naised selles foorumis?
Moderaator: Moded
- teemasid võivad alustada ainult naised
- naised küsivad/arvavad/räägivad kuidas oskavad, mehed vastavad siis kui midagi asjalikku on öelda,
- rumalaid küsimusi pole olemas,
- meeste algatatud teemad leiavad siin kiire lõpu
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
Re: naised selles foorumis?
Equ kirjutas:Tre,
Ok, ma panen ennast ka kirja siis. Zeek ütles kunagi mulle, et ma olen naine ja punkt!
Equ
ehhee, ma juba imestasingi et kas preili Equ ennast üles ei täheldagi
Loff kirjutas:Passion kirjutas:liigun Tartus, rattaks Yamaha Thundercat YZF 600
Tõid ratta ära siis jah?
lõpuks jah
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Passion kirjutas:Loff kirjutas:Passion kirjutas:liigun Tartus, rattaks Yamaha Thundercat YZF 600
Tõid ratta ära siis jah?
lõpuks jah
Tore...mis siis vahepeal toimus? Oli siin ju üks väga populaarne teema...mis kadus koos Sinuga...?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff kirjutas:Tore...mis siis vahepeal toimus? Oli siin ju üks väga populaarne teema...mis kadus koos Sinuga...?
teema võis kaduda.. aga mina mitte
jannuhellu kirjutas:loodaks juba tartus esirattad ristata!
oleks vaja tõesti, et aeg- ajalt mu ratast asjalikud pilgud ka üle vaataksid.. just oli olukord, kui sain märkuse, et kas ratta ketti ka õlitan.. (see täiesti läikis) ma ei osanud ju sellist asja ise vaadatagi..
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Passion kirjutas:...just oli olukord, kui sain märkuse, et kas ratta ketti ka õlitan.. (see täiesti läikis) ma ei osanud ju sellist asja ise vaadatagi..
Kas autokoolis ei räägita enam et kui ketiga ratas siis vaja ketti määrida ?
Ei tasu selle pisiasja pärast muretseda - ma sain oma esimese tsikliga niimoodi ketti määrimata sõita oma 3000 km. Enne kui kett katkes ning lennujaama lähedal sirinal maanteele maha jooksis.
Passion kirjutas:jannuhellu kirjutas:loodaks juba tartus esirattad ristata!
oleks vaja tõesti, et aeg- ajalt mu ratast asjalikud pilgud ka üle vaataksid.. just oli olukord, kui sain märkuse, et kas ratta ketti ka õlitan.. (see täiesti läikis) ma ei osanud ju sellist asja ise vaadatagi..
Ghost kirjutas:Passion kirjutas:...just oli olukord, kui sain märkuse, et kas ratta ketti ka õlitan.. (see täiesti läikis) ma ei osanud ju sellist asja ise vaadatagi..
Kas autokoolis ei räägita enam et kui ketiga ratas siis vaja ketti määrida ?
autokoolis seda ei räägitud.. tundub, et sealt ma ei saanud üldse suurt midagi.. platsisõitu ukerdasin enamuse ajast ka ise, õpetaja ajas oma asju. ilmselt oli taotluslik, et lisasõite juurde tuleks..
Yerba kirjutas:Ei tasu selle pisiasja pärast muretseda - ma sain oma esimese tsikliga niimoodi ketti määrimata sõita oma 3000 km. Enne kui kett katkes ning lennujaama lähedal sirinal maanteele maha jooksis.
mind oleks sama saatus oodanud
Teadjad mehed räägivad, et saab ikka rohkem ka sõita, lausa 5-6K,
ja samas läikiv ning puhas kett on ikka väga ilus vaadata, naistele peaks läikivad ja säravad asjad meeldima ju....
Ratta juures peaks kõik ilus särav ja puhas olema, küsi kroomimeeste käest kui ei usu
Yerba kirjutas:Ei tasu selle pisiasja pärast muretseda - ma sain oma esimese tsikliga niimoodi ketti määrimata sõita oma 3000 km. Enne kui kett katkes ning lennujaama lähedal sirinal maanteele maha jooksis.
Hea et kett maha jooksis, hullem oleks olnud, kui oleks sõidu aeg kuhugi puntrasse tõmband end ja tagaratta blokki tõmmanud
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
Passion kirjutas:autokoolis seda ei räägitud..
tundub, et sealt ma ei saanud üldse suurt midagi.. platsisõitu ukerdasin enamuse ajast ka ise, õpetaja ajas oma asju. ilmselt oli taotluslik, et lisasõite juurde tuleks..
Ehk avaldad saladuse, milline autokool sellise professionaalsusega hiilgab- teavad teised vähemalt mõne parema kooli valida.
-
- Tsikkel: Kawa
Ma ka emane ja parameetrid suur ja kole:P Aga mina käisin Vasara autokoolis, kus mul oli ka õps, keda eriti ei kottinud mu mured, kõik pidi niigi loogiline olema ja pidev kisamine mu peale ajas mu üldse teise linna lube (loe:eksamit)tegema:)
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Passion kirjutas:liigun Tartus, rattaks Yamaha Thundercat YZF 600
Kui sul see ratas suht tumedates toonides, siis olid see sina kes parktulega sõitis- pane ikka pooltuli põlema.
Ercki kirjutas:Passion kirjutas:liigun Tartus, rattaks Yamaha Thundercat YZF 600
Kui sul see ratas suht tumedates toonides, siis olid see sina kes parktulega sõitis- pane ikka pooltuli põlema.
mu ratas on heledates toonides
Tuleb ka end ikka loendusse kirja panna:)... Parameetrid: väike, punapäine, ja paras tulehark
Hetkel veel sabalsõitja, aga suveks lootus ka oma sõiduvahend saada.
Jaguar kirjutas:Tuleb ka end ikka loendusse kirja panna:)... Parameetrid: väike, punapäine, ja paras tulehark
![]()
Hetkel veel sabalsõitja, aga suveks lootus ka oma sõiduvahend saada.
Pead kiirustama hooaeg juba alanud ja Eesti suvi ei ole just kõgepikem
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Jaanus555 kirjutas:Jaguar kirjutas:Tuleb ka end ikka loendusse kirja panna:)... Parameetrid: väike, punapäine, ja paras tulehark
![]()
Hetkel veel sabalsõitja, aga suveks lootus ka oma sõiduvahend saada.Pead kiirustama hooaeg juba alanud ja Eesti suvi ei ole just kõgepikem
Ära üle pinguta....SUVI ALGAB 21 JUUNI!
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
mototydruk kirjutas:Aga mina käisin Vasara autokoolis, kus mul oli ka õps, keda eriti ei kottinud mu mured, kõik pidi niigi loogiline olema ja pidev kisamine mu peale ajas mu üldse teise linna lube (loe:eksamit)tegema:)
Lehar ?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Okei, padjaklubi, keegi reaalselt ka tiirule tuleb või pean endiselt meeste peale lootma jääma?
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Mis need kes tsiklid välja ei lükka on padjaklubi ?
Õiged sõitjad ikka võistlevad ja käivad igasugustel üritustel ....padjaklubi liikmed ikka käivad ka sõitmas päiksepaistelisel ilmal aga mitte ei passi kodus
miu kirjutas:Okei, padjaklubi, keegi reaalselt ka tiirule tuleb või pean endiselt meeste peale lootma jääma?
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
korke kirjutas:Mis need kes tsiklid välja ei lükka on padjaklubi ?
![]()
Õiged sõitjad ikka võistlevad ja käivad igasugustel üritustel ....padjaklubi liikmed ikka käivad ka sõitmas päiksepaistelisel ilmal aga mitte ei passi kodus
Ma alles sain koju, selleks et uuesti välja minna Aga noh, miste tuututate siin, et võiks seda ja teist. Lähme ja sõidame
-
- Tsikkel: Kawa
Kipsi...see vastus on õige:)
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
mototydruk kirjutas:Kipsi...see vastus on õige:)
mis siin imestada... teistele ka soovituseks, kes lube hakkavad tegema, minge tartus vasara kooli, temaga juba igav ei hakka
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
Kipsi kirjutas:mototydruk kirjutas:Kipsi...see vastus on õige:)
mis siin imestada... teistele ka soovituseks, kes lube hakkavad tegema, minge tartus vasara kooli, temaga juba igav ei hakka
Mul ex jättis üldse lubade tegemise pooleli Lehari pärast. Samas tangoks on ikka kahte vaja...ei olnud ka tüdrukus piisavalt südikust.
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
miu kirjutas:Okei, padjaklubi, keegi reaalselt ka tiirule tuleb või pean endiselt meeste peale lootma jääma?
ma nüüd õhtuti kaua tööl.. aga ilmselt tiirutan ka hämaruses... niiet kus ja millal?
Loff kirjutas:Kipsi kirjutas:mototydruk kirjutas:Kipsi...see vastus on õige:)
Mul ex jättis üldse lubade tegemise pooleli Lehari pärast. Samas tangoks on ikka kahte vaja...ei olnud ka tüdrukus piisavalt südikust.
mul ei tulnud platsi peal 8 ikka pikka aega välja.. kui lõpuks vihaga mõtlesin, et pekki, ma ei saa mingist tsiklist jagu või.. kui kehahoiakut ja käte asendit taipasin muuta, hakkas lõpuks tulema.. aga õpetaja ei juhtinud sellele tähelepanu, et ma rattal liiga püsti istun, käed krampis ja enda ligi neid liigutada ei julgenud
kui Motardist oma ratta välja tõin ja enne Tartusse sõitu paar tiiru tegin, juhtis poe omanik tähelepanu mu käe asendile gaasil- hoidsin kätt ülevalt/pealt ja kui natuke keerasin, olid tuurid põhjas nüüd teades, milles viga on, on elu kohe ilusam
aeg ajalt läheb käsi automaatselt vanaviisi aga üldiselt paarist väiksest näpunäitest võib palju kasu olla
-
Passion kirjutas:mul ei tulnud platsi peal 8 ikka pikka aega välja.. kui lõpuks vihaga mõtlesin, et pekki, ma ei saa mingist tsiklist jagu või..
kui kehahoiakut ja käte asendit taipasin muuta, hakkas lõpuks tulema.. aga õpetaja ei juhtinud sellele tähelepanu, et ma rattal liiga püsti istun, käed krampis ja enda ligi neid liigutada ei julgenud
kui Motardist oma ratta välja tõin ja enne Tartusse sõitu paar tiiru tegin, juhtis poe omanik tähelepanu mu käe asendile gaasil- hoidsin kätt ülevalt/pealt ja kui natuke keerasin, olid tuurid põhjasnüüd teades, milles viga on, on elu kohe ilusam
aeg ajalt läheb käsi automaatselt vanaviisi aga üldiselt paarist väiksest näpunäitest võib palju kasu olla
Seda on hea kuulda!
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
sepp kirjutas:sinuvanustel on juba tõupuhas perse
Jumal tänatud. Vähemalt tõupuhas.
Loodan, et sa mu tagumikku nüüd näitusele saatma ei hakka. Ei ole päris kindel, kas see just auhinnaline oleks... Mul ei ole nagu aega ka eriti...
Kri$o$ kirjutas:sa nagu õhtuleht, uudist pole aga sündmus meedias on vägev. neeme võttis väga rahulikult sinu harimise osas aku teemas, sa pole esimene ja ka viimane kes geel akut küsib. ja usu, need geel aku küsijatest pooled on mehed.
Pfff! Ma jään endale kindlaks rõngas olemise osas. Kas sa ÜLDSE TEAD, milline rõngas olek välja näeb? Minu jaoks oli see rõngas olek.
Õhtuleht.. ma sulle teen õhtulehte...
Passion kirjutas:kui lõpuks vihaga mõtlesin, et pekki, ma ei saa mingist tsiklist jagu või..
Sama siin. Ainult, et ma ei saanudki õppesõidu tsiklist jagu. Või siis sain - lõhkusin ära. Pärast seda tegin juba õppesõidud ja eksami oma tsikliga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.