Värvimine, aerograaf, poleerimine,plastikute parandus Tartus

Siin võid otsida või pakkuda meistrimehe teenust. Küsida soovitusi auto-moto toodetele-teenustele jne. Ning mida kuskilt saab.

Moderaator: Moded

zx12r

Re: Värvimine, aerograaf, poleerimine,plastikute parandus Ta

Lugemata postitus Postitas zx12r »

pyta kirjutas:

võibolla oleks teilk viimane aeg aru saada,et kõik ei istu arvuti taga ja ei kontrolli oma meile. loogiline on ikka,et kui sa midagi tahad,siis võtad telefoni ja suhtled inimesega. suht idiootne on mu arust oodata kuid mingi kirja vastust ja siis ulguda foorumis,kui raske elu on ja ettevõtjad vanad jobud ei taha suhelda :bsmile:

Jah, müüja on kuningas ning klient peab müüjalt ise toodet välja lunima :)

Sellise ärieetikaga võib mägesid liigutada.

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

pyta kirjutas:

võibolla oleks teilk viimane aeg aru saada,et kõik ei istu arvuti taga ja ei kontrolli oma meile. loogiline on ikka,et kui sa midagi tahad,siis võtad telefoni ja suhtled inimesega. suht idiootne on mu arust oodata kuid mingi kirja vastust ja siis ulguda foorumis,kui raske elu on ja ettevõtjad vanad jobud ei taha suhelda :bsmile:

Minu arvates on veel idiootsem lubada kirjateel,et annan teada jne,ning siis lihtsalt kaduda.Mina võtsin nendega nii vara juba ühendust,et oleks piisavalt aega asja arutada ja planeerida ja raha koguda(eeldusel,et saan umbkaudse hinna teada).
Kui ei ole aega foorumis,või meili teel suhelda,siis see võiks ka teemas kirjas olla.Mina seda siit teemast välja lugeda ei suuda.
Ei ulu ma sugugi ja minul ei ole hetkel maalritöid enam vaja.Eriti uncool oleks näiteks kui viid ratta tegemisse ja siis ei saa enam teenuse pakkujaga kontakti(samas linnas elavatel inimestel ei oleks probleemi kohale minna,aga mina plaanisin Pärnust ratta Tartusse tassida).
Ja pealegi siin ju kogemuste jagamise koht,kuna küsiti asja.

Kasutaja avatar

Teema algataja
need4beat
Tsikkel: Rinka tõugu ratas
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas need4beat »

Tere.
Nagu aru saan on mõned inimesed päris pahased, et pole kirjadele vastatud ja poolikuid lubadus antud.
Kuna varem töötasime kasutaja need4beatiga pidevalt koos siis tegelesin rohkem siinsete huvilistega ja vastasin ise ka kirjadele.
Nüüdseks siis on jõudnud minuni info, et oleks omajagu huvilisin aga keegi ei vasta nende kirjadele ning mõni on minu isiklikult ka kätte saanud telefoni teel, kuna lihtsalt ei käinud enam siin foorumis.
Kellel huvi uurida hindade kohta või mingit infot saada siis võite mulle helistada 5225749

Lugupidamisega,
Martin

Kasutaja avatar

piibek
Tsikkel: Yamaha R1

Lugemata postitus Postitas piibek »

Lihtsam oleks olnud meestega telefonitsi ühendust võtta, mitte siin foorumis kuude kaupa kiruda ja arvuti taga kannatamatult vastust oodata.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

need4beat kirjutas:

... kuna lihtsalt ei käinud enam siin foorumis. Kellel huvi uurida hindade kohta või mingit infot saada siis võite mulle helistada 5225749

Kui foorum ei sobi kundedega tegelmiseks, siis pole midagi lihtsamat, kui paluda mõnel moderaatoril teema kinni panna.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

piibek

Sobib sobib :)

Kasutaja avatar

tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

Kasutan topicu ara.
Kyss kas keegi teeb/oskab soovitada tegijat, kel oleks ka lahinadala-paari jooksul aega votta varvimisse yks paak ja tagaplastik. Veidi mustrit (jooned) sisse joonistada ning punase varvi sisse flake ka segada. Naidiseks tooks yhe kiivri, millega masin kokku peaks sobima.
Ps/tlf nr abiks. Tapsustus - tallinnas voiks olla.

Kasutaja avatar

Teema algataja
need4beat
Kontakt:

Ok, võtan sõna, kuna ei suuda kauem vaadata seda vastusteta postituste saagat :D põhimõtteliselt peaks Martin olema öelnud hinnad enamustele küsijatele, kuid nagu ma vaatan siin, siis PS saatjad on saanud oma vastused AINULT. Et katsume vastata ka ülejäänudtele ning järgmisel kuul peaks juba asi minema jooksvamaks... Seda selles osas, et hakkan ise bike värvima taas ja Martin tegeleb ehk maalingutega aktiivsemalt. Vaatan ka hinnakirja üle, mis esimeses postituses asub ning muudan esimesel võimalusel ka seda, kuna sealne info on üsna vananenud ja nagu öeldakse- meie oskused/tehnika paranenud :bsmile:
Kannatust ja jaksu, kevad küll käes aga suveni on aega, küll jõuab värvida julgen öelda, et enamuste soovijate tsiklid. Kuna enda töö kõrvalt käsil mõned autod ja tsikkel siis selle ajaga on ehk väheke tuuga aga me katsume nendega ühele poole jõuda, kevad pressib ju peale, talve autod võib maale ära lükata :twisted:
Kaupo

Kasutaja avatar

piibek

Ma nüüd pidasin iseendaga pikalt aru, et kas on siin mõtet kedagi hakata maha tegema, või mitte.. aga jõudsin järeldusele, et asi tahab siiski mainimist. Nimelt lasin mehel (Martin) enda kiivri ära värvida, kuid pean tõdema, et tegelikult on tegemist natuke lohakalt tehtud tööga. Sain oma kiivri pimedas kätte ja siis väljas halva valguse tõttu ei saanud midagi esialgu aru.. aga üks sõber (on ka värvimistööga tegelenud) viskas korra pilgu peale ja leidis kohe mitu viga. Päris palju mulle on värvimisel sisse jäänud ja kiivri firma logo "Scorpion" oli täitsa valet pidi tagasi liimitud :/

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

piibek kirjutas:

Ma nüüd pidasin iseendaga pikalt aru, et kas on siin mõtet kedagi hakata maha tegema, või mitte.. aga jõudsin järeldusele, et asi tahab siiski mainimist. Nimelt lasin mehel (Martin) enda kiivri ära värvida, kuid pean tõdema, et tegelikult on tegemist natuke lohakalt tehtud tööga. Sain oma kiivri pimedas kätte ja siis väljas halva valguse tõttu ei saanud midagi esialgu aru.. aga üks sõber (on ka värvimistööga tegelenud) viskas korra pilgu peale ja leidis kohe mitu viga. Päris palju mulle on värvimisel sisse jäänud ja kiivri firma logo "Scorpion" oli täitsa valet pidi tagasi liimitud :/

Kas mõistlikum ei oleks selliste probleemidega otse töö tegija poole pöörduda??

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Kri§to kirjutas:
piibek kirjutas:

Kas mõistlikum ei oleks selliste probleemidega otse töö tegija poole pöörduda??

Nii ja naa. Mees ju laimu ei levita ja tegelikult ei tee sugugi halba, kui tegija annab mingi indikatsiooni juhtunust (niikaua, kui ei minda isklikuks). Tegelikult võidavad sellest lõpuks kõik: tegija saab enda protsesse ja toiminguid paremaks ja kliendid kindlustunde, et mees teab, mis mees teeb ning vajadusel ka vastutab.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

Esimene samm võiks ikka tegijaga otse ühendust võtta ja kui see ei aita siis foorumisse noot jätta. Mitte et kuidagi üldse antud asjaga seotud oleks, aga võis ju sellel tegijal ka mingi näpukas juhtuda ja oleks ta ehk nõus kiiret ja kohe need vead kõrvaldama. Nagu vahepeal näha oli, meestel käed jalad tööd täis ja pole aega foorumis käia:)

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Hakkab tunduma, et siinsetele teenusepakkujatele tuleb kohe öelda, et kui sitasti teed, kirjutan bikerisse!

Kasutaja avatar

rolex
Tsikkel: Suzuki 1400

Lugemata postitus Postitas rolex »

Tuono kirjutas:

Hakkab tunduma, et siinsetele teenusepakkujatele tuleb kohe öelda, et kui sitasti teed, kirjutan bikerisse!

Tegijal juhtub nii mõndagi ka proffessionaalsetel aga kui teenusepakkuja annab kliendile töö milles on vigu sees sealjuures loodab, et klient ei märka siis tuleb küll natuke vasta näppe anda ja tõesti mainida siin foorumis. Kiiver on liialt pisike asi, et mitte märgata töökäigus tekkivaid mulle, tolmuterakesi või valguvat värvi,- lakki ega keegi pimedas garaazinurgas ei värvi.
Mina soovitan teinekord teenusepakkujal anda kliendile valida kui töökäigus on ilmnenud vigu kas uuesti teha või hinnas alla lasta. Et siis kas klient lepib selle apsuga ja saab odavamalt või tehakse uuesti aga siis täishind.

tasa ja targu

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Tuono kirjutas:

Eks kõik võtavad sinust õppust.

Kasutaja avatar

Teema algataja
need4beat
Kontakt:

ei meenu hetkel ühtegi klienti kellele poleks vigu näidanud ja hinnast alla lasknud tänu sellele või pakkunud üle tegemist mitte sobivuse korral. Omalt poolt olen alati pakkunud lahendust ja kui kätte saamis hetkel ollakse rahul siis pole ju pärast mõtet väga viriseda või ole mees ja tule räägi oma murest isiklikult ning alati leiab mingi lahenduse.

Kasutaja avatar

rolex
Tsikkel: Suzuki 1400

Lugemata postitus Postitas rolex »

need4beat kirjutas:

ei meenu hetkel ühtegi klienti kellele poleks vigu näidanud ja hinnast alla lasknud tänu sellele või pakkunud üle tegemist mitte sobivuse korral.

:bsmile: Siis on ju hästi, et prioriteedid paigas.
AndrusB kas alati peab foorumis käsi plaksutama, vahel võiks ka arutada negatiivseid asju siis on teised tähelepanelikumad. Samas on see reklaam ja kindlasti need4beat kontrollib oma töid veel,- veel suurema hoolikusega ja püüab täiuslikkuse poole.
Minule ei pea moraali lugema mina olen oma koolirahad maksnud! Loomulikult mitte need4beat juures sest teda ma ei tunnegi.

tasa ja targu
Kasutaja avatar

piibek

Nagu ma ütlesin, ise ma neid vigu kohe ei märganudki ja kui päris aus olla, siis ega nad mind praegugi väga ei sega. Oleksin võinud pöörduda tegija poole aga ma ei ela Tartus. Seega iga pöördumine läheks mulle lisa 25 eurot maksma (kütteraha), seda ei maksa mulle keegi kinni, või mis? Seega olen parem rahul oma natukene halvasti tehtud kiivriga ja elan elu edasi.. Asi nüüd nii halb ka pole, nagu siin jutust välja tuli.. siiski ei saanud seda mainimata jätta.

Kasutaja avatar

Teema algataja
need4beat
Kontakt:

Praegu enam värvimist ei toimu, mõlemad oleme Austraalias, mina tulen veel tagasi ja tegelen asjaga edasi mõne aasta pärast või nii :D :bsmile: Teise mehe kohta hetkel ei tea millal ja kas ja mis.
Annan teada, kui teenus taas saadaval, hetkel kaugemate maade värvimiskogemusi kogumas :P
Ütleme nii, et mina sügelen juba Eesti tagasi aga veel ei saa, muidu oleks siiatulek mõttetu.
Tervitan ka külma Eestit, liigkuumast Perthi linnast ning mainin ära, et muretsesin ka siia omale kaherattalise ning panen peale värvitööde valmimist ka pilte üles veidi (vana 99 aasta zx9)

Kasutaja avatar

Teema algataja
need4beat
Kontakt:

Tere jälle, Foorumi rahvas! Oleme mõlemad tagasi kodumaal ja teeme taas koostööd- nüüdseks oleme kohe paari kogemuse võrra rikkamad ning oleme loonud oma töökoja, mis asub Viljandi maanteel Tartus. Keretöödest poleerini, jalgratastest veokiteni (sh otseloomulikult ka Mootorrattad!) ning isegi koduste tarbeesemete värvimine, maalimine või graafiline lahendus pole meile probleemiks.

Kood: Vali kõik

[b]Nimeks on [u]372 Design[/u] . Facebooki link koos eelnevate tööde ja piltidega:[/b] https://www.facebook.com/372design/

Kuna ma esimest postitust muuta ei saa, siis teen uue alguse siitmaalt. Hinnad on orienteeruvad olevenalt siis detailide arvust, suurusest, nende kahjustusest ning graafilise lahenduse või maalingu (loe aerogaafi) mahukusest. Hinnapäringuid võite küsida telefoni teel, Biker.ee postkasti või Facebooki postkasti.
56158346 Kaupo
58830221 Martin

Soovin teile turvalist liiklemist ja ilusat hooaja algust!!! :bsmile:

Kasutaja avatar

Teema algataja
need4beat
Kontakt:

Re: Värvimine, aerograaf, poleerimine,plastikute parandus Tartus

Talv on käes, tsikleid tuleb töösse juba, aeg värskendada ka enda oma. Lisame varsti pilte ka erilistest tsiklitest.

Kannatust siis kevade ootamisega!

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”