Metsas sõitmine ehk kus tohib off-roadi teha ja kus mitte.
Moderaator: Moded
Olen seal käinud küll aga mingit eriskummalist vaikust pole nagu märganud. Täitsa tavaline a'la linnapark.wing kirjutas:sa tõenäoliselt ei ole seal ise käinud? linna- jms mürast pole seal enamasti haisugi, ainult kui mõni hull jälle kuskile mülkasse kinni on jäänud...racerx kirjutas:--------------
??? mis see siis tähendab ?
Et tsiklid summutavad linna ja muu lärmi ning linnud ehmuvad ning hüppavad munadelt ning kõik on jälle nässus ?
Ehk oli vale aeg
-
- Tsikkel: Suzuki DL1000
- Tänanud: 1 kord
Jah tglt praegu seal Paljassaares suured tööd käimas.Katariina kai juurde tehakse vist ametlik rand. Ja Poolsaare otsa poolé suunduvate teejuppide ette on võimsad betoonikamakad veetud(muidugi enduro mahub läbi).
Mina tegin seal igatahes oma ringi ära. Ja nautisin veepuhastus tünni otsas mõnustat vaadet
.
Aa nende lindude pärast vist varsti see lõbu lõpeb

Mina tegin seal igatahes oma ringi ära. Ja nautisin veepuhastus tünni otsas mõnustat vaadet

Aa nende lindude pärast vist varsti see lõbu lõpeb

No, esmaspäev või teisipäev teeme ka väikese tripi? - käisin täna Tagadi kandi metsades ja sattusin väga asjalikule rajale. Offroad algab kuskilt tõdva ja nabala vahelt, ja jookseb siis paraleelselt gaasitrassiga kuskile pahklakanti välja. Olemasolevate jälgede järgi võis eeldada, et see on ka karmimatele 4x4 meestele päris mõnus asi.
Tõdva kanti saab männikult ilusasti ka suhteliselt vähest kõvakatet kasutades
Tõdva kanti saab männikult ilusasti ka suhteliselt vähest kõvakatet kasutades

Värav on kinni küll, aga ratas mahub värava kõrvalt ja samas paar teed on ka kus väravat ees polegi. (näiteks ringtee poolt, seal kus on tupiku märk - [esimene vasakpöörde võimalus peale saku viadukti] või siis kohe raudteeülesõidust üle ja paremale ja tiba kuuma, ja siis oledki juba territooriumil 
a siis ikka see sama väikse krossiraja kõrval asuv silikaadist hoone.
...ja siis läbi metsa viljandi maanteele ja siis kuidagi nõkerdame tõdvale ja sealt gaasitrassi peale. Ma pool maad pahklani sõitsin eile läbi, eks siis proovib pahklani välja saada (see et ta üldse pahklani viib on ka ainult oletus Google Earthi udukaarti vaadates - samas ongi huvitavam), mürgeldame veidi siis endises raketibaasis ja siis vaatab, kas mööda sama teed tagasi, või mööda kruusa - kuidas kellegil tunne on...
samas, kui kellegil parem plaan, miks mitte ...

a siis ikka see sama väikse krossiraja kõrval asuv silikaadist hoone.
...ja siis läbi metsa viljandi maanteele ja siis kuidagi nõkerdame tõdvale ja sealt gaasitrassi peale. Ma pool maad pahklani sõitsin eile läbi, eks siis proovib pahklani välja saada (see et ta üldse pahklani viib on ka ainult oletus Google Earthi udukaarti vaadates - samas ongi huvitavam), mürgeldame veidi siis endises raketibaasis ja siis vaatab, kas mööda sama teed tagasi, või mööda kruusa - kuidas kellegil tunne on...
samas, kui kellegil parem plaan, miks mitte ...
igatahes kas te tulete siis raudtalu tanklast läbi või kus kohas ma ühineda saaks,kus te alustate
vabandan,et tegin kolmanda topi aga nii ju see teema kerkib
okey selge värk kus toimub aga kas keegi tuleb veel
sain teada,et sõit algab kell 6 saku karjääris favor offroadi stardi,finishi juures
EDIT:oojee ilgelt hea retsimine oli aga kahjuks vedas aku alt ja pidi kurat poole sõidu pealt eemalduma
vabandan,et tegin kolmanda topi aga nii ju see teema kerkib

okey selge värk kus toimub aga kas keegi tuleb veel

sain teada,et sõit algab kell 6 saku karjääris favor offroadi stardi,finishi juures

EDIT:oojee ilgelt hea retsimine oli aga kahjuks vedas aku alt ja pidi kurat poole sõidu pealt eemalduma

Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik 

Krt siin ongi dilemma...
poleks kobras vana M tammi ehitanud oleksime kergemini mudast läbi saanud... samas oleks siis angerja jõe forseerimisega raskusi olnud:P
Ei muidu lahe, kutsa99 keeras päris õiges kohas kodu poole tagasi - ju siis suzul oli 7-s meel:P Aga muidu mehele respect - selliste kummidega... väga tubli!
Tore sõit, saue bensujaama põranda suutsin ka mudaga katta ja valge inimene järjekorras küsis, miks ma nii must olen:P Kodus peeglisse vaadates sain inimese irooniast aru...
järgmise korrani:P
poleks kobras vana M tammi ehitanud oleksime kergemini mudast läbi saanud... samas oleks siis angerja jõe forseerimisega raskusi olnud:P
Ei muidu lahe, kutsa99 keeras päris õiges kohas kodu poole tagasi - ju siis suzul oli 7-s meel:P Aga muidu mehele respect - selliste kummidega... väga tubli!
Tore sõit, saue bensujaama põranda suutsin ka mudaga katta ja valge inimene järjekorras küsis, miks ma nii must olen:P Kodus peeglisse vaadates sain inimese irooniast aru...
järgmise korrani:P
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Teist nädalat juba vaatan teemat ja olen kade
. Terviseprobleemist olen jagu saanud, aga ajaga ei ole eriti laialt käes. See muregi peaks selle nädalaga lõppema. Eile tulin töölt rattaga üle vabaduse väljaku kuskil 20.15 paiku, keegi härra tuli KTM-iga vastu, mul pea käis kohe nagu öökullil pool ringi ära
.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.