Järve äärde chillima IV, 5-7 august 2011,info I postituses.
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 25 korda
Re: Järve äärde chillima IV, 5-7 august 2011,info I postitus
Mitte ma asukoha vahetuse peale pahane oleks aga Raiki ja Piipz - kas arvate et järgmistel kordadel peale teie keegi hääletada viitsib?
Terv
Kris.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Raiki kirjutas:Kuna on tekkinud selline totakas olukord, et keegi ei tea kuhu seal Paunküla veehoidla juures minna, siis arutasime Piipzuga kähku asja läbi ja oleme vastikud
Järve äärde chill vol. IV toimub Pärnumaal Rae järve ääres
![]()
http://www.rmk.ee/teemad/looduses-liiku ... keala/1511Ärge siis pikka viha pidage ...
Mis te jonnite, et keegi ei tea kuhu tulla. Ega esimesel aastal ka asukoht meetri täpsusega paigas olnud ja jõuti ikka kohale. Ega see veehoidla seal nüüd nii lõpmatult suur ka pole ja telefonilevi võiks seal ka olemas olla. Lihtsalt võiks olla üks kontaktisik, kes eeldatavasti jõuab esimesena kohale, leiab omale koha ja seejärel juhatab vajadusel ka teisi.
-
Teema algataja - Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
miu kirjutas:Hästi panete. Teeme nüüd jälle uue hääletuse, kes läheb ja kes võib-olla läheb või midagi sellist?
Sa niikuinii poleks sinna tulnud ju, mis vahet sul enam on.
Lisahääletused olid pigem hobi korras, et kas tuleb ja võib-olla tuleb jne. Keegi ei käsi nendel klikkida.
korben kirjutas:Hästi panete poisid...Paunkülla oleks palju rohkem rahvast tulnud.
Kuhu kohta Paunkülla? Lihtsalt ümber järve tiirutama? Mina näiteks poleks praeguse seisuga enam sinna läinud. Keegi vast ei lähe kuskile päris ehku peale.
Fos kirjutas:see on küll feil nüüd.
![]()
Eriti mõttekas oli üldse hääletada.
Sellega olen ma 100% nõus. See tõepoolest on feil Aga no kui ei saa kohta paika, siis ei hakka katsetama.
Isegi seda ju ei tea, kuskohas peldikus käia, ei julge ju kutsuda inimesi kokku mingisse lambikohta.
Arvasin, et paunküla äärne on paremini organiseeritud aga ei ole ju.
kris. kirjutas:Mitte ma asukoha vahetuse peale pahane oleks aga Raiki ja Piipz - kas arvate et järgmistel kordadel peale teie keegi hääletada viitsib?
Ka sul on õigus, selline edasi-tagasi kantimine pole kunagi üldsusele hea ja nii mõnigi võib solvuda. Ma tahtsin lihtsalt inimestele head
Loodetavasti ikka viitsib, sest kuna tegemist on mittetulundusüritusega ja teoreetiliselt pole tegu isegi üritusega, vaid chilli rahva kokkutulekuga, siis oleks ikka vahva, kui keegi tuleks. Mitte kedagi ei põlata ära, see on täiesti kindel. Inimeste arv pole ka oluline, ei ole plaanis sellega kellegi ees uhkustada.
Loodan, et teile Pärnu meeldib Ja Tali kindlasti viitsib sealt kohast korra veel läbi sõita.
Ning kuna see hääletamine nii keeruline tundub, siis võib ka nii teha, et edaspidi ei pane seda hääletuse alla. Tegin seda siiamaani sellepärast, et see on kuidagi heaks tavaks, kuid kui inimesed asjaga nõus on, võin proovida ka ise valida mingi koha ära, käia seal kohal ning panna asi juba pikalt ette lukku. Nii ei tekiks arusaamatusi, nagu praegune. Usaldasin Paunküla kohta pimesi, vabandan veelkord.
Ivoonu
- saan aru küll, mida sa mõtled, aga jube hea on teoritiseerida, kuid mitte üldse nii hea praktiseerida. Kes on see kes läheb esimesena kohale ja usaldab enda vaistu õige asukoha valikul?
Kuna nädal aega jäänud ja Indumen oli ainuke, kes sealt pmst tulemusteta läbi sõitis, siis ei hakka riskima sellega, et ainult helistamise peale kõik sinna kohale jõuavad.
Aga sa ju tuled ikka eksju
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Piipz kirjutas:Ivoonu
- saan aru küll, mida sa mõtled, aga jube hea on teoritiseerida, kuid mitte üldse nii hea praktiseerida. Kes on see kes läheb esimesena kohale ja usaldab enda vaistu õige asukoha valikul?
Kuna nädal aega jäänud ja Indumen oli ainuke, kes sealt pmst tulemusteta läbi sõitis, siis ei hakka riskima sellega, et ainult helistamise peale kõik sinna kohale jõuavad.
Aga sa ju tuled ikka eksju
Ivoonu kahjuks ei tule see kord ja tal on vägagi mõjuv põhjus
Ma usun, et see kohavahetus ei muuda ürituse väärtust. Veehoidla juures oleks kohalejõudmisega vägagi suured segadused kui keegi lihtsalt läheb ja reedel koha paika paneb. Praktikas peaaegu teostamatu.
Vaatame asja positiivselt: chill ju toimub 100-200km. siia sinna ei tohiks ju nii ületamatu kaugus olla
Raiki kirjutas:Piipz kirjutas:Ivoonu
Aga sa ju tuled ikka eksjuIvoonu kahjuks ei tule see kord ja tal on vägagi mõjuv põhjus
Ma usun, et see kohavahetus ei muuda ürituse väärtust. Veehoidla juures oleks kohalejõudmisega vägagi suured segadused kui keegi lihtsalt läheb ja reedel koha paika paneb. Praktikas peaaegu teostamatu.Vaatame asja positiivselt: chill ju toimub
100-200km. siia sinna ei tohiks ju nii ületamatu kaugus olla
Ise küll pole seni osa võtnud, kuid miks inimesed pirtsutavad? Eesti piires kohale sõita, telkida, kala püüda - vahet pole kas see on Paunkülas või Pärnus. Eesti!
Tõsi, on küll, kui 100 km on ületamatu kaugus.
Edu seekordsete chillipäevade kordaminekul!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Ma tuleks hea meelega aga ei saa, kuna millalgi augustikuu jooksul kolib meile üks patsidega mudel koju sisse ja ma pean selleks puhuks Tartu lähikonnas olema, et saaks teha ühe kiire reageerimise.
Teispäeval olen seal kandis liiklemas, lähen vaatan Rae järve platsi üle.
Üritan osaleda(tahaks,varem pole pihta saanud) kui naine midagi muud tegevust/sõitu samale ajale välja ei mõtle.
Tervitades Gulfstream.
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 46 korda
- Kontakt:
hea et vähemalt asi nii laabus.
sai nädalavahetusel suguvõsa kokkutulekul käidud ca 93 inimest. ja toimus see samuti järve ääres kuskil Tilsi külje all. Et järgmine aasta võib isegi uurida kui rahval huvi on. Ruumi on, grillitarbed on, välikäimla on, paadisild on ja isegi aerupaat on peremehe enda oma. tagatipuks kui joogipuudus kimbutama hakkab siis hoovi peale seisab ka kauppa-auto, peremees sõidab kohalikku ringi.
Kohaliku järve kala isegi sai maitsta
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
jan22 kirjutas:Teispäeval olen seal kandis liiklemas, lähen vaatan Rae järve platsi üle.
Üritan osaleda(tahaks,varem pole pihta saanud) kui naine midagi muud tegevust/sõitu samale ajale välja ei mõtle.Tervitades Gulfstream.
Ma täna ei jõudnudki. Võta minuga homme ühendust, kui minema sätid, mul isegi sildid juba tehtud . Päeval olen Sindi kandis.
Tambet
53464339

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Käisin vaatasin üle Rae järve telkimisala ja sealt ära sõites tegin mõned pildid, et näha millised viidad ja milline tee sinna viib. Kellel pole GPS-i või ei viitsi kaarti uurida siis koostasin lollikindla teejuhise koos piltidega.
Pildid siin:
http://live.hot.ee/gallery/show_gallery?id=2180006
Kes tuleb Pärnust, sõidab linnast välja Riia suunas ja järgmine suurem teerist, sealt vasakule Pärnu-Valga mnt. Sõidad edasi julgelt kuni tuleb järgmine suur teerist Tallinn- Pärnu-Ikla mnt või Valga-Uulu mnt (pilt) ja suund paremale näitab viit Häädemeeste (pilt) ja sealt edasi sõita ka julgelt kuni viit suunab RMK Rae järv (pilt) poole, eelnevad teelõigud olid asfalt aga viimase sildi suunas 7km läheb kruusatee ja üsna kitsas, mulle tuli seal lauluga üks Audi vastu. Varsti tuleb teerist vasakult samasugune rada ja taas viit RMK Rae järve telkimisala. Sealt edasi sõites tuleb vastu järgmine RMK suunaviit telkimisala 500m ja kohe peaks näha olema Rae järv vasakul, sealt sõida vaikselt edasi ja otsi endale sobiv parkimiskoht.
Kes tuleb Tartust, Viljandist, Abja-Paluoja suunalt või Kilingi-Nõmme teeristilt (alevisse ei lähe) siis samuti sõidad julgelt mööda Valga-Pärnu mnt. kuni viit näitab Häädemeeste (pilt), keerad vasakule Tallinn-Pärnu-Ikla mnt- või Valga-Uulu mnt. (pilt) ja sealt edasi sõita ka julgelt kuni viit suunab RMK Rae järv (pilt) poole, eelnevad teelõigud olid asfalt aga viimase sildi suunas 7km (tundus küll lühem) läheb kruusatee ja üsna kitsas, mulle tuli seal lauluga üks Audi vastu. Varsti tuleb teerist vasakult samasugune rada ja taas viit RMK Rae järve telkimisala. Sealt edasi sõites tuleb vastu järgmine RMK suunaviit telkimisala 500m ja kohe peaks näha olema Rae järv vasakul, sealt sõida vaikselt edasi ja otsi endale sobiv parkimiskoht
Seal on mitu lõkkekohta, 2-3 katusega einelauada, puukuur, 2kohaline wc, lastele liivakast, liumägi kiikumis- ja ronimislinnak, ujumissild, palju ruumi telkimiseks, kruusakattega autoparkla. Võimalik autoga lausa lõkkekoha kõrvale sõita. Käisin seal ringi t-särgi ning lühkarite väel ja ei häirinud mind parmud ega muud satikad, üsna ok oli kl.18 aegu seal ringi uurida.
Tambet,helistan kui lähipäevadel(puhkan siin) aega saan.
Tervitades Gulfstream.
5076654
Tundub normaalne koht olevat igatahes. Seega rohkem tolerantsi ja vahet ju pole mis maanteed pidi kohale vurada. Kellele siis kõlbab ja kellele mitte
-
Mina stardin siis Tartu Lõunakeskuse Statoilist kell 18,45
Kes soovivad need liituvad
NB! Kas Tartu-Tõrva-Pärnu tee on sõidetav? Ei tahaks üle Viljandi minna, kuna seal pikalt teetööd.
Tõrva-Pärnu on OK! Tartust Tõrvasse tuleks aga Jõgeveste kaudu sõita! Rõngu-Tõrva on remondis!
-
goal kirjutas:Tõrva-Pärnu on OK! Tartust Tõrvasse tuleks aga Jõgeveste kaudu sõita! Rõngu-Tõrva on remondis!
Mõtled seda teed siis?
http://maps.google.com/maps?saddr=Stato ... mra=ls&z=9
Raiki kirjutas:goal kirjutas:Tõrva-Pärnu on OK! Tartust Tõrvasse tuleks aga Jõgeveste kaudu sõita! Rõngu-Tõrva on remondis!
Mõtled seda teed siis?
http://maps.google.com/maps?saddr=Stato ... mra=ls&z=9
Jah, seal on übersõiduviidad ka väljas!
-
Ilm tõotab ka täitsa OK tulema
http://www.yr.no/place/Estonia/P%C3%A4r ... /long.html
-
- Kontakt:
Mul oleks jälle vaja oma fotokas kellelegi kaasa sokutada.
Saag ka vöib-olla.
-
Piipz kirjutas:Mul oleks jälle vaja oma fotokas kellelegi kaasa sokutada.
Saag ka vöib-olla.
Ära õnge maha unusta
-
- Kontakt:
teoorias ma seekord tulen natuke vähem pungil pagasiruumiga, mitte et eelmine kord ruumipuudust oleks olnud, võin samuti seekord transpordiga toetada, näiteks keegi tahab kasti viina võtta, pole probleemi
-
- Kontakt:
indumen kirjutas:teoorias ma seekord tulen natuke vähem pungil pagasiruumiga, mitte et eelmine kord ruumipuudust oleks olnud, võin samuti seekord transpordiga toetada, näiteks keegi tahab kasti viina võtta, pole probleemi
![]()
Naine istub seekord salongis?
P.S. Sael on nüüd tutikas kett, vabandan eelmise keti pärast
-
- Kontakt:
sai täna pärnus käidud, jube palju soomlasi ja lätlasi tee peal pidurdamas ja kolm teeremondi lõiku ka pärnu maanteel, sinivalged kiusasid kahe autoga täpselt keset ühte remonditavat ala, üks plastiku mees oli parasjagu hammaste vahel
ei jõua reedet oodata saaks väikse chilli ära teha
Piipz, naise panen seekord kindalaekasse peitu
-
- Kontakt:
Teen seekord särje pyydmiseks special jahuvärgi ka, mis ei tule nii kergelt konksu ostast ära, kui tavaline sai.
-
Tervitused chillirahvale! Käisin jaapanlannaga eile hilisõhtul Rae järve ääres mõttega miskid sildid kuskile üles panna. Ja ehmatasin ennast kangeks. Nimelt oli seal palju rahvast ja enamus mõnusamaid telkimiskohti ära võetud (nädala keskel, rsk). Rääkisin ka mõne sõna juttu ühe seal puhanud provvaga, kelle sõnutsi vabastavad näiteks nende seltskond tagumise (kõige mõnnama minumeelst) nurga reede lõunaks orienteeruvalt. Ta arvas, et siis oleks hea, kui keegi meie omadest oleks seal platsis, paneks mingi telgi üles ja teeks tigedat motoinimese nägu. Siis ehk ei tikuks keegi sinna nurka rohkem kontvõõraks. Mingid sildid ei pidavat seal kedagi tagasi hoidma- tõmmatakse oma laager püsti ja asi mutt.
Siit siis üleskutse: kas keegi saab nii vara platsi tulla, et ei tekiks hiljem tobedat olukorda. Noh nii millalgi lõuna ajal. Ise olen 17-ni tööl, peale selle koerakusetamine, noorik kaasa ja järve poole tuld!
Aga koht, va kurask, on jumalik!
Ja Piipz, sunnik, võta toru, kui Sulle helistatakse!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
-
- Kontakt:
Kui see vastamata köne oli sult, Tali, siis ma selleks ajaks juba magasin, sorry.
A panen numbri kirja, tegelt helistangi varsti tagasi juba.
Sildid polegi vööra rahva hirmutamiseks vaid pigem omadele teadmiseks. Kuna tegemist on RMK platsidega, siis neid ei olegi vöimalik tegelikult ju päris kinni panna. Ning mis puutub vöörastesse nägudesse, siis oletame et meid on rohkem, nad ise kolivad vaikselt eemale. Minuteada Peipsi ääres oli umbes sama situatsioon, ei mingeid probleeme
Ise hakkan Tallinnast liikuma umbes 15 ja 16 vahel, kuna ma pole oma kompsudega väga kiire, siis läheb kuskil 3 tunni ringis sinna platsini.
-
- Kontakt:
tali kirjutas:Tervitused chillirahvale! Käisin jaapanlannaga eile hilisõhtul Rae järve ääres mõttega miskid sildid kuskile üles panna. Ja ehmatasin ennast kangeks. Nimelt oli seal palju rahvast ja enamus mõnusamaid telkimiskohti ära võetud (nädala keskel, rsk). Rääkisin ka mõne sõna juttu ühe seal puhanud provvaga, kelle sõnutsi vabastavad näiteks nende seltskond tagumise (kõige mõnnama minumeelst) nurga reede lõunaks orienteeruvalt. Ta arvas, et siis oleks hea, kui keegi meie omadest oleks seal platsis, paneks mingi telgi üles ja teeks tigedat motoinimese nägu. Siis ehk ei tikuks keegi sinna nurka rohkem kontvõõraks. Mingid sildid ei pidavat seal kedagi tagasi hoidma- tõmmatakse oma laager püsti ja asi mutt.
Siit siis üleskutse: kas keegi saab nii vara platsi tulla, et ei tekiks hiljem tobedat olukorda. Noh nii millalgi lõuna ajal. Ise olen 17-ni tööl, peale selle koerakusetamine, noorik kaasa ja järve poole tuld!
Aga koht, va kurask, on jumalik!
Ja Piipz, sunnik, võta toru, kui Sulle helistatakse!
selle provva kontakti võtsid ? või maandumiskoha koordinaadid? üleskutse siinkohal vast pärnakatele või kui keegi veel augustist puhkust on suvatsenud võtta saab varem kohale lipu maasse lüüa ja bikeri nägu teha
-
Ei võtnud kontakti. Aga ega sellest kasu poleks olnud ka, kui keegi varem kohale minna ei saa. Provva arvas, et nemad lahkuvad pigem ennelõunasel ajal, aga ei soovitanud väga õhtu peale jätta tulekut- siis pidi täpselt pekkis olema. Ta arvas, et liiga vara puhkajad sinna ei laeku.

-
- Kontakt:
pole hullu, kui Grim Reaper (mina luukere maskiga ja mootorsaag seljal) kohale ilmub siis on meil ka körvaltplatsid vabad.
okok, lööpida vöib ju.. aga tegelt jah, kes läheb varem kohale, on tubli ja saab 5 punkti
-
Piipz kirjutas:pole hullu, kui Grim Reaper (mina luukere maskiga ja mootorsaag seljal) kohale ilmub siis on meil ka körvaltplatsid vabad.
Plää, see oleks ülikõva!
Endal mul vist küll ei õnnestu kuidagi enne kuut kohal olla.
Ja olin küll mina see, kes Sulle eile peale kella 22 helistas. Sry, mul lapsed suured ja olen selline ööloom tüüpi .

Päevast,
Rääkisin naisega läbi,läheb ajab üksi asju Tartus ja saan ise hommikust (minul algab avatud silmadega kl.10-st) sinna patrullima minna.
Kui kohal olen annan teada,kuidas lood on,juhul kui Elisal seal levi on!