Bikerid modelle promoma?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

esaarik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas esaarik »

Piltide järgi otsustades oli timm üritus. Tublid ja edu edaspidiseks.
Kas tõesti mitte ühtegi choppakat ei olnudki või ???
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Chopperimehed natuke vale "peakujuga" selliste ürituste jaoks ...

terv
kris.
ZVX-13 TF - Big Blue Light
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

vaadates lehte www.sturgis.com ja sealt pilte annual bike runnist (tegu pole küll modellidega aga siiski) tekib mõte et pole need chopperi mehed midagi nii vale peakujuga
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

No need on ikka veidi erinevad asjad. Aga see siin nii püha üritus ... ei hakka modesid ärritama ;-)

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Kasutaja avatar

esaarik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas esaarik »

Nononono

Peakuju on igati ok ja säravad ning läikivad rattad olex ka nagu rusikas silmade vahele. Olex tahtnud lihtsalt näha kirevamat pilti, aga ex see oli jah nagu tibide reklaamimine, mitte tsiklite oma. Aga igal ühel oma arvamus - oma ütlesin lihtsalt välja.

Ja saagi käima ei tõmba ka, sest Merka nägi ikka tugevalt vaeva ka asja orgunniga.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Merka87

:)

Lugemata postitus Postitas Merka87 »

Klä, sa võid kõlaka lahti lasta, et kes tahab siis täna õhtul kell 19.30 saabub üks neiu, kellel on vist viimane päev enne pulmi vallaline olla, tsikliga Moskva ette. Kuna mind teatakse nüüd kui tsiklibeibet (Pärnu) ja rulluisutibi (tänane SL Õhtuleht) siis helistati mulle palvega, et ma ajaks kamba kokku, kes tahavad neiuga ühes Lennujaamani sõita. Mina ise heameelega ürituse eest vastutama ei hakkaks aga sõitjatele lubati veini. Kes tahab, võtku osa. Ehk püüan siis ise kah selleks ajaks Moskva ette jõuda.

Peale selle, taheti tsikleid ka 20. august Keila mingile üritusele. Pidi tasuta sisse saama. Sellel ajal olen Portugalis ja seda kah ei saa seega ajada.

Septembris, mingil nädalavahetusel (v.a 18. ja 19. sep-võistlused), tahetakse aga teha EVITA kõikide modellide kokkusaamine ja sinna on jällegi tsiklistid oodatud, kuna Pärnu üritus oli VÄGEV(Kroonikas seletab Anu Saagim, kuidas ta Marek'iga 200km/h sõites orgasmi sai). Aga kuna täpsem informatsioon puudub, siis detailidesse laskuma ei hakka. Seega tahaks, et kui keegi veel teab, millal septembris mingeid võistlusi on, siis teavitaks mind sellest, et siis sellele nädalavahetusele ei hakka üritust plaanima.

Merka 5271093
Kasutaja avatar

spinna

Re: :)

Lugemata postitus Postitas spinna »

Merka87 kirjutas:
Kroonikas seletab Anu Saagim, kuidas ta Marek'iga 200km/h sõites orgasmi sai

Oli ju öeldud, et peab mootorrattaga sõitma, tema läks ikkagi Marekiga sõitma. No on kuju.... Ja Kroonika on ka muidugi hea leht :P
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

sügavalt isiklik arvamus aga ´midagi ullemat annab leiutada kui ajakiri Kroonika
Loud pipes save lives!!!

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

kris. kirjutas:
No need on ikka veidi erinevad asjad. Aga see siin nii püha üritus ... ei hakka modesid ärritama ;-)
Ära ärrita jah, ma lubasin Merkale, et ma hoian sellel teemal isiklikult silma peal :twisted:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”