Biker.ee SUVEPÄEVAD 3-5.08.2007
Moderaator: Moded
Tartust tulijatel soovitaks sõita Viljandi-Võhma kaudu. Ja Tallinna poolt tulijatel mööda Viljandi mnt-d (Rapla-Türi jne). Imaverest Viljandi poole on umbes 15km teetööde lõik, kus nüüd suur kild maas ja sõitmine väga raske...K2bi kirjutas:tere
nii möda tartut kui ka viljandi mnt. mölemat pidi on TEETÖÖD
OI KUIDAS MULLE MEELDIB FREESIDA
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Tänud sulle, ma just kavatsesin sõita Imavere kaudu aga nüüd teen plaani ringi ja sõidan Põltsamaa - Võhma kaudu.bikefan kirjutas:Tartust tulijatel soovitaks sõita Viljandi-Võhma kaudu. Ja Tallinna poolt tulijatel mööda Viljandi mnt-d (Rapla-Türi jne). Imaverest Viljandi poole on umbes 15km teetööde lõik, kus nüüd suur kild maas ja sõitmine väga raske...

-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Torpedo kirjutas:Roger that.Pikk kirjutas:Ära vesipiipu unustaTorpedo kirjutas:olles paar olulist asja ka amaha unustanud.
Nii, käisin ostsin especial uue pisema piibu mis seljakotti ära mahub. Aga t**a nüüd on küll nii, et kes ära lõhub, see vutt-vutt-vutt jookseb ja uue asemele toob. Tegelikult peaks teie saadananahkade käest ka maksu võtma, ega see tubakas mul kuskilt maja tagant aiast ei tule... Aga noh savi, kui keegi tuleb pakub piibu vastu õlle, siis on ka kõik hästi.

I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
-
Mm.. Tallinn-Rapla on suured teetööd, kus pikalt-pikalt on 50km/h ja kild maas ja kohati pori.Õnnekas kirjutas:Tänud sulle, ma just kavatsesin sõita Imavere kaudu aga nüüd teen plaani ringi ja sõidan Põltsamaa - Võhma kaudu.bikefan kirjutas:Tartust tulijatel soovitaks sõita Viljandi-Võhma kaudu. Ja Tallinna poolt tulijatel mööda Viljandi mnt-d (Rapla-Türi jne). Imaverest Viljandi poole on umbes 15km teetööde lõik, kus nüüd suur kild maas ja sõitmine väga raske...
Ning Türi-Viljandi teel on peale seda suurt risti... (30km enne Viljandit) pikalt ka ainult muda ja pori.
Üleeile tulin. Autogagi oli VÄGA ebameeldiv kogemus.
Vastik, aga armas...
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Siis on õnnelikud üksnes enduurokadZombiegirl kirjutas:Mm.. Tallinn-Rapla on suured teetööd, kus pikalt-pikalt on 50km/h ja kild maas ja kohati pori.Õnnekas kirjutas:Tänud sulle, ma just kavatsesin sõita Imavere kaudu aga nüüd teen plaani ringi ja sõidan Põltsamaa - Võhma kaudu.bikefan kirjutas:Tartust tulijatel soovitaks sõita Viljandi-Võhma kaudu. Ja Tallinna poolt tulijatel mööda Viljandi mnt-d (Rapla-Türi jne). Imaverest Viljandi poole on umbes 15km teetööde lõik, kus nüüd suur kild maas ja sõitmine väga raske...
Ning Türi-Viljandi teel on peale seda suurt risti... (30km enne Viljandit) pikalt ka ainult muda ja pori.
Üleeile tulin. Autogagi oli VÄGA ebameeldiv kogemus.

Ma olen kogu aeg kahtlustanud, et see mis sul maja taga kasvab on kanep. Aga las see jääb sinna kasvama, katsume ploomi/õuna/maasika jne. maitseelamustega piirdudaTorpedo kirjutas:Torpedo kirjutas:Roger that.Pikk kirjutas:Ära vesipiipu unustaTorpedo kirjutas:olles paar olulist asja ka amaha unustanud.
Tegelikult peaks teie saadananahkade käest ka maksu võtma, ega see tubakas mul kuskilt maja tagant aiast ei tule...

Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: Yamaha FZS600 -03
Ju nad siis kuuluvad ka biker.ee lugejate hulka ja tahavad suvepäevaliste "paraadi" nähaVirx123 kirjutas:just nats aega tagasi tulin Oisu kandist ja tõepoolest vennad olid eravärvides autoga teeääressupreme kirjutas:NB!!! Oisu-Kabala vahelisel lõigul pidevalt radarid väljas.

P.S. Aitäh kõigile eelnenud killustikuvihjete ja teekonnasoovituste eest! Õhtul kontrollime üle

Sõidan nagu vana mees. Nagu väga vana mees...
-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
Täna olen valves, aga homme sõidan pritsumeeste suvepäevadele Lammasmäele,kahjuks kahes kohas korraga viibimine ei ole võimalik.Aga jõudu teile seal kõigile
(muide, mõned pritsumeestest tsiklimehed, pidid juba Lammasmäel kohal olema!) 

Luigi 5271367 luigi.oolma@rescue.ee 

Tahaks midagi öelda, aga pärnakas ütles kõik ära http://biker.ee/pics/34/bik_gal_2041.jpg
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Ja seda juba rohkem kui aasta tagasi - vot shamaan ...Pikk kirjutas:Tahaks midagi öelda, aga pärnakas ütles kõik ära http://biker.ee/pics/34/bik_gal_2041.jpg

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
-
- Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
- Tänatud: 1 kord
samas midagi sa siiski ütlesid:DPikk kirjutas:Tahaks midagi öelda, aga pärnakas ütles kõik ära http://biker.ee/pics/34/bik_gal_2041.jpg
http://www.zone.ee/laulusild/moto/IMG_4301.jpg?2
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
elusalt tagasi ja rahul.
naelalöömisvõitlusi mälupilte läbivaadates jõudsin järeldusele et Väino , Kohalike ja Kotkapoegade võistkonade KÕIK, ERANDITULT KÕIK haamrilöögid vaidlustame ja tegelikult on võitjad Läti vabaks
naelalöömisvõitlusi mälupilte läbivaadates jõudsin järeldusele et Väino , Kohalike ja Kotkapoegade võistkonade KÕIK, ERANDITULT KÕIK haamrilöögid vaidlustame ja tegelikult on võitjad Läti vabaks
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: Yamaha Xc125tYamhxc125.Ižjup5
- Kontakt:
Esimesel õhtul oli Vihastel tihastel õlleotsimise algus väga väga hea,aga see viimane purk ei tahtnud kohe kuidagi tulla.. aga ikkagi võidukas 3 koht ja purk õlut:P. Telklas paugutada ega peeneks ajada ei lubatud.aga vaikselt tegime seda ikka
see oli siis minu esimene biker.ee üritus mis jääb väga kauaks meelde.. "Jalgratta poiss"

50 kuupi täidab mu kiirust-not anymore:P
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Tegemist oli minu selle aasta kõige halvema üritusega.
Tehniliselt võttes saaks nii väita, kuna ma olen sel aastal jõudnud ainult Kotkapoegade joomapeole ja Suvepäevadele ja kuna oma klubi ürituse peab juba kasvõi kohustuslikus korras kõige paremaks tituleerima, siis ainsal ülejäänud üritusel ei jäägi midagi muud üle kui võtta vastu kõige halvema tiitel.
Aga kui tõsiselt rääkida, siis oli väga bro ja kuigi ma kavalpea otsustasin Kotkapoegade reegleid eirates laupäevahommikuse joomahakkamise asemel Tallinnasse asjatama ja magama sõita, siis õhtul naastes suutsin end operatiivselt teistele järgi võtta. Ainus asi, mis mulle närvidele käis, oli 30 kulli maksev märjuke ja see, et toitlustaja ei pakkunud suppi. Aga muu kõik rokkis täiega, rahvas oli täpselt sama lahe nagu alati ja loodetavasti on Torpedo ka teil jälle mõneks ajaks meeles. Rock'n'roll!
P.S. Habanero pipar Torpedo vesipiibus: te nägite tegutsemas treenitud professionaale. Ärge üritage kodus järgi teha.
Tehniliselt võttes saaks nii väita, kuna ma olen sel aastal jõudnud ainult Kotkapoegade joomapeole ja Suvepäevadele ja kuna oma klubi ürituse peab juba kasvõi kohustuslikus korras kõige paremaks tituleerima, siis ainsal ülejäänud üritusel ei jäägi midagi muud üle kui võtta vastu kõige halvema tiitel.

Aga kui tõsiselt rääkida, siis oli väga bro ja kuigi ma kavalpea otsustasin Kotkapoegade reegleid eirates laupäevahommikuse joomahakkamise asemel Tallinnasse asjatama ja magama sõita, siis õhtul naastes suutsin end operatiivselt teistele järgi võtta. Ainus asi, mis mulle närvidele käis, oli 30 kulli maksev märjuke ja see, et toitlustaja ei pakkunud suppi. Aga muu kõik rokkis täiega, rahvas oli täpselt sama lahe nagu alati ja loodetavasti on Torpedo ka teil jälle mõneks ajaks meeles. Rock'n'roll!
P.S. Habanero pipar Torpedo vesipiibus: te nägite tegutsemas treenitud professionaale. Ärge üritage kodus järgi teha.

I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Nonii, kah hakkab lõpuks eluvaim sisse tagasi tulema.
Üritus oli ülikõva, selle eest suurimad tänud korraldajatele ning muidugi ka super seltskonnale
Veel avaldaks tänu perek Toonekurgedele, kes võtsid vaevaks mind öösel äratada ning põõsast oma telki kupatada
Ahjaa, nagu kombeks on saanud siis ka veidi WC teemadel. Mehed, kui enam sihtida ei suuda, ära teinekord rohkem peale võta
Viu-vinku, ain ja retsept! Järgmine kord jälle, raisk !!!
EDIT: Meie ühise suure kodanliku jõupingutuse tulemusena sai Läti siiski vabaks! Uraa!!!
Üritus oli ülikõva, selle eest suurimad tänud korraldajatele ning muidugi ka super seltskonnale

Veel avaldaks tänu perek Toonekurgedele, kes võtsid vaevaks mind öösel äratada ning põõsast oma telki kupatada

Ahjaa, nagu kombeks on saanud siis ka veidi WC teemadel. Mehed, kui enam sihtida ei suuda, ära teinekord rohkem peale võta

Viu-vinku, ain ja retsept! Järgmine kord jälle, raisk !!!

EDIT: Meie ühise suure kodanliku jõupingutuse tulemusena sai Läti siiski vabaks! Uraa!!!
Terv,
Villem aka Villu aka Madis
Villem aka Villu aka Madis

siit siis ka tok-toki udused meenutused treffilt ja suvepäevadelt. eks noh, noor tüdruk, piiri pidamine on veel raske ja nii need kaks üritust omavahel kokku jooksid...
http://www.southpark.ee/toktok/
http://www.southpark.ee/toktok/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.