Biker.ee SUVEPÄEVAD 3-5.08.2007

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

K2bi kirjutas:
tere

nii möda tartut kui ka viljandi mnt. mölemat pidi on TEETÖÖD :)

OI KUIDAS MULLE MEELDIB FREESIDA :D
Tartust tulijatel soovitaks sõita Viljandi-Võhma kaudu. Ja Tallinna poolt tulijatel mööda Viljandi mnt-d (Rapla-Türi jne). Imaverest Viljandi poole on umbes 15km teetööde lõik, kus nüüd suur kild maas ja sõitmine väga raske...
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

bikefan kirjutas:
Tartust tulijatel soovitaks sõita Viljandi-Võhma kaudu. Ja Tallinna poolt tulijatel mööda Viljandi mnt-d (Rapla-Türi jne). Imaverest Viljandi poole on umbes 15km teetööde lõik, kus nüüd suur kild maas ja sõitmine väga raske...
Tänud sulle, ma just kavatsesin sõita Imavere kaudu aga nüüd teen plaani ringi ja sõidan Põltsamaa - Võhma kaudu. :D

supreme

Lugemata postitus Postitas supreme »

Kõige parem on sealt poolt tulijatel Võhma-Kahala-Ollepa kaudu tulla teekateks asfalt ja tee on lühem. Kes tulevad Tallinn-Tartu mnt pidi siis läbi Paide-Türi. NB!!! Oisu-Kabala vahelisel lõigul pidevalt radarid väljas.
Viimati muutis supreme, 03 Aug 2007, 18:11, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

supreme kirjutas:
NB!!! Oisu-Kabala vahelisel lõigul pidevalt radarid väljas. Kui keegi kuskil hätta jääb siis nr 56497345
Kui häda käes ja ise jagu ei saa, siis helistan kindlasti :twisted: !
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Torpedo kirjutas:
Pikk kirjutas:
Torpedo kirjutas:
olles paar olulist asja ka amaha unustanud. :roll:
Ära vesipiipu unusta
Roger that. :)

Nii, käisin ostsin especial uue pisema piibu mis seljakotti ära mahub. Aga t**a nüüd on küll nii, et kes ära lõhub, see vutt-vutt-vutt jookseb ja uue asemele toob. Tegelikult peaks teie saadananahkade käest ka maksu võtma, ega see tubakas mul kuskilt maja tagant aiast ei tule... Aga noh savi, kui keegi tuleb pakub piibu vastu õlle, siis on ka kõik hästi. :wink:
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Kasutaja avatar

Zombiegirl

Lugemata postitus Postitas Zombiegirl »

Õnnekas kirjutas:
bikefan kirjutas:
Tänud sulle, ma just kavatsesin sõita Imavere kaudu aga nüüd teen plaani ringi ja sõidan Põltsamaa - Võhma kaudu. :D
Mm.. Tallinn-Rapla on suured teetööd, kus pikalt-pikalt on 50km/h ja kild maas ja kohati pori.

Ning Türi-Viljandi teel on peale seda suurt risti... (30km enne Viljandit) pikalt ka ainult muda ja pori.

Üleeile tulin. Autogagi oli VÄGA ebameeldiv kogemus.
Vastik, aga armas...
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

Zombiegirl kirjutas:
Õnnekas kirjutas:
bikefan kirjutas:
Mm.. Tallinn-Rapla on suured teetööd, kus pikalt-pikalt on 50km/h ja kild maas ja kohati pori.

Ning Türi-Viljandi teel on peale seda suurt risti... (30km enne Viljandit) pikalt ka ainult muda ja pori.

Üleeile tulin. Autogagi oli VÄGA ebameeldiv kogemus.
Siis on õnnelikud üksnes enduurokad :lol:

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

lahinguväljal näeme, raisk!

vip666

Lugemata postitus Postitas vip666 »

mina kardan nihikesi asju
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Torpedo kirjutas:
Torpedo kirjutas:
Pikk kirjutas:
Torpedo kirjutas:
olles paar olulist asja ka amaha unustanud. :roll:
Ära vesipiipu unusta
Roger that. :)

Tegelikult peaks teie saadananahkade käest ka maksu võtma, ega see tubakas mul kuskilt maja tagant aiast ei tule...
Ma olen kogu aeg kahtlustanud, et see mis sul maja taga kasvab on kanep. Aga las see jääb sinna kasvama, katsume ploomi/õuna/maasika jne. maitseelamustega piirduda :twisted:
Kasutaja avatar

Virx123

Lugemata postitus Postitas Virx123 »

supreme kirjutas:
NB!!! Oisu-Kabala vahelisel lõigul pidevalt radarid väljas.
just nats aega tagasi tulin Oisu kandist ja tõepoolest vennad olid eravärvides autoga teeääres :P
GS 500 E -> GSX750->Yamaha 1200 Streetfighter -> ZX9R fighter
Kasutaja avatar

Kallev
Tsikkel: Yamaha FZS600 -03

Lugemata postitus Postitas Kallev »

Virx123 kirjutas:
supreme kirjutas:
NB!!! Oisu-Kabala vahelisel lõigul pidevalt radarid väljas.
just nats aega tagasi tulin Oisu kandist ja tõepoolest vennad olid eravärvides autoga teeääres :P
Ju nad siis kuuluvad ka biker.ee lugejate hulka ja tahavad suvepäevaliste "paraadi" näha 8)

P.S. Aitäh kõigile eelnenud killustikuvihjete ja teekonnasoovituste eest! Õhtul kontrollime üle :wink:
Sõidan nagu vana mees. Nagu väga vana mees...

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Loodan, et esmaspäeval veel suurem osa bikerlasi edasi jomisevad :twisted: Ise stardin homme louna paiku Kabala poole aga ca 2000 km on matka... :wink: Saaks ka veel peost osa... :bsmile:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

niii, hakkan poole tunni pärast liikuma lasnast tartu mnt poole ja edasi paide kaudu :P kui keegi näeb teepeal hästi porist punast bike seljakotiga siis lehvitage, vilgutage ja võtke sappa :D või siis oodake järgi :D

http://badtolka.tumblr.com
Kasutaja avatar

luix
Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800

Lugemata postitus Postitas luix »

Täna olen valves, aga homme sõidan pritsumeeste suvepäevadele Lammasmäele,kahjuks kahes kohas korraga viibimine ei ole võimalik.Aga jõudu teile seal kõigile :bsmile: (muide, mõned pritsumeestest tsiklimehed, pidid juba Lammasmäel kohal olema!) 8)
Luigi 5271367 luigi.oolma@rescue.ee Pilt
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Tahaks midagi öelda, aga pärnakas ütles kõik ära http://biker.ee/pics/34/bik_gal_2041.jpg
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Pikk kirjutas:
Tahaks midagi öelda, aga pärnakas ütles kõik ära http://biker.ee/pics/34/bik_gal_2041.jpg
Ja seda juba rohkem kui aasta tagasi - vot shamaan ... :lol: .

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Kasutaja avatar

kaska
Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kaska »

Pikk kirjutas:
samas midagi sa siiski ütlesid:D

http://www.zone.ee/laulusild/moto/IMG_4301.jpg?2
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

elusalt tagasi ja rahul.
naelalöömisvõitlusi mälupilte läbivaadates jõudsin järeldusele et Väino , Kohalike ja Kotkapoegade võistkonade KÕIK, ERANDITULT KÕIK haamrilöögid vaidlustame ja tegelikult on võitjad Läti vabaks
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Niisiis nagu kirjutab selle nädala Eesti Ekspressi Telekava rubriik Vaba aeg, toimus Kabala Pargis "03.-05.08 Vabariiklik tsiklimeeste kokkutulek" :D . Kes ei usu, vaadaku järele.
Ürituse kohta ütleks Supper Lux. Tänud.

hullman

Lugemata postitus Postitas hullman »

417 kirjutas:
elusalt tagasi ja rahul.
naelalöömisvõitlusi mälupilte läbivaadates jõudsin järeldusele et Väino , Kohalike ja Kotkapoegade võistkonade KÕIK, ERANDITULT KÕIK haamrilöögid vaidlustame ja tegelikult on võitjad Läti vabaks

Igati toetan seda otsust.
Elagu Läti vabaks :D
Kasutaja avatar

hannes56
Tsikkel: Yamaha Xc125tYamhxc125.Ižjup5
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas hannes56 »

Esimesel õhtul oli Vihastel tihastel õlleotsimise algus väga väga hea,aga see viimane purk ei tahtnud kohe kuidagi tulla.. aga ikkagi võidukas 3 koht ja purk õlut:P. Telklas paugutada ega peeneks ajada ei lubatud.aga vaikselt tegime seda ikka :) see oli siis minu esimene biker.ee üritus mis jääb väga kauaks meelde.. "Jalgratta poiss"
50 kuupi täidab mu kiirust-not anymore:P
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Täname biker.ee toimkonda meeldiva ürituse korraldamise eest ;)
Käputäis pilte tuleb ka mingi päev, praegu pole kaamera enda käes.
Veelkord aitähh ja järgmise korrani!

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

417 täitsa õigus, Läti Vabaks oli parim. Kas keegi käis öösel salaja mu ratast tuunimas või oli asi peavalus aga tsikkel liikus täna ikka kõvasti jõulisemalt edasi. Müts maha korraldajate ees, üritus oli hea ja pole isegi midagi ette heita.

tiger

Lugemata postitus Postitas tiger »

Kahjuks sain vaid mõned tunnid reede õhtust kohal olla, aga nee oli ka ühed VÄGA head tunnid :wink: . Järgmine aasta ei sõida valel ajal kusagile välismaale, luban :D .

Korraldajatele suured musid nii öelda :) , nad kindlasti olid väga tublid ja lõbustasid osalejaid täie raha eest!
Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Tegemist oli minu selle aasta kõige halvema üritusega.

Tehniliselt võttes saaks nii väita, kuna ma olen sel aastal jõudnud ainult Kotkapoegade joomapeole ja Suvepäevadele ja kuna oma klubi ürituse peab juba kasvõi kohustuslikus korras kõige paremaks tituleerima, siis ainsal ülejäänud üritusel ei jäägi midagi muud üle kui võtta vastu kõige halvema tiitel. :P

Aga kui tõsiselt rääkida, siis oli väga bro ja kuigi ma kavalpea otsustasin Kotkapoegade reegleid eirates laupäevahommikuse joomahakkamise asemel Tallinnasse asjatama ja magama sõita, siis õhtul naastes suutsin end operatiivselt teistele järgi võtta. Ainus asi, mis mulle närvidele käis, oli 30 kulli maksev märjuke ja see, et toitlustaja ei pakkunud suppi. Aga muu kõik rokkis täiega, rahvas oli täpselt sama lahe nagu alati ja loodetavasti on Torpedo ka teil jälle mõneks ajaks meeles. Rock'n'roll!

P.S. Habanero pipar Torpedo vesipiibus: te nägite tegutsemas treenitud professionaale. Ärge üritage kodus järgi teha. :twisted:
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.

Jänx
Tsikkel: Kawasaki KLE 500, BMW 800GS

Lugemata postitus Postitas Jänx »

Super ilm, super üritus THÄNX to korraldajad!!!
Njah 30.- õlle eest nats liiast. Tänud Pikale kes aitas vigase Jänxi laatsaretti. Jään pikkisilmi ootama 2008 toimuvat üritust.
mudas on lahe

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Üritus oli tõsiselt hea. Võisin üritusega rahule jääda.
Pole midagi öelda. Hästi õnnestunud üritus.
Jään ootama järgmist üritust.
Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

Nonii, kah hakkab lõpuks eluvaim sisse tagasi tulema.
Üritus oli ülikõva, selle eest suurimad tänud korraldajatele ning muidugi ka super seltskonnale :bsmile:
Veel avaldaks tänu perek Toonekurgedele, kes võtsid vaevaks mind öösel äratada ning põõsast oma telki kupatada :twisted:

Ahjaa, nagu kombeks on saanud siis ka veidi WC teemadel. Mehed, kui enam sihtida ei suuda, ära teinekord rohkem peale võta ;)

Viu-vinku, ain ja retsept! Järgmine kord jälle, raisk !!! :twisted:

EDIT: Meie ühise suure kodanliku jõupingutuse tulemusena sai Läti siiski vabaks! Uraa!!!
Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

siit siis ka tok-toki udused meenutused treffilt ja suvepäevadelt. eks noh, noor tüdruk, piiri pidamine on veel raske ja nii need kaks üritust omavahel kokku jooksid...

http://www.southpark.ee/toktok/
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”