Väikemõisa Lastekodu vol3
Moderaator: Moded
-
- Tänatud: 5 korda
-
- Tsikkel: HD FLHRCI
lastekodu
Need lapsed, kes Väikemõisas mootorrattaid nägid, on juba suuremaks kasvanud.
http://vana.www.sakala.ajaleht.ee/index ... number=392
Järelikult tuleb teha kohaliku rahvaga kevadel korduskülastus.
-
Teema algataja
Kõigepealt tänan siiralt südamest kõiki, kes ei pidanud paljuks laupäeva hommikul vara-vara silmad lahti lüüa ja Väikemõisa poole sõitma hakata.
Aitähh, liba-jõuluvanale ja tema abile, kes meid Jõuluvanatust olukorrast välja päästsid. Küll habemeta ja selline nooreke, aga muidu täitsa Jõuluvana moodi. Eks järgmiseks aastaks saame habeme ka ette;)
Olenemata sellest, et ilmataat meid tõsiselt proovile pani, sai meie tubli meeskond lastega fantastiliselt hakkama. Aitähh! Ain, selle kompensatsiooni osas me saame vast sinuga kokkuleppele, elasid rolli ju sisse ikkagi täis raha eest:P selgroog jäi ikka terveks ma loodan:)
Siin on nimekiri ja laekumine inimestelt, kokku 5275.-, tänu kellele saime lastekodusse tüdrukute 30,25m2- sse tuppa ära ostetud laminaatparketi koos kõigi paigaldus/viimistlustarvikutega, kingikoti sisu lisakommidega täita ja ka mänguasjade jaoks jagus meie tagasihoidlikust eelarvest;)
Avo Kompus 100
dimi1974 400
JAANIS KULD 500
Kris (kristjan martin) 150
Biker Rait Kuuse 500
Heinar Korba 200
Valvo Tuvi 500
Holm Alar 200
Kraft Kriste 500
Heiti Piip 100
Marko Purge (madismad) 250
Marek Meresaar 500
zombiegirl 250
Lehemets Margus 150
Saar Kaidy 25
Enn Hiiemets 100
Hillar Grahv 200
Valentin Taavi 150
Rüllo Paas 200
Alan Ugolkov 100
Suzumen 200
Eraldi tänan omaltpoolt veel 188mad-i, kes organiseeris lastele muusikakeskuse, Voolikut- kes aitas kogu pakkimis/jagamistööd teha ning likvideeris ilmunud puudujäägid:), Jaanus- kes ei pidanud paljuks oma Lätti sõit edasi lükata ja Võru- Väikemõisa- Võru reis ikkagi ette võtta. dimi1974- tänu kellele said laste kingikotid täis piparkooke ja komme- igale lapsele OMA nimeline kommikott.
Teie kõigi osavõtt oli äärmiselt tähtis ja vajalik- ma arvan, et ma ei eksi, kui väidan, et seda olulisust nägite te nende laste silmist.
Ilusat jõuluaega ja järgmisest üritusest juba üsna pea:)
Tervitustega
Kairi aka Tuhkatriinu
Väikemõisa
Meil jääb üle tänada ainult Tuhkatriinut, et selle kena ettevõtmise algatas ja jätkab. Rahulikku jõuluaega kõigile.
Tervist kõigile ja hea kogeda,et on inimesi kes ei pea paljuks tulla kohale ja annetada raha lastele kel seda kõige rohkem vaja on. Ise aga ei taha ennast võõraste sulgedega ehtida ja märgin siin juures ära ühe firma GALV-EST AS
tänu kellele tegelt need kommid siis said.Mina lihtsalt küsisin ja seekord küsija suu pihta ei löödud.
Ilusat jõuluaega Teile kõigile.
Marek
-
- Tsikkel: Kawa
-
-
- Tsikkel: Yamaha FZS1000
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Ma ei mõista ...Miks nii lahja osavõtlikus!? Tüdruk tõstatas ju küsimuse ja oleks ilus millekagi vastata!?
Arvan,et peaks selle segase elukäigu juures leidma aega ka natuke lapsi rõõmustada,nad ju tegelikult ootavad TEID-*MEID!!!!
Võtame kokku ja teeme ÄRA ...???
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: HD FLHRCI
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 1 kord
Tere
Teeme ära.
Ja ärme luba nagu meie valitsus.
KINDEL TEEMA KOHT,AEG JNE.
Minu lgp.
www.facebook.com/realbikerid
lastekodu
Hooaja kalender suht tihe, aga jah, kui " auk " leitakse, siis ka kohal ja mitte üksi.
Aga vöiks teise kiivri kaasa vötta ja seal kohapeal lapsi söidudada on ju suuremaid lapsi ka, kes istmel püsivad Söita suure teeni ja tagasi- ikka parem kui mitte midagi!
Aga rattaga mingeid asju viia suht raske, ehk siis rahaliselt toetada vöi....kuidas?
Infot ootama jäädes:
Siim
-
Teema algataja
-
-
-
Teema algataja
-
Jah, Kaagvere asjus ma saaksin aidata küll...pean mainima, et projektijuhiga möödaminnes asjast rääkides oli ta vägagi nõus, et tüdrukutele midagi sellist pakkuda.
Tafka ÜRITAKS tulla Dnepriga(külkaga) kohale aga hetkel asi kindlustuse puudumises ja tsipa tehnilistes probleemides....aga kui minek jääks järgmisse kuusse siis usun,et suudaksin palgast leida selle kindlustuse raha ikka. Külkas saab vähemalt enamusi sõidutada:)
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
-
Teema algataja
Kui järgmine kuu, siis ma saaks kah ikka päris mitu mitu mänguasja ära tuua ( positele legosid jms ning tüdrukutele palju pehmeid mänguloomi ).
Sõltub ainult, et kas asi leiaks aset juuni? alguses või keskel ( nimelt lubade tegemine käsil - let us get official ) ja kui asi jääb juuli kuuse, siis ma juba soojal maal relvaga
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.