Ma tegin ka sauel. Seal oli et tõusust pidid kohalt ära saama, tegid seal ühes kastis 8, sõitsid sama kiiresti kui tema käis, kiirendasid ja pidurdasid tema kõrval ja slaalom ja sain läbi
mul oli nii et sõitsid need ringid värgid ära siis ark i platsil oli mingi mini ristmik kus see pässakas näitas (mulle) kolme märki ja pidid nonde järgi sõitma ja see syncmaster vist oli siis samal eksamil vms muidu päss ise ytles et kus kuidas pead keerama aga vist oli liigapalju arusaamatusi siis päss tegi märkidega see kes esimese märgiga võsa pani see kukkus kohe läbi kui esimese õieti panid siis näitas ta sulle veel 2 märki
Mis rolleriga sa seal olid?
Aga mis need teised 2 olid?
-e-
Helistasin sinna, sain laupäevaks uue aja!
tahaksin ka mopeedi lube teha (juba terve suvi luban et teen) ga arkis ei öelda mulle seda tel numbrit kus saaks eksami aja kinni panna :S kas kellegil on anda tallinna arki tel numbrit?
ma ka lubasin teha terve suvi ja lõpuks täna tegin ja sain läbi. algul ma mingi 10 helistasin et aega kinni panna sauel aga siis üeldi et kui dokumendid tood kohale siis saad alles registeerida. Homme saan kätte oma load ja lootetavasti saad sa läbi ja kõik teised biker.ee kes pole teinud ja lähevad vanusepärast tegema.
Head suve lõppu kõigile:)
ARK räägib yhtedele yht ja teistele teist ... Mu sõbral lubati teha 3kuud varem sõidu exam , kui ta ownis juba rattalube
Tahx teada, kas siis saab 3kuud varem teha.... Endal kh rattaload olemas.... Saatsin mingi 1kuu tagasi kirja aga pole vastand
ARK räägib yhtedele yht ja teistele teist ... Mu sõbral lubati teha 3kuud varem sõidu exam , kui ta ownis juba rattalube
Tahx teada, kas siis saab 3kuud varem teha.... Endal kh rattaload olemas.... Saatsin mingi 1kuu tagasi kirja aga pole vastand
Arki teenindus osakond on täna kinni, aga eksamid pidid toimuma...., sest neid ei saa mingi asi takistada kaasa arvatud serverihooldus tööd(mopeedi juhilubade taotlejad ei ole internetis kirjas vaid paberil....)
Vabandan teema üleskaevamise eest?
aga kuidas on selle sõiduga et kas nad annavad sulle sealt omamasina kui endal pole?
ja mis masin see on? kas mingi roller või midagi muud?
aga kuidas on selle sõiduga et kas nad annavad sulle sealt omamasina kui endal pole?
sellest räägitud siin küll
annavad sulle siis masina kui sa oled selleks vajalikku õppe ära teinud aga see koolitus on suht kallis...
Tartus käisin lube tegemas siis neil endal rollerit sõiduks anda polnud ja sõit toimus ARK-i platsi peal. 2 kaheksat , 2 ringi , kallakult ära sõitmine, slaalom, jalakäia kiirusel sõitmine ja paar ristmiku olukorda pidid lahendama