selle talve projektid

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

mariovar

Lugemata postitus Postitas mariovar »

kellele meeldib 100cc, kellele 50cc gondel mulle isiklikult meeldib 50cc gondel ja olen tõesti kade :wink:

oltc1100
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas oltc1100 »

mariovar kirjutas:
kellele meeldib 100cc, kellele 50cc gondel mulle isiklikult meeldib 50cc gondel ja olen tõesti kade :wink:
ütle noh mis liimi sa kasutad. mul ka vaja mõned gondlid korda teha.
Kasutaja avatar

AbStra1t
Tsikkel: FC350 ; KX250F
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas AbStra1t »

tee klaasriidega :P

andres123

Lugemata postitus Postitas andres123 »

Yamaha aerox r 2005
karpa 21 mm
sumpa yasuni C21
70 ccm kolb,silinder,väntvõll(athena või stage6)
malossi süüde
variaator.
kiiremad reduktori hammakad

välimus:
tuning esi tuli
taga tuli
alu jalamatid
downhill lenks
valge istmekate
Viimati muutis andres123, 27 Okt 2006, 20:23, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Alpss
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alpss »

Siduri jätad stocki? :o
Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-

andres123

sorry:S
sidur ka ikka
Kasutaja avatar

Alpss
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alpss »

Väntvõlli laagrid? Kollektor? Klapid? :o
Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

amordid?
pidurid?
rehvid?
:o
hälvik
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Mis te poissi kiusate :P Täna hommikul ta näiteks veel ei teadnud nendest võimalikest ´vidinatest´ midagi. Sai talle tutvumiseks mopshopi tüüningvidinate netipoe link antud ja nipsti tekkis siia ka ´vinge nimekiri´.
Missest, et mõningad elutähtsad vidinad puudu aga vähemat saab teistele näidata, et mis kõik külge tuleb(kui tuleb) :wink:

andres123

t*** mul on rolleril rehvid all
Kasutaja avatar

Kirs

andres123 kirjutas:
Ära nüüd ärritu. All nad on sinu rolleril küll. Aga mis kiirusindeksiga on iseasi. Ja tehaseseadetest suuremaid kiirusi saavutama üritad ju hakata.
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

andres123 kirjutas:
Ja t*** karburaatorit, silidndrit, kolbi, väntvõlli, süüdet, variaatorit, sidurit, summutit, tulesid jne ei ole vä t***?
hälvik

andres123

krt kui ma hakkan ehitama siis on kummid viimane asi raisk.
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

... ja pidurid võtame üldse ära ja amordid asendame pulgaga - saab liigset kaalu vähemaks, et kogu tehtud tüüning piisavalt tulemust annaks.
hälvik

andres123

mai viitsi teiega siin vaielda. mõttetu teema. sa võid need pulgad enda rattale kasvõi kodarasse toppida.

andres123

ja ma ei rääkinud et pidurid pole tähtsad. selle sa mõtlesid ise välja oldmoped
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

P.S. Tavaliselt on sellistele uutele kõvameestest registreerujate, kes sisenedes jalaga ukse lahti löövad, kelle esimesed postid hakkavad kohe samapäev usinalt pihta piirajate eemaldamise või forsseerimisteemades, kes viisakalt rääkida ei oska ja karjuma hakkavad... soojenduseks kohe postid prügikasti ja isikule paar nädalat kirjutamisõiguseta järgimõlemisaega.
Vaatab paar posti veel...
hälvik

andres123

kes siin räägib et pidureid pole vaja
Kasutaja avatar

krossboy

Lugemata postitus Postitas krossboy »

sellel talvel müün vana rolleri maha ja ostan uue :D sr või aerox pole veel otsustanud :)
Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana

PitBike White Knuckle
http://www.fasttoys.co.uk/wk125%20mx.htm
Kasutaja avatar

Teema algataja
speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

sry oldmoped, aga ära selles teemas mölise(ära võta südamesse), sul on mõtetu rääkida, nad ei pane uusi kumme ega pidureid, ja veelvähem amorte. las nad teevad mis tahavad, igaüks peab hoolitsema oma turvalisuse eest. muide OLDMOPED TAHAB TEILE AINULT HEAD( ma loodan) :D aga jh, mingi 98 % teevad oma nimekirjad teoks, aga mingit nitrovärki või turbot ei pane raudselt keegi. SIIN ON RULLNOKA TUUNING, AINULT HÄDAVAJALIK VAHETATAKSE.

OLDMOPED- ära pliis solvu, ei taha mingit bänni saada :lol:
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Kasutaja avatar

cpi50

Lugemata postitus Postitas cpi50 »

Ise ka ei usu mingit nitro värki... Aga speed fighter hea lause SIIN ON RULLNOKA TUUNING, AINULT HÄDAVAJALIK VAHETATAKSE. :twisted:
Pilt
Cpi pealt Aprilia Sr70ccm peale

Roby

Lugemata postitus Postitas Roby »

endal siis plaanis...
ostsin uue rolleri(piaggio nrg Mc3 AC)..eelnevalt tuuning peal..
plaanis hakata see talv sõitma jäärada...seega pole erit vaja juppe osta...kuigi mõned ikka on...;)
*~300 6mm polti ja sebid ja mutrit otsa...
*uued rehvid
*13 tollised õhukummid
*carbon style down hill lenks
*carbonstyle air scoop
*Top Performances kolb 48mm
*leovince RR silencer
*hunnik kleepse...mis kaitsevad kukkumisest tekkivatest kriimustustest...
*ja kui raha yle jääb siis hot gripid yritan kahh muretseda...et ikka hea soe oleks
Viimati muutis Roby, 29 Okt 2006, 11:49, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Kirs

speed fighter kirjutas:
AINULT HÄDAVAJALIK VAHETATAKSE.
Ja loomulikult on hädavajalikud igasugu kirjud led-id(ees, taga, põhja alla jne) carbon style suunatuled-peeglid, peale topitud arvutikõlarid jne jne.
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

Ei solvu ma üldse... aga mölisen vahest ikka :)

Ise arvan, et mõni nitro tekib veel selle talve jooksul peale - odavamad komplektid ju keskklassi summutiga samas hinnaklassis ja nii sõprade ees eputamiseks kui ka puhtalt eksperimendimõttes proovimiseks, et kuidas käitub ja mis juurde annab, teeb selle keegi kindlalt ära.

Piduritele ei ole päriselt enamus rolleritel normaalsetel kiirustel küll mittemidagi ette heita ja nende taha tihti asi ei jää ka suurematelt kiirustelt pidamasaamisel (asi tihti ikkagi rohkem selle taga, kelle käes pidurihoovad asuvad). Healjuhul võiks voolikud vahetada metallarmeeritud voolikute vastu, et asi konkreetsem oleks. Pidurite kallal olen hakanud ilkuma sellepärast, et siin on olnud mittukorda teemaks, kuidas saaks taga trummelpiduriga rollerile paigaldada ketaspidurid... sellepärast, et ketaspidur näeb ilusam välja!!!
:shock:

Samas minu arvamus enamus rollerite amortidest on ka reaalselt alla igasuguse arvestuse (vähemalt minu 90+ kg all) ja kui ratas on nagunii selline imepisike, mis iga augu üle loeb, siis mingigi arvestatava juhitavuse saamiseks on need esmased asjad vahetamiseks, eriti, kui veel kavas ka kiiruseid suurendada. (Aga korralike amortide hinnaklass on kahjuks kole)
Samuti ei ole üldse tark hoida seda paarisadat krooni rehvi hinna pealt kokku. Loomulikult peavad paremini pehmema seguga rehvid... kuigi need selletõttu ka kuluvad kahjuks tunduvalt kiiremini ja tihti on ka kallimad... Aga heade ja korralikult pidavate rehvidega on üks suur miinus - sõbrad arvavad, et su roller on nõrguke, kuna ei suuda kummi põletada... :)

Ilusat talvist nokitsemist teile!

P.S. minu arvamus on, et oma nimekirjad teevad täies ulatuses teoks vaid 9,8% - enamus täidavad oma märgade unenägude listist vaid osa.
hälvik

mariovar

Lugemata postitus Postitas mariovar »

selle oldmopedi jutu peale küsikski et kas keegi teab mõnd inimest kes oskaks teha korraliku ketaspiduri ketta ja mis hinnaklassis
Vastused paluks siis ES-i et mitte teemat solkida
Kasutaja avatar

nael

Lugemata postitus Postitas nael »

mariovar kirjutas:
selle oldmopedi jutu peale küsikski et kas keegi teab mõnd inimest kes oskaks teha korraliku ketaspiduri ketta ja mis hinnaklassis
Vastused paluks siis ES-i et mitte teemat solkida
Sama küsimus ja jällegi siis ES :)
Kasutaja avatar

Teema algataja
speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

tänks OLDMOPED, ei saantki ma litti :lol: aga nende ledide ja kleepsudes suhtes on HOLMAL täiesti õigus, enda gilera runner 70fullil olid vahetatud voolikud, klotsid, suuremad kettad olid, kummid, tagavedrustus(ilgelt pask oli sõita, lasin nagu vankriga).
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /

verner112

Lugemata postitus Postitas verner112 »

endal tulekul 70ccm silku arvatavasi malossi siis veel vända laagrid ja simmerid, kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] saavad uue värvi ja mootor saab uued tihendid ja poleeritud, õlid vahetan ära.amort tuli uus juba gas amort paioli oma ja siis taleks teen vb naelkummid aga veel ei tea peal on juba poliini eco kit ja kollane surve vedru ja originaal sport sumpa rolleriks suzuki sepia zz
ja( :!: lisaks juurde et on müüa ka kart tuttika minski mootoriga 1h sõitnud kaasa 4kiudvelgedel kummi ja 4 plekvelgedel kummi ja siis esi numbrikondel :!: kellel soovi siis es (võin pilte saata):!: )(raam nagu uus ees tuli) (auto udutuli) peal korralik iste ja 4käiku taga hamakas väike rinka oma 22hambaga

mihkel252

Lugemata postitus Postitas mihkel252 »

ma oleks v6ib-olla isegi huvitatud.
msn: mihkel252@hotmail.com

g2ngster

Lugemata postitus Postitas g2ngster »

Laksiks veel nati OT-d

Kui mul on rehv mille kiiruseindeks on 80km/h aga mina sõidan sellega näiteks 120km/h.. Mis siis rehviga juhtub, kas kulub lihtsalt kiiremini või läheb sõiduajal lõhki?
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”