Eesti mootorrattahooaja lõpetamine 20.09.08 Pärnus
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Eesti mootorrattahooaja lõpetamine 20.09.08 Pärnus
prohor kirjutas:Aga milline peab siis MC klubi tegelik väärtus olema,ehk keegi selgitab?
sõida kaasa, siis näed ja kuuled.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Palun, ärme hakka jälle seda teemat lahkama
-
- Tsikkel: Harley Davidson Electra Glide
See nädalavahetus Lätis hooja lõpetamine ja järgmine nädalavahetus Leedus, eks näis mis seal veel saama hakkab
Ratas tuleb vist treilaga üle EV piiri ainult tometada, sest juhtimisõigus kaob mingil imelikul kombel jälle mõneks ajaks.
baltroon kirjutas:Ai-ai ai
Läheb vist jälle teravaks äraAga minu arust on siin postituses juba selliste meeste poolt korra ntx traditsioone mainitud. Või miskit?
Aga pidu oli KARM!!!
a põ-i-mõtteliselt... naised... halama hakkate - saate molli. lihtsalt.
Paraad - tore.
Pidu - mm.. tore... oli küll jah. Liiga kähku sai otsa. Ma ei näinud Padaritki! Driftersi keelekaste tegi oma töö. Ui-ui blin.. kevadel lubati seda ju topelt!
Ja isiklikult mulle meeldis soojas majas trallitada... muidu kosserda kogu aeg paksude tsikliriietega pidudel ringi...
mufista kirjutas:Driftersi keelekaste tegi oma töö. Ui-ui blin.. kevadel lubati seda ju topelt!
Kui ma nüüd midagi sassi ei aja, siis topeltlubadus käis järgmise sügise kohta
Jambolaya kirjutas:mufista kirjutas:Driftersi keelekaste tegi oma töö. Ui-ui blin.. kevadel lubati seda ju topelt!
Kui ma nüüd midagi sassi ei aja, siis topeltlubadus käis järgmise sügise kohta
Jumal tänatud! Tekkiski kerge hirm, et aastavahetusel ei või pidutseda... läheb muidu liiga tihedaks see trallitamine...
pealkiri oleks jah vöinud olla EMCA hooaja löpetamine mitte see mis ta hetkel on .
oleks palju selgem ja konkreetsem olnud. ma kihutasin ka juba sinnapoole kui selgus et see hoopis VÄRVIDEGA meeste hooaja löpetamine
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
No kui Sa selle pärast tulemata jäid, K2bi, siis on küll kahju Ma suht värvitu ja ei saanud küll aru, et miski teisiti oleks olnud.
-
K2bi kirjutas:pealkiri oleks jah vöinud olla EMCA hooaja löpetamine mitte see mis ta hetkel on .
oleks palju selgem ja konkreetsem olnud. ma kihutasin ka juba sinnapoole kui selgus et see hoopis VÄRVIDEGA meeste hooaja löpetamine
EMCA korraldab üritusi ikkagi kõikkidele mootorratturitele nii värvilistele kui värvitutele.
Netis üleval olevad üritused on avalikud üritused , kahju kui keegi on kuidagi teisiti aru saanud ja sellepärast tulematta jäänud. Sest üritus oli tõesti raju, ei uskunud isegi ,et nii lõbusaks läheb.
baltroon kirjutas:No kui Sa selle pärast tulemata jäid, K2bi, siis on küll kahju
Ma suht värvitu ja ei saanud küll aru, et miski teisiti oleks olnud.
Nats ikka oli ka! Värvilistele olid näiteks kõik lauad ära reserveeritud ja seisa seal siis terve õhtu otsa, krt..
Egas midagi, me siis maandusime suvalisse lauda ja mõtlesime, et kui tullakse ära ajama, siis läheme, aga õnneks selle konkreetse laua värvilised jätsid tulemata ja nii see laud siis meile jäigi..
Aga minu meelest oli selle nn Paraadi ja õhtuse ürituse vahel liig pikk paus, millega ei osanud alul isegi miskit peale hakata. Kulgesime seal siis suvaliselt kuskil ringi, kuni aeg õhutusse sai..
-
pyramiid kirjutas:baltroon kirjutas:No kui Sa selle pärast tulemata jäid, K2bi, siis on küll kahju
Ma suht värvitu ja ei saanud küll aru, et miski teisiti oleks olnud.
Nats ikka oli ka! Värvilistele olid näiteks kõik lauad ära reserveeritud ja seisa seal siis terve õhtu otsa, krt..
Egas midagi, me siis maandusime suvalisse lauda ja mõtlesime, et kui tullakse ära ajama, siis läheme, aga õnneks selle konkreetse laua värvilised jätsid tulemata ja nii see laud siis meile jäigi..![]()
Aga minu meelest oli selle nn Paraadi ja õhtuse ürituse vahel liig pikk paus, millega ei osanud alul isegi miskit peale hakata. Kulgesime seal siis suvaliselt kuskil ringi, kuni aeg õhutusse sai..
Enne üritust tuleks vähe kodutööd teha koos oma sõpradega, ööbimised, lauad jms broneerida.
Sama ka Lätti või Leetu minejatele otsige kontaktid ja uurige natuke mis kohapeal on ja mida pole.
Meie teeme seda kõikke samamoodi, keegi ei sebi meile ööbimisi ega laudu vms , kõik ikka ise !
-
- Kontakt:
Purikas, ma rääksisin sulle seal mingit saunajuttu, aga ei mäleta enam kas midagi kokku ka leppisime. Ole hea ja anna teada mis sai
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Keegi on hot-i ka mõned paraadi pildid üles pannud:
http://live.hot.ee/gallery/show_gallery?id=759927
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Surko kirjutas:Netis üleval olevad üritused on avalikud üritused , kahju kui keegi on kuidagi teisiti aru saanud ja sellepärast tulematta jäänud.
Sama käib muide ka mitte-EMCA klubide korraldatud ürituste kohta - EMCA liikmed on alati teretulnud ... kahju kui sellest teisiti aru on saadud ...
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
kris. kirjutas:Surko kirjutas:Netis üleval olevad üritused on avalikud üritused , kahju kui keegi on kuidagi teisiti aru saanud ja sellepärast tulematta jäänud.
Sama käib muide ka mitte-EMCA klubide korraldatud ürituste kohta - EMCA liikmed on alati teretulnud ... kahju kui sellest teisiti aru on saadud ...
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Püha lihtsameelsus! Kodumaise kodukootud mototraditsiooniga ei kaasne piisavalt retsepti
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Väike huumori küsimus
Huvitav oleks teada saada, kuidas Klanni poisid sellesse suhtuvad, et me siin kuidagi tahtmatult neid korraga värvilisteks liigitame?
No offence, Karm & Co
-
- Mode
piloot kirjutas:Püha lihtsameelsus! Kodumaise kodukootud mototraditsiooniga ei kaasne piisavalt retsepti
Kuule Piloot, kogu lugupidamise juures, tõmba oma huumoriga pikk samm tagasi. Päriselt.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Hooaja avaparaad võiks olla "Eesti motorahva paraad" , kuhu siis koguneks nii klubilised kui klubitud kokku.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Eesti motokultuur on veel lapsekingades ja juba inimesed kaklevad
-
- Mode
triplekix kirjutas:Hooaja avaparaad võiks olla "Eesti motorahva paraad" , kuhu siis koguneks nii klubilised kui klubitud kokku.
asi pole ju nimes. Ma olen täiesti kindel, et kui kaks üritust poleks kahetsusväärselt sattunud ühele kuupäevale oleks paljud osalenud nii ballil kui ka Pärnus. Paraku on üritusi palju ja nagu näha, tuleb arvestada mitte ainult Eesti vaid kogu Baltikumi kalendriga. Eks järgmine aasta saab jälle asju paremini sättida, pole mõtet süüdlasi otsida.
Siin teemas esinenud satiirikud - kes teie klubilise või maailmavaadete kallal mölises, et tunnete hädavajalikuna oma huumorit pritsida? Kas keegi MC klubi liige on teid alavääristanud endaga võrreldes või mõnel muul moel solvanud? Elage oma elu ja teised elavad enda oma.
-
- Tsikkel: k5 1kg.
Krt ma olen siin mõelnud kaikseaeg mis jahu te ajate , vahet pole mis üritus kusagil on , kui on lahe üritus võtan osa!
Mind ausaltöelda ei huvita teie värvilised ja mitte värvilised!
-
Mootorratturid!
Elu koosneb valikutest, soovidest ja võimalustest. Leidus sõpruskond, kel oli võimalus ja soov luua klubi ja seda ka tehti. Kelle soov oli suurem ja tõsisem, sellest sai asja, kel mitte, sellele jäigi ainult loomise rõõm. Iga kestma jäänud klubi väärib austust omaette, olgu ta siis MC, MCC või siis MK. Igal klubil on värvid, millesse tuleb ka teistel austusega suhtuda. Värvide kandjate tegevuse arvustamine ei ole see teema, mida avalikes foorumites arutatakse.
Samuti iga mootorrattur väärib austust omaette.
Igapäevaselt on ju suht ükskõik, kes mulle vastu sõidab, kätt tõstan alati heameelega ja erinevatest ilmastikutingimustest tulenevalt ei tee tihti vahet, kas ta on mõne klubi liige või eraldi sõitja, sel hetkel ei oma see mingit tähtsust. Mootorrattur on mootorrattur.
Seda, et kaks suurüritust sattusid samale päevale võiks näha hoopis positiivset, sest arvestatavalt suured kogunemised olid ju mõlemas arvestatava suurusega Eesti linnas. Mina osalesin Tallinna üritusel ja jäin rahule, sama võib lugeda ka Pärnus käinute kirjutistest Pärnu ürituse kohta. Mõlema ürituse pilte vaadanuna võib väita, et värvide kandjaid oli nii ühel kui ka teisel üritusel piisavalt. Ühesõnaga LAHE!
Jõudu organisaatoritele! Valikuvõimalus ongi edasiviiv osa elust.
Valge Wiin
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Pihelgas kirjutas:triplekix kirjutas:Hooaja avaparaad võiks olla "Eesti motorahva paraad" , kuhu siis koguneks nii klubilised kui klubitud kokku.
asi pole ju nimes. Ma olen täiesti kindel, et kui kaks üritust poleks kahetsusväärselt sattunud ühele kuupäevale oleks paljud osalenud nii ballil kui ka Pärnus. Paraku on üritusi palju ja nagu näha, tuleb arvestada mitte ainult Eesti vaid kogu Baltikumi kalendriga. Eks järgmine aasta saab jälle asju paremini sättida, pole mõtet süüdlasi otsida.
Siin teemas esinenud satiirikud - kes teie klubilise või maailmavaadete kallal mölises, et tunnete hädavajalikuna oma huumorit pritsida? Kas keegi MC klubi liige on teid alavääristanud endaga võrreldes või mõnel muul moel solvanud? Elage oma elu ja teised elavad enda oma.
Asi polegi nimes.
Motohooaja "ametlik" avamine võiks olla sõltumatu igasugusest klubilisest tegevusest. Arvan, et kõigil oleks uhke tunne sõita paraadil, kus osaleks valdav enamus Eesti motorrattureid (sõltumata klubilisest kuuluvusest).
Ise ma ei tea nende klubidevahelistest või nimedevahelistest jagelemisest midagi, pole lihtsalt viitsinud süveneda ja ega ei huvita ka.
Sellistel "nokk kinni, saba lahti" teemadel avalikus foorumis vaidlemine viib klubitute silmis igasuguste klubide mainet alla.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Kontakt:
no ma ei saa aru, mis seal vahet on kes korraldab? Kui ma korraldaks, siis oleks jälle neil häda kes bikerit ei kasuta...
Vahepeal korraldas RockCafe, kõik käisid ja keegi ei kurtnud, mis siis nüüd juhtus? Minuarust on see täiesti loogiline, et Eestit motoklubide assotsiatsioon avamist ja lõpetamist teeb... pealegi on ju kõik sinna oodatud. "Eesti hooaja" lõpetamine on see sellepärast, et antud üritus on ka Läti ja Leedu kalendrites kirjas. Ja neid käis siin piisavalt. Samamoodi on viisakas ja heanaaberlik minna meil ka nende avamistele ja lõpetamistele.
Mulle jääb arusaamatuks mille vastu siin võideldakse...
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Teema oleks paras ära lukku panna. aa ja iluast sõiduilma kõigile, nautige
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
Kas keegi MC klubi liige on teid alavääristanud endaga võrreldes või mõnel muul moel solvanud? Elage oma elu ja teised elavad enda oma.[/quote]
...Kus juures, pihelgas, on küll!
http://backyard.pri.ee
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Pihelgas kirjutas:Kuule Piloot, kogu lugupidamise juures, tõmba oma huumoriga pikk samm tagasi. Päriselt.
Minu lugupidamine ka! Aga kui pikk samm... või vaidleks
Minu mittesobivaid postitusi võib valimatult kustutada, parem ikka, kui tuleb karvane käsi ja küünla maha keerab
-
- Kontakt:
no vot, selline see lõpp tuligi
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com