Saare maakond 2008
Moderaator: Moded
see 8 seal värava vahel oli küll kahtlaselt väikse läbimõõduga, "õigetes eksaminõuetes" tehakse 8-t 16mx8m kasti sees
aga kui ark eksamil peab ka seal sees 8 tegema, siis Yamaha FZS 1000-ga läheb raskeks see
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=874538
siin kõik nõuded välja toodud
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
upal tehakse jah ja ise peab sinna ennast saama eelmine aasta tegin aukude vahel kaheksat, siis polnud veel aedu paika pandud, aga aia posti augud olid kaevatud. Sõidueksam on loge, kui liiklust tunned, raudsepp ei koini kedagi, kui ise loll pole
Mul eksami ajal nad sokoloviga uurisid murutraktorit, samal ajal, kui meil eksam käis
minust tehti video kah kunagi upal õppesõitu tegemas (start, kiirendamine, ümberpõige ja estakaad jäid videost välja). Õnneks ma enam niimodi jalga ei pane maha
-
- Kontakt:
ei sa sõida midagi. Ma ei tea küll kuidas on üksikkorras eksamitegijatega (ilmselt neid ei olegi kuressaares), aga eksam algab upalt. Raudsep tuuakse/tuleb sinna kohale, loeb sõnad peale ja kontrollib dokumente seal. Siis toimub kõigi inimeste platsisõit ja seejärel linnasõit. Kui ise oma rattaga platsile sõidad, siis see võrdub lubadeta sõiduna,mis üldse ei ole hea päevaalgus aga helista Irmale, tema teab kuda asi konkretsel päeval käib
Irma siis on raudsepa naine, nagu ma aru sain kunagi, töötab ta eksamite registreerimises ark-s
kaldun tazavi teooriat toetama... aegade algusest nii toiminud asi. Esimene asi on ikka plats, kus vaadatakse, kas mees üldse ratta peal õiget pidi istub ning kas linnapeale võib üldse lasta sellist
aga reinz hoia meid kursis kuidas nüüd asi käib.
Kawa zr550 "Zephyr", Honda CBR1000f "Hurricane"
ma millegi pärast arvan, et nad siiski usuvad, et ma suudan ratta peal õiget pidi istuda olen ju läbinud autokooli, ning on mul olemas selle kohta tunnistus, ilma selleta ei lasta ju ühelegi eksamile
aga muidu need, kes teevad ametikooli kaudu juhiluba, usun et nendel on täpselt nii nagu tazavi rääkis...
võib-olla tõesti lastakse siis ratas transportida upale, et enne ma ei saa ratta selga... aga eks see teisipäeval selgub.
EDIT:
Korras.
Eksam oleks võinud alata ka ARK juures, igatahes paluti mul tehnilisest seisukorrast seal rääkida.
Küsisin et kas ma sõidan ise Upale või sõidab sõber, ütles et võib sõber ka sõita jah. Ma läksin Raudsepaga. Platsil tegin estakaadi, aeglase sõidu, värava vahelt läbi, ussi ja kaheksa.. Kui oleksin kohe teadnud et 8 sõidetakse pool meetrit väljaspool maha joonistatud 8-t poleks hirmu olnud selle ees. õnneks käisime enne kui arki läksime korra platsi pealt läbi ja soko seal seletas kuidas teha tuleb...
ühte asja heitis ta mulle ette, see oli vähene suuna näitamine ümberpöigete juures....
-
- Kontakt:
reinz kirjutas:igatahes paluti mul tehnilisest seisukorrast seal rääkida.
päris huvitav, eelmine aasta meie käest ei küsitud kordagi tehnilistest asjadest. Aga noh, koolis ka ei räägitud neist, ju neil olid omad kokkulepped kooliga
kusjuures ma ei teagi hetkel palju tsikli kummi mustri jääksügavus võib olla
ajasin siis ka enda kawa kuuri alt välja ja käisin tegin üv ära metras.vana vaatas ainult tulesid,käis paar korda ümber bike uuris siit ja sealt ja kogulugu.250 eek ja järgmine üv alles 06.2010 nii et senikaua jälle mureta see lugu.tiirutasin linna peal ka paar tundi aga nägin ainult kolme ratast mis vastu tulid ja need olid ka turistid vist:D ju kohalikud on tööl või siis saarelt pagenud.
alar192 kirjutas:majutus lätis,hr Luigele http://www.jurmala.lv/et/home/turistiem ... fault.aspx
Kui keegi otsib majutust baltimaades, siis abiks:
http://www.celotajs.lv/cont/cntr/accommodations_en.html
Re: Saare maakond 2008
et kuna olen õlletoobri mootorratta paraadi oodanud suure põnevusega, sest eelmine aasta sai seal ise ka oldud, siis nüüd tuli välja et sellel aastal on paraad kell 15:30 kuivastu sadamast ja veel reedesel päeval,et kes ja kuidas sinna siit kohalikest läheb või mis teie üldse asjast arvate.normaalsed inimesed ikka tööl siis ju või nii.
Nojah, enamus rahvast tuleb ju ikkagi mandrilt. Ma ei jöua tsiklit kokku ma arvan, ega viitsi vast söita ka kuivastusse selle pärast.
Tjah. Paraad on asendunud kohalesõiduga. Pole kogunemist ja ringi uitamist, "rattanäitust", jne
Kahju.
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
Normaalsed inimesed võtavad reedeks vaba päeva või küsivad varem ära
Endal õnneks puhkus ja juba aegsasti tiksun Saaremaal, aga mul sõbranna on ainult ennelõunat tööl, ja siis hakkab uhama praamijärjekorda, bronn peal
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.