Lastekodude projekt
Moderaator: Moded
kah kodus ja kuuma vee all ära soojenenud ja nüüd kuum tee jäägriga sisse, et haigus hooaja lõpus kimbutama ei hakkaks...
igati tubli üritus oli ja koju sõites sai tükk aega ikka mõeldud ja tunne oli hea ja... väga mõnus... minu tipp hetk oli kui mingi selline põlve pikku poiss (endal sahtel kõigest poolenisti hambaid täis) "löö patsu" ütles...
aga see ei peaks jääma selliseks ürituseks mida siin väga pikalt meenutada, vaid tuleks mõelda kuhu, kuidas ja mida veel saaks head teha ühiskonnale..
järgmine kord võiks tqhq.ee foorumisse ka postituse lasta.. äkki mõni usalane ka platsis...
tänud meeldiva kogemuse eest!
Mu tagasihoidliku oskusega tehtud klõpsakad:
http://public.fotki.com/TartsBiker/lastekodu/paide/
Jah, üritus oli hea. Meenutades Kaelase koolis analoogseid üritusi, siis oli Paides sõitmiste aktiivsus kordades suurem. Hakkasin mõistma väljendit "Kopli tramm" Üks GW mees tekitas aga Tivoli tunde, kui sõitis oma tulede säras muusika saatel ja tagaistmel pisike kakkara istus nahkses tugitooli ja naeris õnnelik nägu peas
Kihvt!
Tänud aga Tallinnasse tagasi sõitnud seltskonnale ja eriti road captenile, kes suutsid selle viiese kolonni sõidu teha sujuvaks, ohutuks ja nauditavaks. See oli minu selle hooaja selgelt parim kolonni sõit.
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
http://www.album.ee/album/30006588/50075689
Mõned pildid siis minu poolt ka.
Kuigi minu fotograafil käsi värises pisut.
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Raske on omaltpoolt veel midagi huvitavat lisada, sest niipalju häid pilte on juba eelnevates postitustes üles riputatud. Panen siiski veel mõned siia kõigile vaatamiseks. http://www.minupildid.ee/main.php/users ... as/Paides/
Peris mõnus asi oli! Sai lapsi sõidutada ja tõesti oli hea vaadata, kuidas nende silmad särasid! Oli näha, et meist oli kasu! Ja ausalt öeldes, ma ei uskunud et meid NII palju kokku tuleb...
Dimi- pane nimekirja ka Rakvere (olin vist ainus esindaja sealtkandist).
PS. See oli jah müstika et kahetaktiline roheline väikesekubatuuriline mootorratas läks lastele väga peale.
Cado kirjutas:http://www.album.ee/album/30006588/50075689
Mõned pildid siis minu poolt ka.
Kuigi minu fotograafil käsi värises pisut.
Rääkisid midagi videost kas sa kunagi selle ka kuskile üles paned.
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
No mis ma oskan öelda. Need tsiklimehed on ühed vahvad mehed.
http://www.animalistika.ee
-
- Tsikkel: HD FLHRCI
Olin üks viimaseid ära tulijaid ( Tiit jäi veel sinna) ja ajasin törtsu juttu.
Tagasiside oli ülimalt positiivne ja tänati.
Tore üritus oli ja tänud kohal käinutele. On mida meenutada
Veidikese aja pärast üritan ka tehtud fotod kusagile üles riputada
dimi1974 kirjutas:Mis kandi mehed täna Paides esindatud olid.Tean,et Keila,Tallinn,Tartu ja ise siis kõige idapoolsem Kuusalu(harjumaa).
Mina olin Rakverest ja mu sõber oli Tartust.
Väga-väga tore üritus oli, ilm ei olnud just kõige parem aga kui nägin nende laste silmade sära ja naeratavaid nägusid siis ununes see niiske ja natuke tatine ilm kohe, selliseid üritusi võiks rohkem olla, sellest võiks saada isegi omamoodi traditsioon ning võiks tõesti teha igakord väikese korjanduse, saaks kogutud raha eest osta lastele mingit nänni või lihtsalt see raha lastekodule annetada...
Kõik medalid ja kummardused ideeautoritele
-
- Tsikkel: HD FLHRCI
kajastus kohalikus lehes http://www.jt.ee/230907/esileht/20006839.php ja päris tore oli.ise arvasin et atv-ga sõita tahtjaid on vähe aga järjekord oli pidev
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Sai kord ühe lastekodus kasvanud naisega räägitud sel teemal (suured onud-sõbrad), nende lastekodu kaitseinglid olid taksojuhid, käisid külas j.n.e. olid ka hiljem aitanud nagu oskasid, kes tutvuse kaudu tööd sai, kes mida. Mis siis segab meil, nahksetel-bensulõhnalistel, saada ka ingliteks? iga MC valib endale mingi asutuse ja vahest külastab sealseid elanike, miks siis mitte teha ka mingeid üritusi rahvamassidele et annetamiseks raha koguda.
see muidugi kõigest idee mis sai peale teise õlle ajusopidest välja õngitsetud, aga usun et väärt idee
edu ja tervist
vägisi kisuvad teemad lõõpimiseks ära...
aga see et iga MC omale mõne lastekodu vms otsib on hea mõte... mul endal käis peast läbi mingisugune suur lastekodude suvepäevad?! jalka turniiride ja tiheda päevakavaga ja muu vägevaga... aga see muidugi vajab suurt suurt rahastamist ja meeletut orgunni ja ilmselt ei ole väga teostatav.. aga mõelda kui palju head teha saaks on ka hea... tegemine muidugi tuhandetes kordades parem...
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
hei,
piltidega on nii, et lubasin need kõik ühe plaadi peale kokku koguda ja siis saadan Konsulendiga (Tiit) selle plaadi neile. Saavad üheskoos pildivaatamise õhtu teha
Seega, pange aga oma pildid üles.
Tore oli!
Ja Cado'le suur aitähh, et elu ära rikkusid
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Motopaks kirjutas:hei,
piltidega on nii, et lubasin need kõik ühe plaadi peale kokku koguda ja siis saadan Konsulendiga (Tiit) selle plaadi neile. Saavad üheskoos pildivaatamise õhtu teha
Seega, pange aga oma pildid üles.Tore oli!
Ja Cado'le suur aitähh, et elu ära rikkusid
Mis rikkusin, andsin elule uue mõtte.
Aga kui plaadi viimiseks läheb siis saad minukäest Dvd ka. (kuigi seda peaks mõni osavam mees töötlema veits)
Siin ennem küsiti ka juba muidugi Dvd-d aga ega ei oska kuhugi küll mitme gigast faili kuhugi mõistlikult riputada.
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
tänud organiseerijatele
tore ja meeldiv üritus oli ja nagu eelmainitud ütlesid, ununes natuke kehv ilm sootuks nähes seda rõõmu, mis lapsi valdas ja see sära, mis peegeldus silmades.
Natukenegi oli neil päikest, noh ja mis salata, eks meil ka.
Päev hiljem tabasin end mõtlemas, millises olukorras on sealsed lapsed. Vahetult enne kui tõmbasin kiivri pähe, küsis üks väike poiss, et kas me (st ratturid) läheme nüüd koju ja endast mõistetavalt vastasin, et jah, nüüd läheme koju. Meile on ju kodu iseenesest mõistetav, aga neil ei ole ju seda, kuigi kui väga nad seda igatseksid. Ja siis see pilk, kus rõõmu taga peitus igatsus ja kurbus.
Aga vähemalt natukenegi saime lapsi rõõmustada, ja tõesti selliseid üritusi võiks rohkem olla.
Veelkord tänud organiseerijatele.
aa ja, ise siis Jõgevalt ja Põltsamaalt oli me pundis ka rahvast.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
sellist üritust näiteks järgmiseks aastaks planeerides saaks ju ka midagi veel lisada - mingi võistlus, millegi meisterdamine (joonistamine vms). Kasvõi kui mõelda eelmise aasta Kaelase kooli üritusele. Ehk õnnestub kuhugi organiseerijatel mingi projekt kirjutada.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Lõpuks pisut tagasisidet ka korraldajatelt rõhuga sõnal pisut, sest kõike on võimatu kirja teel edasi anda.
Lugesin mingil ajal kokku 50 tsiklit, kuid mõned tulid pärast veel juurde. + muidugi H1 ja ATV.
Vahendan Anita üritusejärgseid muljeid (ise põristasin minema, et enne pimedat Tallinna tagasi jõuda). Kes põhjalikumalt ja emotsionaalsemalt kuulda soovib, peab ise Anitale helistama.
Ürituse lõppedes moodustus kaks ringi, kus käis elav arutelu - kasvatajate ring ja laste ring.
Kasvataja Malle (ligi 60, kunagine vallavanem, kelle "luksusautoks" oli külkaga IŽ), kes on ise tsiklifänn ja kes ostis hiljuti rolleri, et küla vahel ringi tiirutada, unustas kõik muu (laste riietamine näiteks), kui esimene tsikkel oli kohale saabunud. Peale üritust käis Malle rinnal käsi murdes ringi ja muudkui rääkis, et kuidas ikka nii palju inimesi omast vabast ajast ja oma pere kõrvalt raha kulutades (bensiin) läbi vihma kohale tuli.
Kasvatajate seas olid emotsioonid kõrgel nii peale üritust kui ka täna. Räägiti, et oli superüritus, parim, mis lastekodus kunagi olnud on. Et kõikvõimalike pannkoogipäevadega ei anna võrreldagi. Avaldati arvamust, et selline üritus võiks kujuneda traditsiooniks, kus nad ka ise käed külge lööksid, aga et seda ei saa muidugi kellelegi kohustuseks teha.
Juhataja Helle ütles, et neil on nüüd üle linna asutus - mitte kuskil pole olnud nii palju ja nii uhkeid tsikleid ja tsiklimehi. Mehel jäid püksid ka ostmata, sest ei raatsinud ära minna.
Üks väike poiss (see, kes ühes eelnevas kommis tahtis patsi lüüa) tuli peale üritust tuppa, läks akna juurde, vaatas käsipõsakil pikalt välja ja ohkas: "Ega nad enam ei tule".
Mõned poisid lubasid õppida, et hea töökoht leida, raha teenida ja omale tsikkel osta.
Mõned poisid tahtsid tsikli ise juppidest kokku panna.
Üks tüdruk jäigi kordama: "Issand, ta käis minuga päris linnas" ja muudkui keerutas.
Kõva vaidlus käis selle üle, kes sõitis parema tsikliga ja milline tsikkel on vägevam. Üks poiss tantsis kaera-jaani, sest viimase hetkeni polnud aega vetsu minna - juttu ei saa ju pooleli jätta. Õnneks jäid kõik kuivaks...
Mitmed poisid jäid kurvaks, et ega need tsiklimehed enam tagasi ei tule (kogemused), aga üks väikemeest ütles kindlalt, et tulevad küll, sest motikamehed juba ei peta...
Ühele poisile tuli linnast sõber külla ja küsimuse peale, mis siin toimub, vastas poiss hooletult - ah, korraldasime tsiklimeeste kokkutuleku (tavaline asi ju lastekodus
).
Suured poisid ütlesid, et see oli kõige vingem üritus, mis neil kogu lastekodus elatud aja jooksul olnud on (aga mõned on seal elanud juba 12-13 aastat)
Täna käis koolis kõva uhkeldamine ja kujutage ette, mõned linnalapsed ei jäänudki uskuma, et selline asi toimus
. Või olid nad lihtsalt kadedad.
Jne., jne... Lootusetu on kõiki emotsioone ja muljeid kirja panna. Lastele oli see igatahes unustamatu elamus ja mõnele neist võib-olla kogu eluks... Muuseas, kas panite tähele, et kommikauss oli kogu ürituse aja puutumata!! Ei maksa arvata, et Paide lapsed kommi ei söö...
Veel kord palju tänu kõigile, kellel oli võimalik läbi vihma kohale põristada . Maailm on jälle elamiseks veidi parem paik
Special thanks:
Katusemehele, kes tõi kohale ATV ja gaasigrilli, tänu millele osutus võimalikuks üldse vorsti küpsetada.
Cadole, tänu kellele said ennast tähtsana tunda ja oma tiirud ära teha ka need lapsed, kelle tervis ei võimalda iseseisvalt tsikli peale istuda.
Motopaksule, kes nänni tõi ja seda nii isalikult lastele jagas.
KamikazeSuicidele, kes viimasena kohale jäi ja lastega veel mõned tiirud tegi ning kes kasvatajad muretsema pani, et kuidas ta ikka õhtuks läbi saju Iklasse jõuab.
Kõigile, kes lastele midagi kaasa võtsid ja kelle nime ei oska nimetada ning muidugi Koile helkurite eest.
Püsige alati teel, sõbrad!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.