imelik kuulutus! Honda vfr
Moderaator: Moded
-
Bullet1222
- Tsikkel: Jawa 350, Hayabusa, Diavel
Re: imelik kuulutus! Honda vfr
Hr.Nõel kirjutas:Sellisel rattal (loe:traktoril) polegi tegelt tnokumente sest selliste ratastega oleks häbi teepeal sõita.
Peale selle sõna- tnokumente - on antud lauses veel 2 räiget grammatika viga. Läheks käiks algkooli kursuse veel kord läbi. Õpiks korralikult Eesti keeles kirjutama. Siis saavad kaasfoorumlased ka sinust paremini aru.
Kui hoidsin suvel ratast tasulises parklas, siis trükkis parkimise kaardile esimene valvur motorattas kolme kirjaveaga. Kõige naljakam oli asja juures see, et kaks korda pikendades kirjutasid kaks teist valvurit selle sama vigaselt otse maha. ![]()
Riga 13 > Riga Delta > Jawa 360/350 (1972) > Honda VTR1000F Firestorm (1998) > Suzuki GSX1300R Hayabusa (2010) > Ducati Diavel (2017)
Ole hea, osunda (ehk osuta) nüüd selle peale, miks need paberid ebavajalikud on?
Kas sellepärast, et kodanik, kes selle tsikli ostab, peaks sõitma Sinu meelest vaid mööda põldusid, heinamaid ning ei tohiks kunagi tulla asfaldile või mõne muu tsiviliseeritud asutuse lähedale?
Minu meelest paberid kindlasti vajalikud, sest kui juhtub tsikeldaja politsei poolt kinni peetud saama, siis vaevalt, et ta edasi sõita enam saab sellesama rattaga.
poison kirjutas:mina ei närinud tähtede kallal, vaid tahtsin osundada "traktori" paberite justkui mittevajalikkuse peale
Ole hea, osunda (ehk osuta) nüüd selle peale, miks need paberid ebavajalikud on?
Kas sellepärast, et kodanik, kes selle tsikli ostab, peaks sõitma Sinu meelest vaid mööda põldusid, heinamaid ning ei tohiks kunagi tulla asfaldile või mõne muu tsiviliseeritud asutuse lähedale?
Minu meelest paberid kindlasti vajalikud, sest kui juhtub tsikeldaja politsei poolt kinni peetud saama, siis vaevalt, et ta edasi sõita enam saab sellesama rattaga.mina ei närinud tähtede kallal, vaid tahtsin osundada "traktori" paberite justkui mittevajalikkuse peale
Härrased sõnasepad, väljend ' justkui mittevajalikud' paberid tähendab ikkagi antud juhul paberite vajalikolemist. Filoloogiahuvilistele sügisõhtuteks lugemist http://www.folklore.ee/justkui/andmebaas.php
PS. Kui teemast välja annab ikkagi minna
Iga tsikkel on omanikule armas,olenemata ta meeldivusest kaaskodanikele või ostuhinnast...
56915288 Tiit.
-
Ristolv
Teema algataja
Yerba kirjutas:Minu meelest paberid kindlasti vajalikud, sest kui juhtub tsikeldaja politsei poolt kinni peetud saama, siis vaevalt, et ta edasi sõita enam saab sellesama rattaga.
Ole maru rahulik, minu ratas sattus redus olles vähemalt paar korda miilitsale pihku. Paruku ei olnud neil alust seda ära korjata, sest ei suudetud kohapeal tuvastada(reg.- ja raaminumber puudusid) ja jaoskond oli ilmselt kaugel jne. ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.