Tartu Autoklubi Drag Series, avaetapp 1.mai
Moderaator: Moded
Re: Tartu Autoklubi Drag Series, avaetapp 1.mai
Andke nüüd palun vaestele, kes kohale tulekuks raha ei leidnud, ka teada, kuidas talve jooksul kogutud ihp-d(internetihobujõid) rajal välja nägid!

-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
autosid ei tea aga alla 10s ei tulnud vist kellegil, kiiremad rohkem testisid vist (lisaks rada sigalibe) ja üks ilmselt potensiaaliga Buick, vist, mis kohal oli, ra, ET ajale ei joudnudki.
bike E:
- Pacaan (noboost racing team
) Nitse/Janza väga hea rattaga ET kõrge 10,2 - peab veic sättima mugavamaks ja trenni tegema, muidu krdi hea pill ja edaspidi kindlasti 9,xxx ajad
- Sepp ET madal 10,2 - finaalis napp punane nagu tavaliselt. vajaks vist ka trenni veel uuesti veic, et jälle 9,xxx aegu lasta.
- Mgm - Margus Marksaar, ET (krt meelest läinud aga mingi 10,7 äkki), vist kah vaja veic trenni ja mõningaid juppe ja siis madal 10 kindlasti väga reaalne
- JustCraizy - Priit Serk, ET 10,6 - ratas norm seade ja trenniga ilmselt kah madala 10 võimeline
- Aimar Allikalt, ilma pikendusteta, sisuliselt STREETBIKE, ET oli äkki 11,0, plaan pikendada ja edaspidi E-s sõita
F
- Deiv - Deivid Urbus (no boost racing team
), vabalthingavaga 10,0 - ilmselt paremate tingimustega ka 9,xxx vabalt
- Mikk (Kirsimaa) - soon to be boosted tacing tiim, 10,1 (vist) rikkis siduriga vabalthingavaga - TURBO pilli ootaks juba ja 8,xxx aegu
umbes nii siis vist oli, ilms veic imes aga pidamine oli oluliselt parem kui mu eileõhtusel trenniürituses Haapsalus märjal ja kergelt vihmasel rajal. Siinkohal suured tänud liimikunnidele Nuke ja Tips
EDIT; mingeit pilte on ntx seal: http://marekpotti.com/pics/2010/TADS/
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Ja muidugi ülipopulaarne streetbike klass. Ühesõnaga ma ainuke ,kes selle mõttega kohale veeres.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 2012
5 juuni EMV etapil olen ise ka kindlasti F klassis võistlemas!
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 2012
Deiv kirjutas:Promises-promises
olen olen!
-
- Tsikkel: HayabusaTurbo 350 HP/300 TQ
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 4 korda
Krt.tahaks oma allkirja ka reaalsusega kooskõlastada(noboostracing),aga ei oska vist.........
Sepp, üle nädala juba möödas, aga sinu kommentaari ikka ei ole veel sellest pinevast võistlusest?

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.