Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Re: Väärt mõtteid teemal "Sõidukimaks kaks tuhat kakskümmend kolm/neli"
Antud juhul on tegemist ilmselt esimese "töötava" tehisajuga. Midagi täpselt ei tea, midagi täpselt aru ei saa, samas kõike tahaks korraldada.

-
- Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 92 korda
Omandimaksud on kõik täitsa lambikad-ma olen maksud nende soetamisel juba maksnud, samuti on nende tootmise saastamine juba ära tehtud. Mul võib hoov olla nagu romula, sõita suudan korraga ikka ainult ühega=saastan ühega. P.S varjatud kujul meil koguaeg automaksud olnud-kuidas kutsuda sundkindlustust ja seda näiteks, et üv on erakätes, kütuseaktsiis, kõik nagu oleks juba maksustatud, kisub sinna topeltmaksustamise poolde. Küll nad elektrikatele ka miskit ära väänavad, ega maskmata ei jää, siis tulevad kindlalt, kui need peldikud surnud akude või ärapõlemistega uudiskünnised ületavad. P.S ei ole mõtet mind kiruma hakata mu eelmise lause põhjal, mul ei ole elektrikärude vastu midagi, neil ahvidel on lihtsalt ettekäändeid vaja, sest siis saab ju veel lutsutada. Varsti oleme jälle sunnismaised pärisorjad, kes on koormistega tühjaks lüpstud, ajalootund valetas
Kes vaidleb sunnismaisuse vastu, siis rääkige mõne miinimumpalgalisega, mitu korda ta elus jooksul riigipiiri ületada saab...

-
Mul on näiteks hetkeseisuga kasutusel 6 kerghaagist.
Unustage ära, seal ülevalpool, et nende kõigi eest makse saate...
Unustage ära, seal ülevalpool, et nende kõigi eest makse saate...

Mul pere peale kokku 3 autot, 2 haagist, 2 tsiklit. Et jah...loomulikult ma hakkan nende eest riigile aastamakse maksma, kindel see

-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 124 korda
- Tänatud: 77 korda
Eks paljudel meist on sõidukeid rohkem kui p*rseid, millega neis/neil istuda aga vaatame, mis saama hakkab ning siin praegu antavate lubaduste osas ei allu provokatsioonidele
.

Minu jaoks on see kõik siin üks sotsiaalne eksperiment
Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638

Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 372 korda
Miks nii vähe?
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 454 korda
Ja mis uus maks järelkärule tuleb, ka co2/km pealt 

Saadetud kettaga lauatelefonist!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Seisev käru eraldab CO2-e minimaalselt, aga kui teda kasutada sõiduki haakes, siis vedava sõiduki kütusekuli suureneb märgatavalt, seetõttu on otsustatud haagistele rakendada "veerevahendite" maks, mille suurus hakkab sõltuma haagise registrimassist.

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
6 asja samaaegselt sa üksi vast ei kasuta. Miks neid nii palju peab olema, ettevõtlus?
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 596 korda
Miks ei või olla?
Paadihaagis, lahtine haagis, kupliga haagis, skif haagis, mõni minicaravan näiteks no ja siis veel üks nii igaksjuhuks.
Paadihaagis, lahtine haagis, kupliga haagis, skif haagis, mõni minicaravan näiteks no ja siis veel üks nii igaksjuhuks.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Võiks teha eraldi algatuse, et säästavad musta numbriga sõidukid kogu jamast. Soomes põhjendasid asja kui ala harrastajatele kuuluvat ja viitasid muuseumi registrisse saamise nõuetele plus hindamise süsteemi keerukusele.
Kellelgi tuttavaid sellel alal, kes annaks neile mõtte edasi?
Kellelgi tuttavaid sellel alal, kes annaks neile mõtte edasi?

-
6 on seepärast, et 2 läks eelmine aasta müüki. Kõik on erineva otstarbega.
Väike ettevõtlus jah, kasutan üksi ja mitte kunagi kahte korraga.
Rendiks ei ole, välja ei laenuta.
Seetõttu on minu jaoks kummaline nõue, et kõik haagised peaks seaduse järgi eraldi liikluskindlustama.

-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Spoiler
rannamees kirjutas: ↑04 Mai 2023, 19:386 on seepärast, et 2 läks eelmine aasta müüki. Kõik on erineva otstarbega.
Väike ettevõtlus jah, kasutan üksi ja mitte kunagi kahte korraga.
Rendiks ei ole, välja ei laenuta.
Seetõttu on minu jaoks kummaline nõue, et kõik haagised peaks seaduse järgi eraldi liikluskindlustama.
-
- Toetajaliige
Kui keegi veel mäletab, siis vabariigi algusaastatel oli veel vastutuskindlustus juhile. Siis läks sõidukipõhiseks.
Vaidlesin ka LKF'iga, et ma ei saa korraga mitme sõidukiga sõita aga tuli välja, et ise loll- küll saan ta teistele kasutada anda ja nii edasi....
edu
Vaidlesin ka LKF'iga, et ma ei saa korraga mitme sõidukiga sõita aga tuli välja, et ise loll- küll saan ta teistele kasutada anda ja nii edasi....
edu
-
Seal kus lõppeb tavainimese loogika, hakkab riigiametniku äraspidine mõttelagedus.yeekim kirjutas: ↑04 Mai 2023, 21:34Kui keegi veel mäletab, siis vabariigi algusaastatel oli veel vastutuskindlustus juhile. Siis läks sõidukipõhiseks.
edu
Eriti lollisti kukkus asi välja mumeelest haagistega, mis ei saa mitte kuidagi iseseisvalt liiklusavariid põhjustada.

Haagis võiks vabalt olla seotud vedajaga.
Lollus nr 2:
2 või enam haagist on meitemaal keelatud korraga kasutada. Eraisikuna(eraettevõtjana) võiks rahulikult olla üks kindlustus kõigile ühe omaniku kerghaagistele.
PS: Mitte ajada segi spets transpordifirmade või liisinguandjatega.
PPS: Saan aru, et ametnik mõelda ei viitsi ja lihtsam on lajatada kõigile ühe käsulauaga.

-
- Toetajaliige
Ja, aga Sa laenad teise haagise sõbrale ja voilaa, ongi mõlemad liikluses!
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Ma tõmbaks sellest nimekirjast pooled maha. Kupliga haagisest saab sekunditega lahtise teha ja mini caravani omanikuna ei viitsiks skifiga jamada. Aga maitseasi. Igaks juhuks võib ju 16 ka olla.Madlobster kirjutas: ↑04 Mai 2023, 16:24Miks ei või olla?
-
Just eespool ütlesin, et laenutusäriga ei tegele ja spets firmade kohta see loogika ei päde.
Lisaks, haagis ise ei liikle, teda liigutab veduk.

-
Just nimelt. Omaniku asi, mida omab.bitter kirjutas: ↑04 Mai 2023, 22:03Ma tõmbaks sellest nimekirjast pooled maha. Kupliga haagisest saab sekunditega lahtise teha ja mini caravani omanikuna ei viitsiks skifiga jamada. Aga maitseasi. Igaks juhuks võib ju 16 ka olla.Madlobster kirjutas: ↑04 Mai 2023, 16:24Miks ei või olla?
Täna käib ametnikule maksapihta kellegi 2 autot, homme 3 siklit, ülehomme 4 haagist.
Tahaks maksu.
Ohtlik tendents.

bitter, ma tuleks tõmbaks sinu majal pooled ruumid maha, sobib? mis sa ikka nii paljude tubadega teed...saad 1.5'ga ka hakkama, ei ole vaja siin priisata, ruumi raisata ja loodust reostada selle mõttetu kütmisega eksole. ukrainast vaesed sõjapõgenikud tahavad tulla siia ilusat eesti riiki üles ehitama, sina aga võtad asjatult ruumi ning laiutad oma mitmetoalise elamisega. kuhu selline asi kõlbab...mitte kuhugi.
edaspidi hakkad luksusmaksu maksma oma priiskava elustiili eest. ja siis tuleb kaja ning loeb su hilbud ka üle, pole sul neid ka nii palju vaja. saad ühe paari kingadega hakkama küll, 2 särki ja üks jope ka ning aitab küll.
loomulikult see eelnev jutt oli nali ning mina ei suudaks eales sellist asja tõsiselt võtta, mõelda ega rääkida. ometi sisult on see praktiliselt sama, mis lugeda ja arvustada seda, mitu haagist kellelgi on. mis see sinu asi on? mis see riigi või riigiametniku või mingi pagana brüsseli põrsa asi on? võibki igaks juhuks 16 olla...äkki olen suur haagise fänn, meeldivad ja kogun neid. kui ma tahan hoida oma garaazis 2 autot siis hoian, tahan 3 siis hoian 3'e. tahan ühega neist sõita siis maksan kindlust SELLE ÜHE EEST ja no kui tõesti mitte kuidagi muidu ikka "riik hakkama ei saa" siis olgu, eks maksan seda aastamaksu ka SELLE ÜHE EEST, mida parasjagu kasutan. inimeste erinevate sõidukite ja isegi selliste asjade nagu haagiseid või mootorsaanid maksustamine omamismaksuga on sisuliselt sama asi, mis hakata maksustama kellegi kodumasinaid või mõõtma inimeste peerugaasi kogust. idiootsus.
edaspidi hakkad luksusmaksu maksma oma priiskava elustiili eest. ja siis tuleb kaja ning loeb su hilbud ka üle, pole sul neid ka nii palju vaja. saad ühe paari kingadega hakkama küll, 2 särki ja üks jope ka ning aitab küll.
loomulikult see eelnev jutt oli nali ning mina ei suudaks eales sellist asja tõsiselt võtta, mõelda ega rääkida. ometi sisult on see praktiliselt sama, mis lugeda ja arvustada seda, mitu haagist kellelgi on. mis see sinu asi on? mis see riigi või riigiametniku või mingi pagana brüsseli põrsa asi on? võibki igaks juhuks 16 olla...äkki olen suur haagise fänn, meeldivad ja kogun neid. kui ma tahan hoida oma garaazis 2 autot siis hoian, tahan 3 siis hoian 3'e. tahan ühega neist sõita siis maksan kindlust SELLE ÜHE EEST ja no kui tõesti mitte kuidagi muidu ikka "riik hakkama ei saa" siis olgu, eks maksan seda aastamaksu ka SELLE ÜHE EEST, mida parasjagu kasutan. inimeste erinevate sõidukite ja isegi selliste asjade nagu haagiseid või mootorsaanid maksustamine omamismaksuga on sisuliselt sama asi, mis hakata maksustama kellegi kodumasinaid või mõõtma inimeste peerugaasi kogust. idiootsus.
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 243 korda
Soomes tõõtajatele on kindlasti tuttav näiteks telekamaks. Selge on see, et kuskilt peab riigil raha tulema. See on fakt. Kui kerghaagise liikluskindlustus on aastas ~5€ ja mingi aja tagant TÜV siis ma ei näe siin traagikat. See kellel haagist pole ei oma ka mingeid kulusi. Ametnikku süüdistada antud asjas on minu arust liiast!
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Gemelo de África
- Tänanud: 148 korda
- Tänatud: 24 korda
UK-s on ka sama asi, kuid sellest saadav raha läheb tervenisti rahvusringhäälingu ülal pidamiseks, mitte niisama riigikassa täitmiseks...
Honda XL1000V '02 -> Honda CRF1100L '20
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
Haagise kindlustus katab justnimelt need kahjud, mille haagis iseseisvalt põhjustas (hakkas kallakul veerema, tuul lükkas veerema vms). Kõik vedades tekkivad kahjud (s.h. sõiduki küljest lahti tulles ja seejärel millelegi otsa põrutades) katab vedava sõiduki kindlustus.
Joel
-
- Tsikkel: Eff Zett Quus
- Tänanud: 175 korda
- Tänatud: 36 korda
Ja kui palju sääraseid kahjusi on? Hakkas kallakul veerema, veeres Nõmme turule, tekitas seal kahju - kindlustus ei maksa mitte emmigi, kuna liikluskindustus kehtib teel, mitte turul. Pisut üle pingutatatud näide oli, aga ma pole kindel, ei kui haagis mu maja välisukse sisse sõidaks, kas kindlustus maksaks - välisuks pole ju samuti teel.joel kirjutas: ↑05 Mai 2023, 10:36Haagise kindlustus katab justnimelt need kahjud, mille haagis iseseisvalt põhjustas (hakkas kallakul veerema, tuul lükkas veerema vms). Kõik vedades tekkivad kahjud (s.h. sõiduki küljest lahti tulles ja seejärel millelegi otsa põrutades) katab vedava sõiduki kindlustus.
Tuntuim Läti rallisõitja - Kurvis Kraavis; tuntuim Läti mootorrattur - Kurvis Kallutas
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Post ja liiklusmärk ei ole ka teel, vaid tee ääres.
-
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 16 korda
Ma siiralt imestan, et mil moel see võrklaev vee peal püsib...
Üks tähestik kõik ju ametniku jaoks.
Rae vallas, kuskohast ta Toompeale suundus, ikka kuuleb huvitavaid jutte inimestelt kes uue rahandusministriga lähemalt kokkupuutunud on.
allways mad!
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 243 korda
Liikluskindlustus katab ka siis kahjud kui keegi oma autoga Sinu aeda või majja sõidab.Assamait kirjutas: ↑05 Mai 2023, 11:05Ja kui palju sääraseid kahjusi on? Hakkas kallakul veerema, veeres Nõmme turule, tekitas seal kahju - kindlustus ei maksa mitte emmigi, kuna liikluskindustus kehtib teel, mitte turul. Pisut üle pingutatatud näide oli, aga ma pole kindel, ei kui haagis mu maja välisukse sisse sõidaks, kas kindlustus maksaks - välisuks pole ju samuti teel.joel kirjutas: ↑05 Mai 2023, 10:36Haagise kindlustus katab justnimelt need kahjud, mille haagis iseseisvalt põhjustas (hakkas kallakul veerema, tuul lükkas veerema vms). Kõik vedades tekkivad kahjud (s.h. sõiduki küljest lahti tulles ja seejärel millelegi otsa põrutades) katab vedava sõiduki kindlustus.
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
-
1. Mina ei laenuta.
2. Sõber ei kasuta seda käeotsas vedamiseks.
Kui paberid korras, peaks katma võimalikku kahju haagise tegeliku vedaja kindlustus.

-
Kui majja sõitjal on haakes kolmanda isiku haagis, mis hüpoteetiliselt "driftides" lööb pikali ühe aiaposti, siis see ei puutu absoluutselt asjasse.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.