Ringraja masinad liiklusest ära!
Moderaator: Moded
volvo460 kirjutas:Ehk , nagu ma eeldasingi !
Kui puudutada korra seda teemat, on see täpselt ja õli tulle valamine...Rohkem ma teile siia ei postita... pole mõtet tuulega võidu joosta.
Teil ju õigust küll ja ülearugi, et seaduseid rikkuda ...Nägemist !
Mitte ma ei saa aru miks see mees ei võitle üldise liikluskultuuri eest mis on ikkagi enamus sõiduautod vaid sõimab bikereid jms tehnikaga liikujaid aga mitte tava autojuhte.Väikekodanlase tunneb juba sellest ära et hakkad rohkem küsimusi esitama siis kas jääb vait või kukub süüdistusi loopima.Siiani jäi mulle vastuseta selle inimese puhul et kui biked jms ära keela et mis siis saab autojuhtidest kes lendavad punasega üle vöötraja või kihutavad linnas 100+ kmh.Siiski arvan et tegemist on tavalise väikekodanlasega kes vihkab mootorattaid jms.
Tegeliklut teate nali naljaks aga samas mul on kahju sellest inimesest.Ta elab häiritult.Kõik mis häält teeb kõik häirib.Samas ta ei saa vist oma sisemise minaga eriti hästi läbi.Ma kaldun arvama et inimesel on probleeme närvide ja enda eluga liisingud ,laenud perekond ja muud tegurid häirivad teda tugevalt.ma ei soovitaks tal ära kolida kui ta seda ei soovi aga pikk puhkus maal ja vaikuses kuluks talle küll marjaks ära.Tundub et linna elu ja elustiil on liig kurnavad talle ja sisimas soovib ta vaikust ja rahu mida võib ainult maalt sügavalt metsadest leida mitte linnast kahjuks.Endalgi vahel viskab kõik üle lähen maale puhkan tulen linna tagasi ja jälle kõik on ok ja on jõudu jätkata oma tööd ja muid tegemisi ja keski ega miski ei häiri enam.
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Teate, see volvo kuulub selliste inimeste hulka, kes pidevalt kirjadega pommitavad igasuguseid ametkondi ja kellele vastused algavad alati fraasiga: "Ministeerium mõistab Teie muret....". Sellised tüütud kujud lihtsalt on ühiskonnas ja ametkonnad on seadusega sunnitud sellistele vastama. MEIE SIIN aga ei ole. Seega teen ettepaneku see teema lukku panna ja mitte kulutada närve psüühiliselt ebastabiilsetele isikutele.
Hm, kunagi tegi üks selline "kirjasaatja" rahandusministeeriumile ettepaneku, kuidas saada lisaraha pensionite maksmisele. Ta mõtles välja sellise skeemi: 100-kroonised kupüürid kehtivad vaid siis, kui neile on peale kleebitud 5-kroonine mark. Mida siis kleebitakse peale iga tehingu juures. Ehk siis: 100-kroonine maksab 105 krooni. Ja oli kole tige, miks tema ettepanekut kasutusse ei võetud. Vasta siis sellisele.
volvo460 kirjutas:...... Just 5 aastat tagasi ju tehti Vabaduse pst neljarealiseks!
Ei, ma pole siia kolinud, olen siin olnud eluaeg ! Ning mingite kaherattaliste rullnokkade pärast ei jookse ka metsa elama!
Kuid ometi oli iga õhtu, suvi läbi, täpselt kell 20.00 - 24.00 siin selline ringraja tribüüni tunne, et anna olla !
Tuleb tunnistada, raske on saada pildile just neid situatsioone, mis siin vahest näha on. Kirjeldan paar tükki siia, ehk tunneb mõni end ära ja vähemalt seletab teistele kah oma käitumise põhjuseid ?Üks pidevamaid asju, mida on võimalik näha on just roheliseks läinud foori tagant liikuma hakkavate autode kolonnide juures. Nimelt tuleb kuskilt tagant poolt mõni täiesti süüdimatu kaherattaline, minnes sundpöörderajale või ÜLE TOPELT TELGJOONE, möödub ta sellest kolonnist kiirusega "49,9 km/h"(korda mitu).
Teine asi mida olen näinud valdeku tänava ristmikul. Fooris põleb jalakäiatele lubav tuli. Pisikene koolijuntsu tuleb sebra peal, täpselt nagu just koolis õpetati, vaadates mõlemale poole , üle tee. Kõik on justkui imearmas, kui järsku ilmub kuskilt kaugelt, kuid väga kiiresti lähenev kaherattaline, mis millegi pärast ainult ühel rattal. Kõik oleks tore, kui too motikas seisma jääks stopp joone ees, täites liiklus eeskirju, kuid see pole nii ! Too tegelane vuhiseb oma 120 + km/h kiirusel , tagumisel rattal sõites , umbes meetri kauguselt sellest koolilapsest, kes ei osanud muud teha , kui suure jooksuga minema plagada.
(Siia küsimus juurde - Paljud teist isad/emad on ?)Aga veel võin lugeda erinevaid kohti ja kordi, mil nood kaherattalised sõidavad suvalt ringi VASTASSUUNAS ühesuunalistel tänavatel... oeh... õnneks mitte seal niiväga kiiresti, et ehk jõuavad pidama, kui vastu tuleb keegi !
Keegi küsis, et kellele need ATV'd ette jäid ?
Ole palun kena, mine imetle Pääsküla raba ja selle lähiümbruses olevaid pargikesi ning haljasalasid.
Isegi mootorsaanid liiguvad endise tuberkuloosi haigla pargis edukalt ringi, vahest sõites ka piki kõrvaltänavaid!.......
Vaata, Raido, probleem on selles, et selliste ilmingute puhul ei ole tegeleikult oluline millega sõidetakse vaid hoopis kes sõidab. Kõiki neid juhuseid võime vaadelda massiliselt ka autode puhul. Nii ummikust möödasõitu vastassuunavööndi või teeperve kaudu, sportsumpsidega löristamist, ülekäigurajal allaajamist ( ausalt öeldes ei tulegi meelde, et keegi oleks tsikli alla jäänud, küll aga on näiteks tänastes uudistes jälle üks õnnetu kes ülekäigurajal AUTO alla jäi), maastiku kündmist wannabe offroaderite poolt jne jne jne.
Mulle jääb mulje, et sinu seisukohad on tekkinud mõttest lihtsalt MIDAGI kokku kirjutada. Ilma tõsisemalt järele mõtlemata.
Teema algatanud idee leidis sellise lahenduse:
Hr Raido Siimre
pimedusest_hunt@hotmail.com
Teie 12.08.2007
Meie 16.10.2007 nr 1.15-7/8547
Vastus ettepanekule
Täname Teid ettepanekute eest.
Liiklusseaduse ja selle alamaktidega on väga täpselt pandud paika nõuded, millele peab vastama teeliikluses osalev sõiduk. Antud nõuded käsitlevad ka müra.
Kui motospordi võistluste jaoks kohandatud mootorsõiduk ei täida teeliikluses osalevale mootorsõidukile kehtestatud nõudeid, siis ei ole sellise sõiduki kasutamine teeliikluses lubatud.
Kiirendamist ja nn nõelumist teeliikluses ei põhjusta mitte mootorsõidukid, vaid mootorsõidukite juhid. Liikluskultuuri puudumine on see, mis tekitab närvilisust liikluses.
Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium on seisukohal, et Teiepoolt mainitud probleeme saab lahendada ennekõike läbi juhtide kasvatuse ja tõhusama liiklusjärelevalve.
Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium on ettevalmistanud liiklusohutusalase tegevuskava Vabariigi Valitsusele edastamiseks, kus on tegevusvaldkondade kaupa planeeritud kriitilised tegevused negatiivsete liikluskäitumisharjumuste muutmiseks.
Loodame, et tegevuskava rakendamine aitab leevendada ka Teie poolt osundatud probleeme.
Lugupidamisega
Marika Priske
Kantsler
ero Aarniste 625 6315
Eero.Aarniste@mkm.ee
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
tramm66 kirjutas:Nagu näha, on ka see sent maksumaksja raha, täie ette läinud. Veel võiks Hr. Raido Pr. Maarikalt küsida, et kuidas moos kommi sisse saab ja kus on kurva kodu sest äkki kantselei töökas kollektiiv kõlgutab niisama jalga üle põlve mis on ilmselge raharaiskamine.
see oli nüüd küll väga teravalt pistetud..
aga võib ainult ette kujutada, kuidas Raido maailm langes kokku saades riiklikul tasandil kinnituse, et Kiirendamist ja nn nõelumist teeliikluses ei põhjusta mitte mootorsõidukid, vaid mootorsõidukite juhid.
Nüüd peaks üritama mootorratturid ära keelata..
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
piloot kirjutas:tramm66 kirjutas:Nagu näha, on ka see sent maksumaksja raha, täie ette läinud. Veel võiks Hr. Raido Pr. Maarikalt küsida, et kuidas moos kommi sisse saab ja kus on kurva kodu .
Et maksumaksja raha kokku hoida...
![]()
Kurva Kodu OÜ
Registrikood: 10610588
Tallinna 60 Lääne-Virumaa Rakvere 44311
miskipärast Pilooti seal asutuse ees pidevalt treffab, ehk kurvakuju rüütel kes kurva koju tungib
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Teema algataja - Postitusi: 559
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Pihelgas kirjutas:Nüüd peaks üritama mootorratturid ära keelata..
Õige! Ja igaks juhuks õlu ka, see võib ka paarutamist põhjustada!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.