selle talve projektid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Mis te poissi kiusate
Täna hommikul ta näiteks veel ei teadnud nendest võimalikest ´vidinatest´ midagi. Sai talle tutvumiseks mopshopi tüüningvidinate netipoe link antud ja nipsti tekkis siia ka ´vinge nimekiri´.
Missest, et mõningad elutähtsad vidinad puudu aga vähemat saab teistele näidata, et mis kõik külge tuleb(kui tuleb)

Missest, et mõningad elutähtsad vidinad puudu aga vähemat saab teistele näidata, et mis kõik külge tuleb(kui tuleb)

-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
P.S. Tavaliselt on sellistele uutele kõvameestest registreerujate, kes sisenedes jalaga ukse lahti löövad, kelle esimesed postid hakkavad kohe samapäev usinalt pihta piirajate eemaldamise või forsseerimisteemades, kes viisakalt rääkida ei oska ja karjuma hakkavad... soojenduseks kohe postid prügikasti ja isikule paar nädalat kirjutamisõiguseta järgimõlemisaega.
Vaatab paar posti veel...
Vaatab paar posti veel...
hälvik
sellel talvel müün vana rolleri maha ja ostan uue
sr või aerox pole veel otsustanud 

Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana
Teema algataja - Postitusi: 399
sry oldmoped, aga ära selles teemas mölise(ära võta südamesse), sul on mõtetu rääkida, nad ei pane uusi kumme ega pidureid, ja veelvähem amorte. las nad teevad mis tahavad, igaüks peab hoolitsema oma turvalisuse eest. muide OLDMOPED TAHAB TEILE AINULT HEAD( ma loodan)
aga jh, mingi 98 % teevad oma nimekirjad teoks, aga mingit nitrovärki või turbot ei pane raudselt keegi. SIIN ON RULLNOKA TUUNING, AINULT HÄDAVAJALIK VAHETATAKSE.
OLDMOPED- ära pliis solvu, ei taha mingit bänni saada

OLDMOPED- ära pliis solvu, ei taha mingit bänni saada

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
endal siis plaanis...
ostsin uue rolleri(piaggio nrg Mc3 AC)..eelnevalt tuuning peal..
plaanis hakata see talv sõitma jäärada...seega pole erit vaja juppe osta...kuigi mõned ikka on...
*~300 6mm polti ja sebid ja mutrit otsa...
*uued rehvid
*13 tollised õhukummid
*carbon style down hill lenks
*carbonstyle air scoop
*Top Performances kolb 48mm
*leovince RR silencer
*hunnik kleepse...mis kaitsevad kukkumisest tekkivatest kriimustustest...
*ja kui raha yle jääb siis hot gripid yritan kahh muretseda...et ikka hea soe oleks
ostsin uue rolleri(piaggio nrg Mc3 AC)..eelnevalt tuuning peal..
plaanis hakata see talv sõitma jäärada...seega pole erit vaja juppe osta...kuigi mõned ikka on...

*~300 6mm polti ja sebid ja mutrit otsa...
*uued rehvid
*13 tollised õhukummid
*carbon style down hill lenks
*carbonstyle air scoop
*Top Performances kolb 48mm
*leovince RR silencer
*hunnik kleepse...mis kaitsevad kukkumisest tekkivatest kriimustustest...
*ja kui raha yle jääb siis hot gripid yritan kahh muretseda...et ikka hea soe oleks
Viimati muutis Roby, 29 Okt 2006, 11:49, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Ei solvu ma üldse... aga mölisen vahest ikka
Ise arvan, et mõni nitro tekib veel selle talve jooksul peale - odavamad komplektid ju keskklassi summutiga samas hinnaklassis ja nii sõprade ees eputamiseks kui ka puhtalt eksperimendimõttes proovimiseks, et kuidas käitub ja mis juurde annab, teeb selle keegi kindlalt ära.
Piduritele ei ole päriselt enamus rolleritel normaalsetel kiirustel küll mittemidagi ette heita ja nende taha tihti asi ei jää ka suurematelt kiirustelt pidamasaamisel (asi tihti ikkagi rohkem selle taga, kelle käes pidurihoovad asuvad). Healjuhul võiks voolikud vahetada metallarmeeritud voolikute vastu, et asi konkreetsem oleks. Pidurite kallal olen hakanud ilkuma sellepärast, et siin on olnud mittukorda teemaks, kuidas saaks taga trummelpiduriga rollerile paigaldada ketaspidurid... sellepärast, et ketaspidur näeb ilusam välja!!!
Samas minu arvamus enamus rollerite amortidest on ka reaalselt alla igasuguse arvestuse (vähemalt minu 90+ kg all) ja kui ratas on nagunii selline imepisike, mis iga augu üle loeb, siis mingigi arvestatava juhitavuse saamiseks on need esmased asjad vahetamiseks, eriti, kui veel kavas ka kiiruseid suurendada. (Aga korralike amortide hinnaklass on kahjuks kole)
Samuti ei ole üldse tark hoida seda paarisadat krooni rehvi hinna pealt kokku. Loomulikult peavad paremini pehmema seguga rehvid... kuigi need selletõttu ka kuluvad kahjuks tunduvalt kiiremini ja tihti on ka kallimad... Aga heade ja korralikult pidavate rehvidega on üks suur miinus - sõbrad arvavad, et su roller on nõrguke, kuna ei suuda kummi põletada...
Ilusat talvist nokitsemist teile!
P.S. minu arvamus on, et oma nimekirjad teevad täies ulatuses teoks vaid 9,8% - enamus täidavad oma märgade unenägude listist vaid osa.

Ise arvan, et mõni nitro tekib veel selle talve jooksul peale - odavamad komplektid ju keskklassi summutiga samas hinnaklassis ja nii sõprade ees eputamiseks kui ka puhtalt eksperimendimõttes proovimiseks, et kuidas käitub ja mis juurde annab, teeb selle keegi kindlalt ära.
Piduritele ei ole päriselt enamus rolleritel normaalsetel kiirustel küll mittemidagi ette heita ja nende taha tihti asi ei jää ka suurematelt kiirustelt pidamasaamisel (asi tihti ikkagi rohkem selle taga, kelle käes pidurihoovad asuvad). Healjuhul võiks voolikud vahetada metallarmeeritud voolikute vastu, et asi konkreetsem oleks. Pidurite kallal olen hakanud ilkuma sellepärast, et siin on olnud mittukorda teemaks, kuidas saaks taga trummelpiduriga rollerile paigaldada ketaspidurid... sellepärast, et ketaspidur näeb ilusam välja!!!

Samas minu arvamus enamus rollerite amortidest on ka reaalselt alla igasuguse arvestuse (vähemalt minu 90+ kg all) ja kui ratas on nagunii selline imepisike, mis iga augu üle loeb, siis mingigi arvestatava juhitavuse saamiseks on need esmased asjad vahetamiseks, eriti, kui veel kavas ka kiiruseid suurendada. (Aga korralike amortide hinnaklass on kahjuks kole)
Samuti ei ole üldse tark hoida seda paarisadat krooni rehvi hinna pealt kokku. Loomulikult peavad paremini pehmema seguga rehvid... kuigi need selletõttu ka kuluvad kahjuks tunduvalt kiiremini ja tihti on ka kallimad... Aga heade ja korralikult pidavate rehvidega on üks suur miinus - sõbrad arvavad, et su roller on nõrguke, kuna ei suuda kummi põletada...

Ilusat talvist nokitsemist teile!
P.S. minu arvamus on, et oma nimekirjad teevad täies ulatuses teoks vaid 9,8% - enamus täidavad oma märgade unenägude listist vaid osa.
hälvik
-
Teema algataja - Postitusi: 399
tänks OLDMOPED, ei saantki ma litti
aga nende ledide ja kleepsudes suhtes on HOLMAL täiesti õigus, enda gilera runner 70fullil olid vahetatud voolikud, klotsid, suuremad kettad olid, kummid, tagavedrustus(ilgelt pask oli sõita, lasin nagu vankriga).

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
endal tulekul 70ccm silku arvatavasi malossi siis veel vända laagrid ja simmerid, kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] saavad uue värvi ja mootor saab uued tihendid ja poleeritud, õlid vahetan ära.amort tuli uus juba gas amort paioli oma ja siis taleks teen vb naelkummid aga veel ei tea peal on juba poliini eco kit ja kollane surve vedru ja originaal sport sumpa rolleriks suzuki sepia zz
ja(
lisaks juurde et on müüa ka kart tuttika minski mootoriga 1h sõitnud kaasa 4kiudvelgedel kummi ja 4 plekvelgedel kummi ja siis esi numbrikondel
kellel soovi siis es (võin pilte saata):!: )(raam nagu uus ees tuli) (auto udutuli) peal korralik iste ja 4käiku taga hamakas väike rinka oma 22hambaga
ja(

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.