Ringrada harrastajatele 7-8.sept ehk HOOAJALE PUNKT!!!

Kõik kiirusega seotud teemad. Kiirendus, ringrada, jne.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

njaah... kasutatud vihmaka jooksu võis saada alates 700eeku aga pauksonit sellise kopika eest nõustajaks ei saa :wink: mina soovitan sellise 50/50 kahtluse või kõhkluse korral siiski vihmakad alla visata sest kuival ja jahedal rajal pole nendega hullu liigelda mida ei saa öelda aga jaheda ja märja raja korral kuiva ilma rehvide kohta... tappev loogika :mrgreen:
Kasutaja avatar

Teema algataja
tramm66
Kontakt:

Kommionu kirjutas:
manager2 kirjutas:
Nali naljaks aga Nigga oli üks meist kolmest, kes slikkidega rajal olid.
njahh... Stardis oli kokku ~15 võistlejat... Vihmarehvid loendasin stardis vaid 4 rattal... Mustriga (või lõigatud slickid) olid ~ kolmel ja ~8 seega siledate slickidega...
njaah - seda sõitu oli raja kõrvalt lausa valus vaadata... kusjuures kolmveerand tundi enne starti paistis, et jääb kuivaks aga siiski vahetasime Markole vihmakad alla, hetk hiljem vahetas meie kõrval Ronn vihmakad kuivakate vastu... ehh
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

oi krt see C sõit läks mul ka ikka täitsa nahka tänu meie fantastilisele eesti ilmale :evil:
ja no ega B sõidu koha pealt ei saaks ka nagu eriti hõista et õnne oleks olnud :S
tramm66 kirjutas:
Kommionu kirjutas:
manager2 kirjutas:
njahh... Stardis oli kokku ~15 võistlejat... Vihmarehvid loendasin stardis vaid 4 rattal... Mustriga (või lõigatud slickid) olid ~ kolmel ja ~8 seega siledate slickidega...
njaah - seda sõitu oli raja kõrvalt lausa valus vaadata... kusjuures kolmveerand tundi enne starti paistis, et jääb kuivaks aga siiski vahetasime Markole vihmakad alla, hetk hiljem vahetas meie kõrval Ronn vihmakad kuivakate vastu... ehh
Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

Kommionu kirjutas:
manager2 kirjutas:

krrtt. siis sain küll asjast valesti aru... :shock: ma veel eraldi stardis seistes küsisin ja uurisin, kellel slikid all ja kellel mitte siis sain küll vastuseks 3.

no mai bääd siis. :?
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

manager2 kirjutas:
Kommionu kirjutas:
manager2 kirjutas:

krrtt. siis sain küll asjast valesti aru... :shock: ma veel eraldi stardis seistes küsisin ja uurisin, kellel slikid all ja kellel mitte siis sain küll vastuseks 3.

no mai bääd siis. :?

muster/lõigatud slikk oli kindlasti all rohkem kui kolmel. Mina olin üks neist: ees lõigatud slikk ja taga BT14.

Slikid olid vähemalt manageril, niggal ja siis kommionu tsiklil. Ma teisi ei teadnud.
Endal tsikkel jäi stardis seisma(plaan oli algusest peale tahapoole jääda ja vaikselt sõita teisi mitte segades) ja mul polnud sõiduajal tegelt mingit ülevaadet, et kes ees või taga sõidab. Hea kui kuidagi läbi visiiri rada nägin. Pärast olin üllatunud, et nigga ka sõitis ...

Veelkord kokkuvõttes: see sõit oli üks nali ja nagu Nigga ütles harrastajate sõit peaks kuiva ilmaga toimuma.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

üks väheseid teemasid kus sisu pealkirjaga kokku läheb. Kui ikka hooajale punkt siis täiega.
(Ringrada harrastajatele 7-8.sept ehk HOOAJALE PUNKT!!! )
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Mul on kõikidele korke fännidele hea uudis:

Nüüd on võimalus teil koguneda ja muljeid ning muud infot vahetada orkutis corke fännkluubi kommuuunitis :mrgreen:

http://www.orkut.com/Community.aspx?cmm=20281622

(w)
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

nitse kirjutas:
Mul on kõikidele korke fännidele hea uudis:

Nüüd on võimalus teil koguneda ja muljeid ning muud infot vahetada orkutis corke fännkluubi kommuuunitis :mrgreen:

http://www.orkut.com/Community.aspx?cmm=20281622

(w)
nagu ma taipan on Nitse hakanud KORGITS FANCLUB pressiesindajaks.... Loomulikult on Korkel planeeritust enam fänne ja seetõttu ei pidanud server vastu ja nüüd on sellel lingil vaid nähe "The page cannot be displayed" või "Server Error The server encountered a temporary error and could not complete your request. Please try again in 30 seconds."
:evil:

NB: Müüa Korke sodikskukutud kombe... Seoses Korgitsa populaarsusega on kombe hind muutunud EEK-idest EUR-ideks...

vat sedasi....

http://www.streetfighter.ee/Motikajubin ... _Richa.htm
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

Teema algataja
tramm66
Kontakt:

eiei kommionu, nitse on ilmselgelt juua täis praegu
Kasutaja avatar

Kommionu

tramm66 kirjutas:
oot-oot-oooot.... Kitun kohe Korgitsale ära, et pressiesindaja purjutab...

Korkele teatavasti alkohol ei meeldi... Pidavat pea ringi käima hakkama ja okse maitse hommikul suus olema... Teatavasti Korgitsa lemmikuks ikka Coka ja Coca-Cola...
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

suts pildi materjali http://public.fotki.com/VHVStreetbikeTe ... vistlused/
praegu laen neid üles, paari tunni pärast peaks kõik ca1100 klõpsu üleval olema, nii mugav nagu ma olen, siis ei viicind puhastada prahist seda piltide kupatust (moon) :twisted:
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

sul jah on sellised sümptomid hommikul kui alkot tarbid :lol:

Aga nuh....kuulus olen jah (tänu nitsele) ja ega ei üllatu kui varsti panen teleka tööle ning näen ennast ka seal .
Kommionu kirjutas:
tramm66 kirjutas:
oot-oot-oooot.... Kitun kohe Korgitsale ära, et pressiesindaja purjutab...

Korkele teatavasti alkohol ei meeldi... Pidavat pea ringi käima hakkama ja okse maitse hommikul suus olema... Teatavasti Korgitsa lemmikuks ikka Coka ja Coca-Cola...

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Mõtlesin, et peaks ikkagi selle korke 25 KW-le carbon paagile küüne ümber ajama... :mrgreen: saab ehk uueks hooajaks uue carbonkombe( 65KW) osta :wink:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Benny

Lugemata postitus Postitas Benny »

Oi stonefree... Sina oled üks suur põhjus miks ma siia lk-le ennast registreerisin, ma ei saa aru sinu meeletust tahtejõust vaielda inimestega kuni surmani?!??!?! Sõimad siin teisi et ei ole haritud jne, aga küsime siis sinult kui haritud sa oled, kulla mees meile minule on koolis juba algus aastatel õpetatud, et oma asjad tuleb korralikult kokku panna ja veel enam hoida teiste asju korralikumalt kui enda omasid.
Veel üks sinu tarkuse sähvatus sinu enda suust..... Sa poiss ei tee isegi YamahaR6 ja Suzuki GSX-R600l vahet... Teeme nii et sa ei pane enam kunagi tarka ja ei loobi porilompi teiste asju. :twisted:

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Benny kirjutas:
Oi stonefree... Sina oled üks suur põhjus miks ma siia lk-le ennast registreerisi
gr8 :P
küsime siis sinult kui haritud sa oled, kulla mees meile minule on koolis juba algus aastatel õpetatud, et oma asjad tuleb korralikult kokku panna ja veel enam hoida teiste asju korralikumalt kui enda omasid.
Vat siin tuleb küll tunnistada, et põhikoolis ja keskas ma ei õppinud peaaegu, et mitte midagi, viilisin nii kuidas võimalik :D Ja tööõpetuse tundi mul praktiliselt ei olnudki ...
Asju hoian kehvasti, tunnistan üles aga teiste asju alati paremini kui enda omi. Ja kui midagi ära rikun siis alati valmis kompenseerima.
Veel üks sinu tarkuse sähvatus sinu enda suust..... Sa poiss ei tee isegi YamahaR6 ja Suzuki GSX-R600l vahet...
Täitsa võimalik, et kui rinkagondlid jms stuff peal siis kaugelt vaadates ajan segamini, võhik nagu ma olen ..
Teeme nii et sa ei pane enam kunagi tarka ja ei loobi porilompi teiste asju. :twisted:

Vat seda esimest ei saa lubada, sest targaks ei saada üleöö, eks ma tasapisi õpin. :P

Porilompi pole teiste asju visanud, kui seda moblalaadijat mõtled, siis see jäi sinna telgi alla, sest mõtlesin et keegi nagunii veel kasutab seda ja loiku seal tol hetkel veel minu mäletamist mööda ei olnud, eks oli parajalt tõmblemist kah :?
Võibolla teeks nii, et (nagu ma juba seal samas pakkusin) annan oma laadija asemele ja mehed ei nuta enam? Paar õlut võin ka välja veel teha ;) Ja ära muretse, ei laena ma sult rohkem midagi.

Stonefree -- loll kui lauajalg :mrgreen:
Viimati muutis stonefree, 13 Sept 2006, 14:09, muudetud 1 kord kokku.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

krt suured mehed ja vinguvad üksteise kallal nigu mingid eided...
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

Kommionu

piret kirjutas:
krt suured mehed ja vinguvad üksteise kallal nigu mingid eided...
ma kahh ei saa aru....

mis vaidlete siin sedasi.. Käsi pole otsas või??? :twisted:

hassar

Lugemata postitus Postitas hassar »

ehhh...andke aga tuld..midagi peab ju lugeda kah olema !!!

Ja igatahes minupoolt ka suured tänud kõigile kellega sai ürituse käigus kokku puututud. Teiega oli megaäge!!!
Ja Korke fännklubis on üks liige juures..mul poiss enam muust ei räägi, kui siklitest ja rehvivahetusest..Tänks Korke, et viitsisid!!!!

Eks rajal teinekord näeb jälle. seniks päikest!!!

H.
Kasutaja avatar

Maarja

Lugemata postitus Postitas Maarja »

Kahju, et hooaeg juba läbi on, sai nagu alles alustatud. Selle poole suvega sai nii mõndagi ära tehtud 8) Igatahes suured tänud kõigile, kes nõu ja jõuga abiks olid, hea vastuvõtu eest ja loomulikult kiidame korraldajaid. Hoidke peal ja kevadel rajal näeme, kui enne ei näe..
Ja kas keegi teab, kuhu lätlased võistluspilte üles riputavad? Viimati olid ainult lätlased pilte tegemas mingil arusaamatul põhjusel..
Kasutaja avatar

Kommionu

Maarja kirjutas:
Ja kas keegi teab, kuhu lätlased võistluspilte üles riputavad? Viimati olid ainult lätlased pilte tegemas mingil arusaamatul põhjusel..
ja-jaa... Keegi ikka teab... http://www.neija.lv/fotovideo/

Miskil põhjusel pole aga nad viimase Pärnu võistluse pilte veel lisada jõudnud... aga küll tulevad...
Kasutaja avatar

Teema algataja
tramm66
Kontakt:

Maarja kirjutas:
Kahju, et hooaeg juba läbi on, sai nagu alles alustatud. Selle poole suvega sai nii mõndagi ära tehtud 8) Igatahes suured tänud kõigile, kes nõu ja jõuga abiks olid, hea vastuvõtu eest ja loomulikult kiidame korraldajaid. Hoidke peal ja kevadel rajal näeme, kui enne ei näe..

siinpool hooaja pikendamiseks veel üx kuratlik mõte aga räägin sellest homme-ülehomme-üleülehomme- hoidke igaks juhuks mootorid soojas :mrgreen:
Kasutaja avatar

viirastus

Lugemata postitus Postitas viirastus »

tramm66 kirjutas:
Maarja kirjutas:

siinpool hooaja pikendamiseks veel üx kuratlik mõte aga räägin sellest homme-ülehomme-üleülehomme- hoidke igaks juhuks mootorid soojas :mrgreen:
kuratlikud mõtted sillutavad teed maniakaalsetele ettevõtmistele :twisted:
nii et tuld! ja ära meid kaua pimedas hoia :D

howard30

Lugemata postitus Postitas howard30 »

Rõõm kuulda,et ehk.....!Samas hea oleks kui miskit toimub siis ehk ikka nädalavah või reedest alates.Kui võimalik ikka kohal :D
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

Vaata ,et sa nüüd asjatult kõvaks ei ajanud ning see kord maksa ilmataadile korralikult :twisted:
tramm66 kirjutas:

E-pood

Kasutaja avatar

Kommionu

tramm66 kirjutas:
krt... Ära kõvata....

Nii ei saa ju ma rahulikult magama minna :evil:
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

Mis sina vingud...pirita ringrada kivi viske kaugusel ja kui üksinda sõites hakkab igav...küll mõne aja pärast ilmuvad kaas võistlejad seffi sinise-punase diskoga (kohalikud rullnokad). Konkurents pidi olema kõva nende poolt :P
Kommionu kirjutas:
krt... Ära kõvata....

Nii ei saa ju ma rahulikult magama minna :evil:

E-pood

Kasutaja avatar

Teema algataja
tramm66
Kontakt:

ehh maniakid -tuttu nyt... mingipäev saab asja ka normaalsel ajal selgust :wink:

howard30

Lugemata postitus Postitas howard30 »

nonii pikk uni juba magatud ja kahjuks taas ilmad veel jahedamaks läinud aga näe sõita tahaks ikka veel!!
Kasutaja avatar

Kommionu

tramm66 kirjutas:
Nu... Jäid talveunne väää????
Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

miks mitte punt kokku koguda, pillid treila peale ning minna euroopasse sooja suve otsima? Neid sõidu ja trennivõimalusi on piisavalt palju. Nädalavahetus paarutada ära, siis on paaris päevaks jälle rahu majas. Rahalisest poolest tuleb ilmselt odavam kui saugal külma rehviga pikali käia.
Suletud

Mine “Kiirendus ja rinka”