tagarattal sõitmine
Moderaator: Moded
wheely
Ise tõmbasin oma sr 50 r üle
...tagatuli läks...muud ei midagi
aga tagarattale läheb täiestivabalt

aga tagarattale läheb täiestivabalt

siiamaani olen saanud iga rolleri tagarattale.
kõik lähevad. jah , nõrgematega tuleb gaas põhja keerata , hetk oodata ja siis tõmmata ise üles esiots - läheb läheb
edu proovimisel
kõik lähevad. jah , nõrgematega tuleb gaas põhja keerata , hetk oodata ja siis tõmmata ise üles esiots - läheb läheb

edu proovimisel
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
kas sa lihttsalt oled väga väheste rolleritega sõitnud, või lihtsalt ei saa ma aru mida sa küll mõtled tagarattal sõitmisega.InterFace kirjutas:siiamaani olen saanud iga rolleri tagarattale.
edu proovimisel
freedo2 tahaks küll tagarattal sõitmas näha.
no ma arvan ta läheks kui oskaks...ummy90 kirjutas:kas sa lihttsalt oled väga väheste rolleritega sõitnud, või lihtsalt ei saa ma aru mida sa küll mõtled tagarattal sõitmisega.InterFace kirjutas:siiamaani olen saanud iga rolleri tagarattale.
edu proovimisel
freedo2 tahaks küll tagarattal sõitmas näha.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.