IDASÕÕR 2008

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

mella ära seleta koguaeg asjadest millest sul pole teada.

ja mellale asjade selgeks tegemine ei vii mitte kuhugi. teeb ainult vanemaks.

ja sellega vöiks selle teema löpetada siin.

pange aga piltte veel siia kes tegid :P

JA MADONE ma ütlesin et miks te mööda METSATEED ei läinud mitte METSAALUST. see oli ka kaardil olemas metsasihina .

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

K2bi kirjutas:

JA MADONE ma ütlesin et miks te mööda METSATEED ei läinud mitte METSAALUST. see oli ka kaardil olemas metsasihina .

Käbi: Vabandust!

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

ei vabanda välja .

sellepärast et tühja pekstakse ilma et ise asja täpsemalt uuriks vöi puuriks.

:wink:

Meius87
Tsikkel: Z 1000 ; R1

Lugemata postitus Postitas Meius87 »

Käisin esimest korda IDA üritusel ja mina jäin ikka jummala rahule, hea on, et ma naked bike omanik olen muidu saaks siin sellise koosa, et paha hakkab. Ja ei tea kas varemalt on ka selline virtuaal lööming toimund peale üritust. ma ootasin küll lugeda midagi mis oli fun ja positiivne, aga ok, kes viisib jaurata jauraku edasi, aga omaette ja otse patija.
Ootan pikisilmi järgmist ürituse, et kohtuda selle humoorika ja sõbraliku rahvaga.

Olgu tugevalt tervitatud need kellega sai pühapäeval lihtsalt olla ja naerda - eesmärk kainenemine. Krt laup. oleks napilt joomaks läinud.

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Mina olen enduro omanik ja kohe üldse ei tunne end puudutatuna.
Aga igastähes suured tänud FF meeskonnale, kes korraldasid jälle mõnusa ürituse.Järgmise aastani, sõbrad :)

Challenge the Adventure.Ride The World

Junga

Lugemata postitus Postitas Junga »

No nii!!!

Täna käisime orienteerumis punkte metsast ära korjamas. Peaks tugevalt mainima, et see metsa alune pole üldse nii räämas ja segi paisatud kui siin selle jauramise peale kokku arvata võib. Esimese 2 punkti juures on küll näha, et sõidetud on - aga seda ka selle pärast, et seal kõik korraga selga lendasid.
Isegi mäkketõusu nõlvast ei saa aru, et seal miski S&M käinud on.

Kaks korda vihma ja kõik on korras. Niisiis soovitav rahuliku südamega lõpetada igasugu kirumine nende üle kes lugeda ei mõista. See enam asja paremaks ei muuda. Mingeid silmaga nähtavaid kartulivagusid pole keegi kaevanud ja rüüstamis jälgi ei ole!

Kusjuures! Kõige enam oli näha soolode jälgi 2 esimese punkti juures. ATV'dest polnud haisugi...

Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

K2bi kirjutas:

pange aga piltte veel siia kes tegid :P

.

roni mu viimases või eelviimases postituses antud linki pidi albumini

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

krutimees

Lugemata postitus Postitas krutimees »

Viriseda võib alati.Ka siis kui kõik läheb isegi paremini kui plaanitud oli.
Üritus oli super.Sügav kummardus korraldajatele.PS Mõtetera korraldajatele.Rohelistele eraldi sõit Jõhvi -Tartu-Jõhvi,asfaldilt lahkuda ei tohi(isegi mitte jalksi).
Ootame huviga uusi orienteerumisi. Olge ikka mõnusad.

Viimati muutis krutimees, 02 Juun 2008, 21:35, muudetud 1 kord kokku.
sõida ja ära mölise!APRILIA PEGASO 650
Kasutaja avatar

mylts

Lugemata postitus Postitas mylts »

Meius87 kirjutas:

Käisin esimest korda IDA üritusel ja mina jäin ikka jummala rahule, hea on, et ma naked bike omanik olen muidu saaks siin sellise koosa, et paha hakkab. Ja ei tea kas varemalt on ka selline virtuaal lööming toimund peale üritust. ma ootasin küll lugeda midagi mis oli fun ja positiivne, aga ok, kes viisib jaurata jauraku edasi, aga omaette ja otse patija.
Ootan pikisilmi järgmist ürituse, et kohtuda selle humoorika ja sõbraliku rahvaga.

Olgu tugevalt tervitatud need kellega sai pühapäeval lihtsalt olla ja naerda - eesmärk kainenemine. Krt laup. oleks napilt joomaks läinud.

Tervitused vastu võetud :)
Ja tänud ka Sulle, et suutsid meid taluda terve idasõõri ja pühapäevase päeva :D

Meius87
Tsikkel: Z 1000 ; R1

Lugemata postitus Postitas Meius87 »

mylts kirjutas:
Meius87 kirjutas:

Tervitused vastu võetud :)
Ja tänud ka Sulle, et suutsid meid taluda terve idasõõri ja pühapäevase päeva :D

Kõik oli TIPP TOPP. Raske oli taluda kõhu krampidest tulenevat valu mis omakorda tuli kõvast naermisest. Kle aga huvitav olex teada kes sa oled, kasutaja nime ja nägu ei aja kokku.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”