga pole lühemate otsta tagarattal läbimisega mingeid probleeme. eriti uhke veel siis kui kopa taga kive täis on ja 2. käiguga minek on...:P

Sellist asja ise ka tehtud, traktoriks oli aga T40 AM

Oli see post nüüd vajalik ? :D

Teema algataja
Goldec

Lugemata postitus Postitas Goldec »

Teema algataja
calmira

Lugemata postitus Postitas calmira »

ei saa aru neist "tsikkli vendadest" kes tagarattas ei sõida, kiirust ei yleta, foori taga esimeseks ei roni, kurat kas sa ostad selle ratta lakkumiseks ja teistele näitamiseks või sõidumõnu pärast?

s3rza

Lugemata postitus Postitas s3rza »

calmira kirjutas:
ei saa aru neist "tsikkli vendadest" kes tagarattas ei sõida, kiirust ei yleta, foori taga esimeseks ei roni, kurat kas sa ostad selle ratta lakkumiseks ja teistele näitamiseks või sõidumõnu pärast?
Igal asjal on ka omad piirid!

Teemasse siis: Ise olen ca 50-70m sõita suutnud tagatattal, seda siis XJ600'ga. kahel korral on juhus olnud kui oleks üle tulnud, aga õnneks pidurdas mootoriga tagasi.
Sel suvel sõitsin esimest korda CZ 500cc'ga. paigalt startides juba paratamatult kiskus esiratta lahti, ei jõudnud jalgugi jalaraudadele panna.
Ja sel samal päeval tõmbasin üle ka selle, muidugi ilma erilise varustuseta, ainult nahktagi ja kiiver. Õnneks oli põllupeal, aga jalalaba jäi ratta alla ja nüüd siis juba kuu aega tagasi aga ikka annab tunda tsikliga käiku vahetades.
Enam eriti ei julge proovida, rattale ka pikemat iga soovides. :D

Tonuk

Lugemata postitus Postitas Tonuk »

Nägin eile Kristiine Statoilis isikut, kel istumise all Benelli Tornado Naked Tre Sport 1130. Tema väitel selle rattaga nö. üle tõmmata pole võimalik, kuna teatud kaldenurgast laseb mootor automaatselt pöörded maha. Sama süsteem pidavat olema ka teistel uuematel ratastel, näiteks R-1-l. Oskab keegi kommenteerida, vastab see tõele?

Teema algataja
cobra

Lugemata postitus Postitas cobra »

Olete vahel võtnud sellise üle 100 kilose sõbra taha istuma ja siis esimesed foorid rahulikult startinud nagu tavaliselt. Kergemalt ja sujuvamalt ei ole ma ennem tagarattasse saanudki :D

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Kahekesi Planetaga. Esimene käik, korraks gaasi ja juba oligi esiratas maast lahti ja selja tagant saadeti p*tsi.

Teema algataja
ulmefm

Lugemata postitus Postitas ulmefm »

Tonuk kirjutas:

Nägin eile Kristiine Statoilis isikut, kel istumise all Benelli Tornado Naked Tre Sport 1130. Tema väitel selle rattaga nö. üle tõmmata pole võimalik, kuna teatud kaldenurgast laseb mootor automaatselt pöörded maha. Sama süsteem pidavat olema ka teistel uuematel ratastel, näiteks R-1-l. Oskab keegi kommenteerida, vastab see tõele?

Tõsi uuematel ratastel on küll loodid sees kuid siiski ei takista see hea tahtmise korral üle saamist, kõik on ikkagi kinni selles puksis mis sadulas on :)

Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Hea jutt...

Teema algataja
YxPriit

Lugemata postitus Postitas YxPriit »

Kasutaja avatar

417

http://galen.localhost.ee/Tuule/Ratrace/index.html

ja niilihtne se ongi. natuke julgust tasakaalutunnet ja tuleb

Teema algataja
jan03

Lugemata postitus Postitas jan03 »

igatahes, väike nipp, mida ise hiljuti proovisin, seiske tagaistuja jalaraudadele ja tõuske oma istmelt, oleneb muidugi rattast, mina oma 93 a. cbr 900ga saan ratta enamvähem püstloodi 3000 pöörde peal hetkeks gaas maha-gaas peale.tund harjutamist ja kümnest meetrist sai 150 m. koguaeg küll selline tunne et läheb üle, kuna ratas päris tihti tasakaaluta olekus, aga siiamaani esirattale maandunud. nina maha siis kui ratas hakkab küljepeale kalduma, nagu et trajektoorilt kõrvale või kui tuleb esimese käigu piiraja. aga loomulikult on ka need takistused ületatavad;)igatahes kõvasti parem sõita kui näed kuhu sõidad s.t vaatad üle ratta nina. loomulikult harjutamise ja julguse asi.

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

ulmefm kirjutas:
Tonuk kirjutas:

Tõsi uuematel ratastel on küll loodid sees kuid siiski ei takista see hea tahtmise korral üle saamist, kõik on ikkagi kinni selles puksis mis sadulas on :)

Muuseas need seadeldised mis sinna vahele käivad maksavad rohkem kui see benelli

Kasutaja avatar

ht99

Olen proovinud oma Suzuki DR800 ka tagaratta peal sõita, kuid eriti hästi veel ei oska, ega julge ka eriti gaasi keerata.
Äkki DR800 võtavad ühendust, saaks muljetada, ning niisama juttu ajada.

PArim katse, mis video peal on jäänud.
http://toru.ee/view/8835dd61f271

Kasutaja avatar

417

kuna ktm on ribadeks siis sai yzf ette võtta

nagu ikka natuke julgus natuke gaasi ja tuleb

http://galen.localhost.ee/Tuule/vaimuv2 ... 1004f.html

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

RaPtile kirjutas:

Olen proovinud oma Suzuki DR800 ka tagaratta peal sõita, kuid eriti hästi veel ei oska, ega julge ka eriti gaasi keerata.

TULE UUESTI

Kasutaja avatar

ht99

Raigo kirjutas:
RaPtile kirjutas:

TULE UUESTI

Tulen, tulen.
Märkasin, et sõber eriti ei kontrolli ennast kaamera taga, karjub igasugu asju.

Kasutaja avatar

Hendri
Tsikkel: Z1000
Tänanud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas Hendri »

Aga mina istun oma võrri peal ja nutan kui kasutajad bash ja rix125 tagarattal mööda sõidavad :D

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

pärnus ka paar tyypi aprilia supermotodel, punast või oranzi värvi harrastavad tagumise ratta sõitu

KOndimootor
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

raitonrait2 kirjutas:

pärnus ka paar tyypi aprilia supermotodel, punast või oranzi värvi harrastavad tagumise ratta sõitu

Ja edasi...?

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

RaPtile kirjutas:

MEGAIRW.

Deem, ma ei saa aru miks see tagarattal sõit nii oluline on kui muu sõiduoskus ka niikuinii puudu on :).

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”