Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Locke
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Locke »

Tere!
Alates lapsepõlvest oli soov sõita tsikliga, kuigi õnnestus seda teha ainult sel aastal ja hetkel veel ainult autokoolis.
Plaanis on loomulikult osta ka endale kaherattalist hobust.
Foorumile sattusin täitsa juhuslikult mingi lingi kaudu.
Kuna praegu midagi pole öelda ega tarka küsida naudin seltskonda nn "lugeja-vaatlejana", varem registreerimata viimasel ajal aga oma nickname all.
Koolis õppimine on peaaegu lõppjärgus ning on lootust saada A-kati sel suvel. Väga loodan :roll:

Kasutaja avatar

Teema algataja
madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Tere :lol:

Tubli! :bsmile:

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Kaherattaline koer on küll olemas, miks mitte varsti ka hobune..

Aga muidu tere tulemast :bsmile:

Kui seda sinist nüüd kah veidi vähemaks saaks..

Alfajed

tervus:)

Lugemata postitus Postitas Alfajed »

Olen Tallinnast ning rikun vaikust ja rahulikku linnaliiklust Aprilia RSV 1000R Factory´ga, 2005 a.

Sasikas

minu sõber

Lugemata postitus Postitas Sasikas »

Ellou! Eks minugi unistus on olnud mootori jõul liikuv kaherattaline. Mai lõpus sai sõidukooli mindud ning eelmine neljapäev sain ka oma esimese kullakese kätte (Kawa ER6n). Vaikselt tiirutan juga iseseisvalt linna vahel. Ehk saab selle suvega ka load kätte, siis vähe kindlam tunne politsei osas liigelda. :wink:

J a n n o
Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
Tänatud: 5 korda

Re: minu sõber

Lugemata postitus Postitas J a n n o »

Sasikas kirjutas:

Ellou! Eks minugi unistus on olnud mootori jõul liikuv kaherattaline. Mai lõpus sai sõidukooli mindud ning eelmine neljapäev sain ka oma esimese kullakese kätte (Kawa ER6n). Vaikselt tiirutan juga iseseisvalt linna vahel. Ehk saab selle suvega ka load kätte, siis vähe kindlam tunne politsei osas liigelda. :wink:

mul oli ka selline "lastehaigus" kallal, et sõitsin ringi enne kui load kätte sain. aga usu mind, see ei ole siin sõnum, mis rõõmuga vastu võetakse. ja tagantjärgi mõeldes annaks endale mööda kukalt. halvasti mõjub see kõigile motoliiklejatele.

Riga 13-Mini mopeed-... pikk vahe... -Kawasaki VN-Suzuki Intruder M1800R,Dnepr,Ural - Honda Varadero xl1000v - diisel Ural,Dnepr MT16, IZ Jupiter'68,YamahaXT660R
Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

tiirutasin ka mina natuke ringi esimese rattaga aga peal esimest 50km läbimist tuli ka trahv ära.

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

sinilind123 kirjutas:

tiirutasin ka mina natuke ringi esimese rattaga aga peal esimest 50km läbimist tuli ka trahv ära.

Mille eest, kui küsida tohib ? :D

Kasutaja avatar

meiekas
Tsikkel: Suzu GSX 400E

Lugemata postitus Postitas meiekas »

mis tegid siis et vahele jäid...?

pottsepp

Lugemata postitus Postitas pottsepp »

Tere Tere. olen kah uus siin foorumis. ei sõida ega oma veel ühtegi ratast. VA 4-rattaline. load alles tegemisel ja tulevikus plaan ka 2-he rattaline sõber või sõbratar hankida. silm on peale jäänud Intruder-ile. aga edu ja tuult tiibadesse kõigile 2-he rattalistel liiklejatele.

pottsepp

Lugemata postitus Postitas pottsepp »

A-kat siis tegemisel.

Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

Tere!

Olen foorumit lugenud juba aasta, vahepeal sai ka ära registreeritud ning aktiivsemalt osalema hakkasin peale seda kui aprilli lõpus mootorrattakooli läksin. Täna sain A-kategooria eksamitega ühele poole. Garaazis ootab Vene ratas IZ planeta 5, mida olen jõudumõõda remontinud. Usun, et esialgu on ka selle rattaga üsna huvitav kulgeda,(peaks olema ka suht turvaline kuna erilist kiirust ei arenda...) kuigi täna eksamit tegin Yamaha FZS1000 Fazer-ga :D

Asukoht on vahelduva eduga Saaremaa ja Tallinn. alates 30. juunist olen 11 kuud Tallinnaga taas tihedalt seotud.

ReneK

Lugemata postitus Postitas ReneK »

Sai kah nüüd endale loakesed ära tehtud. Ja võib ennast kah vist perekonda natukene ametlikumalt lugeda. Eelnevalt sai siis mitte nii legaalselt sõidetud.
Kuid kahjuks see suvi mind palju ei näe. Kui siis Iraagis :wink:

Kasutaja avatar

IvarSiim

Edu sullle!

Lugemata postitus Postitas IvarSiim »

Rene, kas said eksamil hinde 5+ ????
:lol:
Edu !!!

ReneK

Lugemata postitus Postitas ReneK »

Jah. Teoorias 100%
Ja sõidus oli ainus viga see, et kui Emerpeni tõusul ta ütles, et ma korraks jääks seisma ja siis uuesti sealt minema läheks, siis mina mõtlesin, et see nagu imiteerib näiteks takistuse pärast seismajäämist, kuid tema mõtles, et ma nagu oleks ennast ära parkinud ja siis oleksin pidanud lisama ka vasaksuuna kui uuesti liikuma hakkan. See viimane jäigi tegemata. Aga eeldan, et selle annab ka lugeda kahetimõistmise alla. Muidu jah nüüd hea legaalne olla kohe :wink:

a501322914

??

Lugemata postitus Postitas a501322914 »

Mina ka uus ja roheline, seda foorumit juba pikalt loetud kuid rattaga sõites väga vähe kogemusi veel. Aga ma vaatan et siin õite mitmed sõidavad linna vahel ilma lubadeta või siis on seda kunagi teinud. Tekkis küssa et kas vahele jäädes peale trahvi midagi rohkem tehtud pole ka ? Näiteks kui 3 trahvi kukub siis üldse lube ei saagi teha ???
Mitte et ma nüüd ise lubadeta ringi kimaks aga lihtsalt huvitab kas kellegil mõni lugu selle kohta äkki on.

kill

Re: ??

Lugemata postitus Postitas kill »

a501322914 kirjutas:

... Näiteks kui 3 trahvi kukub siis üldse lube ei saagi teha ???
...

Kuni politsei juhtimisõigust ära ei võta, seni ei ole autokooli sõidutundides ega ARKi eksamitel mingit probleemi.

KatsPlay

Lugemata postitus Postitas KatsPlay »

Tere, olen Katrin, Tallinnast. Sõitma hakkasin kuu tagasi, kui kursustele läksin, vare sõitnud ei ole. Ostsin eile endale ratta - Honda Hornet CB 600F. Ilus ratas, aga kooli 20 kw-se kõrval minu jaoks väääga võimas. Eile õhtul sai juba proovitud ka ja vits hirm tuli peale, aga peab vist ikka sadulasse tagasi ronima ja harjutama rohkem...

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

tere tulemast :)

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

KatsPlay

Lugemata postitus Postitas KatsPlay »

Nagu arvata on teil juba pikaaegne kogemus ratta seljas, millal te mullegi seda õpetada tahate? Ei viitsi niisama juttu ajada, tahaks sõita.

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

:arrow: aitan foorumi uuele lehele.

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Timm

Lugemata postitus Postitas Timm »

Tere. Liitusin ka lõpuks baikeri foorumiga ära. Lugenud ja uurinud siinseid teemasid on saanud juba eelmisest sügisest saati. Täna oli aga selline tore päev, et ARKi eksam sai tehtud ja eks siis peale jaani, kui paber taskus, tuleb ratas ka ära osta. Nii et varsti teepeal näeme. Muide kui keegi TDMi müüb võib kirjutada.

Mikron

Lugemata postitus Postitas Mikron »

Tere,
Lugenud foorumit juba 2 aastat. Otsustasin samuti liituda.
Loobusin VTX1300 - st ja nüüd sõidan RIIIT - ga elik Triumph Rocket III Touring . Väheldase kasvu (pole 2 meetritki), kerge kaalu (alla 125 kilo) ja jätkuva nooruse (kõvasti vähem kui 50 aastat) tõttu võib mind Mikroniks kutsuda.

Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

Tere
Peale pikka hoovõttu liitusin ka siinse foorumiga. Nimelt sai see nädal tehtud ARK`i eksam ja varsti on lubadel A täht juures. Aega läks aastaid, lõpuks sai tahtejõud kokku võetud ja asi ära tehtud. Esimeseks rattaks saab ilmselt TDM või Transalp. Kõik soovitused on teretulnud.

kalmistu valvur

No terekest jah !

Lugemata postitus Postitas kalmistu valvur »

Mea eksisi seia na kogempe.Nemes om miul Ilmar.
Mea olle elu aig sõitnu tolle tõuke ruunaga.Nüüd ostse omale tolle rolleri taolise asja.Asi om sedatsi et kalmistul kus kõik magave silma kinni ei saa tolle suurempa riistaga sõita päiva läbi.Tu roller tiib aga vaikset susinat ega ärate kedagi.Tuleva kevade tahas osta viil üte sutsu suurempa ja muudsama asja.
Kui test keski ennast tahtse surnus sõita siis tellige miult tu kivi ka künka pääle.Oma miis saab ekka odampa hinnaga.

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Re: No terekest jah !

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

kalmistu valvur kirjutas:

Mea eksisi seia na kogempe.Nemes om miul Ilmar.
Mea olle elu aig sõitnu tolle tõuke ruunaga.Nüüd ostse omale tolle rolleri taolise asja.Asi om sedatsi et kalmistul kus kõik magave silma kinni ei saa tolle suurempa riistaga sõita päiva läbi.Tu roller tiib aga vaikset susinat ega ärate kedagi.Tuleva kevade tahas osta viil üte sutsu suurempa ja muudsama asja.
Kui test keski ennast tahtse surnus sõita siis tellige miult tu kivi ka künka pääle.Oma miis saab ekka odampa hinnaga.

Ha-haa! t***, ma ei või.. (lol)

Keretööd

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

kalmistu valvur, mis kandi murrakut sa paned :?:

Freezing

Lugemata postitus Postitas Freezing »

Tere kõigile! Loen foorumit juba päris kaua ning otsustasin ka lõpuks liituda. Olen sõitnud igasuguse vene rauaga Riga, Kavrovets, IZ Sport ja Ural. Siis pikem paus ja FZR 1000 ning nüüd TDM.

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 184 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

petz61 kirjutas:

kalmistu valvur, mis kandi murrakut sa paned :?:

Tuu om wõroke

Kasutaja avatar

mart24
Tsikkel: Honda Transalp

Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Lugemata postitus Postitas mart24 »

Tere! Mina olen Mart ja sõidan juba teist kuud Transalpiga. Peakorter asub hetkel Tallinnas, kuid ratta seljas näeb mind rohkem igal pool mujal. Cheers!

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”