Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas Boobush »

JuSS--- kirjutas:

kus väikeste 2-t silindri peasid lihvitakse vms? pm, ma kardan et mul kumer natukene, selletagajärjel laseb ka tihend tosooli läbi...
kus/kes ja mis hinnaks võiks kujuneda?

võta üks sile klaas, pane sinna vesiliivapaber peale ning kausi sees teleka ees anna minna.

Kasutaja avatar

max07
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas max07 »

yeekim kirjutas:

Kus ja mis hinnaga seda Tallinnas osta saab?
Pilt

edu

pmst igast motopoest mis varuosadega tegeleb ja hind sõltub tootjast 10-40 eur.

Live To Ride- Ride To Live.
http://www.motoservice.ee
Kasutaja avatar

tnacc
Tsikkel: Can-am Outlander 800

Lugemata postitus Postitas tnacc »

Tuono kirjutas:

Mis valemiga R1 V2 häält teeb ,kas on V2 mootor peale pandud?

saaremaal ka üks selline vist,
sõidab mõõda, vaatan tagasi, WTF :?:
r1 v2 :?:

Planeeta korvis sündinud

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Aris kirjutas:
JuSS--- kirjutas:

kus väikeste 2-t silindri peasid lihvitakse vms? pm, ma kardan et mul kumer natukene, selletagajärjel laseb ka tihend tosooli läbi...
kus/kes ja mis hinnaks võiks kujuneda?

võta üks sile klaas, pane sinna vesiliivapaber peale ning kausi sees teleka ees anna minna.

kusjuures mu omal, natuke suuremal kui jussi mootor, nõudis manual vist 3 sajandiku täpsust.
mõtlesin et aretan rakise oma silkukaane lihvpingis töötlemiseks, aga ei ole vist vaeva väärt, sest kui leida piisavalt sirge pind saab tõesti ilma ka.

ja juss: momentvõti sebi omale! korralik, mitte odav! :wink: kui plaanid tulevikus veel paljusid silindrikaasi peale panna, siis tänuväärne tööriist.

Kasutaja avatar

jegesmesh
Tsikkel: poolik veel

Lugemata postitus Postitas jegesmesh »

Sebi mingi klaas, piisab ka nt köögikapist, aga ei pea vesiliivapaber olema. Võid alguse alustada mingi 240 nii kaua kuni sirge on (kui paar korda üle teed siis näed ka kas on kõver või mitte), hiljem viimistled vesikaga.

Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

või lihtsalt suur käiakivi, vesiliivakaga nussid haigeks ennast :idea:

SYLB
Kasutaja avatar

JuSS---
Tsikkel: kx250F

Lugemata postitus Postitas JuSS--- »

Säga kirjutas:

või lihtsalt suur käiakivi, vesiliivakaga nussid haigeks ennast :idea:

siiski tahaks teada kes ja kus teeb...

Pilt
Kasutaja avatar

jegesmesh
Tsikkel: poolik veel

Lugemata postitus Postitas jegesmesh »

Pole mõtet raha raisata, kodus saad vabalt ise hakkama. Pead ainult kätt sirgelt ja korralikult hoidma.

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Kas keegi on kohanud plastikliiste ca 15x15 kuni 20x20. Aga probleem selles, et sisemine nurk peaks olema ca 120 kraadi.

Kasutaja avatar

tnacc
Tsikkel: Can-am Outlander 800

Lugemata postitus Postitas tnacc »

mx77 kirjutas:

Kas keegi on kohanud plastikliiste ca 15x15 kuni 20x20. Aga probleem selles, et sisemine nurk peaks olema ca 120 kraadi.

muudetava nurgaga liistud täitsa olemas, ei mäleta kust ostsin. olid mingi 90-180 kraadi. uuri suurematest ehituspoodidest, kunagi oli espakis suurim liistuvalik.

Planeeta korvis sündinud
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Kas gondlite kinnituseks mõeldud plastneete/düübleid leiab motopoodidest või peab neid kusagilt mujalt otsima?

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

iff
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas iff »

mx77 kirjutas:

Kui liistu palju vaja pole siis tõmba vaibanoaga mööda liistu sisenurka ( nii et läbi ei lõika) ja painuta vajaliku nurga alla.

Kasutaja avatar

karpin
Tsikkel: Fat boy Lo
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas karpin »

Mis on moto poe nimi, mis aub párnus reldoris.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

davidsoniharald kirjutas:

Miks mu arvuti iga paari minuti tagant neti kaotab?

Naise arvutil kõik korras ja stabiilne, minul kogu aeg üks n**s teise otsa. Hiljuti alles algas, ei aita "repair" ega arvuti restart, ikka sama moodi. :evil: Wifi kaudu ühendus muidu. Kas võimalik, et mu sülekas hakkab otsa lõppema (mingi viis aastat vist juba vana)? Mingeid ideid software tasandil? Op süsteem muidu XP home.

Selle teksti kirjutamise ajall net tuli ja läks kolm korda.

Niiviisi. Kirjutasin küll vahepeal, et sain probleemist võitu uue driveri installimise abil, kuid see aitas vaid korraks. Lõpuks ostsin ikkagi uue samasuguse wifi kaardi amazonist kümne naela eest. Nüüd tomib laitmatult.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

macintosh kirjutas:

Kas gondlite kinnituseks mõeldud plastneete/düübleid leiab motopoodidest või peab neid kusagilt mujalt otsima?

Ise küsin, ise vastan.
Motopoodidest neid ei leia, kui siis ainult tellimuse alusel originaalvataruosadena ja koos transpordi ning korraldusega lõpuks üsna ebamõistliku hinnaga. Nagu alati aitab hädast välja eBay - mõõtude järgi saab üsna sarnase asja kätte. Ostingusõnaks Push Rivets.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

tali
Tsikkel: 650cc V2
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Meie pere arvuti teeb sellist pulli (SAMSUNG'i läpakas), et kui laadimisjuhe on vooluvõrku ühendatud, siis umbes 20 minuti möödudes alates laadima panemisest jookseb kokku kõige täiega. No ikka nii kinni, et täiesti kinni! Seejuures ei ole oluline, kas arvuti on sel hetkel netis, mängib niisama muusikat, töötab Word-is või seisab jõude. Aku pealt töötab tõrgeteta, aga vooluvõrgus... Millest selline anomaalia tingitud võib olla? Lisan veel nii palju, et füüsiliselt kahjustada ei ole arvuti saanud. Äkki oskab mõni teadjam vastata, olen seni kõigilt, kellelt küsinud, saanud vaid õlakehitusi vastuseks. :(

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

macintosh kirjutas:
macintosh kirjutas:

Ise küsin, ise vastan.
Motopoodidest neid ei leia, kui siis ainult tellimuse alusel originaalvataruosadena ja koos transpordi ning korraldusega lõpuks üsna ebamõistliku hinnaga. Nagu alati aitab hädast välja eBay - mõõtude järgi saab üsna sarnase asja kätte. Ostingusõnaks Push Rivets.

Anna teada, kui tellid, võtaks ka vb mõne. Samas mina olen põhja all olevad kinnitused kas kummimutriga või nipukaga ka kinni tõmmand. Pole nähagi ega midagi.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

tali kirjutas:

Meie pere arvuti teeb sellist pulli (SAMSUNG'i läpakas), et kui laadimisjuhe on vooluvõrku ühendatud, siis umbes 20 minuti möödudes alates laadima panemisest jookseb kokku kõige täiega. No ikka nii kinni, et täiesti kinni! Seejuures ei ole oluline, kas arvuti on sel hetkel netis, mängib niisama muusikat, töötab Word-is või seisab jõude. Aku pealt töötab tõrgeteta, aga vooluvõrgus... Millest selline anomaalia tingitud võib olla? Lisan veel nii palju, et füüsiliselt kahjustada ei ole arvuti saanud. Äkki oskab mõni teadjam vastata, olen seni kõigilt, kellelt küsinud, saanud vaid õlakehitusi vastuseks. :(

Tee lihtne loomkatse, mine safe mode'ga ja vaata, kas siis ka sama asi ikka juhtub. Kui ei, siis viga suure tõenäosusega tarkvaraline.
Otsi kusagilt teine laadija ja proovi, kas sellega juhtub sama või ei. Kui ei, siis ...
(muidugi on siin veel 1000 muud võimlalust aga saad paar lihtsamat asja välistada; kui pole juba teinud seda...)

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

samuti olen kohanud läpakat mis läheb lolliks laadimisega. St proovi ka nii, et laadija taga aga võta aku ära.

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Ma kõigepealt uuriks, kas see laadija ikka õiget pinget läpakale söödab! Aku eemaldamisega võid läpakast hotabõtsi ka välja lasta, kui laadija ülepinget toodab.
Kõik voolutarbijad töötavad tegelikult suitsuga, sest kui suits välja tuleb, jääb seade seisma :wink:

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

macintosh kirjutas:
macintosh kirjutas:

Ise küsin, ise vastan.

Proovi Almelo,need toodavad igasugu tüübleid

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

mina sain mõned aastad tagasi neid tüübleid äkki valdeku ja männiku tee ristist mingist autopoest (või sealtkandist).... tulid isegi suht mõistliku hinnaga... kas ehk 9kr tükk vms. 100% pead ei anna enam, aga tundub, et mäletan õigesti- siis kusjuures soovitati mulle neid odavalt otsida kadata teel mingist putkast (kannu kõrtsu lähedal ehk??) kus VAZ vms vene autode varuosasid müüdi, aga kui ise sinna sattusin oli see putka kinni ja sain seal männiku kandist.

Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 30 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

Kri§to kirjutas:

mina sain mõned aastad tagasi neid tüübleid äkki valdeku ja männiku tee ristist mingist autopoest (või sealtkandist).... tulid isegi suht mõistliku hinnaga... kas ehk 9kr tükk vms. 100% pead ei anna enam, aga tundub, et mäletan õigesti- siis kusjuures soovitati mulle neid odavalt otsida kadata teel mingist putkast (kannu kõrtsu lähedal ehk??) kus VAZ vms vene autode varuosasid müüdi, aga kui ise sinna sattusin oli see putka kinni ja sain seal männiku kandist.

Jutt siis ilmselt swarowski-kunni autopoest - http://www.avsk.ee

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Selles suhtes, et kindlasti on siin mõnigi mees, kes jagab autode varuosadest jms kolast päris hästi..

Ühe idee realiseerimiseks oleks vaja H1 pirnile pesa. Kui sihuke asi üldse olemas on.. Guugeldamine ei aidanud.

Pesa läheb tule sisse, sest mul on selle kohapeal lihtsamalt öeldes mitte midagi. Pole mõtet soovitada, et vaheta kogu tuli ära, seda ma esialgu ei viitsi, prooviks kõigepealt oma väikeste valgete käekestega ise leiutada.

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

H1-le vaevalt sa eraldi pesa leiad. Sisuliselt läheb ju pirn reflektori korpuse külge.
Ainuke variant ehk otsida romulast paar sellise pirniga tuld ja see pesa osa sealt maha monteerida.

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

mx77 kirjutas:

H1-le vaevalt sa eraldi pesa leiad. Sisuliselt läheb ju pirn reflektori korpuse külge.
Ainuke variant ehk otsida romulast paar sellise pirniga tuld ja see pesa osa sealt maha monteerida.

Seda ma arvasingi.

Kellelgi ei vedele mingeid mahakandmisele minevaid, aga terve H1 pesaga laternaid? :)

Kasutaja avatar

Moosikas
Tsikkel: enam ei ole

Lugemata postitus Postitas Moosikas »

Kuidas saada rösterist kätte surnud hiirt?

Tark õpib teiste vigadest, loll ei õpi oma vigadest kah...
Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Sabast kinni ja sikuta välja! Kui nii ei saa, siis pead raisa ära küpsetama - tõmbab ennast siis koomale! Ja kui siis ka veel seda hiirt sealt kätte ei saa siis pead lihtsalt niikaua küpsetama kuni puru taga ja siis on juba lihtne - röster tagurpidi ja raputad puru välja - lihtne!
Või siis on veel üks variant - think outside the box! Eemalda röster hiire ümbert!

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Moosikas kirjutas:

Kuidas saada rösterist kätte surnud hiirt?

Saadad talle surnud kassi järele.

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”