Jõgevatreff 28.07-01.08.2004

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Shallallaa ja kukimuki... 8) Kuigi mul sel nädalavahetusel olid ülikõvad firma suvepäevad, mis siianigi kontides :shock: , et ei saanud Viljandimaale asja kaema tulla, oleksin siiski millalgi lähemal ajal käsi tündrit degusteerima ja "ristiisa" olema, nagu kord ühele torpeedole kohane. :wink:
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.

Jaak

Lugemata postitus Postitas Jaak »

Niisiis langetati mu õlule suur ja raske koorem levitada pilte vaadatuna rocki telgist. Mis oleks veel parem lahendus, kui kohe link siia riputada. Kes näeb, see teab :)

www.pilt.ee/siljaR

Malleke

Lugemata postitus Postitas Malleke »

Jube hilja vist sellel teemal sõna võtta... aga unustasin teid tänada!
Niisiis- aitähh teile kõigile, kes te minuga tegelesite ja mind välja kannatasite. Eluüritus. Kahju, et päris kõike ei mäleta... :oops: Jube tore oli teiega tuttavaks saada. Mis ma küll teieta teinud oleksin? Rohkem joonud ?!? (Võimatu vist...)
Tuleks juba järgmine aasta!!! Tahan veel ROKKKIDA!!!
Special tänks to Motopaks, MadOne, Piret, MotoChick jne
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

oo Malle ja LEEGIHEITJA

Vana-Rein

Lugemata postitus Postitas Vana-Rein »

Tere ka minupoolt, jäin küll loot´usetult juba ajast maha, aga kuna ma just regasin ennast kasutajaks, siis teen esimese postituse siia. Olime terve perega ja isegi lastelastega treffil, oli väga lõbus ja tore kuni selle ajani, kui paraadilt naastes avastasin, et rahakott koos dokumentide ga on kadunud. Juhtus aga selline hea lugu, et registratuurist küsides möödus vaevalt tund, kui minu asjad olid käes. Suurimad tänud leidjale ja vahendajale, et ma oma asjad kätte sain. Leidja võib endast julgelt märku anda, et järgmisel treffil üks ..... teha. :P
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”